ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Κωστας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/05/2004, 14:09:10
quote:
Ρε παιδιά εχώ δεν έχω νιώσει τίποτα παρόμοιο. Το μόνο είναι μερικές φορές πάω να κοιμηθώ (ακριβώς στο σημείο που ξεκινάει ο ύπνος) και τινάζομαι απότομα - κυρίως τα πόδια - και ξυπνάω. Ένα άσχετο είναι μερικές φορές (ηθελημένα) "τρέμω" (σαν σε πολύ μεγάλη συχνότητα - σαν να σε περνάει ηλεκτρικό ρεύμα), η καρδιά μου φτάνει τα 190-200 και αισθάνομαι να "ελαφραίνω". Μετά σταματάει και τίποτα (ξύπνιος όλο αυτό-στο κρεββάτι). Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?
Φίλε stavros_p.
Για την πρώτη ερώτηση, η απάντηση είναι απλή. Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε βιώσει, στον ύπνο μας, αυτό το απότομο χτύπημα του ποδιού - σα να πέφτω αισθάνομαι πολλές φορές - και ξυπνάμε.
Αυτό συμβαίνει, επειδή το αστρικό σώμα επέστρεψε απότομα στο φυσικό και μας τραντάζει το σώμα.

Σχετικά με το "τρέμουλο" και το "έντονο χτύπημα της καρδιάς", δυστυχώς, δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Ζήσε τη στιγμή!

stavros_pΜέλος
20/05/2004, 14:52:39
[Δεν έχω κάνει ποτέ "συνειδητή" ΑΠ ούτε ξέρω τίποτα για διαλογισμό ή τσάκρα κλπ... Είναι δυνατόν να κάνω συνειδητή αστρική προβολή χωρίς να κάνω τίποτα "μαθήματα" κλπ...?]
-Δεν καταλαβαίνω την στιγμή που πάει να με πάει ο ύπνος ούτε μπορώ να "σταματήσω" το ξύπνημα. Όσοι μπορείτε, συμβουλές (για "εύκολη" ΑΠ)
-Κοίτα, γι'αυτό που είπες πριν. λέω μήπως "πήγε να αρχίσει" μια ΑΠ, γιατί το είχα διαβάσει σ'αυτό το thread (ή στο πρώτο της αστρικής προσβολής) [στα αγγλικά ήταν] ότι είναι ένα στάδιο πριν την ΑΠ. Λέω να νιώθει κανείς ένα ολοένα και αυξανόμενο "τρεμούλιασμα - ανατριχίλα" (δεν είναι ακριβώς αυτή η λέξη - δεν κουνιέσαι ούτε τρέμεις πραγματικά (έτσι μου φαίνεται- λέω για "εσωτερική υψίσυχνη δόνηση" - πάλι δεν μπορώ να το πώ καλά) : σαν να σε διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα ("τζτζτζτζτ!!!...) και να νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς να χτυπάν κόκκινο (190+ - στο περίπου. ΥΓ: δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας, πχ. στην καρδιά ή κάτι άλλο παθολογικό...) χωρίς όμως να το "προσπαθείς να έχεις ταχυπαλμία και χωρίς καθόλου φόβο". Ταυτόχρονα νιώθω να ελαφραίνω συνεχώς, αλλά κάτι γίνεται και σταματάει (άμα τύχει πχ να κουνηθώ λίγο, ή να σκεφτω κάτι...". Σημειώνω ότι αυτό γίνεται με πλήρη συνείδηση στο κρεββάτι (το βράδυ κυρίως).
Για το απότομο τίναγμα και ξύπνημα να σημειώσω ότι είναι σαν να έχω κοιμηθεί δευτερόλεπτα (και έτσι είναι, γιατί κοιτάω το ρολόι μετά) και δεν θυμάμαι τίποτα σαν όνειρο... Μετά κοιμάμαι κανονικά... (ασυνείδητα όνειρα...). Τι λέτε?

Edited by - stavros_p on 20/05/2004 18:33:53

20/05/2004, 20:29:00
quote:
-Δεν καταλαβαίνω την στιγμή που πάει να με πάει ο ύπνος ούτε μπορώ να "σταματήσω" το ξύπνημα. Όσοι μπορείτε, συμβουλές (για "εύκολη" ΑΠ)
stavros_p, αυτό νομίζω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων μας.

