ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε.Σ. (Ε.Κ.) Ο Συμβολισμός της Βάπτισης - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ε.Σ. (Ε.Κ.) Ο Συμβολισμός της Βάπτισης - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

thoth33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/09/2004, 16:18:06
quote:

Σεβαστούλα ποιος ήταν ο Συρέ;
Όχι βρε, δεν πιστευω, μελοντολόγος του 090, όπως μας λες!
Εσυ στη "βούτα" και στο χταποδάκι ουζε, "οζέ" τέλως πάντων θειά/έ!
Βρε σεβαστή ρωτώ ποιος ήταν ο Συρέ και τον έχεις τόσο ρεζιλέψει με τις απαντήσεις σου;

Πάμε πάλι:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΚΤΑΠΟΥΣ

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

04/09/2004, 16:21:50
quote:
...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...προσφερεσαι να μου διδαξεις τον τροπο...ΓΙΑΤΙ στο σχολειο που πηγα δεν μου τον διδαξαν!
Ευχαριστω...και 100000x10^3 συγνωμες/sec^2...

Αν κρίνεις ότι χρειάζεται να μάθεις τρόπο(υς), θα βρεις και το δάσκαλο.

Μείνε ήσυχος!

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

JimmerlusΜέλος
04/09/2004, 17:20:57
ATMA,

Καταρχάς ποιός σου είπε ότι είμαι ανήλικος; Και αυτό το συμπαιρένεις από το τρελό μυαλό σου;

quote:
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΩΡΑ;
(+ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...:

Και βέβαια αναρωτιέμαι, γιατί λες πως δεν μου απεύθυνες τον λόγο. Εσύ μου φαίνεται δε ξέρεις τι σου γίνεται.
Δε λέω για την Αβαλλον, που φαντάζομαι τι της έχεις κάνει και έφυγε η γυναίκα, πάντως πρέπει να είχε δίκιο σε ότι
σου είπε γιατί την βλέπεις πάντα μπροστά σου, χωρίς καν να την έχω αναφέρει άρα για σκέψου ποιός έφτεγε; ΚΑΙ εκεί;

quote:
(ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ..;--ΠΡΟΒΛΗΜΑ-)
ΠΟΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ "ΑΠΟ ΠΟΥ..ΞΕΡΕΙΣ";
'Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ..ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ;

Δεν αναρωτιέμαι για το αν είμαι στραβός αλλά από ότι φαίνεται κάποιος ηλίθιος το κατάλαβε αλλιώς.
Φυσικά και με ρώτησες γιατί μου είπες:

quote:
εσυ δεν ντρεπεσαι να μου μιλας ετσι χωρις να σου απευθυνω καν το λογο;
λιγος σεβασμος δεν βλαπτει///αλλα οσα ξερεις τοσα και βλεπεις/ανοητε.--

Και όσο για το μικρός, μικρό είναι το μάτι σου.

quote:
ντρεπομαι μονο για το θρασσος που σας ταισανκαι την ημιμαθεια//ολα στο πιατο! αν μιλησει καποιος που εφαγε στη μαπα τη ζωη

Και βέβαια το πήρα προσωπικά αφού σε μένα απευθυνόσουν και άσε τις βλακείες.

quote:
ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ -ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ-
ΠΩΣ "ΤΑΠΕΙΝΗ" ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΘΡΑΣΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ:)

Ε τότε θα σε λέω και αλλαζόνα εκτός από ξερόλα

Ποιές είναι απειλές; Αυτές:

quote:
αντε βουλωσε το γιατι δε θα ντραπω καθολου να σε οριοθετησω οπως τον δεκαπενταχρονο που εκανε οτι κι εσυ.

quote:
ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Ο,ΤΙ "ΔΙΑΚΡΙΝΩ" ΛΕΩ~ΟΧΙ ΜΟΝΟ "Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ"
~ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Αφού διακρίνεις και πράγματα για πες μου ποιό είναι το αγαπημένο μου φαγητό; Και επαναλαμβάνω μικρό είναι το μάτι σου.

quote:
ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.

