ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΚ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MELETHTHS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/05/2005, 13:38:37

MELETHTHS

14/05/2005, 13:44:47

MELETHTHS

14/05/2005, 13:50:06

MELETHTHS

14/05/2005, 13:53:23

MELETHTHS

14/05/2005, 13:57:00

MELETHTHS

14/05/2005, 14:00:16

MELETHTHS

14/05/2005, 14:03:42
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

MELETHTHS

14/05/2005, 14:12:30

MELETHTHS

14/05/2005, 14:17:13

MELETHTHS

14/05/2005, 14:20:50

MELETHTHS

14/05/2005, 14:26:54

MELETHTHS

14/05/2005, 14:30:18

MELETHTHS

14/05/2005, 15:58:48
Όλοι οι εκλεκτοί λαοί του κόσμου,
Μαγιας ,αιγύπτιοι ,εβραίοι που φώτισαν και έβγαλαν από το σκοτάδι της δεισιδαιμονίας τον κόσμο όλο μας προειδοποιούν για το τέλος του κόσμου!
Και αναθεματισμένη η δικια μας πυθία δεν είπε τίποτα!
Φεύγω από εδώ,παω να πολιτογραφηθω αιγυπτιομαγιαεβραιος..,….

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

16/05/2005, 00:34:51
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΡΟΔΙΟΣ,ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ Β,298-299
ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΠΥΙΕΣ ΚΑΙ Η ΙΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣΑΝΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ....

ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ
<<ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΦΗ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΠΥΙΕΣ..>>

G7Νέο Μέλος
17/05/2005, 14:04:53
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εποικοινωνίες μεταξύ σας αγαπητοί φίλοι τώρα και λίγο καιρό. Χαίρομαι αλήθεια που υπάρχουν τόσοι εκλεκτοί συνοδοιπόροι σε αυτήν την κοινή μας αναζήτηση. Αναφέρομαι κυρίως στους πιο «υποψιασμένους» φίλους που επιμένουν να προτάσσουν την λογική ακόμα και στην πιο ακραία σκέψη τους. Αναφορικά με το θέμα που αναπτύξατε εδώ θα ήθελα να απευθύνω στον φίλο Γρηγοριανό τα κάτωθι ερωτήματα.(Είμαι και εγώ Κρητικός Γρηγοριανέ).
Θέλω να σταθούμε (πριν σπεύσουν οι προαποφασισμένοι να σκάβουν λαγούμια στα ψηλά βουνά μας) λίγο στην συνάντηση σας με αυτόν τον ας πούμε « τρίτο « άνθρωπο.
Δεδομένου ότι έτσι και αλλιώς πέρα από την δική σου μαρτυρία , μας είναι αδύνατο να επαληθεύσουμε ή ακόμα διαψεύσουμε τα γεγονότα που παρατίθενται (ναι, ξέρω πως δεν μας το ζητάς) θα ήθελα αν είναι δυνατό να μας αποτυπώσεις γραπτά την εντύπωση που σου προκάλεσε αυτός ο άνθρωπος. Φυσικά και δεν σου ζητώ να μας αποκαλύψεις φυσικά χαρακτηριστικά του αλλά στοιχεία του χαρακτήρα του όπως τον ανακαλείς στην μνήμη σου. Δηλαδή:
Ήταν κατά την συνάντηση σας ψύχραιμος , νηφάλιος , λίγο νευρικός , λίγο καχύποπτος και κλειστός….τι σου άφηνε αυτός ο άνθρωπος; Ερωτώ δηλαδή ευθέως (αν και θα ήθελα να μοιρασθείς μαζί μας λεπτομέρειες ) αν αυτός ο άνθρωπος σε έπειθε όχι μόνο με τα λόγια του αλλά και με την συνολική στάση του απέναντι σου. Πως διαχειρίσθηκε αυτόν τον πακτωλό των πληροφοριών απέναντι σε έναν άνθρωπο που προτάσσει απέναντι του μόνο το αυθόρμητο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του . Μήπως , ερωτώ τώρα , η δίψα και η επιθυμία σου να ακούσεις αυτό που λείπει , μείωσε καθόλου να δύναμη σου να τον κρίνεις αντικειμενικά ; Ως άνθρωπο λέμε. Η μήπως διόλου κάτι τέτοιο συνέβη αλλά απεναντίας…
Κάτι ακόμα .Θα διατηρηθεί κάποια επικοινωνία μαζί του ή στα πλαίσια της ανωνυμίας του η επικοινωνία σταματά εδώ;
Περιμένω την μαρτυρία σου και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την εποικοινωνία μας.
G7Νέο Μέλος
20/05/2005, 08:04:38
Βεβαίως η πρόθεση μου δεν ήταν να τερματίσω την συζήτηση σας. Ήθελα απλά ο ίδιος ο Γρηγοριανός να μας αξιολογήσει την πηγή των πληροφοριών του. Ήθελα ο ίδιος να μας αναπτύξει αν και γιατί την θεωρεί αξιόπιστη. Ξέρετε σε αυτήν την περίπτωση , αν δηλαδή π.χ εγώ θεωρούσα αξιόπιστη μια τέτοια πηγή θα έβαζα αυτόματα το μυαλό μου να βρει έναν τρόπο να διασταυρώσω αυτές τις πληροφορίες.
Οι Έλληνες αγαπητοί φίλοι έχουμε μεταξύ άλλων το ελάττωμα αργά ή γρήγορα να μοιραζόμαστε τα μυστικά μας. Πιστεύετε με βεβαιότητα ότι όλοι όσοι εμπλέχτηκαν σε αυτήν την υπόθεση τότε (υπάλληλοι της Αρχαιολογίας , εργάτες , φαντάροι αστυνομικοί ή όποιοι άλλοι) δεν μοιράσθηκαν ποτέ το μυστικό τους με κανένα;
Δεν είναι ξέρετε και πολύ δύσκολο να βρει κανείς λίστα των υπαλλήλων που εργάζονταν στην τοπική Διεύθυνση Αρχαιολογίας την επίμαχη χρονιά .Κάποιοι μάλλον θα είναι ακόμα εν ζωή. Ίσως από αυτούς ο ένας ή δυο να ζουν ακόμα στην Κρήτη. Μπορεί και να είναι έτοιμος να μιλήσει..
Να μια ενδιαφέρουσα και δεν θα διαφωνούσα αν κάποιος την χαρακτήριζε και επικίνδυνη έρευνα. Είναι όμως ένα lead .Και επιτρέψτε μου να πω πως η διασταύρωση των πληροφοριών είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί όλους όσους αποφασίζουμε να διαχειριστούμε δημόσια τόσο σημαντικές πληροφορίες.
dim.karΜέλος
20/05/2005, 13:39:48
Κάποιος, κάπου, κάποτε, κάτι άκουσε, ή νόμισε ότι άκουσε, είδε, ή νόμισε ότι είδε... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει ένα βιβλίο. Που σίγουρα ΔΕN θα είναι δωρεάν...

