- Σαββατογεννημενος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

quote:
Friday's child is loving and giving;
Να τη η Παρασκευή ![]()
Edited by - me

Δευτέρα το πολύχρονο,
Τρίτη γεννά το φρόνιμο,
Τετάρτη αντρειωμένο,
Πέμπτη το κακορίζικο
Παρασκή το ξένο,
Σάββατο είν' το τυχερό και Κυριακή το πλούσιο ......
οσο για τα ονειρα...πιστευω πολυ σε αυτα...καποια απο αυτα εχουν βγει (οπως τα ειδα στο ονειρο)...δεν ξερω τι να πω...
manos
ΚΙ ΕΓΩ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ...ΑΣΧΕΤΟ!

Είμαι δηλαδή ή πολύχρονο ή κακορίζικο?
Ελπίζω να γεννήθηκα Δευτέρα τότε...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
δεν ξερω,ενω ολοι με λενε τυχερο παιδι....αν και εγω δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη τυχει...ουτε τζοκερ εχω πιασει ποτε ουτε το λοττο(μονο μερικες φορες στο λοττο επιανα 5αρι...) και ειχα κερδισει μερικα λαχεια που πιανανε απο 500.000δρχ(οταν ειχαμε ακομα δραχμες)!!!
τωρα δεν βλεπω τιποτα ξεχωριστω στην τυχη μου...!!!
παντως απο "καταρες" το 95% που εχω πει εχει πιασει παντως...!!!
μερικες απο αυτες ειναι: π.χ οταν πηγαιναμε 5ημερη τους ελεγα ολους να βγαλει προβλημα το πλοιο,να μεινουμε καπου,θα χαλασει...θα χαλασει...οσπου τελικα το πλοιο οντως χαλασε...!
π.χ ειπα στην αδερφη μου χθες το βραδυ , οτι αυριο που θα ξυπνησει θα ναι αρρωστη...και οντως σημερα που ξυπνησε ηταν χαλια...!
(στην αδερφη μου παντως,εχουν πιασει πολλα απο αυτα που εχω πει)...!!!
Τωρα τι να πω...!
Α,και κατι τελευταιο...οταν ειχα τρακαρει με το αμαξι...πρωτου γινει το σκηνικο...ξεκιναω απο το σπιτι και λεω θα παω απο εκεινο τον δρομο,για μετα να γυρισω απευθειας....και ομως πειρα τον αλλων τον δρομο...και στην ουσια εκανα κυκλο...! και λεω(αφου πειρα τον "λαθος" δρομο),γιατι ηρθα απο εδω,κατι δεν παει καλα...! και δεν προλαβα να το πω...και τρακαρα...!(δλδ κατι σαν να το διεσθανθηκα)...!
Αλλα και παντα , οταν ειναι να συμβει κατι σε καποιο αγαπημενο μου προσωπο(οικογενοια η καποιον που αγαπαω παρα πολυ),νιωθω ολοι την μερα παραξενα...οτι κατι θα γινει...αλλα δεν ξερω το ποτε...!!!!
Τωρα φταιει το οτι ειμαι σαββατογεννημενος και μου γινονται ολα αυτα δεν ξερω...!
~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~
Η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν πιο μικρή όλοι ήθελαν να πηγαίνω στα σπίτια τους την Πρωτοχρονιά για να τους κάνω ποδαρικό, σε όποιο μαγαζί μπω σε λίγο γεμίζει . Εκτός αυτών μου έχουν τύχει και περιπτώσεις που πριν ειπωθεί κάτι ήξερα από πριν τι θα είναι αυτό.
Συγκεκριμένα στην Α' Γυμνασίου παραστάτης στην Σημαία μπαίνει ένα από τα παιδιά που έχουν τελειώσει το Δημοτικό με Αριστα και κατόπιν κλήρωσης. Ενώ ποτέ δεν με είχε απασχολήσει το γεγονός και ειλικρινά βαριόμουν που ήμουν εκείνη την στιγμή εκεί , μόλις τραβήξανε το χαρτάκι με το όνομα του παιδιού που θα ήταν παραστάτης εγώ σηκώθηκα πάνω από μόνη μου και άρχισα να περπατάω προς το μέρος των καθηγητών.
Αλλη μία φορά είμασταν με μία φίλη μου και χαζεύαμε έναν πιτσιρικά που έκανε βόλτες με το μηχανάκι. Δεν πρόλαβα να της πω "κοίτα σαβούρα που θα φάει" και αυτός είχε πέσει κάτω (Ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει).