Δηλαδή δεν είσαι άνθρωπος; Είσαι εξωγήινος;

quote:
"ΓΚΛΟΥΡΚ!" ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΔΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΙΚ-
+ΕΔΩ ΔΙΑΠΥΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ-
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ !ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!
ΚΑΗΜΕΝΕ...-ΣΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΥΡΙΖΑ..-

Τι να σχολιάσω; Τις αρλούμπες;

quote:
ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΗ ΖΑΝΤΟΚ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

Ρωτάω τη ΖΑDOK γιατί έτσι άφησε να εννοηθεί

quote:
ΛΑΤΙΝΙΚΑ

Μπράβο!!!! Λουκουμάκι στην ΑΤΜΑ!

quote:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΛΛΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Να ΣΑΣ κοσμούμε; Ποιούς;

Και όσο για το τοπικ του ΟΡΦΕΑ σχετικά με Εσοτερικα είδες πόσο σε ένοιαξε χωρίς να σε έχω αναφέρει;
Έτσι αποδυκνείεις ότι είσαι μία από τις ξερόλες του Εσοτέρικα.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

04/09/2004, 18:20:40
ΠΡΟΣ Kronos22,
ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΕ.
ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΣΥΖΗΤΑΜΕ".
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ?
ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ??
.....................................................................
ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η Zadok,
ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ!!

04/09/2004, 19:15:52
quote:
Έτσι αποδΕΙκνΥεις ότι είσαι μία από τις ξερόλες του ΕσΩτέρικα.

"ΞΕΡΟΛΑΣ"-ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΩΝΤΑΣ ΕΜΟΤΙΚΟΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΟΠΟΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΤΟ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ//
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ + ΚΡΙΝΕΙΣ /ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ/

"ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ" ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ...ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ..ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ..

"ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ;// ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ"...ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΒΡΕ;
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;
ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ;
ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ(ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ) //ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ//ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.. ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ..

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥ ΠΩΣ
ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΟΥ//ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΩ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ.
ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ..ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΞΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΑΚΡΙΒΩΣ /ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΥΣΕΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.

:(
ΑΜΑΛΙΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤ'ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΑΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ //ΕΓΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΙΣΑ ΜΕ ΜΕΝΑ/ΣΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ..ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.."Ο ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ...ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ."ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.

--ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΦΕΡΟΜΑΙ ΣΑΝ 16 ΧΡΟΝΩΝ....ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΒΡΕ:)
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣΗΣ!/Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 1970 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ "ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΣΤΡΑΨΩ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΑΝΑΓΩΓΕ.

ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ//ΠΑΛΙ,ΝΑΙ.-
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ...ΜΠΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ..

ΕΝΑΣ CARNATION ΕΝΑ ΚΑΤΙ...ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....

Edited by - ΑΤΜΑ on 04/09/2004 19:31:38

GothicΜέλος
04/09/2004, 20:56:49
ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ! ! !
Το μόνο που παρατήρησα ως νέο μέλος είναι ότι σε όλα τα θέματα του φόρουμ,υπάρχουν δύο και ή μηνύματα επί του θέματος και κατόπιν.....Αλληλοσπαραγμός.
Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης,ξεμπροστιάζονται με ανεγκέφαλα αρσενικά (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ),εκσφενδονίζοντας ο ένας στον άλλο σημεία και σύμβολα που ορκίστηκαν να σεβονται.(Δεν θάρθεις από "εκεί" ρε; Θα βάλω το περίζωμά μου και θα σε βάλω να βαράς προσοχές).
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ! ! !
Και οι admins; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !
Ας τους σου λέει ν' αλωνίζουν μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο καιβγάλουμε και τα έξοδα.
Εάν μου δείξετε ΕΝΑ θέμα που έχει παραπάνω από τέσσερα ποστς χωρίς μετά να επακολουθεί κατινίστικο ξεμπρόστιασμα θα πάρω πίσω τα όσα είπα.
Ως και ποιός τα έχει με ποιά έμαθα εδώ μέσα.
Να πω ΝΤΡΟΠΗ; Θα πρέπει όμως να σας αναλύσω τι σημαινει και η λεξη μετά.

Όλε ! Όλε ! Όλε !

04/09/2004, 23:53:40
Ατμά λες :(
ΑΜΑΛΙΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤ'ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΑΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ //ΕΓΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΙΣΑ ΜΕ ΜΕΝΑ/ΣΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ..ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.."Ο ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ...ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ."ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.

Μάθε πως αυτό που είδη γνωρίζεις όπως και εγώ αλλά κάποτε το ξεχνάμε μαθέ πως το θεωρώ αυτό ρατσισμό .

