- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΧΙ ΞΟΡΚΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ..
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΣΕ
ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ SHE WAS KILLING PEOPLE DURING THE NIGHT
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ...
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ..
ΔEN ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ??
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...
CHARMED
quote:
SHE WAS KILLING PEOPLE DURING THE NIGHT
Αυτό ειπώθηκε μάλλον για να φοβούνται οι άνθρωποι περισσότερο μόλις την αντιληφθούν στον ύπνο τους. Κατα τα άλλα, δεν έχει πεθάνει κανένας.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΣ?
CHARMED
quote:
ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ
Η ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ....
ΑΥΤΟ ΑΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ...
Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΠΑΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ...
Προφανώς δεν πήγαινες στο δικό μου σχολείο
Κοίτα θα σου πω στο γυμνάσιο συμβαίνουν καμιά φορά αυτά και στο γυμνάσιο είναι και αρκετά εύκολο να πάρεις μεγάλους βαθμούς(εννοώ γύρω στο 18) χωρίς να είσαι κατ ουσίαν καλός μαθητής.
Και αυτό που λες επαληθεύει για μένα το βαθμοθηρικό πνεύμα των μαθητών πλέον(η βαθμοθηρία ανάγεται κ στον εγωισμό που ανέφερες).
Γιατί ένας μαθητής που πιστεύει στη γνώση για την γνώση δεν υπάρχει λόγος να τον ενδιαφέρει ποιός έχει το απουσιολόγιο εκτός και αν προσπαθεί να αποδείξει κάτι με αυτό(κύρος, πηγή αυτοπεποίθησης) Ή να πάρει μεγαλύτερο βαθμο. Και τα δύο πάντως ανάγονται στον εγωισμό.
Θα δεις πάντως ότι όσο ανεβαίνουν οι τάξεις τόσο θα μειώνεται το ποσοστό των πολύ καλών μαθητών και θα φανούν οι πραγματικά καλοί ίσως και με διαφορά.
Απλά μέχρι να πάτε και 2α κ τρίτη λυκείου φίλη CHARMED έχετε με ένα άλλο τρόπο το σχολείο στο μυαλό σας. Με το καιρό όμως θα το αντιμετωπίζετε όλο και πιο ψυχρα κ πρακτικά και θα δείτε τις αγκυλώσεις του συστήματος το οποίο εφαρμόζεται και γενικά θα πεθάνουν κάποιες εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις που έχετε για αυτό και για άλλα θέματα οικογενειακά κ προσωπικά εξίσου.. Παίζει ρόλο και η ωρίμανση δηλαδή που επέρχεται με την ηλικία και τις νέες εμπειρίες.
Επιπλέον λόγω της όλης αναταραχής που θα υπάρχει στο λύκειο εξ'αιτίας καταλήψεων, αποχών, σκασιαρχείων κλπ θα είναι μάλλον μαζοχιστής όποιος θέλει να γίνει απουσιολόγος και εκτός αυτού πολλές φορές θα θέλει να πει την άποψη του ή να κάνει κ λίγο φασαρία(που θα γίνεται αρκετή πίστεψέ με ειδικά στα μαθήματα γενικής) και δεν θα το κάνει για να μη χάσει το κύρος του. Συμβαίνει ΚΑΙ αυτό. Ή θα κάνουν όλοι σκασιαρχείο και εκείνος θα μένει στην ταξη για τον ίδιο λόγο.
Σκέψου ότι το κορίτσι που σου ανέφερα πιο πριν που ειναι ταλέντο αποδεδειγμένα(πανευρωπαΪκά βραβεία κλπ) και βγάζει κάτι 19,9 είχε φάει ποινολόγιο στη 1η λυκείου(έπειδη είπε την άποψή της για έναν καθηγητή στα μούτρα του ίδιου) και μια αποβολή αργότερα γιατί τσακώθηκε με ένα που/κι. Αλλά είχε αργίδια το κορίτσι, δεν ήταν καμιά φυτούκλα του περιθωρίου να της χαϊδεύουν το πηγούνι οι καθηγητές και να της τρέχουν τα σάλια. Ήταν άτομο Πνευματικό με π κεφαλαίο οχι πνευματοφανές δειλό.
quote:
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΥ...
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΧΙ ΞΟΡΚΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ..
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΣΕ
ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ SHE WAS KILLING PEOPLE DURING THE NIGHT
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ...
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ..
ΔEN ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ??
