- ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Συμφωνω με τον Dying_Incubus παρ'ολα αυτα η εμπειρια σου μου φαινεται ειλικρινα παραξενη. Επειδη οπως εχω ηδη αναφερει ειχα παραξενες εμπειριες σε κατανοω απολυτα.. Ξερω οτι παραειναι μεταφυσικο ομως υπαρχει πιθανοτητα επικοινωνιας με ατομα που εχουν φυγει.. Αυτο εχει να κανει με την ψυχικη συνδεση που εχεις με τον αλλον η τελοσπαντων με το γεγονος του οτι εσυ πρεπει να μαθεις κατι απο αυτη την εμειρια. Θα προσπαθουσα να ειμαι πιο ορθολογιστης μα ειλικρινα η εμπειρια σου δεν εξηγειται και τοσο ευκολα...
Δεν είναι φυσιολογικό να βλέπω ένα τέτοιο μήνυμα,τη στιγμή που το laptop της αδερφής μου είναι κλειστό,στο δωμάτιο μου,η αδερφή μου κοιμάται και δεν έχουμε άλλο υπολογιστή (εκτός από το laptop μου και αυτό της αδερφής μου) η κινητό να μπαίνει στο internet.Επιπλέον έλεγξα,αν κοιμόταν η αδερφή μου.Σημαντική πληροφορία,κλειδώνω πάντα το δωμάτιό μου όταν πάω για ύπνο,και το μπαλκόνι μου,δεν "επικοινωνεί" με τα υπόλοιπα μπαλκόνια του σπιτιού.Το μόνο λογικό,θα ήταν κάποιος να μου έκανε πλάκα,αλλά 1)στο site τα μηνύματα είναι ανώνυμα 2)που ήξερε ότι κοιμάμαι ξεσκέπαστος.
Επίσης εκείνη τη βραδιά είχα μια "αίσθηση" ότι δεν ήμουν μόνος στο δωμάτιό μου.Και δεν είναι λογικό όπως είπα να είχε μπει κάποιος,μένω μόνο με την αδερφή μου τον τελευταίο καιρό.
Εγω εχω δει 3-4 φορες μια θεια της μητερας μου η οποια δεν ειναι ενας χρονος που εχει πεθανει και με την οποια ειχα πολυ καλες σχεσεις..Να αναφερω δε,οτι το βραδυ πριν πεθανει ειδα στον υπνο μου οτι με πηρε τηλ η μητερα μου και μου ειπε πως πεθανε οπως και εγινε το επομενο πρωι...(πεθανε απο καρκινο και περιμεναμε απο μερα σε μερα να φυγει...)
Όποτε την βλεπω παντα με αγκαλιαζει και νιωθω απεραντη χαρα και αγαπη που την ξαναβλεπω!!Σε ενα ονειρο μου ειπε να να μην ξεχασω να πω σε μια ξαδερφη μου οτι ολα θα πανε καλα...την ιδια περιοδο η ξαδερφη μου εμαθα αργοτερα πως ηταν εγκυος στον 1ο μηνα..
Μετα την ξαναειδα να ερχεται απο ενα μεγαλο δρομο,με αγκαλιαζει οπως παντα και μου ειπε πως με προστατευει..μου ειπε επισης πως ειχε παραπονο απο το γιο της...
Δεν ξερω αν ειναι απλα ονειρα επειδη τη σκεφτομαι συχνα ή πραγματι μου δινει μηνυματα...
Υπάρχουν και περιπτώσεις νεκρών που δεν έχουν ποτέ επικοινωνήσει σε όνειρα όπως ένας παλιός συμμαθητής μου που σκοτώθηκε σε τροχαίο..Διαισθάνομαι ότι σχετικά σύντομα αποφάσισε να ενσαρκωθεί ξανά αν υποθεσουμε και το γεγονός οτι ηταν 19 ετών!!Ποιος λέεI όμως κάτι τε΄τοιο στους γονείς του?ότι δηλαδή έχει πάψει να υπάρχει ώς Γεράσιμος και πώς άσκοπα κλαίνε πάνω από τον τάφο κάθε βράδυ καθώς ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ...είναι λιγάκι λυπηρο...γιατι το να πιστεύουμε πως η ψυχή υπάρχει και μας ακουει, κατευνάζει λιγάκι τον πόνο..
Αλλά πιστεύω ας πούμε πως όταν υπάρχουν έντονες,καρμικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων όπως σε ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι και τύχει κάποιος να φύγει,πάντα θα περιμένει μέχρι να έρθει και ο άλλος όσος χρόνος και αν είναι...
Την ειδα και τη ρωτουσα αν ειναι καλα και πως ειναι εκει που ειναι...μου απαντησε πως ειναι καλα αλλα οταν τη ρωτησα πως ειναι εκει μου ειπε ειναι καλα αλλα εσεις εχετε ηλιο!!!
σημαινει κατι αυτο???με παραξενεψε καπως...
Μετα επρεπε να φυγει και της ειπα''θα σε συνοδευσω''και μ λεει πως??και της ειπα μην ανησυχεις μπορω να πεταξω και εγω...αιωρηθηκαμε πανω απο το εδαφος και απο πανω μας υπηρχαν κατι συννεφα σκοτινα οπου και μεχρι εκει την αφησα και εγω επεστρεψα και αμεσως μετα ξυπνησα....να αναφερω πως ολα αυτα ελαβαν μερος εξω απο το σπιτι μου σε ενα δρομακι...