Ενα λάθος παραμένει λαθος΄εκτός οταν το αναγνωρίζεις αρχιζει να γινέται εξέλιξη και πάυει να είναι λάθως όταν η αναγνώρισει του κατανόηση του επέλθει.
Είμαι και εγώ 15 χρονών δεν το φανέρωσα για να μην προκληθουν επεισόδεια και για πιο ελέυθερια απόψεων γιατι σε ένα κλίμα που σε υποτιμούν δεν μπορείς να εκφραστείς ελέφθερα . Ήταν εγωιστικό αλλά εκμέταλεοντας την ανώνημια του ιντερνέτ . Το χρησιμοποίησα γιατί όταν η απόψη μου διαφέρε με τους άλλους δεν ήθελα να πέριμενω να είναι ώριμοι ή όχι για να το χρησιμοποιήσουν για την επιβολή των δικών τους απόψεων .

Ο ράτσισμος καταστρέφει την ελέυθερια και γενιέται από υπέροψια ή υποτίμιση του άλλου συνυπάρχει το καθένα όπως η αγάπη με την ελευθερία από την άλλη αν είμουν σωστότερος έπρεπε να το ανάφερω γιατί πρέπει και οι απέναντι μου ελέυθεροι να είναι.

Μύηση ΄πάντα μου έδινε την ένοια αυτού που μπαίνει μέσα . Μυστης θα είναι αυτός που θα σε βάζει σε ένα σήμειο κατάνοησης . Βλέποντας τα γραφόμενα των άλλων λέω πως ξυπνώντας καθέ πρωι καθε μέρα κάνεις διαφόρα πράγματα , εμπείρια είναι όμως το νεό αυτό που ανάκαλυπτεις , η ανακάλυξη/κατάνοηση της ζωής και φαινόμενων αυτής έρχεται μέσο της εμπείριας η οπία ανέξαρτητα από την ελέυθερια σου σε εξέλισει σε κάνει να κατάνοεις πέρισσοτερο η εμπείρια είναι για εμένα η εξέλιξη του άνθρωπου μεσα από γεγονότα της ζωής .

Μπορεί κάποιος να διαβάζει βιβλία αν όμως δεν εξελίσεται δια αυτά είναι ασχετά δεδομενα .
Η μείηση είναι η ισχώρηση σε ένα τρόπο ζωής ανάκαλυπτωντας εμπείριες . Μυισή είναι η ισχώρηση όπως την κατάλαμβαινω και ισχώρηση έρχεται απο την εμπείρια γιατί η εμπείρια τις περίσσοτερες φορές έρχεται από την θέληση πως μπόρει κάποιος να είναι ελέυθερος αν δεν έχει στην εμπείρηα του την ελέυθερια . Διαβάζοντας ένα βιβλίο πολλές φορές λέιπει η θέληση δεν φταίει η φύση του βιβλίου αλλά η δική μας θέληση , κάποτε η ζώη η ίδια δηλαδή οι συνεχόμενες ακόλουθιες του σύνπαντος και των ανθρώπων οι πράξεις του καθενος κάπια συνγκεκριμενη στιγμη που εμείς δεν έχουμε έλενχο επείδη δεν κατάνοουμε μας φέρνουν την εμπείρια . Βοηθώντας ενα άρρωστο άνθρωπο χρειάζεται θέληση μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο φαρμακέυτικο ή και για αγιούς /ανθρώπους που βοηθάνε τους άλλους αν όμως δεν βοήθησεις έμπρακτα τον άρωστο που βρίσκεις το παιδί που πονα δεν κατάνοεις πραγματικά την ουσία της βοήθειας/εθελοντισμού/αγάπης . Κάποτε ενώ δεν έχουμε την θέληση να κατάνοησουμε βρίσκουμε ένα παιδί/φιλο που χρειάζεται βοηθεία το πρόβλημα που εμείς αγνοούσαμε γίνεται πράγματικοτητα αυτή είναι η μείηση η ισχώρηση στην εμπειρήα οι μεγάλοι μύστες (ασχέτα αν δεν διάβασα το βιβλίο) μάχονται για έλεγχο του μέλοντος και ισχώρηση στην εμπειρία την πραγματική κατάνοηση. Αν βρείς ενα ανθρωπο στον δρόμο σου πλήγωμενό τον βοηθάς ακόμα και αν δεν έχεις τίποτε εγωιστικο να κερδίσεις αυτό είναι εν μέρη κατάνοηση της βοήθειας . ¨Ομως αν πρίν όταν΄κάποιοι τον βάσανιζαν εσύ το ήξερες και τίποτε δεν έκανες , καποιός πεινούσε είχες φαγιτό τίποτε δεν έκανες αν αυτή η εμπείρια να βοηθάς κάποιομ όταν φτάσει η ανάγκη της βοήθειας σου υξηλά δεν σου διδαξεί την θέληση η πράγματικη σημασία της εμπειρίας αλάζει . μύηση μπορεί κάποιος να πεί είναι η θέληση και αυτή δημιουργίται είτε απο εμπειριές που δεν ελέγχουμε μια δεδομένη στιγμη ή, και από εμπειριές που ελέγχουμε ή, και από τον ίδιο μας τον εαυτό ο οποίος είναι καθημερινά μια νέα εμπειρια και όλα συνηπαρχουν το ένα με το άλλο και αλλάζουν .