Φίλη CHARMED απο πού τα έχεις προμηθευτεί αυτά>?
quote:
ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΤΙΚΗ Ε??ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΠΑΙΝΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ...
ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θεωρητική!
Κοίτα αν έχεις φιλομάθεια διάβαζε βιβλία καλύτερα χαχα. Απλά ας πούμε, είναι άτοπο ένας μαθητής να γράφει 20 θρησκευτικά, και να μην έχει διαβάσει ποτέ το ευαγγέλιο. Αυτός είναι βαθμοθήρας. Η γνώση δεν υπάρχει μόνο στο σχολείο. Κάποιο ποσό γνωσης υπάρχει στο σχολείο.
Τώρα, πέρα απο πρακτικές γνώσεις που δίνει το σχολείο μέσω μαθηματικών και φυσικής(κυρίως στο γυμνάσιο αναφέρομαι γιατί στο λύκειο εξειδικεύονται πολύ αυτές και χάνουν πολύ σε χρησιμότητα) είναι όχι μεν άμεσα χρήσιμες αλλά κάνουν καλό στην ανάπτυξη λογικής σκέψης. Ως εδώ καλά.
Το να ξέρεις την ιστορία του έθνους σου επίσης είναι καλό(και ας διδάσκεται με τον άθλιο τρόπο που διδάσκεται στα σχολεία). Το να ξέρεις πέντε πράγματα για την λογοτεχνία και τη θρησκεία επίσης είναι καλό. Το να ασχολείσαι λοιπόν με όλα τα παραπάνω είναι όντως φιλομάθεια. Όμως, το να μαθαίνεις κατεβατά απέξω είναι μαζοχισμός όχι γνώση. Επίσης ποτέ δεν θα καταλάβω πως ικανοποιεί τον εγωισμό σας να περνάτε τον χρόνο σας πάνω απ ένα βιβλίο όλη μέρα για να πάρετε ένα χαρτί που στη τελική είναι και άχρηστο(εκτός αν είναι απολυτήριο λυκ). Σίγουρα ικανοποιεί τον εγωισμό των γονιών σας, παίρνετε τα μπράβο των καθηγητών, οι υπολοιποι μαθητές αντιγράφουν απ τα τετράδια σας, αλλά τι πρακτική αξία έχουν αυτά? Για μένα μόνο το ότι μαθαίνεται να δουλεύται αποτελεσματικά.
Εγώ στην ιστορία στο γυμνασίο είχα μια καταπληκτική καθηγήτρια η οποία έκανε το εξής. Πριν απο κάθε διαγώνισμα μας έδινε 10-20 ερωτήσεις και μας έλεγε διαβάστε της και απο αυτες θα βάλω. Επίσης, ποτέ δεν μας έβαζε να μάθουμε πόσα παράθυρα είχε η Αγ. Σοφιά, πόσο πλάτος είχαν οι τάφοι των Μυκηναίων κλπ γιατί αυτά μας ήταν ΑΧΡΗΣΤΑ. Παράλληλα είχε κόλλημα με τον Καποδίστρια και μας μιλούσε για το τι έκανε, γιατί το έκανε, πώς το έκανε κλπ, ακόμα, μας έλεγε για τη προσωπική του ζωή, το ήθος του και τα προβλήματά του. Έκανε μάθημα ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ και δεν την ενδιαφέρε να μείνει στα επιφανειακα πράγματα του βιβλίου.
Αυτά για τώρα...
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 25/12/2009 00:59:55
**Καταλαβες
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ....
ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ....
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ......
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
CHARMED
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΟΝΟ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ....
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Α! Τ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΗΛΟΓΙΟ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ...
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΜΟΥ..
ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΝΤΩΣ
ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ......
ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ...![]()
![]()
ΑΧ!
ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ
ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΙΘΙΖΕΙΣ
(DID I SPELL IT CΟRECTLY?)ΑΠΕΞΩ 1000ΑΔΕΣ ΣΕΛΔΕΣ
Ε...! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ....
ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ...
ΑΠΟ ΕΝΑ SITE ΗΤΑΝ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
Η hanter .... DONT WORRY ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
MERRY CHRISTMAS MY DEAR
CHARMED
Επίσης μη νομίζεις ότι και εγώ είμαι τέλειος στην ορθογραφία και όλα τα σχετικά, στην πραγματικότητα ποτέ δεν έμαθα να γράφω ορθογραφημένα και είναι κάτι το οποίο συνεχώς βελτιώνω.
