ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Crystal_tear24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Crystal_tearΜέλος
05/12/2003, 21:50:11
Γεια και χαρά,

Είμαι ένα νέο μέλος και διαβάζοντας κάποια άρθρα μου δημιουργήθηκε μια απορία κάποιος , επειδή το pc μου παρουσιάζει πρόβλημα τρέχει πολύ αργά, και λόγο έλλειψης χρόνο δε μπορώ να βρω ποιος το είπε και να σας το κάνω επικόλληση, είπε: “Kκάποια πνεύματα ξέρουν το μέλλον αλλά απαγορεύετε να μας το πουν.” Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον μας είναι «γραμμένο;» Αν αυτό ισχύει σε ποιο βαθμό το διαμορφώνουν οι αποφάσεις και οι πράξεις μας ;

coperroloΜέλος
06/12/2003, 02:31:10
Αυτή είναι ερώτηση! Συγχαίρω, εγκρίνω και χειροκροτώ. Νέο μέλος, 1 μύνημα, πιό κατ'ευθείαν στο ψητό δεν γίνεται.
Περιμένω να 'καταβροχθήσω' τις απόψεις, ειδικά των πολέμιων του ποτηρακίου, που αν κρίνω απο τα ανάλογα πολυσέλιδα topic είναι άφθονοι.
Δεν θα πω ότι είχα την ίδια ακριβώς ερώτηση, γιατί δεν την είχα. Αλλά διαβάζοντας το μύνημά σου Crystal, όλα έκαναν 'κλικ' και πέσαν στη θέση τους, και τώρα την έχω.
Καλώς ήλθες

My Karma ran over your Dogma

scullyΜέλος
06/12/2003, 09:40:37
quote:
Περιμένω να 'καταβροχθήσω' τις απόψεις, ειδικά των πολέμιων του ποτηρακίου, που αν κρίνω απο τα ανάλογα πολυσέλιδα topic είναι άφθονοι.

Εσυ δεν εισαι πολεμιος??????

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

katiaΜέλος
06/12/2003, 11:22:47
ΓΕΙΑ ΣΟΥ CRYSTAL.ΕΧΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ,ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.

scullyΜέλος
06/12/2003, 12:04:57
quote:
ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ,ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Ειναι γραμμενο?
Παντως στη χριστιανικη θρησκεια ο θεος μας αφηνει ελευθερους, σε δικες μας επλογες...!
Εγω πιστευω οτι το μελλον το καθοριζει ο καθενας.

Crystal_tearΜέλος
06/12/2003, 16:47:56
Γεια και πάλι,

Φίλε scully εγώ είμαι μαζί σου συμφωνώ με της άποψης σου είμαι και εγώ κατά του ποτηριού αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την λέξη πολέμιος όπως κάνει ο coperollo και θα μπορούσα να πω ότι με προβληματίζει αυτός ο ενθουσιασμός του , μήπως δεν τα γράφεις εσύ αυτά ?.
Τελικά αφού η θρησκεία μας λέει ότι είμαστε ελεύθερη να δημιουργούμε το μέλλον αλλά κάποια στοιχεία το αντίθετο τι πραγματικά συμβαίνει ?
Τέλος θέλω να πω ένα ευχάριστο σε όλους όσους απαντήσανε στο θέμα

coperroloΜέλος
06/12/2003, 18:07:38
Ούτε πολέμιος ούτε οπαδός, πολύ απλά άσχετος, με μοναδική πληροφόρηση τα όσα είδα σε διάφορα topic εδώ.
Το ενδιαφέρον σίγουρα μου δημιουργήθηκε καθώς και η διστακτικότητα (βλ. χέσιμο) μετά τα γραφόμενα.
Ίσως η λέξη πολέμιος να μην ανταποκρίνεται και παρακαλώ να την αντικαταστήσετε με όποιο από τα ενάντιοι/μη-οπαδοί/επιζήσαντες. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι που το δοκίμασαν γράφουν τα χειρότερα γι'αυτό μπορεί να σημαίνει ότι όντως είναι κακό ή ότι δεν θέλουν να 'τους χαλάσουμε την πιάτσα' οι νεόφυτοι. Εκεί είναι το μπέρδεμά μου αυτή τη στιγμή αλλά δεν κολλάει σ'αυτό το θέμα.
Ο ενθουσιασμός μου βασίζεται στο ότι 'απάντησα' στο θέμα σου crystal μη έχοντας να πω τίποτα άλλο από το να ξαναδιατυπώσω την ερώτηση. Πέρναγαν και οι μέρες και έμενε αναπάντητο.
ελπίζω να σας κάλυψα.
φιλικά.

