ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εωσφόρος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Εωσφόρος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

nagual31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/10/2003, 17:32:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ nagual ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ Η ΧΡΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ/ΔΙΑΒΑΣΕΣ ????????????????

ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ.........

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΥ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

nagualΜέλος
09/10/2003, 00:38:03
Φίλε AVATARGR στο 1ο μήνυμα του topic είχα γράψει μία μικρή φράση από την Μπλαβάτσκυ , την εξής :
quote:
αποτελεί το μεγαλύτερο ιδανικό,το πλέον ζωντανό σύμβολο η αποθέωση της αυτοθυσίας γιά την πνευματική ανεξαρτησία της ανθρωπότητας

Αυτή η φράση της Μπλαβάτσκυ αναφερόταν στον Σατανά .
Στην προηγούμενη παράγραφο μάλιστα υπάρχει και αναφορά σε λεγόμενα του Ελιφάς Λεβί ο οποίος εξυμνεί τον Σατανά και η Μπλαβάτσκυ έγραψε τα προαναφερόμενα λόγια γιά να συμφωνήσει μαζί του .

Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Εωσφόρο στα παραπάνω είναι εντελώς συμπτωματική ;

Αν έχεις εύκαιρη την μυστική δοξασία πήγαινε και στην σελίδα 241 του ά τόμου .
Αλλά έτσι κι αλλιώς όλο το βιβλίο «βουίζει» από την ταυτοπροσωπία ,αν και πολλές φορές προσπαθεί να θολώσει τα νερά .
Στο τέλος του βιβλίου έχει ευρετήριο ονομάτων ,πήγαινε στην λέξη σατανάς και δες πόσες παραπομπές έχει...

Εσύ φίλε AVATARGR έχεις διαφορετική γνώμη ;και που την στηρίζεις αν επιτρέπεται ;
Επίσης λες :

quote:
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ Η ΧΡΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ/ΔΙΑΒΑΣΕΣ ????????????????

Με αυτό εννοείς ότι η Παλαιά Διαθήκη και τα Χριστιανικά βιβλία δεν είναι έγκυρα ;
Μας αποπροσανατολίζουν ;
Κατά την γνώμη σου τι θα έπρεπε να διαβάσουμε το οποίο είναι έγκυρο γιά να μάθουμε και εμείς και να μη γράφουμε αυθαιρεσίες ;

Φιλικά

thothΙδρυτικό Μέλος
09/10/2003, 02:04:26
quote:
Αν έχεις εύκαιρη την μυστική δοξασία πήγαινε και στην σελίδα 241 του ά τόμου .
Αλλά έτσι κι αλλιώς όλο το βιβλίο «βουίζει» από την ταυτοπροσωπία ,αν και πολλές φορές προσπαθεί να θολώσει τα νερά .
Στο τέλος του βιβλίου έχει ευρετήριο ονομάτων ,πήγαινε στην λέξη σατανάς και δες πόσες παραπομπές έχει...

Ααααα !!!! Έτσι μελετάς εσύ τα βιβλία σοφίας!

Πας στις τελευταίες σελίδες, βλέπεις τις παραπομπές, βάζεις και λίγο την χριστιανική σου ανατροφή και "βουαλά", το έβγαλες το συμπέρασμα, σαν κουνέλι από τα θαυματουργό καπέλο !!!

Έτσι είδες πολλές παραπομπές, αφουγκράστηκες μετά το βιβλίο. Άκουσες ένα βζβζβζβζβζβζ και λες "ΑΑΑ !!! Βουίζει". Άρα ο Εωσφόρος και ο Σατανάς είναι το ίδιο."

Τώρα μου κάνεις την χάρη να διαβάσεις όλες τις παραπομπές και όχι απλώς σε ποιες σελίδες υπάρχουν παραπομπές;

Θα έχεις πάλι το ίδιο συμπέρασμα;;;

Μάλλον !!!

Γιατί αν σου βρω στοιχεία ότι δεν είναι ίδιοι ο Σατανάς ( ο οποίος ταυτίζεται με τον σκληρό και απάνθρωπο Ιεχωβά σύμφωνα με την Μπλαβάτσκυ) με τον Εωσφόρο που είναι το αντίθετό του (ο χορηγός του πνευματικού σπόρου στον άνθρωπο), τότε πάλι θα πεις "Εεε, αφού το είπα βρε... πολλές φορές προσπαθεί να θολώσει τα νερά"

Μονά-Ζυγά όλα δικά σου.