Άπειρες φορές πριν γράψω μια λέξη την κάνω πρώτα google για να είμαι σίγουρος οτι γράφεται έτσι.
Επιπλέον ιδαίτερα στο παρελθόν αλλά και τώρα κάνω τόσα λάθη είτε λόγω απροσεξίας είτε λόγω ασχετοσύνης που είμαι μάλλον ο τελευταίος αρμόδιος να διορθώσει τους άλλους.
Μη ξεχνάς ότι μιλάς σε έναν κατ ουσίαν κακό μαθητή
του είδους που όλη μέρα λουφάρει, ασχολείται με τα κορίτσια και στο μάθημα κάθεται σταυροπόδι και ξαπλωτά, λέει την άποψη του για να πάρει κανά βαθμό, διαβάζει μόνο όταν πρόκειται να τον εξετάσουνε και αντιγράφει απ τον διπλανό του
.
Παρ' όλα αυτά μπορώ να πω ότι έχω αρκετές γνώσεις γύρω απ τη γλώσσα μας και βέβαια πάντα μου άρεσε να γράφω. *Απο+στήθος-> αποστηθίζω.
quote:
ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ....ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ....
Και νοικοκυρά? Εύγε
quote:Είναι τραγικό αυτό που θα σου πώ, αλλά και ο καλύτερος καθηγητής να μπει στην τάξη δεν δύναται να γίνει καλό μάθημα μέσα σε 45 λεπτά της ώρας. Αμα το συνειδητοποιείς αυτό απο μόνο του καταλαβαίνεις γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι. 45 λεπτά θα κάνεις μάθημα αν έχεις 10 παιδιά το μάξιμουμ και τα 3/5 της ύλης απ' όση βάζει το υπουργείο.
ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ... ΑΧ!
Αν έχεις 20 ή ακόμα 30κάτι που έχουν τα ιδιωτικά και γίνεται και φασαρία στην τάξη.. τότε άστο καλύτερα..
Για αυτό και σε κάποια φροντιστήρια γίνεται 55 λεπτά μάθημα και πάντα με λίγα παιδιά.
Στα φροντιστήρια επίσης φίλη CHARMED δεν μπαίνει καθηγητής χωρίς να έχει περάσει απο "οντισιον" απο μαθητές. Δηλαδή όταν πάει ένας καθηγητής για να δουλέψει σε ένα φροντ. του λένε Θες να δουλέψεις εδώ? Μπες στη τάξη και κάνε μάθημα. Και αυτό θα ήταν ένα πολύ καλό κριτήριο και για τα δημόσια σχολεία. Βάλ'τον πρώτα σε μια τάξη να κάνει μάθημα, ρώτα την γνώμη των μαθητών, και μετά διόρισε τον. Άστα καλύτερα, άστα...
quote:
ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΙΘΙΖΕΙΣ
(DID I SPELL IT CΟRECTLY?)ΑΠΕΞΩ 1000ΑΔΕΣ ΣΕΛΔΕΣ
Για αυτό σου λέω για δικιά σου διευκόλυνση μην είσαι κορόιδο, αν δεν θες να πας θεωρητική σε αυτά τα μαθήματα γράψε ένα 12 να πεις ότι κάτι έκανες και άντε γειά. Αφιέρωσε εν τούτοις περισσότερο χρόνο στη Φυσική και γράψε όχι 20 άλλα 21. Κανείς δεν θα σου ζητήσει λογαριασμό στην τρίτη λυκείου γιατί πέρυσι δεν έγραψες καλά αρχαία, όλοι θα σου βάλουν βαθμό αν κάνεις μια μέτρια προσπάθεια.
Εκτός του ότι οι περισσότεροι εμμέσως πλην σαφώς θα σας δίνουν και τα θέματα που θα βάλουν οπότε και να θές να διαβάσεις όλη την ύλη τι να το κάνεις αφού θα πάρεις τον ίδιο βαθμό με αυτόν που θα διαβάσει το 1/4 το οποίο θα είναι αυτά που ο καθηγητής είπε οτι θα πέσουν.
Το θέμα είναι να μη ξεχάσεις να εργάζεσαι και να πειθαρχείς.