Crystal_tearΜέλος
07/12/2003, 16:26:11
quote:
Πέρναγαν και οι μέρες και έμενε αναπάντητο.

Δυστυχώς φάσκεις και αντιφάσκεις με αυτή σου την απάντηση , το θέμα το έγραψα εγώ στις 5 Δεκεμβρίου αργά το βράδυ αυτό σημαίνει ότι δεν έμενε μέρες αναπάντητο. Έχω να κάνω και αλλά σχόλια στην απάντηση σου αλλά το αποφεύγω γιατί ξεφεύγουμε από το βασικό θέμα που είναι το ¨αν τελικά πιστεύεστε ότι το μέλλον μας είναι προκαθορισμένο η αν το δημιουργούν οι πράξεις μας¨ και το μετατρέπουμε σε προσωπική διαμάχη!

coperroloΜέλος
08/12/2003, 00:22:37
Καθόλου διαμάχη, απεναντίας τοποθετήθηκα στις απορίες που δημιουργήθηκαν...

quote:

Εσυ δεν εισαι πολεμιος??????

quote:

...με προβληματίζει αυτός ο ενθουσιασμός...

...για το λόγο ακριβώς να μην δημιουργήσω αρνητικό κλίμα.

Ο όρος μέρες που πέρναγαν ήταν καθ'υπερβολήν, για την ακρίβεια πέρασαν 28 ώρες μέχρι το μύνημά μου και 36 ώρες για αυτό της(?) scully. Νομίζω είναι κοινή πρακτική να επαναφέρει κάποιος ένα topic που τον ενδιαφέρει στις πρώτες γραμμές για να μην περάσει στη δεύτερη σελίδα των θεμάτων και αφεθεί εκεί.
Τέλος να ρωτήσω αν αφαιρέθηκε η παράμετρος

quote:

“Kάποια πνεύματα ξέρουν το μέλλον αλλά απαγορεύετε να μας το πουν.”

από το βασικό ερώτημα του θέματος;

Ελπίζω να μην αρπάχτηκες καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μου. Σε περίπτωση που έγινε αυτό, πιστεύω ότι είναι παρεξήγηση την οποία είμαι διατεθιμένος να διευθετίσουμε σε email, γιατί δεν μας χρωστάνε τίποτα τα υπόλοιπα μέλη.

MistiriosΜέλος
08/12/2003, 11:45:15
Γεία σας

Προσωπικά πιστεύω ότι το μέλλον μας είναι γραμμένο απο τι στιγμή πιθ γεννηθήκαμε. Μία νύχτα έβλεπα όνειρο ότι ήμουνα με μια παρέα σε ένα μπαρ και πίναμε. Το μπαρ και τα πρόσωπα της παρέας στο όνειρο μου τα θυμάμε πολύ καλά. Αυτο το είδα περίπου πριν 6 μήνες. Τώρα σπουδάζω Αμερική και πριν 3 μέρες βγήκα με κάτι φίλοθσ για κανένα ποτό και πήγαμε σε ενα μπαρ, τότε θυμήθηκα οτι το μπαρ και τα άτομα που είμασταν εκεί ήταν τα ίδια με εκείνα στο όνειρο. Αρα αποκλίετε να ήξερα εκείνο το μπαρ πριν και τα άτομα επήσις.

scullyΜέλος
08/12/2003, 12:08:36
quote:
Προσωπικά πιστεύω ότι το μέλλον μας είναι γραμμένο απο τι στιγμή πιθ γεννηθήκαμε.

Αυτη ειναι μια σκεψη που με προβληματιζει!
Τοτε γιατι παιδευτηκα στα θρανια 12 χρονια?
Γιατι θα παιδευτω αλλα 5-6 τουλαχιστον για τη σχολη μου?
Γιατι να μην κοιμαμαι και να μην τρωω ολη μερα?
Γιατι...γιατι...γιατι...?
Αφου οτι ειναι να γινει (συμφωνα παντα με αυτη τη θεωρια), θα γινει!