Το προετοίμασες το έδαφος. Είσαι πονηρούλης, ατιμούλι.

Όσο για το τι πρέπει να διαβάσεις, σου έχω μια πρόταση. Τα κείμενα των αρχαίων Γνωστικών που βιάστηκαν να καταστρέψουν οι "original" Χριστιανοί Εξουσιολάγνοι και Δημαγωγοί. Διάβασε την συλλογή του Nag Hammadi στο www.gnosis.org και θα καταλάβεις ποιος ήταν ο πραγματικός χριστιανισμός και γιατί και πότε ο ψεύτικος σωσίας του, τον "σκότωσε" και στρογγυλοκάθησε παράνομα στην θέση του.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

09/10/2003, 03:36:11
ΦΩΣ!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΓΚΟΥΑΛ Η ΣΚΕΨΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΟΗ ΣΤΟ ΝΟΥ.
ΑΦΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΥΧΝΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΣΠΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΟΥ.ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ (Λ.Κ.)ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ καΛΟΥΚΑ Η ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ/ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ /ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΑΧΑ ΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ(ΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΝΑ Η ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ +ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.-
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ/ΕΩΣΦΟΡΟΣ/ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ/ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ/ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ/ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝΕΣ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ/ΚΑΙΛΛΑΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..."ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ"ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΝΤΩΣ... ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...)
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ.
ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΔΑΦΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ.
ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΚΑ ΜΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΕΡΥΣΙ Η Λ.Κ.
ΑΥΤΟ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΒΑΝΩΦ, ΝΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ/ ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο "ΕΡΜΗΣΜΟΥ",ΑΝΟΙΞΕ ¨"ΤΥΧΑΙΑ"ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ +ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ.
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ.
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΩ.
ΠΡΩΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΑ ΒΙΒΛΙΟ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΟΤΙ ΟΠΩΣ +ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ 'Η "ΥΔΡΟΧΟΟΣ")ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΩΣ "ΤΡΙΛΟΓΙΑ"...(ΧΜ..ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ..)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Λ.Κ. !

ΑΝ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΘΕΤΙΚΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΣ.ΧΜ;
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ.
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΣ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ+ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ...
ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΗΛΑΔΗ.+ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ .
ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΤΟΤΕ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΑΣ + ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...

quote:
[Γιατί τρόμος γιά την ψυχή ΑΤΜΑ ;
Μιά ψυχή ελεύθερη και αγνή δεν πρέπει να αισθάνεται τρόμο .
Εχει εμπιστοσύνη στον δημιουργό της ο οποίος είναι ΑΓΑΠΗ...αλλά και δικαιοσύνη .
Τρόμο αισθάνεται ο ένοχος...ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Βέβαια ουδείς αναμάρτητος...

ΕΧΩ "1000ΠΕΙ"ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ /ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ/ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;...

ΜΕΡΟΣ Β'

ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;...

ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
"ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ"
(ΩΧ...ΛΕΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ "ΣΑΤΑΝΑΣ"...)

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ:
ΤΟ ΡΗΜΑ ΦΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΩ.
+ΦΕΡΝΩ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΣΗΣ.
ΑΦΟΥ "ΕΧΩ" /ΤΟ "ΦΕΡΝΩ" ΚΙ ΟΛΑΣ.
ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ!
(ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ "ΕΓΩ" ΑΥΤΟ!...ΝΑΙ! ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΟΥ, ΜΙΛΑΩ!
..ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΠΑΜΕ....)

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Λ.Κ.(ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΨΥΧΗ)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/10/2003 03:46:08

nagualΜέλος
09/10/2003, 03:42:27
Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μελετάω τα βιβλία από τις παραπομπές Τhoth ;
Eπειδή ανέφερα γιά παραπομπές στον AVATARGR ;
Δηλαδή πήγα και αγόρασα την μυστική δοξασία και δεν τη διάβασα αλλά κοίταξα μόνο τις παραπομπές προς τον Σατανά ;

Δεν το ήξερα ότι θα πρέπει να γράψω ολόκληρη μελέτη πάνω στην Μπλαβάτσκυ γιά να σε πείσω ...