Αλλη μία φορά ο άντρας μου είχε πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μακρύτερα από την περιοχή μας και άργησε να γυρίσει. Εκεί που καθόμουν σκέφτηκα "έχει πάθει λάστιχο και δεν έχει ρεζέρβα", χωρίς να ξέρω τίποτε από τα παραπάνω. Λοιπόν όταν ήρθε και πριν του πω εγώ οτιδήποτε μου είπε ότι του είχε συμβεί ακριβώς αυτό το πράγμα.
Απο κατάρες τώρα.......
Πάλι ο φουκαράς ο άντρας μου την είχε πληρώσει.........
Μια μέρα που τσακωθήκαμε το έστειλα στον αγύριστο. Πήρε το αυτοκίνητο για να πάει στην δουλειά και σε 10 λεπτά γύρισε πίσω σε κακό χάλι. Είχε φέρει τρεις σβούρεσ με το αυτοκίνητο και είχε τουμπάρει λίγα μέτρα μακρύτερα από το σπίτι. (Ευτυχώς χωρίς άλλα παρατράγουδα). Από τότε προσέχω πάρα πολύ τον θυμό μου και το τι λέω.
Συμπτώσεις ????????
Από θέμα τύχης τώρα .........
Δεν μου έχει κάτσει και τίποτε πολύ καλό (Βλ. Τζόκερ, Λόττο, Λαχείο)άν και το έχω μεγάλη ανάγκη αλλά δεν με έχει αφήσει και ποτέ να πιάσω πάτο. Την ώρα που λέω ότι εδω "ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, μεγάλη την έβαψες" συνήθως πάντα κάτι γίνεται και ξελασπώνω!!!!!!
xrysalenia
Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/03/2003 02:52:31
Λοιπόν, για εμένα ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ΕΝΑΣ απο τους Υιούς του Θεόυ.
Αυτός που σε πάρα πολλά κείμενα αναφέρεται και ώς ΛΟΓΟΣ.
Ο Ιησούς δε, ήταν ο Ανθρωπος που ΔΕΧΘΗΚΕ να παραχωρίσει το ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΫΛΙΚΟ για να ΚΑΤΕΛΘΕΙ ο Λόγος σε Σάρκωση και να επιτελέσει ΞΑΝΑ, το έργο που ΑΛΛΟΙ Υιοί του Θεού είχαν έρθει στο παρελθόν να επιτελέσουν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Βλέπεις φίλε μου ότι δίνω μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΙ διάσταση στον ΙΗΣΟΥ και στον ΧΡΙΣΤΟ και φυσικά άλλη στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Κατε'εμέ (και όχι μόνο) η ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ έγινε την ημέρα της βαπτίσεώς του στον Ιορδάνη ποταμό.
Τώρα επί της απορίας σου στα των περί πολέμων κλπ.
Θα ήταν καλύτερα λοιπόν να ΜΗΝ είχε έρθει σε ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ο ΛΟΓΟΣ επιδή κάποιοι θα έκαναν πολέμους στο όνομά του;;;
Τι πιστεύεις εσύ φίλε μου;;;
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ'.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΕΛΣΟ,ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΤΣΙ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ,Ο ΥΙΟΣ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ,ΣΑΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ,ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ...
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ.ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ...ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ 'ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ'...
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ 'ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΥ...
ΑΝ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΥΛΗ...ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΟΜΩΣ...
ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...Η ΘΥΣΙΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ...ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..
ΝΑΙ ,ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΙΟΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
quote:
ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΓΗ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;
Πολοί πιστεύουν (και συνδέουν) αρκετές ιστορικές προσωπικότητες με τον Ιησού. Κάποιοι μιλάνε για τον Σόλωνα, για τον Αλέξανδρο (συγνώμη αλλά κατ' εμέ ουδέποτε υπήρξε μέγας) και αρκετούς άλλους (που είμαι σίγουρος ότι θα μου κάνετε την χάρη να μου θυμίσετε).
quote:
AFOU O XRISTOS GNORIZE TO MELON(ONTAS IOS THEOU)TOTE GIATI HRTHE
STIN GH?????DEN IXERE APO PRIN OTI THA GINOUN OI MEGALITERES GENOKTONIES
STO ONOMA TOU??