Edited by - scully on 10/12/2003 11:30:12

Edited by - scully on 10/12/2003 11:33:45

naryaΜέλος
08/12/2003, 12:54:59
Πολλές φορές πιστεύω ότι το μέλλον είναι γραμμένο γιατί πολλά πράγματα που τα έχω σίγουρα μου έρχονται ανάποδα και άλλα πάνε καλά από εκεί που δεν το περιμένω. Από την άλλη όμως πόσες φορές δεν έχω χτυπήσει το κεφάλι μου στον τοίχο για λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος; Όμως μήπως ήταν γραμμένο να διαλέξω την κακή επιλογή;
Ουφ μπερδεύτηκα, ελπίζω να μην μπέρδεψα και τους υπόλοιπους.[:Ι]

Crystal_tearΜέλος
08/12/2003, 18:37:59
Γεια και χαρα και απο μενα,

Ακουσα τις αποψεις σασ και μου αρεσαν. Νομιζω ομως οτι ειναι καιρος να πω και εγω την δικημου γιατι μπορει να εκανα την ερωτιση αλλα δεν εχω πει την αποψη μου.
Εγω λοιπον πιστευω οτι το μελλον ειναι “δεντρο” και μαλιστα αναποδο, τι θελω να πω με ολο αυτο ? Οτι το καθε κλαδακι ειναι μια αποφασι που περνουμε , και ακολουθουμε την πορια του για να φτασουμε σε ενα αλο ποιο μεγαλο κλαδι , σε εκεινο το καλαδι θα μπορουσαμε να ειχαμε φτασει εστω και αν διαλεγαμε να παμε στο ποιο μεγαλο καλαδι απο ενα αλο καλδακι και οχι απο το αρχικο δηλαδη ετσι και αλιος στο ιδιο καλαδι θα φταναμε οποιο δρομο και αν διαλεγαμε. Στο τελος οποιο δρομο και αν εχουμε παρει οποια καλαδια και διαλεξουμε θα φτασουμε στην ρυζα. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη ελπιζω η παρομιοση την αποψης μου για το μελλον να ειναι κατανοητη... Είναι ετσι;

kittyΝέο Μέλος
08/12/2003, 18:45:33
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.....ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΕΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...).
ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ.....

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ......
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ,
ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
katerinavip@woman.gr ΕΙΝΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ......

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚωσταςΜέλος
08/12/2003, 19:34:42
Παιδια εγω αυτο που εχω διαβασει και το πιστευω ειναι οτι το μονοπατι που θα βαδισουμε και τις δοκιμασιες που θα περασουμε, ειναι καθορισμενα αλλα δεν ειναι καθορισμενη η αντιδραση μας, το πως θα συμπεριφερθουμε και ποιο δρομο θα παρουμε ειναι αποκλειστικα δικη μας επιλογη (για αυτο εχουμε και την ελευθερη βουληση).

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

sansationfΜέλος
08/12/2003, 20:30:15
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....

respect

nitro912grΜέλος
08/12/2003, 22:34:30
quote:

Γεια και χαρα και απο μενα,

Ακουσα τις αποψεις σασ και μου αρεσαν. Νομιζω ομως οτι ειναι καιρος να πω και εγω την δικημου γιατι μπορει να εκανα την ερωτιση αλλα δεν εχω πει την αποψη μου.
Εγω λοιπον πιστευω οτι το μελλον ειναι “δεντρο” και μαλιστα αναποδο, τι θελω να πω με ολο αυτο ? Οτι το καθε κλαδακι ειναι μια αποφασι που περνουμε , και ακολουθουμε την πορια του για να φτασουμε σε ενα αλο ποιο μεγαλο κλαδι , σε εκεινο το καλαδι θα μπορουσαμε να ειχαμε φτασει εστω και αν διαλεγαμε να παμε στο ποιο μεγαλο καλαδι απο ενα αλο καλδακι και οχι απο το αρχικο δηλαδη ετσι και αλιος στο ιδιο καλαδι θα φταναμε οποιο δρομο και αν διαλεγαμε. Στο τελος οποιο δρομο και αν εχουμε παρει οποια καλαδια και διαλεξουμε θα φτασουμε στην ρυζα. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη ελπιζω η παρομιοση την αποψης μου για το μελλον να ειναι κατανοητη... Είναι ετσι;