Αφού θες να βγάζεις βαθμό βγάζε, αλλά αν σου πούν οι φίλοι σου πάμε μια βόλτα μην τους πεις όχι γιατί έχω να διαβάσω αρχαία, ιστορία, γεωμετρία κοκ θα είναι βλακεία σου. Αλλά ό,τι θες κάνε.
quote:
Φίλη CHARMED αν άρχιζα να διορθώνω τα ελληνικά του καθενός στο φόρουμ μετά απο λγο καιρό θα έφτανε μία υπογεγραμμένη επιστολή-αίτηση στον Dying Incubus για την απομάκρυνσή μου απο τα φόρουμς
ΜΠΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ELO ΤΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...
quote:
Και νοικοκυρά? Εύγε . Να μαγειρεύεις ξέρεις?
ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΥΦΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΣΤ..
ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ .... ΑΝΑΨΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ....
quote:
Το θέμα είναι να μη ξεχάσεις να εργάζεσαι και να πειθαρχείς.
Αφού θες να βγάζεις βαθμό βγάζε, αλλά αν σου πούν οι φίλοι σου πάμε μια βόλτα μην τους πεις όχι γιατί έχω να διαβάσω αρχαία, ιστορία, γεωμετρία κοκ θα είναι βλακεία σου. Αλλά ό,τι θες κάνε.
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ....
2ΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ..
3ΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ?? ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ
ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ...
quote:
Επιπλέον ιδαίτερα στο παρελθόν αλλά και τώρα κάνω τόσα λάθη είτε λόγω απροσεξίας είτε λόγω ασχετοσύνης που είμαι μάλλον ο τελευταίος αρμόδιος να διορθώσει τους άλλους.
Μη ξεχνάς ότι μιλάς σε έναν κατ ουσίαν κακό μαθητή του είδους που όλη μέρα λουφάρει, ασχολείται με τα κορίτσια και στο μάθημα κάθεται σταυροπόδι και ξαπλωτά, λέει την άποψη του για να πάρει κανά βαθμό, διαβάζει μόνο όταν πρόκειται να τον εξετάσουνε και αντιγράφει απ τον διπλανό του .
Παρ' όλα αυτά μπορώ να πω ότι έχω αρκετές γνώσεις γύρω απ τη γλώσσα μας και βέβαια πάντα μου άρεσε να γράφω. *Απο+στήθος-> αποστηθίζω.
ΚΛΑΣΙΚΟΣ....
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΧΕΙΣ..![]()
![]()
CHARMED
αντε μετα πρεπει να γραψω και τισ δικιεσ μου....
CHARMED

Edited by - ARCHON on 28/02/2003 20:15:03
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ARCHON ΧΕΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟΣ (ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ) ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ.
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΜΗΘΕΑ (ΠΡΩΜΗΘΕΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ)
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.
ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 02/03/2003 01:56:52
EAN OMOS PLHSIASOYME ME EYLABEIA KAI KATANOHSH AYTES TIS DINAMEIS, EFOSON SYNTELESTEI PROTA O EKSAGNISMOS POY XREIAZETAI STH LATREIA TOYS, MPOROYN AKOMH NA ASKHSOYN EPIDRASH EPANO MAS, EYLOGONTAS KAI FOTIZONTAS MAS, ANALOGA ME TH FYSH KAI THN IKANOTHTA TOYS NA ANTAPOKRINONTAI."
DION FONTUNE
to parapanw apospasma apantaei pola gia emena peri tou ti einai kalo kai kako.

νομίζω πως αυτή την συζήτηση μεταξύ εμού και του Avatargr εννοεί ο φίλος
Edited by - Wolffaced on 02/03/2003 16:00:22
υπαρχουν τοσοι θεοι πουεγιναν γνωστοι και παρα πολυ που εμειναν στην αφανεια.... ισως και εκατομυρια θεων παντελος αγνωστων στον οποιονδηποτε.... το χαρακτηριστικο ενος θεου ειναι οι οπαδοι χωρις αυτους ειναι ενας ακομα αγνωστως θεος...
... στην δυση ο ανθρωπος εχει τοποθετησει ευατον στο κεντρο του συμπαντος παντα ασυνηδητα η υποσυνηδητα και γυρω του μαχονται το αιωνιο "καλο" και το αιωνιο "κακο" πρωσοποποιημενα, μεσω του καλου Χριστου και του κακου-απολυτο κακου διαβολου σατανα, κλπ κλπ. Ετσι ο ανθρωπος επιβιωνει και καταλαβαινει πως λειτουργει ο κοσμος γυρω του...ετσι αμοιρος των ευθυνων του με το αλοθι...( δεν φταιω εγω ο διαβολος με εβαλε να το κανω) πορευεται... ετσι μπορει να αντιληφθει το ηθικο και το ανηθικο και απο εκει πηγαζουν οι ενοιες τον λεξεων αυτων....
Στην αγνοια να κατανοησει οτι τα παντα ειναι θεμα καλων κινητρων και στο κατω κατω, θεμα συμφεροντος, η αδικια κατ' αυτον ειναι παντα διαβολοκινουμενη ενεργεια...
...αρα το κεντο του συμπαντος ανθρωπος λαμβανει και κρινει πραξεις- πληροφοριες τις επεξεργαζεται με βαση το δικο του κριτιριο που παντα περιλαμβανει το προσωπικο- ατομικο συμφερον, της ονοματιζει κακο η καλο και πορευεται υπερ η κατα των πραξεων αυτων ... αρα εχουμε δυο θεους....
... αφου παρα πολλες φορες ο καλος θεος αδυνατει να σωσει την κατασταση, νικητης τις πολλες αυτες φορες για τον πολυ κοσμο ειναι ο κακος θεος...και οι πλεμπες ( πληβιοι) πιστευουν οτι μετα θανατον ο κακος θα παει στην κολαση.... ετσι η κατασταση δεν αλαζει διοτι το ζητουμενο ειναι ακριβως αυτο...... να μην αλαζει...
Βεβαια κανενας σοφρων ανθρωπος δεν επιθυμει να ειναι κακος, ... αρα ο διαβολος δεν εχει μεγαλο αριθμο πιστων παρα κατι γραφικους τυπους που ατοαποκαλουνται Σατανιστες....
παρολα αυτα ο συγκεκριμενος θεος ειναι ο ποιο διασημος αγνωστος θεος .... αληθεια πως γινεται με ολους τους ανθρωπου συνειδητα στο στρατοπαιδο του καλου και τοσο καλες προθεσεις απο ολους να γινονται τοσα πολλα "κακα"στον πλανητη...?
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΧΑΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ".. Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΛΕΥΘΕΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΩΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΤ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΣΗ; Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑΪΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ 22 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΣΥΝΗ (;) ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ; ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΧΕΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΔΙΑΟΛΟΣ" ΑΠΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΣΗ ΟΣΟ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ; ΚΑΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ
ME ΑΓΑΠΗ ARCHON
Υπάρχει μόνο <αυτός> που
> απομακρύνει την ψυχή από την αλήθεια της , από την
> πραγματική της φύση , από την αιώνια και παντοτινή
> της
> υπόσταση , από την δικαιωματική της ταύτιση με
> εκείνη
> την άχρονη ύπαρξη ,
τον δημιουργό γης και ουρανού ,
> του σύμπαντος και του κενού , νύχτας και ημέρας ,
> αυτόν ,
των πάντων κάθε αρχή και πέρας .
> Υπάρχει μόνο <αυτός> που απομακρύνει την ψυχή
> …….ας
> το πούμε περιληπτικά ….. από τον ΘΕΟ .
Υπάρχει μόνο <αυτός> ,
απέναντι στην μοναδική αλήθεια , που πάντα
> ήταν , είναι , και πάντα θα είναι .
> <Αυτός> είναι η ύψιστη διαστρέβλωση .
Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη διαστρέβλωση
από το να μην μπορούμε να αντιληφθούμε
την παντοδυναμία της ψυχής μας …..μα τι λέω…..
το σκότος που ορίζει η σατανική του
> ύπαρξη , έχει ξεπεράσει κάθε έννοια <κακού> που
> μπορεί
> να ορίσει λέξη, αφού έχει κατορθώσει να μην
> μπορούμε
> να βιώσουμε την ύπαρξη της ίδιας της ψυχής μας.
> <Αυτός> είναι ο μέγας διαβολέας .Δεν μπορείτε να
> αντιπαραβάλετε τίποτα ως ΚΑΚΟ απέναντι σε εκείνον ,
> που κατορθώνει να διαβάλει το αιώνιο , το άχρονο ,
> το
> παντοτινό , την αλήθεια την μοναδική , που πάντα
> ήταν
> , είναι , και πάντα θα είναι , την ίδια την ψυχή σας
> ,
> σε βαθμό που να μην την αναγνωρίζετε και να αγνοείτε
> την ύπαρξη της .
> Ψάχνετε ακόμη να βρείτε το κακό ;……μα
> κοιτάξτε……<αυτός> σας έχει στερήσει τα πάντα . Ποιος;