Επίσης λες :

quote:
Γιατί αν σου βρω στοιχεία ότι δεν είναι ίδιοι ο Σατανάς ( ο οποίος ταυτίζεται με τον σκληρό και απάνθρωπο Ιεχωβά σύμφωνα με την Μπλαβάτσκυ) με τον Εωσφόρο που είναι το αντίθετό του

Ο Σατανάς ταυτίζεται με τον Ιεχωβά σύμφωνα με την Μπλαβάτσκυ ;;;;

Γιατί θες να σε στενοχωρήσω ;

Να τι λέει η Μπλαβάτσκυ γιά το θέμα :
«...η εκκλησία η οποία κατασκεύασε από τον Σαμαέλ-Σατανά (το ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ απ’όλα τα πνεύματα ),τον αντίπαλο του ανθρωπομορφικού θεού της...»

Βλέπεις καμμία ταύτιση με τον Ιεχωβά ;

Αυτό που είπα ότι θολώνει τα νερά είναι γεγονός αναμφισβήτητο .
Δεν σου λέει ξεκάθαρα τι εννοεί .
Την πλύση εγκεφάλου που διενεργεί την περνάει πάντως με σοφιστικέ διφορούμενες κουβεντούλες.
Ελικοειδείς κινήσεις του όφι που είχα ξαναγράψει .

Όσο γιά τους Γνωστικούς είναι δικιά σου γνώμη (και της Μπλαβάτσκυ) ότι είναι ο original Χριστιανισμός .
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω .

Αντε να πάμε γιά ύπνο...
Αύριο έχουμε και δουλειά .

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

09/10/2003, 10:21:33
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ nagual ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

1-Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

2-ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΠΑΡΟΜΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ????
(ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΞΕΚΟΜΜΕΝΗ)

3-ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Στο πρώτο μήνυμα αναφερόμουν στην Μπλαβάτσκυ και στο κεντρικό μήνυμα του έργου της «Μυστική δοξασία» το οποίο είναι: « Εωσφόρος(Σατανάς)αποτελεί το μεγαλύτερο ιδανικό κλπ κλπ»

Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ??????????????
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ???

4-ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ???????
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ *** ΤΟΝ ΘΕΟ *** ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ-ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ...

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟ .....
ΒΡΟΝΤΟΒΟΝΑΖΕ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ ...... ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

thothΙδρυτικό Μέλος
09/10/2003, 10:43:44
Όπως νομίζεις Nagual.

Στο θέμα της Πλύσης Εγκεφάλου δεν μπορώ να σου παραβγώ.

Εφόσον υποστηρίζεις αυτόν τον χριστιανισμό και εφόσον υποστηρίζεις τις ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές και ιδέες των Λευκών Πτηνών, θα ξέρεις καλά από "πλύση εγκεφάλου".

Θέλω να μου συστήσεις ένα καλό χριστιανικό αρορρυπαντικό. Την πλένω αυτήν την βρωμισμένη, την ουσία του εγκεφάλου μου, αλλά η άτιμη ότι κι αν την κάνω παραμένει... φαιά.

Βρες μου αδελφέ μου κάτι, κάτι, ένα χριστιανικό Άζαξ. Να, σαν αυτό με το οποίο πλένει η εκκλησία τους πιστούς της. Είναι τόσο καλό που κάνει τα μυαλά τους... αόρατα.

Εγώ για να σε βοηθήσω επειδή τα βλέπεις... θολά, (σε αυτό έχεις αποόλυτο δίκιο, η Μυστική Δοξασία είναι δυσνόητη) σου δίνω ένα link-ο-σαπουνάκι (και τζάμπα και καλής μάρκας "LUX που συμφέρ", πιο σύντομα LUCIFER , αν θες να το χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις τα γυαλιά σου... Τώρα αν φοβάσαι μήπως είναι σαπουνάκι για... πλύση εγκεφάλου, εεε τι να πω ο δύστυχος, σατανόπληκτος; Μην το χρησιμοποιείς.

