ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/07/2010, 12:08:10
Φίλε μου δεν ισχύει το συνειδητά αλλά αθέλητα.
Μην παίρνεις άλλα χάπια δεν σου χρειάζονται, έχεις την δυνατότητα να πετύχεις ποιοτικό ύπνο όταν ζεις εδώ, όταν πατάς στην γη και το αντιλαμβάνεσαι...... όλη την ημέρα.

Διαφωνώ με την προσπάθεια εξάσκησης σε όλα αυτά που αναφέρεις και με τον τρόπο που το κάνεις. Κοιμήθηκες το πρωί, παίρνεις χάπια για ποιοτικό ύπνο και στις 10.00 ήσουν ξύπνιος και ήδη είχες στείλει μήνυμα στο φορουμ, δεν το βλέπεις ότι κάτι δεν κάνεις ορθά?
Δεν γίνεται από κλητήρας να γίνεις απευθείας γενικός διευθυντής, πρέπει να περάσεις όλα τα στάδια, πρέπει να ανέβεις όλα τα σκαλοπάτια. Ξέχνα προς το παρόν την αστρική προβολή διότι αλλιώς θα γνωρίσεις από μέσα διάφορες ειδικότητες ιατρικής και άρχισε από την θεωρητική κατάρτιση και τον διαλογισμό (με μέτρο, δηλ. 5 λεπτά και βλέπεις, όχι 45 λεπτά).

Και τέλος είναι απολύτως απαραίτητο να πιστεύεις σε κάτι ανώτερο, εάν δεν το κάνεις μάλλον δεν κάνεις τίποτα..... paranormal που από την πλήρη απόγνωση βρέθηκες να δίνεις συμβουλές με πλήρη βεβαιότητα.

strangerz2Μέλος
28/07/2010, 13:20:48
quote:
Φίλε μου δεν ισχύει το συνειδητά αλλά αθέλητα.
Μην παίρνεις άλλα χάπια δεν σου χρειάζονται, έχεις την δυνατότητα να πετύχεις ποιοτικό ύπνο όταν ζεις εδώ, όταν πατάς στην γη και το αντιλαμβάνεσαι...... όλη την ημέρα.

Διαφωνώ με την προσπάθεια εξάσκησης σε όλα αυτά που αναφέρεις και με τον τρόπο που το κάνεις. Κοιμήθηκες το πρωί, παίρνεις χάπια για ποιοτικό ύπνο και στις 10.00 ήσουν ξύπνιος και ήδη είχες στείλει μήνυμα στο φορουμ, δεν το βλέπεις ότι κάτι δεν κάνεις ορθά?
Δεν γίνεται από κλητήρας να γίνεις απευθείας γενικός διευθυντής, πρέπει να περάσεις όλα τα στάδια, πρέπει να ανέβεις όλα τα σκαλοπάτια. Ξέχνα προς το παρόν την αστρική προβολή διότι αλλιώς θα γνωρίσεις από μέσα διάφορες ειδικότητες ιατρικής και άρχισε από την θεωρητική κατάρτιση και τον διαλογισμό (με μέτρο, δηλ. 5 λεπτά και βλέπεις, όχι 45 λεπτά).

Και τέλος είναι απολύτως απαραίτητο να πιστεύεις σε κάτι ανώτερο, εάν δεν το κάνεις μάλλον δεν κάνεις τίποτα..... paranormal που από την πλήρη απόγνωση βρέθηκες να δίνεις συμβουλές με πλήρη βεβαιότητα.

Έλεος πια με την κριτική σου,ποιά νομίζεις πως είσαι και τα ξέρεις όλα?

"Μην κάνεις 45 λεπτα διαλογισμό αλλα 5 λεπτά", "ήδη είχες στείλει μήνυμα στο φόρουμ",για πές μας ρε pyramid,τί να κάνουμε στην ζωή μας?Καθοδηγησέ μας,μιας και εσύ ξέρεις τα πάντα,πές μας ένα σωστό ωράριο για το πότε να γράφουμε εδώ,πές μας πότε να βγούμε βόλτα,πές μας τί να ακολουθήσουμε στην ζωή μας,γιατί εμείς είμαστε ανήμποροι να καταλάβουμε μόνοι μας,χρειαζόματε εσένα να μας λές τί πρέπει να κάνουμε.

Δέν έχεις καταλάβει οτι συνέχεια κρίνεις τους άλλους και τους λές τί είναι το σωστό και τί το λάθος,ειλικρινά τόσο ασυνείδητη είσαι?