Είναι πιθανόν να "πήγε να αρχίσει" μία συνειδητή α.π.
Απλώς, προσωπικά, δεν έχω βιώσει αυτά τα συμπτώματα.

Ζήσε τη στιγμή!

stavros_pΜέλος
20/05/2004, 21:02:35
Ήταν "έντονο" (σαν να φτάνει κανείς σχεδόν σε "έλλειψη βαρύτητας") αλλά διψούσα, κουνήθηκα λίγο (κανονικά εννοώ - όχι το αιθερικό σώμα...) και σταμάτησε αμέσως. Μετά κοιμήθηκα κανονικά (με "ασυνείδητα" (έτσι τα λένε;) όνειρα). Όσον αναφορά το "απότομο ξύπνημα με τίναγμα των ποδιών" έχει συμβεί αρκετές φορές (καμιά 20αριά τουλάχιστον, και λίγο λέω) και πάντα βράδυ, λίγο αφού ξαπλώσω. Κρατάει πολύ λίγο, ας πούμε ότι ξαπλώνω 23:00, 23:10 κοιμάμαι, 23:14 ξυπνάω με αυτό το "τίναγμα" (νοιώθω ότι "κοιμόμουν"). Πάντως αυτό το απότομο δεν είναι και πολύ ευχάριστο.
Απ'ότι διάβασα, για να επιτύχει κανείς συνειδητή ΑΠ, χρειάζεται πολύς καιρός (μήνες ή χρόνια...). Δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα συνειδητή ΑΠ και δεν ξέρω (ναι διάβασα και τα δύο τοπικ για ΑΠ) τι χρειάζεται για να αυξηθούν οι πιθανότητες να "δεί" (εννοώ ότι άμα δεν κάνει τίποτα, λογικά δεν θα δεί και τίποτα).
Επίσης, διάβασα ότι καλύτερες ώρες είναι το πρωί πριν ξυπνήσει κανείς. Αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατί σε εμένα τουλάχιστον, όταν ξυπνάω, δεν ξανακοιμάμαι εύκολα και πρέπει να σηκώνομαι και πρωί...
Με τα αρχεία wav έχετε κανένα αποτέλεσμα ή όχι? Γιατί εμένα που άκουσα λίγο, "δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα".
Πρέπει κανείς να "προσπαθεί" ή απλώς να σκέφτεται π.χ. κάθε βράδυ ότι "ανεβαίνει", και αν του συμβεί ΑΠ καλώς, αν όχι, κοιμάται κανονικά??
Τελοσπάντων, αρκετά σας κούρασα με την πολυλογία μου, θα ήθελα κάποιες απαντήσεις (από όσους έχουν εμπειρία (κάποια έστω))!

ΚωσταςΜέλος
20/05/2004, 23:02:21
Φιλε stavros_p καλησπερα.

Ειναι πολυ φυσικο να εχεις πολλα ερωτηματα μιας και εισαι στην αρχη.
Εγω μπορω να σου απαντησω σε ενα αλλα απο κει και περα πρεπει μονος σου να διαβασεις τι ειναι η αστρικη προβολη,ποια τα συμπτωματα και γενικα να μαθεις οτι μπορεις για αυτην πριν ασχοληθεις και μετα θα σου λυνουμε και εμεις οταν μπορουμε τις αποριες σου.

Αυτο που περιεγραψες σαν εσωτερικη τρεμουλα ειναι κατι που το εχω βιωσει πολλες φορες πριν τον υπνο και θεωρεται συμπτωμα της αστρικης προβολης και ειδικα το αισθημα οτι εισαι ελαφρυς.
Μπορει να συμβει ακομα κι αν δεν ασχολεισαι πολυ καιρο επειδη ησουν πολυ χαλαρος σωματικα η και πνευματικα.