SATAN: JEHOVAH, The Christian Scheme," begun in November, 1967, is collated from the works of H. P. Blavatsky. It recounts the historical background and early development of Christianity.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

09/10/2003, 11:32:05
ΘωΘ…μη θουθουλιαζεσαι!*

Και εμένα η καρδιά μου…χτυπά δυνατά κοντά σε παπάδες… και χριστιανοπλυκτους....

Μα λέγεται ΣΥΜΠΟΝΕΙΑ!! Και δεν είναι ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ….

Ειδικά όταν σκέφτονται πως οι (άλλοι) είναι σε σκοτεινά βασίλεια, και αυτοί.... οι σωσμένοι!!!

Είναι πολύ ποτισμένοι σε αυτή τη σκέψη ….Τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς και στο σωστό* (μιας και απέχουν!!!!!!)….μα είναι μόνο αντίδραση... (past©!!!)... ΠΑΥΛΟΥ, ΠΑΤΕΡΩΝ, και ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ….. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ!!!! Απεχουν γιατι δεν ειναι ΓΝΗΣΙΟΙ....*Ολοι οι ακολουθοι εχουν εικονες ΣΩΤΗΡΩΝ!

Χριστός…ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ….(όλα τα αλλά ΚΑΛΑ…. έπονται!)

* στεναχωριέσαι!

thothΙδρυτικό Μέλος
09/10/2003, 15:59:26
Αμάν ρε Πλάτωνα, με παρεξήγησες.

Εγώ δηλώνω Χριστιανός περισσότερο από πολλούς από αυτούς που αυτο-αποκαλούνται Χριστιανοί.

Ρώτησα κάποτε έναν φανατικό χριστιανό (που με προέτρεπε να μην μελετώ τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό, τον Πλατωνισμό, γιατί όλα υπάρχουν στον χριστιανισμό) εάν παρέμενε αυτός χριστιανός ακόμη και στην περίπτωση που αποδεικνυόταν στο μέλλον με μια χρονομηχανή ότι ποτέ δεν υπήρξε Χριστός.

Σοκαρίστηκε, απέφευγε επί ημέρες να μου δώσει απάντηση αλλά κάποια στιγμή μου είπε ότι εάν υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση θα έπαυε να είναι χριστιανός. Εγώ του απάντησα ότι θα συνέχιζα να μελετώ τα Ευαγγέλια και να εμπνέομαι από τα δυνατά σημεία τους. Για εμένα οι διηγήσεις αξίζουν ως συμβολικές αλληγορίες και όχι ως ιστορικά γεγονότα για αυτό και δεν θα ταραζόμουν εάν δεν υπήρξε ποτέ τέτοια ιστορία.

Είναι αυτό που λέμε ότι του βγήκα από τα αριστερά.

Έτσι είμαι κι εγώ χριστιανός για αυτό δικαιολογούμαι να "φορτώνω" και κάποτε με τα αδέλφια μου. Είναι ενδοοικογενειακή μας ιστορία. Σας παρακαλώ μην μας παρεξηγείτε !

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνω μια μεταφραστική εργασία για τα χαμένα ευαγγέλια των Γνωστικών Χριστιανών, που είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα την παρουσιάσω σε μια σειρά γνώσης όπως κάνω ήδη με άλλα δύο θέματα.

Από ότι φοβάμαι έχει να γίνει γερός καυγάς μεταξύ χριστιανών και εθνικών.

Θα καταφέρω πάλι να μπερδέψω πολλούς που δεν θα ξέρουν που να με κατατάξουν ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ. Εγώ πάντως συνεχίζω να επιμένω να κατευθύνομαι ESOTERICά

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

09/10/2003, 17:12:50
Δεν σε παρεξήγησα ΘωΘ…οι Χριστιανοπληγμενοι για μένα είναι ΙΣΜΟ_Τυφλοακόλουθοι, και όχι οποίοι αναγνωρίζουν μέσα στα Ευαγγελία τον πραγματικό Χριστό…

Η Πλάκα είναι πως εγώ που δεν αυτοαποκαλούμε Χριστιανός…δεν έχω αμφιβολίες για το ότι υπήρξε… (μα και αν κάποιος επιμένει πως δεν υπήρξε, τόσοι αιώνες σκέψης, προσευχής, κάπου υπάρχουν….δεν νομιζεις?)