28/07/2010, 14:06:40
Αγαπητέ φίλε lazaross άμα έχεις διαβάσει όλο το αστρική προβολή 4 και ίσως και το 3 θα έβλεπες ότι όταν κάποιος δεν έχει τα απαραίτητα ασφαλές προσόντα .. τότε η Μόρα ή ο ίσκιος που σε πλακώνει και όλα τα ινγκουπους και γενικά οι υποδιαστασεις του αστρικού που έχουν σχέση με τους εφιάλτες θα σου κάνουν παρέα στις εξόδου σου.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

28/07/2010, 14:11:35
Αγαπητέ φίλε skidoo23 που χάθηκες.. Δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρων. Να σου πω την αλήθεια το μήνυμα σου μου φάνηκε πολύ ύποπτο… μήπως ψάχνεις κάτι που δεν το λες φανερά; Αν πραγματικά έχεις κάτι να πεις και να μοιραστείς πες το εδώ για να δούμε και κάποιο επίπεδο!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

28/07/2010, 15:03:52
Αγαπητέ strangerz2 θα σε μαλώσω, περίμενα πιο γρήγορη ανταπόκριση, να εξασκηθείς κι άλλο.

quote:
ειλικρινά τόσο ασυνείδητη είσαι?

Ουδείς τέλειος.
paranormalΝέο Μέλος
28/07/2010, 19:08:42
Pyramid, εννοεις οτι απαραιτητη προυποθεση για να πετυχεις Α.Π πρεπει να πιστευεις στον Θεο? Σε ρωταω γιατι αν εννοουσες αυτο τοτε πες το μου για να γελασω αλλο λιγο...

28/07/2010, 20:11:37
quote:
Σε ρωταω γιατι αν εννοουσες αυτο τοτε πες το μου για να γελασω αλλο λιγο...

Μη μου το κάνεις αυτό........θα γίνω ρεζίλι και δεν θα μπορώ να εμφανίζομαι στα φορουμ...... όλοι θα γελάνε στα μούτρα μου......

lazarossΝέο Μέλος
28/07/2010, 20:42:13
Εχω φτασει μεχρι την 6η σελιδα απο το πρωτο θεμα! Θελει παρα πολυ χρονο για να διαβασω ολες τις σελιδες, αλλα θα το κανω!

Οσο για το οτι κοιμηθηκα τετοια ωρα, παντα τετοια ωρα κοιμαμαι, και ξυπνησα νωρις, γιατι ειχα ταξιδι να κανω. Πολλες φορες δε κοιμαμαι και καθολου οταν δουλευω πρωι και πρεπει να φυγω απο το σπιτι στις 5.

Και το zma και neurobion τα παιρνω χρονια, για να ξεκουραζομαι, επειδη παω γυμναστηριο. Ουτε καν ηξερα τι ηταν η αστρικη προβολη τοτε. Απλα τωρα διαβασα οτι αυξανουν τα επιπεδα μελατονινης και παιζουν με την επιφυση.

Πρεπει επισης να αντιμετωπισω τους φοβους μου. Παντα αυτες τις ημερες που εκανα προετοιμασια και αυτοσυγκεντρωση, φοβομουν αρκετα, ισως για αυτο με πιανει η "μορα" και φοβαμαι, ενω κανονικα ειναι απλα μια παραλυση του υπνου.

Πρωτη φορα με επιασε "μορα" το πρωι. Πολυ παραξενο. Υπηρχε παντου φως, αλλα εγω εξακολουθουσα να φοβαμαι..

Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν οντως γινεται να εχεις αθελητη ΑΠ, αλλα να την συνηδητοποιεις. Εγω ενιωσα σα να ειχα ανεβει πανω απο το σωμα μου και να τρομαξα απο την βαρυτητα και στιγμιαια επεσα κατω και ξυπνησα! Και καποια τεχνικη για συνειδητο ονειρο.

