ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ήχοι απροσδιόριστης προέλευσης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ήχοι απροσδιόριστης προέλευσης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Silentes31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/01/2012, 02:02:15
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, άκουσα κι εγώ παρόμοιους ήχους δύο συνεχόμενα βράδια. Τους άκουσαν και άλλοι μιας και δεν ήμουν μόνος. Ήταν πραγματικά περίεργοι. Τώρα το τι μπορεί να είναι, προς το παρόν μόνο υποθέσεις γίνονται, μην το πάμε όμως με το στανιό πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Εγώ θεωρώ πως είναι κάποιο προς το παρόν άγνωστο φυσικό φαινόμενο, ωστόσο ενδιαφέρον. Όσο για...πύλες, stargates, συνειδησιακές μελιτζάνες και εξωγήινους με αλεξικέραυνες κιλότες, δεν θα σχολιάσω γιατί θα διαγράφω από μέλος στα forum.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/06/2078 19:02:33

mimosaΜέλος
19/01/2012, 02:20:31
Εμένα μου θύμισε κατευθείαν την ταινία Legion (τα γνωστά, η ανθρωπότητα έχει πιάσει πάτο και ο θεός στέλνει αγγέλους κι αρχαγγέλους να την ξεπαστρέψουν).
Παρόμοιος ήχος ακούγεται κατά την άφιξη του αρχάγγελου Γαβριήλ
http://www.youtube.com/watch?v=qU7PY7ZG7SA&feature=related

Φαίνεται πως κάποιος εμπνεύστηκε.

mimosaΜέλος
19/01/2012, 02:26:12
Μετανοείτε.
19/01/2012, 03:11:46
quote:
kapodistria

ΚΑΝΑΔΑΣ - ΜONTREAL
Καταγράφηκε στις 9 Σεπτεμβρίου

[...]
Σκηνή από την ταινία συγκρίνετε τον ήχο...!

O ήχος από το Μόντρεαλ είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ!!! Μπρρρρ...

Και μοιάζει πάρα πολύ με τον ήχο από τον Πόλεμο των Κόσμων!
Τόσο πολύ, που θα σκεφτόταν κανείς πως κάποιος το έχει κάνει επίτηδες. Αλλά πώς θα μπορούσε να προκληθεί ένας τέτοιος ήχος;

kapodistria, στο πρώτο βίντεο (ΚΙΝΑ (ΤΑΪ ΠΕΪ)) δεν έχεις βάλει link. Βρήκα αυτό από Taipei -16/08/2011 στο YouTube, αλλά δεν ακούω κάτι το τόσο αλλόκοτο!

quote:
alex22

Κοίτα,μην τους βάζεις όλους στο ίδιο κουβάρι.Δεν είναι οι ίδιοι αυτοί που μιλούσαν για καταστροφή με αυτούς που μιλάνε για άλμα συνειδητότητας.Οι μέν θέλουν να σπείρουν τον φόβο και δε την ελπίδα.

Πάντως alex22 οι ήχοι που έχω παραθέσει στο παρόν μήνυμα (από τα βίντεο της Kapodistria) δεν φέρνουν και τόσο πολύ στο μυαλό την ελπίδα! Πιο πολύ στο φόβο παραπέμπουν - μάλλον θα μας πάρει και θα μας σηκώσει η άλλη διάσταση

mimosaΜέλος
19/01/2012, 03:22:48
Μάλλον ο σκοπός τους είναι να τρομάξουν.. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε πιάσει πάτο σαν ανθρωπότητα και το συνειδησιακό άλμα μερικές φορές επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του μπαμπούλα.

Πάντως αυτό στο Μόντρεαλ δεν φαίνεται να ακούγεται ο ήχος απο το τοπίο, κάτι σε μουσική επένδυση μου κάνει. Λίγα ειναι αυτα που πείθουν. Τοση εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν έχουμε φτιάξει ενα μηχάνημα που να εκπέμπει ήχους σε περιοχές;

19/01/2012, 04:04:13
quote:
quote:
amalia:

[...] Πώς ξέρεις ότι η θεωρία που πιστεύεις εσύ είναι η σωστή; Και ποια είναι η προέλευσή της; Γενικώς, γιατί πιστεύεις το συγκεκριμένο σενάριο, μέρος του οποίου μας περιγράφεις;

alex22:

Θα σου απαντήσω πρώτα με έναν εσωτεριστικό τρόπο και μετά με έναν λογικό,για να διαλέξεις όποιον θέλεις.

