ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξέρετε να σχεδιάζετε...?...βοηθήστε μας!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ξέρετε να σχεδιάζετε...?...βοηθήστε μας!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Jimmerlus31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LocoΜέλος
12/10/2004, 04:59:03
Απαπητό Team!

Εύγε Jimmerlus! Σωστή η πρωτοβουλία σου για το σενάριο. Συμφώνω και εγώ για την επικοινωνία μέσω e-mail. Δούλεψε με την ησυχία σου.

Σας είπα οτι μπορούμε να βασιστούμε στον Thios. Thios ποιά γλώσσα προγραμματισμού χρησιμοποιείς. Αν είναι απόρριτο ζητώ ταπεινά συγγνώμη και αποσύρω την ερώτηση. Η C++ είναι κατά τη γνώμη μου μια καλή επιλογή. Τα cartoonίστικα γραφικά είναι τελευταία της μόδας π.χ. το παιχνίδι XIII της Ubisoft(publisher) τα χρησιμοποιεί επιτυχημένα. Δεν ξέρω όμως ίσως να μην ήταν η καλύτερη επιλογή. Αν το σενάριο ήταν λίγο χιουμουριστικό θα ταίριαζαν.

Βασικά λέω να καταλήξουμε σε ενα σενάριο πρώτα πρίν κάνουμε οτιδήποτε. Σχετικά με τον χειρισμό, είμαι της γνώμης, να μην είναι σε καμία περίπτωση όπως του Atlantis. Είχα το πρώτο παιχνίδι της σειράς και μέχρι να το τερματίσω είχα καταστρέψει το ποντίκι απο τα νέυρα μου. Κουραστικός , δύσκολος και αργός χειρισμός. Είναι ξεπερασμένος πιστεύω. Απ΄ όσα ανέφερες θα ψηφίσω Indiana Jones.

Ας περιμένουμε να πουν όλοι τη γνώμη τους.

EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

LocoΜέλος
12/10/2004, 06:19:39
Και πάλι γειά σας!

Παιδιά μόλις κατέβασα το Blender 3D Version 2.34, μήπως μάθω τίποτα και για να παρακολουθώ τη δουλειά του Thios. Relase date της version που κατέβασα 11.10.2004 (δηλαδή χτές). Διάβασα μερικά reviews και όλα λένε τα καλύτερα λόγια. Thios the program rocks!

Κοιτάξτε τι έφτιαξε ο άλλος με το Blender

Προτείνω να το προμηθευτούμε όλοι μιας και είναι σε zip μόνο 4,3 MB.
Thios να ΄σαι καλά!

ThiosΜέλος
12/10/2004, 07:57:27
Καταρχάς, πρέπει να προσθέσω και το:
6)Dracula (α' προσώπου, φωτογραφία ανά 90 μοίρες περιστροφή στον άξονα yy')

Loco:
Σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, αν και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο την αξίζω...

quote:
Thios ποιά γλώσσα προγραμματισμού χρησιμοποιείς.
http://www.blitzbasic.com/Products/blitz3d.php

Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για ερασιτέχνες όπως εμείς. Είναι σχεδιασμένη με c++, είναι ασύγκριτα πιο γρήγορη από τον ανταγωνισμό και κάνει render τόσο 2d όσο και 3d γραφικά. Και είναι και πάμφθηνη σε σχέση με όσα προσφέρει.

Ως προς το blender, συμφωνώ με την πρόταση του Loco να το κατεβάσουμε όλοι, ούτως ώστε:
α)να βλέπουμε όλοι τη δουλειά του καθενός
β)να σχεδιάσουμε όλοι κι από κάτι, ούτως ώστε να τελειώσουμε γρηγορότερα

ThiosΜέλος
12/10/2004, 13:36:57
Τα θυμάμαι ένα ένα...

Το setting πού θα είναι; Ελλάδα; Ποια εποχή(αρχαία Ελλάδα/Βυζάντιο/σύγχρονη εποχή); Τι theme θα έχει(horror, ιστορικό, τρόμου);

Μουσική ποιος θα αναλάβει; Ποιοι απο 'μας παίζουν όργανο; (μουσικό) Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να περιμένετε μερικούς μήνες μέχρι να πάρω ηλεκτρική...

