ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μηδεμία τεκμηρίωση ανεκτή αφρόνως (Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση Νο.2) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Μηδεμία τεκμηρίωση ανεκτή αφρόνως (Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση Νο.2) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

DSM67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
07/09/2005, 16:25:04
Namaskar!
Aλλη μια επιστροφη χωρις επιστροφη...
Καθε φορα που παταω στα λευκα μαρμαρα του Ιερου νοιωθω πως πρεπει να βρω τροπο να κρατησω αιωνια τη στιγμη αλλη μια..και αλλη μια ...
ομως ο χρονος τρεχει κι εγω παλι στης πολης τα χρωματα να αναπολω τα τοπια ενος νησιου μαγικου ωσαν τα παραμυθια του τοπου που με μεγαλωσε..

Σαμοθρακη ..αλλη μια φορα...αξεπεραστες εικονες...που σε λιγο θα μετρουν αναμνηστικα αιωνιες..

--Φιλε μου, samothrax,ησουν στο gathering;..πως σου φανηκε;//..εμενα μαλλον ως μετριο απο ποιοτητα προσελευσης...αριστο ομως απο ποιοτητα ηχου.).."καθε περυσι και καλυτερα" ισως ισχυει να πω//--
--οι εικονες που μας παρεθεσες δεν ειναι ορατες/αποτι καταλαβα εχουν λαθος διαδρομη*c:Documents and SettingsPanos83samothraki 028.jpg*// για να μπορουμε να τις δουμε κι εμεις χρειαζεται να τις ανεβασεις απο διαδυκτιακο τοπο της επιλογης σου και οχι απο το σκληρο σου.)//αν θες περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε στα τεχνικα θεματα η στειλε μου μειλ:)//---

Α.Undomiel

tzinadelΝέο Μέλος
27/11/2005, 10:45:26
καλημερα φιλοι μου
Χωρις να γνωρίζω την ύπαρξη αυτου του τοπικ ανοιξα ενα αλλο με θεμα τη Σαμοθράκη φυσικό και επόμενο να κλειδωθεί.Ηθελα να κανω την εξης ερώτηση έχω ακούσει πως καθε χρονο γινεται παγκοσμια συναντηση σατανιστων και δυστυχως αυτο το ακουω χρόνια.Αν οντως συμβαίνει αυτο ποιοι είναι οι λόγοι?????????
ΣΤΑΜΑΤΗΣΝέο Μέλος
27/11/2005, 11:21:12
Kαλημερα κι απο μενα.
Το ιδιο εχω ακουσει κι εγω.
Πολυ θα ηθελα να μαθω την απαντηση.
28/11/2005, 00:35:25
Νamaste!Σταμάτη και tzinadel:)
quote:
Ηθελα να κανω την εξης ερώτηση έχω ακούσει πως καθε χρονο γινεται παγκοσμια συναντηση σατανιστων και δυστυχως αυτο το ακουω χρόνια.Αν οντως συμβαίνει αυτο ποιοι είναι οι λόγοι?????????

Tο γνωρίζω αυτό που ρωτάτε και θαρρώ πως ούτε και κάτοικος του νησιού θα σας απαντούσε ευθέως.)
σαφώς τέτοια ισχυρή γιν ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως //εξάλλου το φεγγάρι το χρησιμοποιούν τόσο οι λευκοί όσο και οι μαύροι για να λάβουν ενέργεια σωστά;
ποιό είναι το παράξενο λοιπόν σε αυτό που έχετε ακούσει;
προσωπικά δεν έχω δει παράξενες κινήσεις στο νησί σχετικά με αυτό που αναφέρεστε,αν και θα έλεγα οτι είχα μια περίεργη εμπειρία σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του νησιού που απεδείκνυε πως όντως πέρασαν κάποιοι από εκεί πριν από μας..
.. πάραυτα ακόμη και αν ήξερα κάτι συγκεκριμένο για ομάδες ατόμων,και μάλιστα τόσο "ιδιαίτερων", δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιούσα δημόσια για να "χρωματίσω" το ιερό τούτο νησί/πρώτον γιατί δεν θα μιλούσα την αλήθεια και δεύτερον θα βοηθούσα όσους θέλουν να υποσκάψουν αυτη/και τετοιοι υπαρχουν ουκ ολιγοι!
Η ενέργεια του Σάος, όπως είπα είναι κατά βάση γιν(έχει συγκεκριμένο σημείο γιάνγκ)/σε αντίθεση με τη διπλανή θάσο που είναι κατά βάση γιανγκ(εχει συγκεκριμενο σημειο που ειναι γιν)---με τον τροπο που αντιλαμβάνομαι τις μετασχηματιζόμενες μέσω εμού ενέργειες ,ως λεπτεπίλεπτη γαρ σε σχέση με όσα η φύση μου ψιθυρίζει.. θα έλεγα πως μπορεί ο καθείς να φορτίσει τις μπαταρίες του,να καθαριστεί ενεργειακά ή να καταφέρει να αφουγκραστεί την πραγματική ιδιοσυγκρασία της φύσης του όταν πλησιάζει στην φύση//η σαμοθράκη διακατέχεται από μια αιωνιότητα άχρονη μονάχα γιατί υπάρχουν τόσα μα τόσα αιωνόβια ριζωμένα δέντρα που φέρουν τις μνήμες απο όλους τους αέριδες και όλους τους καιρούς που πέρασαν από εκεί...

θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε επισκεφτεί το ιερό αυτό νησί,αν έχετε πάει σε κάποιο άλλο καβείριο νησί,η αν έχετε επισκεφτεί οποιοδήποτε μέρος έχουν ανασυγκροτήσει οι Γκατιλούζοι...

καλή συνέχεια στο εσωτέρικα:)

(θαρρώ καθυστέρησα πολύ φίλε samothrax να πραγματοποιήσω αυτό που σου υποσχέθηκα,ο χρόνος λίγος αλλά δεν ξεχνώ.)--στα προσεχώς όμως θα προσθέσω όλα plus και δικη μου πινελια.)

Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/11/2005 00:54:29

05/12/2005, 19:24:10
*εικόνα 1

*εικόνα 2

*εικόνα 3

*εικόνα 4

Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005

samothraxΝέο Μέλος
12/12/2005, 16:08:09
Ατμα σε ευχαριστώ που δεν ξέχασες, έδωσες μυρωδιές που έλειπαν..

οι μνήμες είναι εδώ και το νησί μας συγκλονίζει, ας ειναί μακρυά..

πανέμορφα θα είναι τώρα..

γεμίστε το εικόνες..

ευχαριστώ και πάλι..

"Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ."

naamaΝέο Μέλος
24/12/2005, 16:21:59
Γειά χαρά.. Για της ομορφιές της Σαμοθράκης νομίζω πως δεν χρειάζεται να πώ και πολλά μιάς και είναι πολλοί οι θαυμαστές της,μέσα σε αυτούς και εγώ. Θα'θελα όμως να ακούσω και γνώμες απο όσους έχουν αισθανθεί έντονη αρνητική ενέργεια σε συγκεκριμένα μέρη ή τουλάχιστον έντονη ανησυχία. Υπάρχει μήπως και κανείς που μένει σαμοθράκη μόνιμα? αν ξέρει κάποιος εισόδους για το δίκτυο σπηλαίων που άκουσα πως υπάρχει..