8a simfoniso me ton filo kai 8a doso kai to diko mou paradigma

skeftite ti zoi mas san enan algori8mo se enan upologisti.
san ena programa.

ftanoume se ena simio na paroume simantikes apofaseis kai analoga me to an 8a epile3oume tin A epilogi ta melonta gegonota alazoun.

diladi an einai ontos grameno to mellon tote alazei ka8e mera .
ka8e mera pou 3ipname kai apofasizoume an 8a poiome kafe i gala to proi, gia ka8e mikri i megali apofasi pou 8a paroume sti zoi mas.

exoume eleu8eria boulisis kai mporoume na problepsoume sto peripou to melon mas alla me abebeotita an kai mono an prin apo ka8e apofasi ka8isoume kai fantastoume akoma kai tin pio api8ani katali3i tis apofasis mas.

poio pano o filos Mistirios mas eipe ena peristatiko pou tou sinebei alla ego 8a to katata3o sto fenomeno de javu, gia to opoio exoun aniktei polla topic sto parel8on kai oi apopseis pou exoun upo8ei kaliptoun tous pantes (kai tous esoteristes kai tous epistimones)

to melon einai diko mas kai apo mas e3artate pos 8a to diamorfosoume
as to kanoume telio loipon
see ya ;)

I Stand Alone

scullyΜέλος
10/12/2003, 11:31:35
quote:
Από την άλλη όμως πόσες φορές δεν έχω χτυπήσει το κεφάλι μου στον τοίχο για λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος; Όμως μήπως ήταν γραμμένο να διαλέξω την κακή επιλογή;
Ουφ μπερδεύτηκα, ελπίζω να μην μπέρδεψα και τους υπόλοιπους.[:Ι]

Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου, απλα δεν μπορουσα να το περιγραψω!

Edited by - scully on 10/12/2003 11:35:48

naryaΜέλος
10/12/2003, 13:55:43
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, το μέλλον είναι μάλλον προκαθορισμένο αλλά όχι και οι αντιδράσεις μας σε αυτό. Επίσης μου άρεσε πολύ και η άποψη ότι το μέλλον μοιάζει με δέντρο και εσύ επιλέγεις από ποιό κλαδί θα ανέβεις.

endoramaΜέλος
10/12/2003, 19:50:25
οταν αναφερομαστε στο μελλον σε τι ακριβως αναφερομαστε?

για καποιο γεγονος που θα γινει στο μελλον το οποιο θα παρει σαρκα και οστα μεσα απο της πραξεις μας?

οπως ειπε πολυ σωστα ειπε και η κατια

quote:
ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ,ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

αν ειναι γραφτο να τον συναντησεις στην πορεια σου για την δουλεια αλλα εκεινη την ημερα αλλαξεις διαδρομη και δεν τον συναντησεις τελικα τι θα αλλαξει? τελικα ηταν γραφτο να μην τον συναντησεις ή το μελλον στηριζεται στις επιλογες μας?

και αν δεν το συναντησεις πως θα ξερεις τι σου ειναι γραφτο να γινει? θα σε απασχολησει το γεγογονος οτι δεν συναντησες τυχαια τον ανθρωπο που θα σου αλλαξει την ζωη?

"αν ειναι ναρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπερασει"

ισως το μελλον γραφεται απο της επιλογες μας και αλλαζει συνεχεια αναλογα με της αποφασεις μας.

οσο για το μελλον που μπορουν να σου πουν τα πνευματα ποιος ειπε οτι το λενε?

δεν ρωταμε γιατι μια απαντηση του τυπου "θα πεθανεις σε λιγες μερες" θα να ειναι καταστροφικη

ισως και να κινηθουν τα γραναζια ωστε να γινει για διαφορους λογους

και φυσικα ολα τα μεντιουμ θα ρωταγαν τους αριθμους του λοτο

ισως αντι να κοιταμε το μελλον να κοιταμε το τι κανουμε τωρα γιατι το τωρα ζουμε οχι το αυριο

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it