1)Γιατί amalia όλοι έχουμε μέσα ένα gps, που αν το εμπιστευτούμε θα μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο.Ο πυρήνας της υπαρξής μας εκπέμπει σε μια συγκεκριμμένη συχνότητα και αν συντονιστούμε με αυτήν την συχνότητα (να ακολουθήσουμε δηλαδή τον δρόμο της καρδιάς) τότε στην ζωή μας θα έλξουμε πράγματα που είναι όμοια με αυτήν την συχνότητα. Προσωπικά με το που διάβασα αυτά που έλεγε ο Πάνος,δεν είχα καμιά αμφιβολία μέσα μου,ήξερα οτι είναι η αλήθεια.

2)Ο λόγος που υποστηρίζω την συγκεκριμμένη θεωριά σε σχέση με άλλες,είναι επειδή η συγκεκριμμένη θεωρία προέρχεται απο τις κευλόντιες τεχνολογίες,οι οποίες σε αντίθεση με άλλες,εξηγούν με την παραμικρή λεπτομέρια το πώς λειτουργούν τα πάντα στο σύμπαν.Δεν μου αρκεί να ξέρω οτι κάτι θα γίνει,θέλω να γνωρίζω τον λόγο που αυτό το κάτι θα γίνει και επίσης να γνωρίζω και το ΠΩΣ και γενικά πολλά άλλα πράγματα που έχει σχέση με αυτό. Με λίγα λόγια,δεν σε αφήνει νοητικά ακάλυπτο.Σου εξηγεί αυτό που έχεις ανάγκη για να καταλάβεις τον μηχανισμό λειτουργίας.

Από τον Πλατωνικό Διάλογο "Μένων" (ή Περί Αρετής, Πειραστικός)
Το Παράδοξο της Γνώσης:

Στο συγκεκριμένο έργο, ο Σωκράτης συνομιλεί με τον Μένων σχετικά με το τι είναι Αρετή. Ενώ ο Σωκράτης οδηγεί σταδιακά τον Μένωνα στη διαπίστωση της άγνοιάς του για τον ορισμό της Αρετής, ο Μένωνας του προτάσσει ένα παράδοξο, το ‘Παράδοξο της Γνώσης’, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορούμε να ερευνήσουμε και να γνωρίσουμε ένα πράγμα που δεν ξέρουμε στο παραμικρό τι είναι, γιατί ακόμα κι αν το πλησιάζαμε, δε θα μπορούσαμε να το αναγνωρίσουμε εφόσον δεν το ξέρουμε:

«Και πως θα ερευνήσεις, Σωκράτη, ένα πράγμα που δεν ξέρεις το παραμικρό τι είναι; Γιατί ποιο απ’ όσα δεν ξέρεις θα προτάξεις και θα αναζητήσεις; Ή κι αν ακόμα βρεθείς όσο το δυνατόν πιο κοντά του, πως θα ξέρεις ότι αυτό είναι εκείνο που δεν ήξερες;»

Πιστεύω, alex22, πως το παραπάνω "Παράδοξο" περιγράφει με πολύ παραστατικό τρόπο τη δυσκολία που έχουμε για να ελέγξουμε το κατά πόσο μπορούμε να αποκτήσουμε ουσιαστική γνώση για πολλά πράγματα. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πάντως, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το "GPS" που έγραψες, με την έννοια ότι επιλέγουν μια περιγραφή και εξήγηση του κόσμου που είναι συμβατή με τη δική τους κοσμοαντίληψη. Δυσκολότερα είναι τα πράγματα όταν υπάρχουν ασυμβατότητες μεταξύ της νέας και της υπάρχουσας γνώσης. Εάν οι ασυμβατότητες είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, η νέα γνώση είτε απορρίπτεται (συχνά μετά πολλών καυγάδων εναντίον σε όσους πρεσβεύουν τη διαφορετική άποψη) είτε αντικαθιστά την παλαιότερη. Θα πρέπει πάντως να βρει γόνιμο έδαφος για να εγκατασταθεί και αυτό το "γόνιμο" έδαφος μπορεί κατά τα φαινόμενα να μη φαίνεται ως τέτοιο. Παράδειγμα: κάποιος που είναι φανατικός (σε σημείο "θρησκοληψίας) με την επιστημονική απόδειξη των πάντων μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε φανατικό πιστό μιας θρησκείας. Ενώ φαινομενικά κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει παράδοξο, ο υποκείμενος μηχανισμός, ο άκαμπτος νους, είναι η βαθύτερη συγγένεια μεταξύ των δύο φαινομενικά διαφορετικών προσεγγίσεων.