Μυιση , θέληση Είναι δυνατόν κάποιος διαβάζοντας ένα βιβλιο να εχει θέληση , αυτό εξαρτάται από την θέληση του να το κατάνοηση και για να κατανοήσεις κάτι καλύτερα πρέπει κάπως να το ζήσεις δεν μπορείς να είσαι ελέυθερος και να πληρώνεις φόρο υποτελείας στους Τούρκους το 21 , δεν μπορείς να κατάνοεις την αδικεία των νόμων και των δύνατων της γης και να μην διαμαρτύρεσαι και να αγωνίζεσαι να εξαφανισθεί η δική τους αδικεία , αλιως τότε δεν θα τα κατάνοεις.

Η μείιση (που μου αρέσει να την γράφω με ει καθώς δεν κατάνοω πλήρη την ελλήνικη γλώσσα επειδή έτσι διάλεξα) είναι η ΄διμιοργιά θέλησης και εισχώρηση στην εμπειρία και εξελιχτηκή πορεία κατάνοεισης αυτου που εισχωρίσαμε , αυτός είναι ο ορισμός μου , βλέπωντας όμως πως όπως η θέληση και η ελέυθερια υπάρχουν ακόμα και στους μη ελέυθερους κατά ένα βαθμό βλέπω πως από την αρχή της υπάρξης μας έχουμε θέληση και εμπειρια και αγάπη και κατάνοηση είναι πράγματα που από την αρχή ύπάρχουν μέσα μας , το χάσιμο της ελέυθεριας έρχεται από τον εγώισμο ο οποίος υπάρχει και αυτός από την αρχη μέσα μας αυτά που διατήρουν τον εγώισμο όμως μαθαίνονται και υπάρχουν έξω αλλά και μέσα μας ο εγώισμος μειώνει τους άλλους για ανύξωση του εαυτού ενώ δυσκολέυει την κατάνοηση , δημιοργίται από το αίσθημα της επιβίωσης είς βαρος των άλλων ενο η ελέυθερια και η αγάπη δημιοργήται δίνοντας την επιβίωση σε όλους ακόμα και τότε στον ανθρώπο το όριο του καθένος υπάρχει από την θέληση του που υπάρχει και αυτή απο την αρχή. Ορίζεται από την ελέυθερια και αυτή ορίζεται από την θέληση απόκτηση της η οπία ορίζεται από την κατάνοηση της ελέυθερια που για να το κάνεις αυτο πρέπει ηθέλημενα να είσαι ελέυθερος το οποίο ξεκινά από εσένα όπου και η κατάνοηση ενώ οι εμπειρίες σε βοηθούν να κατάνοησεις αυτά που είδη είναι μέσα σου . γνώση είναι η κατάνοηση η οπία έρχεται από την εμπείρια η οπία είναι η γνώση του εαυτού σου η οπία ξεκινά από εσένα .

Φαίνεται πως όλα βγαίνουν από εσένα πολές φορές χάνεται η θέληση για κατάνοηση η΄ξεχνάμε δηλάδη αυτά που είδη υπάρχουν η μείηση είναι η ισχώρηση στην θέληση που είναι η κάτανοηση η οπία έρχεται από την εμπείρια .

Φαίνεται πως όλα είναι συνώνυμα και όλα υπάρχουν στον άνθρωπο ο οπίος είναι μέρος των όλων και όλα είναι μέρος αυτού .Από την αρχή .
το ένα μέρος του άλλου .