JimmerlusΜέλος
12/10/2004, 22:33:11
Ο σκελετός που σχεδιάζω βασίζεται στην Αρχαία Ελλάδα.

Εκτός βέβαια αν προτείνετε και προτιμάτε κάτι άλλο.

Όταν θα έχω τελειώσει τον σκελετό θα στείλω e-mail σε όλο το team να μου πει τη γνώμη του.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

JimmerlusΜέλος
12/10/2004, 22:41:52
Ψηφίζω χειρισμό Dracula και σοβαρά γραφικά στυλ Atlantis 3.

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

ThiosΜέλος
12/10/2004, 22:57:42
Θα διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα, ή θα εμπνέεται απ' αυτήν; Έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για αναπαραστήσουμε τα τότε δρώμενα;

Πάντως δεν προσπαθώ να σας αποθαρρύνω. Το setting αρχαία Ελλάδα έχει πολύ ψωμί.

JimmerlusΜέλος
12/10/2004, 23:09:09
Θα διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα...προτείνω!

Όσο για το ψάξιμο περί τοποθεσιών - χρονολογίες - ονόματα - λεπτομέρειες τις αναλαμβάνω για όταν φτιάξω το ολοκληρομένο σενάριο.

Ήδη σκέφτομαι και το concept του sequel!!!

ThiosΜέλος
12/10/2004, 23:42:39
quote:
Όσο για το ψάξιμο περί τοποθεσιών - χρονολογίες - ονόματα - λεπτομέρειες τις αναλαμβάνω για όταν φτιάξω το ολοκληρομένο σενάριο.
Τώρα μιλάς τη γλώσσα μου!

Ελπίζω να μην είναι πολύ να σου ζητήσω να προσέξεις ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες σε σχέση με τον τρόπο ζωής των ιθαγενών προγόνων μας...

Περιμένω τους άλλους να ψηφίσουν για το interface...

LocoΜέλος
13/10/2004, 00:55:13
Hello Team!

Προτείνω να πάμε πολύ πίσω χρονολογικά. Πρώτες πελασγικές αποικίες
στη μεγάλη Ελλάδα κ.λ.π.
Η μουσική είναι κάτι που πρέπει να αφήσουμε για το τέλος. Μέχρι τότε θα έχεις σίγουρα κιθάρα Thios.

thothΙδρυτικό Μέλος
23/01/2002, 11:24:26
Ο Steve Grand είναι ο δημιουργός του παιχνιδιού-προγράμματος Creatures με τεχνητά δημιουργήματα στον υπολογιστή τα οποία ζουν, τρέφονται και συμπεριφέρονται με τεχνητή νοημοσύνη. Σήμερα 9 χρόνια μετά την δημιουργία αυτού του προγράμματος ένα εκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αυτό.

Με αφορμή το νέο του βιβλίο δίνει συνέντευξη στο Salon.com. Στην συνέντευξή του υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, υπέθεσαν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας κεντρικός οργανωτής των πάντων και αποφασίζει για τα πάντα αφού πρώτα αναλύσει όλα τα δεδομένα και διατάζει μέσω των νευρικών οδών. Οι άνθρωποι που έβγαλαν αυτήν την θεωρία ήταν συχνά μαθηματικοί οι οποίοι πίστευαν ότι η τέλεια λογική σκέψη ήταν το ανώτερο είδος σκέψης. Έτσι προσπαθησαν να δημιουργήσουν τις τέλειες μηχανές που να σκέφτονται με την τέλεια λογική.

Όπως υποστηρίζει όμως ο Steve Grand η σειρά Star Trek μας απέδειξε ή τέλεια λογική του Mister Spok δεν είναι τόσο θαυμάσια όσο δείχνει. Τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει ο Captain Kirk ο οποίος κρίνει και με βάση τα συναισθήματα και την κοινή λογική, στοιχεία που δεν έχει ο Spok.

Περισσότερα...
http://www.salon.com/books/int/2002/01/02/grand/index.html

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"