Όσον αφορά στη δεύτερη εξήγηση που δίνεις, αυτήν που κατονομάζεις ως "λογική", αυτό που έχω να σχολιάσω είναι πως υπάρχουν πολλές θεωρίες που παρουσιάζουν τρομερή εσωτερική συνέπεια και έχουν εξηγήσεις για τα πάντα. Λόγω των δύο αυτών χαρακτηριστικών γίνονται σχετικά εύκολα αποδεκτές και μάλιστα έχουν κάποιου είδους ανοσία στην κριτική, επειδή ακριβώς μπορούν να βρουν δικαιολογίες και εξηγήσεις για κάθε τι και μάλιστα χωρίς η μία εξήγηση εντός της θεωρίας να παρουσιάζει αντίφαση με κάποια άλλη εξήγηση εντός της ίδιας θεωρίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι μπορούν να εξηγήσουν πραγματικά τον κόσμο. Ο πιο συνήθης λόγος για την αδυναμία τους αυτή είναι η μη διαψευσιμότητά τους, δηλαδή, δεν επικαλούνται γεγονότα που μπορούν να ερευνηθούν, να φανεί εάν ισχύουν ή όχι και να κριθεί η θεωρία εξ' αυτών. Με άλλα λόγια, δεν περιλαμβάνουν ισχυρισμούς που είναι αγκιστρωμένοι στον πραγματικό κόσμο.

19/01/2012, 09:56:35
quote:
Πάντως alex22 οι ήχοι που έχω παραθέσει στο παρόν μήνυμα (από τα βίντεο της Kapodistria) δεν φέρνουν και τόσο πολύ στο μυαλό την ελπίδα! Πιο πολύ στο φόβο παραπέμπουν - μάλλον θα μας πάρει και θα μας σηκώσει η άλλη διάσταση

Απλά για λόγους διευκρίνησης και κατανόησης,δεν συνέδεσα το γεγονός του συνειδησιακού άλματος με τους παράξενους ήχους .

Όσο για τα άλλα που λές,μου αρέσει το σκεπτικό σου και όντως συμφωνώ, ειδικά στο τέλος που λές για θεωρίες που και καλά εξηγούν τα πάντα,το έχω παρατηρήσει και εγώ.

22/01/2012, 23:42:20
Ισως η γη ανεβάζει τις δονήσεις της ... πράγμα που σταδιακά συμβαίνει και σε μας... Αυτό είναι μαλλον που θα κορυφωθεί το 2012... δε ξέρω παραπάνω ούτε και ζητώ να με πιστέψετε... μια άποψη λέω... η οποία είναι καθαρά διαισθητική.

Βέβαια κάποιοι θα προτιμούσανε αυτό να συμβαίνει με κάποιο πιο allegro ήχο αλλά τι να κάνουμε? Αυτός είναι ο ήχος της γης.

Υ.Γ Εχετε σκεφτεί αυτός ο ήχος να υπήρχε από χρόνια και απλά εμείς να μην είμασταν "έτοιμοι" να τον ακούσουμε?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
violent kingΜέλος
23/01/2012, 12:20:00
Πως γίνεται να είναι διαισθητικό με τόσα πράματα που σου επιβάλουν για το 2012?

Take me to the gardens of the sinners

23/01/2012, 13:23:22
Μου επιβάλλουνε????!!
Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...
Σημασία εχει ότι κανείς δε μπορεί να σου επιβάλλει τίποτα.
Αν βέβαια ξέρεις τη σημασιολογία της λέξης στην ελληνική γλώσσα.
Εχω ακούσει δεκάδες θεωρίες...Καταστροφολογικές, συνομοσιολογικές κλπ
Εσύ την έχεις ακούσει αυτή που μόλις σου είπα?

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
ΙΟΛΗΝέο Μέλος
27/01/2012, 20:53:02
2 απανωτοί σεισμοί ανάμεσα Σαντορίνη και Κρήτη..ελπίζω να μην υπάρξει τρίτος δε θα το αντέξω. Λέτε οι θόρυβοι επί της Ελλάδας να έχουν σχέση;