Πρώτον, εννοείς τον "Θεό" και όχι τον Χριστό, καθώς αυτός είναι μόνο ο λόγος.
Πρίν από έναν χρόνο είχα διαβάσει το λογοτεχνικό βιβλίο "Μεμνοχ, Ο διάβολος" της Anne Rice (είναι η τελευταία συνέχεια της σειράς που βασήστικε η ταινία "Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα"). Σ'αυτό το βιβλίο η Rice αναπτύσει μια θεωρία κατα την οποία η Δημιουργία είναι ένα πείραμα που κάνει αυτό το ανώτερο ων που ονομάζουμε θεό, για να δεί εαν μπορεί να δημιουργίσει τον εαυτό του (να τον κλονοποιήσει αμα θέλετε). Μην ξεχνάς ότι σύμφωνα με την Kabbalah ο δημιουργός αφαίρεσε την σφαίρα του νόμου για να δώσει στο δημιούργιμά του την ελεύθερη βούληση. Και για να έχουμε ελεύθερη βούληση πρέπει να δούμε όλες τις πλευρές. Μια φορά μας έδειξε τον δρόμο της αγάπης, άλλη φορά του μίσους, της δύναμης κοκ. Έτσι μας δίνει το δικαίωμα της επιλογής του δρόμου που θα ακολουθήσουμε. Πάντως, όποιον και να πάρουμε, ο τερμάτισμος θα είναι ο ίδιος.
Τάδε έφη ο ξενύχτης αγγέλος που προσπαθεί να σας φέρει το φώς, μπας και το βρεί και ο ίδιος.
Uriel, ο Εωσφόρος.
Ο φέρων το φώς και την φλόγαν.
*Γνώθεις σεαυτόν ήνα αγαπήσεις αλλήλους*
Θα σου εξηγήσω φίλε Εχέμβροτε για ποιά επιτυχία μιλάω μέσω μιάς αληγορίας...
Φανταστήτε ότι έχουμε μπροστά μας μια θάλασσα. Στην άκρη της θάλασσα υπάρχει σαφέστατα η στεριά, το λιμάνι.
Για να φτάσεις όμως στο λιμάνι, θα πρέπει να οδηγήσεις το πλοίο σου ΑΝΑΜΕΣΑ απο σκόπελους και ύφαλους, πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ χωρίς τη βοήθεια ενός ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟΥ ΧΑΡΤΗ που να αναγράφει την ακριβή τοποθεσία των υφάλων και των σκοπέλων.
Διαβάζοντας λοιπόν τον χάρτη, οδηγής με ΑΣΦΑΛΕΙΑ το πλοίο σου στο λιμάνι που έχεις βάλει στόχο, το ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΙΜΑΝΙ.
'Οταν όμως στην θάλασσα επικρατεί μια μανιασμένη θύελα, μια τρικυμία, που ο αεράς είναι τόσο μα τόσο δυνατός που το πλοιάριο σου γίνεται ένα απλό καρουδότσουφλο, τότε ο χάρτης μάλλον φαίνεται όχι και τόσο πολύ χρήσημος, γιατί κύμματα τα θεόρατα, η τρικυμία, πανεύκολα σε βγάζουν απο την ΟΡΘΗ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ.
Τότε είναι που χρειάζεται ο ΦΑΡΟΣ...
Ξέρετε, εκείνο το ψηλό μονοκόμματο κτίριο με μια τεράστια λάμπα στη κορυφή του, που σκοπό έχει να ΔΕΙΧΝΕΙ τον δρόμο πρός το λιμάνι με ασφάλεια όταν ξεσπά εκείνη η μανιασμένη θύλλα, η τρικυμία και να μας κάνει γνωστούς τους σκοπέλους και τους υφάλους ...
Πόσοι ΦΑΡΟΙ υπάρχουν ξέρετε;;;
Μάλλον όσα και τα ΛΙΜΑΝΙΑ είναι η σωστή απάντηση (τουλάχιστον)....
Ξέρετε ΟΛΑ τα ονόματά των ΦΑΡΩΝ;;;
Εγώ πάντως ΟΧΙ...
Αυτό σημαίνει ότι στη άγρια και θυελώδη Κίτρινα Θάλασσα π.χ, ΔΕΝ υπάρχουν ΦΑΡΟΙ ή ότι δεν θα ξαναυπάρξουν;;;
Μάλλον όχι...
Λοιπόν, ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ τώρα...
