- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
γιατι κοπελια μου καλη να πας να (λογο)πλακωθεις? ποιος σε πειραξε?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ...
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑ ..
ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.......
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑ..
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
Η HANTER ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ..![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΣΥΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ?![]()
![]()
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 13/01/2010 22:20:18
quote:
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
"ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΗ ΤΩΡΑ..."
Η "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?"
quote:Είπες:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ..
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
quote:με την ακόλουθη μυστηριολογία περι άβατης γνώσης υποδηλώνεις ότι υπάρχει κάτι σημαντικό να ειπωθεί.
ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛU...
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ..
quote:Όλοι ασχολούνται. Άνθρωποι που δεν "ασχολούνται"(με αυτή την ακαθόριστη οντότητα την κλπ) δεν έρχονται σε αυτό το φόρουμ. Αλλά anyway suit yourself.
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΤΟΣΟ.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
MHN ME ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...
ok κοπελια.... δεν θα σε ξανα αποκαλεσω κοπελια ![]()
καλημερα σε ολους και ολες!

(''v'') ' v '
ειτε αν πατησεις το συμβολο που εχει ηδη ετοιμο των κωδικα (θα το βρεις στη μπαρα με τις επιλογες για Bold B (Bold) - ειναι το 7ο κουμπακι το
- και θα εμφανιστει ως εξης: (img)(/img) (μονο που αντι για παρεθενσεις εχει [] [/ ])
και ενδιαμεσα στα πεδια αυτα βαζεις το url της φωτογραφιας (στη φωτογραφια που θες, κανεις δεξι κλικ, επιλεγεις τις ιδιοτητες και εκει θα δεις να γραφει: Διευθυνση - url)
![]()

quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ PREDATOR..ΟΛΑ ΚΑΛΑ..??
ολα καλα... εσυ πως εισαι? σε βλεπω λιγο θυμωμενη με την Charmed... δεν χρειαζεται να θυμωνεις, εξαλλου μια παρεα ειμαστε!

Edited by - PREDATOR on 14/01/2010 10:50:14

quote:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ,ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ..ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,Η' ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΣ..ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ Μ'ΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΣΧΙΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΠΑΝΙΑ" Κ ΟΧΙ "ΠΟΤΕ" Η' "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΙ"..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..??quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ PREDATOR..ΟΛΑ ΚΑΛΑ..??
ολα καλα... εσυ πως εισαι? σε βλεπω λιγο θυμωμενη με την Charmed... δεν χρειαζεται να θυμωνεις, εξαλλου μια παρεα ειμαστε!Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν Edited by - PREDATOR on 14/01/2010 10:50:14
(''v'') ' v '
Καταρχήν predator η 5άλφα αν δεν κάνω λάθος δεν την χρησιμοποιούσαν σατανιστές στο πολύ παρελθόν..Αλλά απλοί άνθρωποι για να διώχνουν τα κακά πνεύματα και συγκεκριμένα δαιμόνια...
Έμενα το μόνο μάθημα που μου αρέσει είναι τα μαθηματικά και σε όλα τα άλλα τα μαθήματα τα έξηνα.. αλλά είχα καλούς βαθμούς λόγω σχέσεων με καθηγητές και επειδή καθόμουν με την απουσιολόγο...όχι πως έχει σχέση αυτό αλλά με βοηθούσε σε τεστ και τέτοια... Στην 3 λυκείου όμως έπαιζα sudoku σε όλα τα μαθήματα!! Σπίτι και σχολείο!!! Διάβαζα τρελά λίγο και ένας θεός ξέρει πως πέρασα στο πανεπιστήμιο!!! ![]()
Επίσης πολλοί γονείς δεν είναι χαζοί... αλλά ανώριμοι...Πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν παιδιά και έχουν ως κύρια αξία το χρήμα και τα υλιστικά δώρα... Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά δώρα...ούτε πολλές ελευθερίες...Χρειάζονται χρόνο να περάσεις μαζί τους...
Εγώ ήξερα ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες σε πληθυσμό και έκανα πλάκα και στην κοπέλα μου...της έλεγα ότι χρειάζομαι να βρω ακόμη μια!!!χιχι... για πλάκα φυσικά....
Επειδή έφυγα μισή βδομάδα και ήρθα σήμερα... βλέπω ένα περίεργο κλήμα... μήπως επειδή σας έλειψα??
Ξέρω κοπέλες ότι είναι αυτό και σας ζητάω συγνώμη!!
Ότι και να πείραξε τον οποιοδήποτε νερό και αλάτι!!! μια οικογένεια είμαστε και παρεξηγήσεις γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες!!!Ξέρω κοπέλες ότι είναι αυτό και σας ζητάω συγνώμη!! ![]()
Predator για να ανεβάσεις την φωτο πρέπει η διεύθυνση να είναι της μορφής C:/profile/notesandfotos/naruto.jpg ? έχω windows7 και γενικά είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα...![]()
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.
quote:
Καταρχήν predator η 5άλφα αν δεν κάνω λάθος δεν την χρησιμοποιούσαν σατανιστές στο πολύ παρελθόν..Αλλά απλοί άνθρωποι για να διώχνουν τα κακά πνεύματα και συγκεκριμένα δαιμόνια...
η 5αλφα, ηταν χριστιανικο συμβολο ανεκαθεν... απλα, το χρησιμοποιησαν οι σατανιστες πολυ καιρο αργοτερα (ακομα και μετα απο τοτε που εμφανιστηκαν), με τη διαφορα οτι για να διαφοροποιηθουν την ανεστρεψαν (ετσι η κορυφη δειχνει τον Κατω Κοσμο)... φυσικα μετα απο καιρο ξεχαστηκε το χριστιανικο συμβολο (κυριως διοτι εμφανιζονταν περισσοτερο ως σατανικο) και εμεινε πια ως σατανικο.
Ειναι σημαντικο να πουμε οτι οι πρωτοι χριστιανοι δεν χρησιμοποιησαν τον Σταυρο αμεσως ως συμβολο (αρχικα ηταν Κακο στοιχειο)... και ετσι, χρησιμοποιησαν το αστρο (5αλφα) που συμβολιζε το αστρο των Χριστουγεννων, και το Ψαρι (=ΙΧΘΥΣ, δηλαδη απο τα αρχικα Ιησους Χρηστος Θεου ΥιοΣ).... αργοτερα καθιερωθηκε ο Σταυρος ως το Μεγιστο των Συμβολων
quote:
Predator για να ανεβάσεις την φωτο πρέπει η διεύθυνση να είναι της μορφής C:/profile/notesandfotos/naruto.jpg ? έχω windows7 και γενικά είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα...
οχι.... αν εχεις το url (απ' ευθειας απο μια ιστοσελιδα) ή να κανεις upload μια φωτογραφια δικια σου σε site μετατροπης (ενα καλο παραδειγμα το www.imageshack.us, οπου μπορεις να μετατρεψεις φωτογραφιες που εχεις στο σκληρο δισκο σου, για να σου βγαλει url