ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρχαίο Ελληνικό Ημερολογιακό σύστημα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Αρχαίο Ελληνικό Ημερολογιακό σύστημα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Anounakis48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
18/11/2010, 14:17:07
Εάν ήθελε ο kanasi να του απευθυνθώ προσωπικά, τότε δεν έπρεπε να ζητήσει από εσένα να μ' ευχαριστήσεις, αλλά να μου το έλεγε ο ίδιος!

ZephyrΜέλος
18/11/2010, 14:17:11
quote:
Φίλε Zephyr, δεν μίλησα για νόμους. Ολοι μας κσέρουμε άλλως τε, ότι, όλοι αυτοί που νομοθετούν δεν είναι και ότι καλλίτερο υπάρχει, επομένως το ίδιο και οι νόμοι τους.
Αναφέρομαι στους φόνους των χριστιανών διότι στα χριστιανικά κείμενα διαφημίζεται ο Σατανούλης, αλλά πουθενά ως φονιάς.
Για ανθρωποθυσίες μιλάμε, σωστά;
ΑΛΛΟΣ μιλάει για φόνους εκεί που διαφημίζεται ο Σατανούλης.
Θέλω να πω, μηπως ο Διαβολάκος δεν είναι τόσο κακός;
Μήπως ο ΑΛΛΟΣ είναι ο κακός;
Μήπως πρέπει ν' αλλάκσει ο νόμος;

Βλέπω το θέμα καθαρά με βάση το σήμερα και την ισχύουσα κατάσταση. Οι Κατσούλας-Δημητροκάλης-Μαργιέτη κλπ, διέπραξαν εγκλήματα. Σωστόν?

Είτε τα έκαναν στο όνομα του σατανά, είτε στο όνομα του βούδα είτε σε όποιον άλλον ήθελαν, έπρεπε να τιμωρηθούν. Έχεις αντίρρηση? Μήπως αν ήταν χριστιανοί θα έμεναν ατιμώρητοι?

Να αλλάξει ο νόμος και να γίνει τι? Να επιτρέπονται όλα αυτά για να μην θίγονται τα θρησκευτικά δικαιώματα των σατανιστών?

18/11/2010, 14:21:29
quote:
Εάν ήθελε ο kanasi να του απευθυνθώ προσωπικά, τότε δεν έπρεπε να ζητήσει από εσένα να μ' ευχαριστήσεις, αλλά να μου το έλεγε ο ίδιος!

Δεν μου το ζήτησε ο κύριος Κανάσης, προφανώς, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε θα το έκανε.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/11/2010 14:23:54

18/11/2010, 14:24:11
Αυτό που λέω είναι ότι η καταστολή ΠΟΤΕ δεν ωφέλησε αυτούς που, υποτίθεται, ωφελεί..
Εαν θέλεις να εκσαφανιστούν οι σατανιστές, εξσφάνισε τα "βιβλία" που διαφημίζουν τον σατανά!

18/11/2010, 14:26:29
quote:
Δεν μου το ζήτησε ο κύριος Κανάσης, προφανώς, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε θα το έκανε.
...και τον πρόλαβες σαν καλός υπηρέτης!

ΕΥΓΕ!

18/11/2010, 14:30:10
...και ο διαβολάκος, ΣΥΜΦΩΝΑ πάντα με τις γραφές, δεν είναι καθόλου κακός.
Επομένως δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε σατανιστές τους Δημητροκάλη και σια.
Κάπως αλλοιώς πρέπει να τους λέμε...

Edited by - Αίολος on 18/11/2010 14:35:39

18/11/2010, 14:35:41
Δεν έχω κάτι να σου πω κύριε Αίολε. Προτείνω να φτιά"κσ"εις έναν δεύτερο account, να απαντάς στον εαυτό σου, ώστε να μπορείς να προβάλλεις όλα αυτά που δε κρατιέσαι να μας πεις περι ποινικοποιήσεων και του καθόλου κακού διαβολάκου.

Γιατί στο τέλος θα βαρεθεί και ο Zephyr, αν υπάρχει και αυτός, και δε θα μείνει κανείς εδώ μέσα για την κατα τα άλλα υψηλού επιπέδου κουβεντούλα.

Παρεμπιπτώντως το θέμα αφορά το ΑΝ θα έπρεπε να προβληθεί η εν λόγω ταινία.
Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/11/2010 14:38:28

18/11/2010, 14:37:32
Παρεμπιπτώντως το θέμα αφορά το ΑΝ θα έπρεπε να προβληθεί η εν λόγω ταινία. ...λόγω του σατανισμού.

Δεν κσεφύγαμε καθόλου.