Η μυίση ακόμα πιο συνγκεκριμένα είναι η δημιουργία της θέλησης μέσω κάπιας εμπείριας ακούσμα στα λόγια , διαβάσμα βιβλιού και κάτανοηση του η οπία ακολουθήται από πράξη , εμπείρια της ζωής την οπία δεν ελέγχουμε ή και ελέγχουμε κατα ένα βαθμό τη οπία αν ελέγχουμε χρείαζεται θέληση η οπία για να δημιοργθει χρειάζεται μυηση η οπία θελεί την θέληση για την δημιουργιά της η οπία χρειάζεται ελέυθερια η οπία χρειάζεται θέληση η οπία χρειαζεται μύηση..........

Η μυήση υπάρχει όπως φαίνεται είδη μέσα μας ενώ οι επίθημιες μας/πρώσοπικοτητα υπάρχουν από τις εμπείριες που ελέγχουμε δεν ελέγχουμε και αυτά που είδη υπάρχουν σε εμάς .

Η μύηση/εσχώρηση στην θέληση της εμπερίας για πράγματικη κατάνοηση έρχεται μόνο αν το θέλουμε για αυτό και η ελέυθερια του εαυτού μας και η αλάγη αυτού είναι από μόνη της εμπειρία.

΄Διαβάζοντας ενά ασχέτο βιβλίο υπάρχει ειδή μυησή να το διαβάσω αν αλάξω καθόλου εχώ λαβει μια εμπερία , δεν θα κατάνοησω εντελώς την εμπειρία του ίδιου του βιβλιού αν δεν είναι δική μου.

Για αυτο αυτός που αγαπά είναι αυτός που αγάπα , ο ελέυθερος είναι ο ελέυθερος ο ημίελευθερος είναι ο ημιελέυθερος . Στο πέρασμα του χρόνου αλάζουμε γιατί συνηπάρχουν όλοι με όλα , (ένα καλό βιβλιό είναι και ο Αλχήμιστης) και ο καθένας μέσα από τις εμπειρίες του διδάσκεται από τον εαυτό του και όσο κάνει αυτό που η πρόσωπικοτητα του το είναι θέλει πράγματικα και το κατάνοει τόσο πιο χάρουμενος είναι γιατί δεν θα κατάνοησεις ποτέ αυτό που θες να κάνεις αν δεν έχεις την θέληση να το κάνεις γιατί τότε δεν θα είσαι ελέυθερος αλλά φυλάσκισμενος και θα χαθεί το νόημα της ζωής σου΄γιατί δεν κατάνοησες τον εαυτό σου...

Η Μύηση δήμιοργοντας θέληση για διάφορα πράγματα βρίσκει πολές φορές το νόημα της ζωής μας η πράγματικη θέληση όμως δεν μειώνει ποτέ την ελέυθερια την δική σου η θέληση είναι συνώνημη με την ελέυθερια λοίπον όπως και το θάρρος γιατί όλα είναι τα ίδια αν κάποιος το σκέφτει

Η σήμασια του ανθρώπου "γνωθί εαυτον" , γνώρισε τον εαυτό σου κατανόησε τον για το οποίο χρειάζεσαι ελέυθερια η οπία χρειαζέται θάρρος θέληση και εμπειρίες για κατανόηση τους βλέπωντας τον ανθρώπο , ο ανθρωπός είναι είδη ελέυθερος και εχεί ηδη τις εμπειριες του εαυτού του. Η ελέυθερια όπως και όλα είναι μέρος του αυτή είναι ενά μέρος του . Η αλήθεια είναι πως ο ανθρώπος πολλές φορές δεν είναι ελέυθερος όχι λόγω της αμάθειας του αλλά λόγω της κατάπατησης της ελέυθεριας του από τον εγώισμο ο οποίος είναι μερός του αλλά όχι το μέρος της αλήθειας όσο κατάνοας τον εαυτό σου τόσο πιο ελέυθερος είσαι που για να το κάνεις πρέπει τοσο ελέυθερα να ζεις .Κατάνοοντας το μέρος της αλήθειας βλέπεις πως δεν έχει νόημα η επίκρατηση του ενός πάνος τον άλλο γιατί δεν χρειάζεται να μειώνεις τον άλλον ότι είσαι εσύ είναι και αυτός .

Η μύιση είναι πληροφορείες που μας ισχωρούν σην κατάνοηση του μερος της αλήθειας που είναι αυτό της ελέυθεριας / θέλησης η οπία κατάδυκνειει την προσωπικότητα μας.