-Το πλοιάριο (μικρό ή μεγάλο) είμαστε ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι ή ακόμα καλύτερα η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
-Το λιμάνι, το εκάστοτε λιμάνι, είναι ο στόχος της ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ. Ποικήλη ανάλογα με τον σκοπό που έχουμε έρθει σε Σάρκωση.
-Η ήρεμη θάλασσα είναι η ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ που ζόύμε όλοι μας κατά διαστήματα της παρούσης Σάρκωσής μας.
-Η θυελώδης θάλασσα με τα λυσσασμένα κύματα είναι και πάλι η ζωή μας όταν βρίσκεται σε κάποια δοκιμασία.
-Ο χάρτης είναι το εργαλείο εκείνο που έχουμε όλοι μας και που το χρησημοποιούμε στην ήρεμη ζωή μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Είναι ο Φυσικός Εγκέφαλος.
-Οι σκόπελοι και οι ύφαλοι είναι τα φυσικά εμόδια της ζωής που ζούμε και η ανάγκη για προσοχή στην προδιαγεγραμμένη πορεία μας.
-Ο φάρος τώρα, είναι για μένα ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, που οι λόγοι Του, οι πράξεις Του, τα έργα Του είναι εκείνα που μας βοηθούν όταν πνιγόμαστε στις θύελες της ζωής μας (τις οποίες ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ σε παρελθούσες σαρκώσεις τις έχουμε σπείρει και που στην ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΑΡΚΩΣΗ, ερχόμαστε να τις θερίσουμε).
Σύμφωνα με την μικρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ιστορία που μόλις περιέγραψα, σε κάμια λοιπόν περίπτωση φίλε μου Εχέμβροτε, δεν θα μπορούσα να πώ εγώ τουλάχιστον, ότι η δουλειά του ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΑΡΟΥ (εκάστοτε Υιού του Θεού) έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ επειδή έχουν γίνει τόσα μα τόσα πολλά ναυάγια...
Ο ΦΑΡΟΣ στέκει ΕΚΕΙ, ψηλός, λευκός, αχέρωχος ΠΑΝΤΑ να φωτίζει και να δείχνει τον ΔΡΟΜΟ.
Είναι στα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΑΣ πλαίσια το ΑΝ κατανοούμε την δουλεία Του και το έργο Του.
Την παραπάνω ΑΛΗΓΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ την οφείλω στο φίλο μου Πάνα, που διαβάζωντας την απάντησή του ΑΜΕΣΩΣ αυτή η είκόνα γεννήθηκε στη σκέψη μου.
Φίλε Πάνα, σε ευχαριστώ απο καρδίας...
Τώρα στα ΑΣΤΕΙΑ ερωτήματα του φίλου Υπερίωνα, εάν θέλει μπορώ να του δώσω ΛΙΣΤΕΣ απο ονόματα ΘΥΛΙΚΩΝ όντων που ΜΑΣ πρόσφεραν τον Σαρκωθέντα Λόγο, καθώς και ΛΙΣΤΕΣ με τους άλλους Υιούς του Θεού, αλλά νομίζω πώς δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Λοιπόν παιδιά,επειδή ο τίτλος της ασχολούμενης με τα εσωτερικά μάλλον δε μου αξίζει,θα δώσω την υποκειμενική μου άποψη στο θέμα σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω...
Ο Ιησούς ήταν τόσο υιός του θεού όσο είμαστε όλοι υιοί (και κόρες).Η διαφορά είναι στο ότι εκείνος είχε γίνει "φάρος" ενώ εμείς (ή έγώ τουλάχιστον) είμαστε ακόμα πάνω στο "πλοίο"...
(Εξαίρετο φίλε Κέλσο το παράδειγμα και ΚΥΡΙΩΣ ο αποσυμβολισμός του!!!!Εύγε!)
Εδώ μπαίνει το δικό μου <<αλλά>>.
Ο καθένας ψάχνει το "λιμάνι" του αλλά σε κάθε "λιμάνι" υπάρχει διαφορετικός "φάρος".Τί γίνεται αν ο καθένας από μας ψάχνει τον δικό του "φάρο"¨και όχι Τον "ΦΑΡΟ"??
(Κέλσο ωραίο μεν το παράδειγμα αλλά τα'κανα μούσκεμα μου φαίνεται!!!Τί δεν κατάλαβα καλά???
) Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!
Καληνύχτα,ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"