Τον βρίσκω στην απλότητα συμπόνια και αγάπη που έχει ο λόγος του. Δεν έχασα ποτέ μου χρόνο με πρόσωπα, εικόνες, άγιους θυμιατα και πετραχήλια…και ο λόγος είναι ΑΠΛΟΣ!

Μίλησε για ΑΓΑΠΗ, όλη του η διδασκαλία είναι ΑΓΑΠΗ Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Ξανακοιτάω το λόγο….και διακρίνω πως λέει…

Αν δεν έχεις καθαρή καρδιά….δεν έχεις θέση στη ΒΑΣΙΛΕΙΑ!

Και ο Πλάτωνας σκέφτεται…Τι στην ευχή, μιλάει για ΑΓΑΠΗ και ΒΑΣΙΛΕΙΑ… και τα δυο ΑΓΝΩΣΤΑ ….μα συγχρόνως….λέει ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!! Μα και οι Έλληνες….και ο Σωκράτης αυτά έλεγαν….ΚΑΘΑΡΣΗ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ….

Ας δούμε λίγο την Χριστιανοεκκλησιαστικη αλήθεια…

Εύκολη λύση! Πάμε στον Παπα να ξομολογηθούμε!!! Ωραία , βάλαμε και χρυσό δοντάκι, πήραμε και τον άρτο μας….και βγαίνουμε από την εκκλησία…..ΚΑΘΑΡΟΙ!!!!!ΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Εκεί μας περιμένει ο ΕΟΣΦΟΡΟΣ!!!! Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!!!

Φοράει κόκκινο κοντό ταγεράκι, δυο υπέροχα πόδια….ένα φανταστικό χαμόγελο…Ατμα που εισαι?και η σκέψη μπαίνει σε κίνηση…..να μετά από λίγο και η επιθυμία!!!

Κακό!!! Κακό αυτό!!! Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!!!…..ΚΟΛΑΣΗ!!!!

ΕΞΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ….!!!!!!!

Έτσι κανείς δεν θα ενοχλεί την ηρεμία μας….

Εν το μεταξύ η σκέψη συνεχίζει…. σαν φαντασία…. και το χεράκι δουλεύει ανενόχλητα….Έχουμε καιρό για μετάνοιες….ο Χριστός θα μας σώσει! Η γυναίκα παραμένει ΣΑΤΑΝΑΣ….και όχι η κίνηση της επιθυμίας….κατι που δεν κατενόησαν ποτέ τους…(ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ and COMPANY)

Διώχνουν και δημιουργούν με τη σκέψη τους συνεχώς ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ….και αφήνουν την ουσία!

Χωρίς καθαρή καρδιά….που ειναι βαθεια κατανοηση, όσο και να ψάχνουν Αγάπη η Θεό…είναι σε πλάνη!

Ένας Αντίχριστος.... 666…,και οτι αλλο θέλετε...

Πλάτωνας.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 09/10/2003 17:37:06

hrismigΜέλος
09/10/2003, 17:50:15
quote:

Η γυναίκα παραμένει ΣΑΤΑΝΑΣ….και όχι η κίνηση της επιθυμίας….κατι που δεν κατενόησαν ποτέ τους…(ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ and COMPANY)

Διώχνουν και δημιουργούν με τη σκέψη τους συνεχώς ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ….και αφήνουν την ουσία!

Βρε παιδιά που τα βρίσκετε αυτά; Για ποιούς μιλάς δεν καταλαβαίνω. Ένα πράγμα θα σου πω μόνο. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ανέφερες οι πραγματικοί άνθρωποι της εκκλησίας ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ μαζί σου!
(Τι στο καλό...μόνο πάνω σε αυτούς έπεσα;!!!...)
Ο χριστιανός ΔΕΝ είναι τύποις χριστανός αλλά ουσία. Εσύ φίλε μου ονόμασε τον εαυτό σου όπως σου αρέσει. Στην ουσία χριστιανικά μιλάς.
Σημ. Πάρε κάποια στιγμή και το βιβλίο που σου πρότεινα...έτσι...για την έκπληξη(!)