Ενά χαρακτηριστικο παράδειγμα που είδα κάπου είναι η συζήτηση δύο ανθρώπων

Α Πως θέλεις να περάσεις την ζωή σου

Β Μου αρέσει πολύ ****** αλλά θα πάρω την δουλέια με τα πέρισσοτερα χρήματα θα πάω πανέπιστημιο θα διαβάζω όσο καλά μπορώ για να πάρω καλή δουλεια.

Α Και μετά ;

Β Μετά θα βγάλω πολλά χρήματα και θα μπορώ να δώσω στην οικόγενεια μου καλή ζωή

Α Και μετά ;

Β Είναι η αρχή μετά με περίσσοτερα χρήματα θα μπορώ να έχω ότι θέλω

Α Και τι είναι αυτό που πράγματικα θέλεις ;

Β Θέλω ελέυθερια θα πεις

Α Και γιατί τότε δεν ζείς ελέυθερα

Β Θέλω χαρά

Α Τότε γιατί δεν ζείς με χαρά

Β Θέλω Είρηνη στον κόσμο

Α Τότε γιατί δεν φαίρνεις Ειρήνη στον κόσμο

Β Δεν έχω την δύναμη φίλε μου τα λεφτά είναι δύναμη

Α Τι κάνει τα λεφτά δύναμη και τι είναι η δύναμη είναι η κυριαρχία πάνω από τους άλλους αν αυτό επίζητας πως μπορείς να αγωνίζεσαι για την Ειρήνη

Β Πως όμως να αγώνιστω

Α Με τον δικό σου τρόπο/δρόμο ακόλουθησε τον δρόμο που θέλεις και οχι τον δρόμο που οι δίπλα σου ζητάνε

Β Και αν ο δρόμος που θα ακόλουθησω είναι πολύ σημαντικός για τους άλλους ;

Α Τότε ή χωρίς νόημα θα ζείς ή όπως ο εαυτός σου ακολουθη΄σει θα ζείς . Αν ζείς όπως οι άλλοι δεν θα είσαι όπως οι άλλοι αν είσαι εσύ όμως δεν θα είσαι πιο ελέυθερος ;

Β Δεν ειμαι σίγουρος πολλά αγκάθια έχει ο δρόμος

Α Ο κάθε δρόμος είναι όπως ο καθένας τον θέλει αν θες τον δρόμο με τα αγκάθια ακολούθησε τον , γνώριζε όμως πως ο δρόμος δεν τελιώνει ποτέ .

Β Και ποιος είναι ο δρόμος ;

Α Αυτός που θέλεις να ακόλουθησεις.

Β Μα ότι κάνω δεν το κάνω επειδη το θέλω ;

Α Δεν γνωρίζω αλλά η καλύτερη ερώτηση είναι μα ότι θέλω δεν το κάνω επειδή πραγματικά το θέλω ;

Β Το ΄νόημα όλων άρα ανήκει στην ελέυθερια μας ένας ελέυθερος άνθρωπος ο οποίος θέλει να πετάξει δεν τον περιορίζει τίποτα όσο αυτός είναι ελέυθερος σε όπια επόχη και αν ζεί γιατί το νόημα υπάρχει μέσα του. Η απόγοητευση από την απότυχια δείχνει ανθρώπινη αντίδραση η αλήθεια είναι πως αν ο άνθρωπος γνωρίζει πως θέλει να πετάξει θα συνεχίσει και θα το κανεί . Τα όρια του ανθρώπου υπάρχουν μόνο στο παρελθον γιατί το παρόν είναι δική μας επίλογη. Και ακόμα και το παρελθον είναι επίλογη και διαδίκασια. Τα όρια του ανθρώπου καθόριζονται μόνο από τον ανθρωπό . Τροποντινα αυτός που όνειρευεται και δεν πιστευει στα όνειρα του δεν τα κατάνοει και δεν έχει νόημα η ζωή του τότε , αυτός που τα ζεί γνώριζει πως οριο είναι μόνο ο εαυτός του και ζεί στο νοημα της δικής του ευτηχίας . Η σωτήρια του εαυτού μας δεν μπορεί να αρχίζει από την δική μας ευτηχία λοίπον και από την κατανόηση δηλαδή ζήση του νοήματος της ζωής μας . Οτί δρόμο και να διαλέξω εγώ θα τον διαβώ γιατί χαιρομαι που τον διαβαινώ γιατί όσο τον διασχίζω τοσο καταλαμβαινω πως αυτός είναι ο δικος μου δρόμος , ευχαριστω.