Μπορεις να διαβασεις την αρχη της σελιδας για να μαθεις λιγα περισοτερα για την αστρικη προβολη και να μπεις επισης σε αυτα τα σαιτ:

http://www.whiteoakdesign.com/timekillers/astral/index2.html

http://www.astralvoyage.com/projection/index.html

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

stavros_pΜέλος
21/05/2004, 08:49:17
Απ' ότι βλέπω από τεχνικές (στα αγγλικά sites) έχει να φάν και οι κότες, αλλά τις περισσότερες από αυτές τις βρίσκω "λίγο" ανεφάρμοστες. Λογικά άμα "φαντάζεται" κανείς ότι είναι "έξω" ή ότι "φεύγει", θα δουλέψει? (με τον καιρό).
Άμα ονειρεύεσαι κανονικά και προσπαθήσεις να "δείς" αν ονειρεύεσαι (π.χ. τραβόντας το δάχτυλο) μπορεί να ξεκινήσεις ΑΠ?
Γιατί κάποιο όνειρο είδα την νύχτα, "σκέφτηκα" να τραβήξω το δάκτυλό μου αλλά εκεί ακριβώς ξύπνησα (εντελώς)!

ΚωσταςΜέλος
21/05/2004, 10:07:15
Καλημερα.

Ετσι γινεται στην αρχη φιλε οταν καποιος συνειδητοποιησει οτι ονειρευεται,ξυπναει αμεσως! Με ασκηση σιγα σιγα με τον καιρο θα καταφερεις να ελεγχεις το ονειρο και ετσι μετα να κανεις και αστρικη προβολη.
Προσωπικα αυτο το εχω καταφερει τρεις φορες μονο!!
Οσο αφορα τα σαιτ που σου εδωσα ειναι αρκετα καλα για να καταλαβεις τι ειναι ακριβως η αστρικη προβολη και ποια τα συμπτωματα της.
Βασικο για να καταφερει καποοιος να βγει απο το σωμα του ειναι να εχει χαλαρωσει σωματικα 100% και το μυαλο του να ειναι επικεντρωμενο μονο σε μια σκεψη,εναν στοχο,μια εικονα.
Δεν προκειται να ελευθερωθει το αστρικο σωμα αν εχουμε ενταση στο σωμα μας γιατι πολυ απλα αυτο μας κανει να το σκεφτομαστε και ο σκοπος μας ειναι να χαλαρωσουμε το σωμα τοσο πολυ ωστε να μουδιασει και να μην το αισθανομαστε ωστε η συνειδηση μας να απελευθερωθει με το αστρικο σωμα.
Για αυτο εχεις βιωσει κατα την γνωμη μου λιγο πριν τον υπνο τα συμπτωματα που περιεγραψες γιατι τοτε εισαι πολυ χαλαρος και χωρις πολλες σκεψεις στο μυαλο. Αν καταφερεις ενω εισαι σε αυτο το σταδιο πριν του υπνου να εχεις ξυπνια την συνειδηση σου τοτε θα βγεις

ΚωσταςΜέλος
21/05/2004, 10:09:48
quote:

quote:
Τα εστειλα σε αυτο που εμφανιζει το ονομα σου και τελειωνει σε yahoo.gr.
Ελπιζω να τα ελαβες.
Φίλε Κώστα, τα έλαβα πολύ καλά.
Φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα και ελπίζω το Σαββατοκύριακο να βρω χρόνο να τα διαβάσω.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ζήσε τη στιγμή!

Καλημερα και σε σενα φιλε Στεφανε!
Ειναι παρα πολυ καλα τα βιβλια που σου εστειλα και σου δινουν να καταλαβεις περισοτερο την αστρικη προβολη,τα συμπτωματα,τον τροπο που χρειαζεται για να την πετυχεις.
Θα περιμενω εντυπωσεις

stavros_pΜέλος
21/05/2004, 10:58:05
Κώστα, αν και είμαι ακόμα στην (πολύ) αρχή (απ' το Εσοτέρικα έμαθα για την αστρική προβολή), αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και μένα τα e-books (pdf) που έστειλες στον Στέφανο? Για την διεύθυνση κοίτα τα email σου.

Edited by - stavros_p on 21/05/2004 11:01:05

ΚωσταςΜέλος
21/05/2004, 11:10:49
Καλημερα φιλε παλι.
Δεν ειμαι σπιτι μου τωρα το βραδακι που θα παω θα στα στειλω.
Ετσι αρχισα και εγω να εξασκουμαι στην αστρικη προβολη πρωτα διαβασα και εμαθα για αυτην οσα πιο πολλα μπορουσα. Φυσικα αιτια εγινε αυτα που βιωνα πριν μαθω για την αστρικη προβολη τα οποια ηταν συμπτωματα της αστρικης προβολης και συνειδητα ονειρα.