- Η σημασία του καλού & του κακού. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ
Αν μια ομαδα ανθρωπων, αποφασισει να εργαστει για ενα
κοινο σκοπο και με συγκεκριμμενες προυποθεσεις, υπο μορφη
αδελφοτητας, τοτε μπορουμε να εχουμε καποια θετικα αποτελεσματα.
Τοσο σε ατομικο, οσο και σε ομαδικο επιπεδο.
Η προσηλωση στον κοινο σκοπο, τα κοινα ιδανικα και μεσα
δινουν δυναμη. Με αυτη τα μελη - αδελφοι διανυουν τον δρομο
της τυρβης.
Οταν η νεα μερα χαραξει, ο ελεγχος - περα απο τον προσωπικο-
των αδελφων ειναι απαραιτητος για να συγκλιθει και παλι η ομαδα.
" τι εκανες ?? τι παρεβεις ?? τι παραμελησες ??"
Θυμαστε τους Πυθαγορειους.
Ο καθε ενας απο τους αδελφους ελεγχεται σε αυτα απο ολους τους
αλλους. Οσοι περασουν αυτη την εξεταση επιτυχως, διαμορφωνουν
την ομαδα εργασιας της ημερας.
Εδω ειναι απαραιτητο να υπαρχει η αυστηροτητα ενος
ταγματος, διοτι η κακως εννοουμενη ανοχη, μπορει καλλιστα να
οδηγησει σε εκφυλισμο, οποτε να εχουμε εικονες οπως την
σημερινη των ιερεων, οπου ο ενας καλυπτει τον αλλο και στο τελος
η αδελφοτητα δεν διαφερει σε τιποτα απο τηναυτη του
"Αλη-Μπαμπα", οσο υψηλα και αν ειναι τα ιδανικα της ,
Ετσι, τα εργα μας, οι πραξεις μας , τα λογια μας ειναι αυτα
που δημιουργουν τις συνθηκες, κατω απο τις οποιες γεννιεται το
καλο και το κακο
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

ΟΣΟΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.........
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΫΠΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ... ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΠΩΣ;
ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ "666", ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ... Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ... ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ" ΘΕΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ... ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ...!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??????
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΛΕΞΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ZoZe3hp
ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ![]()
Edited by - ZoZe3hp on 25/06/2004 17:49:06
Edited by - ZoZe3hp on 27/06/2004 12:27:06

gK
(αληθεια, ποιος ειναι αυτος ο κυριος(?) γιατι δεν τον εχω δει σε κανενα "παραθυρο" της tv)
και θα πουλαει φυστικια και μαντολατα εξω απο το ολυμπιακο σταδιο....
Διαψευστε με λοιπον...
αν ειναι να πιστεψετε στην "πυροβολημενη" καλογρια γιατι να μην πιστεψετε κι εμενα?![]()
και 8938472737 να γραφανε οι ταυτοτητες και τα χρηματα παλι "σατανικα" ειναι....
παντως δεν α ειχα προβλημα να εχω 1.000.000 σατανοευροπουλα...
μαλλον της χρειαζετε ενα "εξουσιοδοτημενο service" της καλογριας μπας και "συνελθει"...
-προτιμώ να διαβασω την espresso παρα το "αντιχριστος 666"
Φιλικα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????????
ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ότι είναι να συμβεί, το προκαλεί ο άνθρωπος. Τόσα χρόνια, η τυφλή πίστη σε προφητείες είναι η ρίζα του κακού. Εάν σε πείσουν πως τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις από τα μελλούμενα, σαφώς και δεν πρόκειται να δράσεις ώστε να ανατρέψεις την μοίρα που κάποιοι φρόντισαν ύπουλα και σκοτεινά να σου προ – φυτέψουν στο μυαλό, σκοπίμως.
Κατακλυσμοί, καταποντισμοί, σεισμοί, νέα τάξη, παγκοσμιοποίηση….κλπ κλπ κλπ.
Πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ο διεστραμμένος και ο απομακρυσμένος από την φύση του ανθρώπινος νους.
Εάν αποσυμβολίσουμε τον Αντίχριστο, ως την κατάντια του ανθρωπίνου γένους, ναι, συμφωνώ πως βρισκόμαστε ενόψει άσχημων εποχών.
Θα το αποκαλέσω ‘’Νέμεσης’’. (και λαϊκιστή, ότι σπέρνεις – θερίζεις) Ε! ναι! λοιπόν, η στιγμή του θερισμού πλησιάζει….(η μάλλον, έφτασε)
Εάν θέλουν ορισμένοι να πιστεύουν σε Σατανάδες με ουρές που κάνουν κακό στην ανθρωπότητα ως μια δικαιολογία για να βγάλουν την δική τους ουρά απ’έξω, δικαίωμά τους. Αλλά έτσι δεν συμβάλουν σε τίποτα το θετικό. Απλά κλαψ*μ***ιαζουν.
Δεν είμαι Χριστιανός. Είμαι άθρησκος. Όχι όμως άθεος. Είμαι όμως αθεόφοβος. Δεν τον φοβάμαι τον ‘’Θεό’’, τον σέβομαι και τον αγαπώ.
Πίστευε και μη , ερεύνα !!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΩΖΕΦ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ AVATARGR ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΩΖΕΦ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ???
Αυτο που λες το οτι "οποιος δεν τολμα να δει την αληθεια την θεωρει ψεμα" το πιστευεις και το λες; Οντως προσεξα πως για να επικρινετε εναν ανθρωπο, μοναχη κιολας με τετοιον τροπο, μαλλον φοβαστε ολοι σας τον σατανα και την συντελεια του κοσμου. Εδω επιβεβαιωνεται αυτο που λες: [red]ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΑ[red]
Το πιστευω απολυτα αυτο που λες zoze. Και θα εισαι απο τους λιγους που οταν θα ερθουν αυτες οι μερες θα μεινεις πιστος...
Φιλικα Bodark!!!!
![]()
quote:
ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
quote:
Εγω σας λεω οτι στους ολυμπιακους αγωνες θα "ανεβει"ο Σατανας
(αληθεια, ποιος ειναι αυτος ο κυριος(?) γιατι δεν τον εχω δει σε κανενα "παραθυρο" της tv)και θα πουλαει φυστικια και μαντολατα εξω απο το ολυμπιακο σταδιο....
Διαψευστε με λοιπον...
αν ειναι να πιστεψετε στην "πυροβολημενη" καλογρια γιατι να μην πιστεψετε κι εμενα?
και 8938472737 να γραφανε οι ταυτοτητες και τα χρηματα παλι "σατανικα" ειναι....
παντως δεν α ειχα προβλημα να εχω 1.000.000 σατανοευροπουλα...
μαλλον της χρειαζετε ενα "εξουσιοδοτημενο service" της καλογριας μπας και "συνελθει"...
-προτιμώ να διαβασω την espresso παρα το "αντιχριστος 666"
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ι ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ" ΕΙΑΝΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η ΓΥΝΕΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ 1992 ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????????
ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ" ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΙΘΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ...
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ AVATARGR ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΩΖΕΦ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ???------------------------
ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΖΟΖΕΦ.... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΩ E-MAIL ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΟΙ??? ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.... Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ....
zOzE3HP
http://www.arkas.gr/new/zoi201.jpg
------------------------
quote:
I rest my case....
http://www.arkas.gr/new/zoi201.jpg------------------------
χα χα χα ΒΛΑΜΕΝΟ
quote:ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕΣ ΛΙΓΑΚΙ.
χα χα χα ΒΛΑΜΕΝΟ

gK
quote:
ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ 1,90 ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟquote:ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕΣ ΛΙΓΑΚΙ.
χα χα χα ΒΛΑΜΕΝΟ
gK
με την τοση ειρωνια εκνευρίζομαι
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ???
Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΕΤΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΑΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ!!!
ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΣ???
------------------------
ΛΟΙΠΟΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ...!!ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!!Η ΠΙΣΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΤΛ!!
never say never **