Α Οτί δρόμο και να διαλέξω εγώ θα τον διαβώ γιατί χαιρομαι που τον διαβαινώ γιατί όσο τον διασχίζω τοσο καταλαμβαινω πως αυτός είναι ο δικος μου δρόμος , ευχαριστω.

Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας

05/09/2004, 00:12:19
ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ/ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ"...ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΟΥΝ:)

ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
-ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ
(+ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ:)
-ΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΔΕΙΑ....+ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ...

-Τ'ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ...:))
ΧΑΙΡΕ!

GOTHIK ΚΑΛΩΗΡΘΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ:))

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ//ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ....
ΚΑΙ
ΣΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΠΠΟΣ ...ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ...

ΠΟΙΟΙ;
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ..ΤΡΟΙΑ/ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ "ΤΡΩΑΔΕΣ" + ΟΧΙ.."ΠΗΝΕΛΟΠΗ".)

ΜΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΡΩΜΕΝΑ -ΔΕΝ ΕΠΕΤΑΙ
-ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΡΑΠΟ/ΙΣΩΣ ΑΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ//ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΥ;//ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΦΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΣΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΘΕΟΥ!
...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ/ΣΑΝ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ..ΔΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ..ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ..ΧΜ;..(ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ...ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΣ)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ..
ΣΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ..ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ...
Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΤΗ ΓΗ..
ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ...
Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ...ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ....ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ..ΜΑΣ...ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ....

aum mani padme hum
GothicΜέλος
05/09/2004, 00:28:33
Τι είναι αυτό Δικαιολογία
Και περίμενα απάντηση από κάποιο συντονιστή αλλά...λυπάμαι πολύ.
Φαίνεται ότι όντως ο οποιοσδήποτε μπορει να μιλάει εκ μέρους του φόρουμ.

Ευχαριστώ πάντως που με συνετίζεις με τη ..."σοφία" σου φίλη ATMA.

Όχι δεν επιθυμώ καυγά και ούτε θα ενδόσω.

05/09/2004, 00:53:46
Αγαπητέ Gothic
Θα σου παρέθετα δυο και όχι ένα Topic αλλά πολύ φοβούμαι πως αν βάλω εδώ τα ling θα χαλάσουν κι αυτά.

Αν όμως σε ενδιαφέρουν όντως τόσο πολύ μπορώ να σου στείλω mail με τις ανάλογες διευθύνσεις.

Βέβαια ελπίζω να μην θεωρηθεί πως προσπαθώ να συνάψω συνομοσιολογικές σχέσεις μαζί σου.

Ο κακός λύκος

GothicΜέλος
05/09/2004, 01:00:15
quote:

Αγαπητέ Gothic
Θα σου παρέθετα δυο και όχι ένα Topic αλλά πολύ φοβούμαι πως αν βάλω εδώ τα ling θα χαλάσουν κι αυτά.

Αν όμως σε ενδιαφέρουν όντως τόσο πολύ μπορώ να σου στείλω mail με τις ανάλογες διευθύνσεις.

Βέβαια ελπίζω να μην θεωρηθεί πως προσπαθώ να συνάψω συνομοσιολογικές σχέσεις μαζί σου.

Καλό
Ευχαριστώ και ευπρόσδεκτα
Αν και νομίζω ότι βρήκα ήδη (πιθανόν τα ίδια με τα δικά σου),οπότε θα αναγκαστώ με πολύ χαρα μου να ανκαλέσω

05/09/2004, 01:16:44
Αγαπητέ Gothic ε τότε δε σου στέλνω το mail για να μη δώσουμε και λαβές για ψιθύρους.

Το μόνο που θα πω είναι πως αυτά τα θέματα ήταν στο παλιό καλό esoterica.gr.
Θέλω να πιστεύω πως θα επανέλθει η τότε κατάσταση.

Εξ’ άλλου σε λίγο αρχίζουν τα σχολεία …………

Ο κακός λύκος

JimmerlusΜέλος
05/09/2004, 02:25:55
Παντεπόπτη ATMA κι όμως κάτι σου έχει ξεφύγει!!! Πως και έτσι;;;
Δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί μόνο το χρόνο μου χάνω.
Σέβομαι και την πνευματική σου κατάσταση!!

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei