ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επαναφορά προσώπου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Επαναφορά προσώπου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

unter92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
25/10/2005, 13:49:23

LOCATION MAP
(ATMA HOUSE)

Atma`s house...

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------

Tza_zenΝέο Μέλος
25/10/2005, 15:29:02
jonniebegood
μην χολοσκας βρε!

σημερα την γνωρισα την Αtma αρα ειναι οκ.
και εχω να πω τουτο:

ATMA
H ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

---------------------------------------------------------
Εχω και εγω να δηλωσω μια εξαφανιση.
Προκειται για τον λογαριασμο ΤzaZen.
Aν και εκανα επιβεβαιωση κωδικου,δεν δεχεται το password.

Ρε δεν νομιζω να το πηραν στα σοβαρα οτι ειμαστε το ιδιο προσωπο και να με κλειδωσαν;!
αν συμβαινει κατι τετοιο να δωσω στοιχεια,καποιο τηλεφωνο να συννενοηθουμε!

αντε σπερα!

Αν θες αφυπνιση βαλε ξυπνητηρι.
ΤΖΑ!ΖΕΝ@2005Π.Χ

25/10/2005, 17:34:26
quote:

ΤΖΑ!ΖΕΝ

jonniebegood
μην χολοσκας βρε!

σημερα την γνωρισα την Αtma αρα ειναι οκ.
και εχω να πω τουτο:

ATMA
H ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τι ειπες ρε?

ενα χρονο το ψηνω το γκομενακι οτι ειμαι baba, sri, gurunas, σουφης, μυστης ανευ μυστακος, ροσί, κτλ, για να το συναντησω και εσυ με προλαβες???

θα σφαχτουμε!

επελεξε μεθοδο: να σφαχτουμε σουφικα ή ζενιστικα?

quote:

Εχω και εγω να δηλωσω μια εξαφανιση.
Προκειται για τον λογαριασμο ΤzaZen.
Aν και εκανα επιβεβαιωση κωδικου,δεν δεχεται το password.

ελααα!

καλα την μυριστηκα την εξαφανιση η Νικολουλη! (ωχ, αποκαλυψα τον νεο μου κλωνο... )

γιατι αραγες?

για ρωτα και στο αμπαρι, στους μηχανικους του σκαφους, εκει κατω στα τεχνικα θεματα μπας και μαθεις κατι γιατι με τρωει η περιεργεια (εσωτεριστικη παντα, εννοειται )

quote:

Ρε δεν νομιζω να το πηραν στα σοβαρα οτι ειμαστε το ιδιο προσωπο και να με κλειδωσαν;!

να σου πω, για μενα δεν νομιζω να σε περασαν, (γιατι μεσα στ αλλα πασχω και απο κληρονομικο χαρισμα ρουφιανου και μολις κανω κλωνο παω και με καταδιδω ) αλλα για κλωνο γενικως μαλλον τοχω σιγουρο οτι σε περασαν...

εδω ομως μου δινεται η ευκαιρια σαν καλος δασκαλος (ροσί στα ελληνικα) να αρπαξω την ευκαιρια απο τα μαλλια (συγνωμη αν σε πονεσα καλη μου ευκαιρια) και να θεσω ενα κοαν: "τι ειναι ο Τζα Ζεν, τι το ζουμι του?"

παρακαλω μονο μη-σοβαρες απαντησεις! βου-σοβαροτης!

quote:

αν συμβαινει κατι τετοιο να δωσω στοιχεια,καποιο τηλεφωνο να συννενοηθουμε!

να σου πω, επειδη σε βλεπω προθυμο, χωρις παρεξηγηση, παιρνω το θαρρος να ρωτησω, μηπως εκτος απο στοιχεια μπορεις να δωσεις και κανα δανειο?

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! (τωρα ενιωσα Ελληνας! )

.

ΥΓ. αφου την γνωρισες την αγνοουμενη, μηπως την ρωτησες αν δεν γραφει απο δικη της επιλογη, αν εχει απενεργοποιηθει και μου διεφυγε ή αντιμετωπιζει το ιδιο τεχνικο προβλημα με σενα?

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

ΡΙΖΙΤΗΣΝέο Μέλος
20/04/2006, 07:14:42
Κάπου εκεί στον έξω κόσμο υποκρισίας ο rizitis έψαχνε για την αλήθεια.
Την αλήθεια μου ή την αλήθεια του δεν ξέρω θα σας γελάσω…πάντως για αλήθεια έψαχνε.
Πάνω που πήγε να την βρει την έχασε και το έχασε…

Α! σήμερα πέρασε και από εδώ, ή μήπως χθες ;
Δεν κατέω πράμα μπλοιο!!!
Την καληνύχτα μου και την καλημέρα μου μαζί.
Μπήκα χθες και βγήκα σήμερα…
Πώς τα κατάφερα δεν ξέρω….

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ…
ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟ-ΚΡΙΤΕΣ!!!!

ΥΓ*. ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟΦΩΡΤΗΣΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ;;;;

Η ΑΓΑΠΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ...

20/04/2006, 14:55:03
quote:

Η ΑΓΑΠΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ...

μουλειψες αλητη...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

21/04/2006, 04:21:05
Α ρε κουζουλέ εεε

locklear dynasty jr kai ta loipanta ade kai h sou elen megalon

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
another starΜέλος
21/04/2006, 12:49:37
καλά βρε παιδιά χάσατε άνθρωπο και δεν πήγατε στην Νικολούλη?
Ντροπής πράγματα. όπου και να βρίσκεται θα τον βρει, ακόμα και σε άλλη διάσταση όπως χάθηκε ο DI με τους καθρέφτες

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
29/09/2006, 02:11:55

εκ του Ερυθρου Σταυρου Της Υπηρεσιας

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

ΓΗΓΕΝΗΣ

ΑΒΑΤΑΡτζιαρ

ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΥΑΠ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ - stop

τον γηγενη τον ψαχνουν και οι συναδελφοι του απο τον Ολυμπο - ξανα stop

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

05/10/2006, 16:37:51
«μια μπαλωτέ είναι ο θάνατος»*
23-30/10/06

Μόλις με επισκέφτηκε η μοναξιά μου.
Καιρό είχε να κάνει την εμφάνιση της…
Αν και με γυρόφερνε σιωπηλά τώρα τελευταία , από ότι κατάλαβα , ψάχνοντας την κατάλληλη αφορμή για να φανερωθεί.
Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που οι Μούσες μου με επισκέπτονται σιγομουρμουρίζοντας μοιρολόγια εξ Ανατολής στο θολωμένο Είναι του Νου.

Να γράψω ή να μην γράψω;
Με ψάχνει και ο Johnnie !
Με ψάχνω και εγώ Γιάννη Μου…
Άμα με βρω θα σου απαντήσω….
Προς το παρόν το λόγω έχουν οι Μούσες
ΕΓΩ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ…………………………………………-

Εν μέσω προεκλογικών συνθημάτων , φυλλαδίων , αφισών και λοιπών σχετικών και ασχέτων με την περίοδο ασμάτων η ζωή τραβάει την κατηφόρα για μια ακόμα-και τελευταία όμως- φορά.

Γιάννη μου δεν με βρήκες, συγνώμη…
Θα σε βρω όμως εγώ κάποτε , στο υπόσχομαι…
Γειά σου και εσένα Ιθάκη** , δεν με ενδιαφέρει το ταξίδι σου πια.
31 χρόνια ναυτικός καλά ήταν.
Καλό μου ταξίδι !

(*) σοφή παροιμία της Κρήτης….
(**)life

Ο ελάχιστος rizitis σας

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 05/10/2006 16:47:02

karmaΜέλος
05/10/2006, 17:33:11
quote:
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

Γειά σου και εσένα Ιθάκη** , δεν με ενδιαφέρει το ταξίδι σου πια.
31 χρόνια ναυτικός καλά ήταν.
Καλό μου ταξίδι !

Για να ανέβουμε λίγο ! Οι εκλείψεις πέρασααααααααααααααν !!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις και στη στεριά....

Όσο ζούμε... μαθαίνουμε συνέχεια τον εαυτό μας, μαθαίνουμε μέσα από τις εμπειρίες μας, ακόμα και από τα λάθη μας... και εξελισσόμαστε.... αυτό, άραγε, δεν είναι και το ζητούμενο ;

Υ.Γ. Χαιρετίσματα στην όμορφη Κρήτη ! ...και την επόμενη φορά σε θέλω πιο... ανεβασμένο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλικά, http://astro.forumup.com/

η karma

AmpereΜέλος
06/10/2006, 11:13:10
Τι έγινε ρε φίλε; Εντάξει «μια μπαλωτέ είναι ο θάνατος» αλλά για τους άλλους. Για τον «εχθρό» το λέγανε οι σύντεκνοι όχι για τον εαυτό τους.

Δεν είναι επιλογή ο θάνατος φίλε. Ούτε η απελπισία.
Επιλογή όμως είναι η μοναξιά. Γιατί αυτή δεν έρχεται ποτέ απρόσκλητη. Εμείς την προσκαλούμε φίλε. Εμείς της κάνουμε χώρο να μπει στη καρδιά μας.

Δεν είμαστε μόνοι όταν δεν μας αγαπάει κανείς (στο κάτω - κάτω αυτό έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει με σένα).
Μόνοι είμαστε όταν δεν αγαπάμε ή όταν νομίζουμε ότι δεν αγαπάμε. Και ξέρεις από πού ξεκινά η αγάπη φίλε;
Από τον εαυτό μας ξεκινά. Ναι φίλε αγαπημένε, ριζίτη, ελάχιστε, μέγιστε.
«Αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν» είπε ο μεγάλος φίλε. Άμα δηλαδή δεν αγαπάς τον εαυτό σου πώς θα αγαπήσεις τους άλλους; Να πώς έρχεται η μοναξιά φίλε.

Τι θα πει σε βαρέθηκες; Άκουσέ με φίλε. Μ’ ακούς;
Ο ελάχιστος είμαι εγώ φίλε. Ο ελάχιστος είμαι εγώ και ρωτάω εσένα. Με βαρέθηκες φίλε;
Κοίταξέ με και πες μου ότι δεν χωράω πια στην καρδιά σου, σε αυτή τη μεγάλη καρδιά που μας χώραγε όλους,

Κοίταξέ με και πες μου ότι με βαρέθηκες ότι βαρέθηκες τον Τζώνυ ότι βαρέθηκες την Κάρμα ότι δεν μας αγαπάς πια. Ότι δεν θες να μας αγκαλιάζεις. Γιατί αν δεν είναι έτσι και ξέρω ότι δεν είναι έτσι, θέλω να μας αγκαλιάσεις τώρα. Και ξέρεις πώς; Αγκαλιάζοντάς εμένα. Εμένα τον ριζίτη, τον ελάχιστο τον μέγιστο.

Δεν θέλω να με αγαπάς επειδή είμαι τέλειος. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τέλειος θα πει τελειωμένος, τετέλεσται που λένε. Όσο ζω θα είμαι ατελής φίλε, σκάρτος, νούλα … Ε και; Αυτό είναι η μαγκιά της αγάπης. Σιγά μη κάθεται να μετρήσει ποιος είναι ο σωστός και ποιος είναι ο εντάξει για να τον αγαπήσει. Σε αγαπώ γιατί είσαι εσύ τελεία και παύλα.

Δεν είναι επιλογή η απελπισία φίλε. Πάντοτε χαίρετε, εν παντί ευχαριστείτε, αδιαλείπτως προσεύχεστε. Μη χάνεις τη πίστη σου μωρέ ή τουλάχιστον μη χάνεις το χιούμορ σου. Δεν θες να προσεύχεσαι, τραγούδα. Δεν θες να τραγουδάς, γέλα. Γελάμε μωρέ γιατί έτσι. Και κλαίμε μωρέ αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας. Δεν κολλάμε. Χαρμολύπη
Δεν είναι επιλογή ο θάνατος φίλε. Ξέχασες ορέ τι του λένε τα παλικάρια του θάνατου; Μολών λαβέ του λένε ορέ παλλικάρι. Δεν του κάθονται μωρέ!

Με ακούς φίλε; Μας έμαθες να ακούμε το ΤΙΚ – ΤΑΚ που έχουμε στο στήθος μας. Δεν ξέρω ποια ζαλάδα του νου σε έκανε να σκέφτεσαι κουζουλάδες. Συμβαίνουν αυτά όλη την ώρα. Άκουσε όμως φίλε το μεγάλο τικ – τακ της καρδιάς σου και αγκάλιασε φίλε το φίλο μας ριζίτη, ελάχιστο μέγιστο. Γιατί μας λείπει η αγκαλιά του.

Ακολούθησε τη ροή
06/10/2006, 13:15:04
Φίλε μου ΕΛΑΧΙΣΤΕ, επέτρεψε μου να σου πω οτι η Ιθάκη σου είναι εκεί και σε περιμένει.

Σκέψου τον Οδυσσέα, πόσα μαρτύρια χρόνων πέρασε άραγε για να φτάσει σ' αυτήν?
Πόσες φορές ένιωσε να την πλησιάζει και ξαφνικά να βρίσκεται μίλια μακριά, σε ξένους τόπους υπομένοντας τα βάσανα του.

Η Ιθάκη, φίλε μου, είναι ο προορισμός μας, το τέλος της διαδρομής μας που σηματοδοτεί την αρχή μιας άλλης.
Οι δοκιμασίες όμως που βιώνουμε τι είναι?
Είναι απλά δοκιμασίες, πόνοι, βάσανα κι άσχημες εμπειρίες που βιώνουμε?
Μήπως αυτά είναι η κουρτίνα πίσω από την οποία κρύβεται κάτι άλλο?
Τι μπορούν να μας αποκαλύψουν άραγε?

Μήπως είναι τα μέσα μέσα από τα οποία (συν τοις άλλοις) ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας?
Μήπως έτσι μαθαίνουμε τα όρια μας και τις δυνατότητες μας?
Μήπως με το να βιώνουμε τις δυσάρεστες όψεις των πραγμάτων μαθαίνουμε να διακρίνουμε ποιές είναι οι ευχάριστες?
Κοίταξε λίγο πόση ομορφιά υπάρχει γύρω σου και κοίταξε πως μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις σ’ αυτήν δίνοντας κάτι από την δική σου ομορφιά γύρω σου.
Ίσως αρχικά να αντιληφθείς οτι δίνεις και δεν παίρνεις το ίδιο, ίσως να νιώσεις οτι δεν παίρνεις τίποτα.
Μετά από κάποιο σημείο κι ύστερα όμως θα αντιληφθείς οτι ακριβώς μέσα από αυτό το δικό σου δόσιμο, μέσα από την δική σου προσφορά όλα αυτά γυρνάνε πίσω σου.
Κι αυτά που θα σου επιστραφούν είναι υπέροχα...
Μην τα αφήσεις να περιμένουν, φίλε μου!

Ποτέ δε μας δίνεται κάτι το οποίο δε μπορούμε να διαχειριστούμε, πίστεψε με...
Πάντοτε βιώνουμε όσα μπορούμε να βιώσουμε κι όσα αντέχουμε να βιώσουμε προκειμένου να πάμε παρακάτω.

Όλοι ματώνουμε, πέφτουμε, πληγωνόμαστε, σκοντάφτουμε κι απογοητευόμαστε.
Η ζωή όμως δεν είναι μόνο αυτό, κοίταξε λίγο πόσα χρώματα έχει...

In anticipation of my resurrection...