DarkEternityΜέλος
29/07/2010, 01:44:17
Ευτυχως σας ξαναβρηκα

Λοιπον Λαζαρε,μια ''τεχνικη'',οσον αφορα το συνειδητο ονειρεμα,η οποια λειτουργησε για μενα ειναι να υπενθυμιζω στον εαυτο μου οσο συχνοτερα μπορω κατα τη διαρκεια της ημερας οτι βρισκομαι στον φυσικο κοσμο.Αυτο ειχε περασει στο υποσυνειδητο μου,και ετσι μηχανικα σε ενα ονειρο μου,ενω περπατουσα στο δρομο,ελεγα στον εαυτο μου''Εισαι στον φυσικο κοσμο''....και συνειδητοποιησα οτι ονειρευομαι!Υπαρχουν πολλες παραλλαγες.Μπορει αυτο να μη σε βοηθαει καθολου.

Για παραδειγμα μια τεχνικη ειναι και ο ελεγχος πραγματικοτητας,που ποτε δε με βοηθησε.Διοτι μολις εχω την αμφιβολια οτι ονειρευομαι,καταλαβαινω απευθειας οτι οντως ειναι ονειρο αυτο που βιωνω.Παντως εσενα ισως σε βοηθαει καθε τοσο,οταν το θυμασαι να κανεις εναν ελεγχο πραγματικοτητας.(Προσπαθησε με το βλεμμα σου να ''μετακινησεις'' κατι,ή προσπαθησε να πεταξεις).Εαν το κανεις συνηθεια,θα καταγραφει στο υποσυνειδητο σου και ισως συνειδητοποιηθεις στο ονειρο σου καποια στιγμη.

Οταν αισθανεσαι πως εισαι σε κατασταση παραλυσης,προσπαθησε να ηρεμησεις(μην πανικοβαλεσαι) και απαλα σηκω πανω.(Τοτε ισως εχεις ενα επιτυχημενο αστρικο ξεδιπλωμα).Μου συνεβαινε συνεχως παλιοτερα,και παντα πανικοβαλομουν και προσπαθουσα απεγνωσμενα να συνελθω.Αν εισαι τελειως ανικανος να κινηθεις(με το αστρικο σου σωμα) σε εκεινη τη στιγμη,τοτε ισως σε επηρρεαζουν οι ουσιες που παιρνεις...

Οσον αφορα τις δονησεις που λες,ξερω τι εννοεις.Οσες φορες χαλαρωνω αισθανομαι απαλες δονησεις,αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαι στο σταδιο αποχωρισμου του αστρικου σωματος.Στο σταδιο αποχωρισμου το φυσικο σωμα,απ οσο ξερω,κοιμαται.Δηλαδη με την αστρικη προβολη στην ουσια πηγαινεις στην 5η διασταση συνειδητος.Ενω αν δεν κατορθωσεις,θα εισαι στην 5η διασταση,αλλα δυστυχως ασυνειδητος,και το επακολουθο θα ειναι τα συνηθισμενα ονειρα.Αυτη ειναι η αποψη πολλων δασκαλων.Επομενως στοχος σου ειναι να ''καβαλησεις'' τον υπνο.Επειδη ομως κατα μεγαλο μερος ειμαστε ασυνειδητοι χανομαστε σε σκεψεις και αποτυγχανουμε..Παντως μην απογοητευεσαι.Σε καταλαβαινω.

Εχω μια ερωτηση για εσας.Οσοι εχετε πραγματοποιησει αστρικη προβολη ή συνειδητο ονειρεμα,βρηκατε το περιβαλλον(θεσεις αντικειμενων κτλ)ιδιο και απαραλλαχτο με το αντιστοιχο του φυσικου κοσμου?

Παλιοτερα,ΥΠΗΡΕΤΗ,μου ειχες πει στο αστρικο επιπεδο καλο θα ηταν μολις συνειδητοποιουμαι ναι επικαλουμαι καποια οντοτητα ή καποιον δασκαλο.Οσες φορες εχω συνειδητοποιηθει,και το επιχειρησα οι προσπαθειες μου πηγαν χαμενες.Συγκεκριμενα εχω προβλημα με τις νοητικες εικονες του ονειρου.Δηλαδη συνειδητοπιουμαι,γνωριζω πως τα ''ατομα'' που βλεπω τριγυρω μου ειναι πολυ πιθανον νοητικες εικονες,αλλα δεν μπορω να τα ''ξεφορτωθω''.Ματαια κλεινω τα ματια μου και προσπαθω να φανταστω καποιο διαφορετικο μερος.Εσυ ποσο συχνα συνειδητοποιεισαι στα ονειρα σου?...

"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του...."

Edited by - DarkEternity on 29/07/2010 02:00:16

paranormalΝέο Μέλος
29/07/2010, 02:19:09
Pyramid... ηδη εχεις γινει