Άλλωστε "και την αποστασία, για τους δίσκους την έκανα!" φέρεται να ομολόγησε ο ακατανόμαστος "Θα ήταν μούρλια στο σαλόνι..." συμπλήρωσε η φέρελπις δήμαρχος (μία είναι Η δημαρχος)

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

G7Νέο Μέλος
20/05/2005, 14:11:28
Κατά μια άλλη εκδοχή της υπόθεσης ενδεχομένως ο επίτιμος να είχε λάβει γνώση της ανεύρεσης των δίσκων. Αλώστε είναι γνωστή τοις πάσης η συλλεκτική του δράση στο αρχαιολογικό forum..Φήμες θέλουν τον επίτιμο-αξιωματούχος τότε- να επισκέφθηκε την τοποθεσία λίγο μετά την τρομακτική ανακάλυψη και εκεί με ένα από εκείνα τα αφοπλιστικά χαμόγελα του έθεσε μέσω μυστηριωδών μαγνητικών δυνάμενων τους ιπταμένους δίσκους ….εκτός λειτουργίας.. Από τούδε του σημείου και έπειτα δεν είχαμε άλλη επιλογή ως Έθνος παρά να τα πουλήσουμε στους Αμερικάνους φίλους μας…

Υ.Γ: Το σχόλιο χάριν αστεϊσμού και μόνο..

Καλό Σαββατοκύριακό σε όλους.

teiherΝέο Μέλος
21/05/2005, 00:20:55
Γεια σας.

Το περίμενα ότι ο Γρηγοριανός θα εκμεταλλευόταν τις διακοπές του Πάσχα για να συνεχίσει την αναζήτησή του. Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε.

Γρηγοριανέ, δεν έχω απολύτως καμία πρόθεση να φανώ εχθρικός ή ο,τιδήποτε παρόμοιο, αφού άλλωστε κι εγώ έχω την εύλογη απορία τι συμβαίνει στον Τσούτσουρο. Ο Ελληνοαμερικανός που αναφέρεις είναι υπαρκτό πρόσωπο, και μάλιστα δεν λέει ότι ανήκει στη NASA, αλλά ότι είναι διευθυντής σε πασίγνωστη πολυεθνικη που φτιάχνει εκτυπωτές και ψηφιακές κάμερες. Έχει προσεγγίσει το "κεφάλι της τοπικής συμμορίας" που έλεγα παλιότερα και έρχεται τακτικά στον Τσούτσουρο "για διακοπές". Επίσης, συμφωνώ με δύο πράγματα που σου είπε και τα προσυπογράφω. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει δεύτερη είσοδος στη σπηλιά στα ΒΔ του οικισμού, κοντά στην είσοδο του φαραγγιού "Μιντρή". μάλιστα, η συγκεκριμένη πρέπει να ήταν η κύρια είσοδος στη σπηλιά. Το δεύτερο είναι ότι η συγκεκριμένη είσοδος είναι μέσα στο βοσκότοπο μιας συγκεκριμένης οικογένειας, και δεν μπορεί να μπει κανείς, γιατί θα τον πυροβολήσουν σαν ζωοκλέφτη.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα περί εύρεσης 4 ιπτάμενων δίσκων στο σπήλαιο αυτό και την αρπαγή τους από τους Αμερικανούς, αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύω καθόλου. Καταλαβαίνεις ότι αν μίλησες με πράκτορα-επιστήμονα της NASA, αυτός είναι εκπαιδευμένος για να σου πει αυτά που θέλεις εσύ να ακούσεις. Ένα τέτοιο άνθρωπο δεν μπορείς βέβαια να τον θεωρήσεις βοηθό σου στην αναζήτηση της αλήθειας, γιατί δεν τον συμφέρει να μάθεις την αλήθεια. Το σπήλαιο της Ειλειθυίας ήταν απλά ένα λατρευτικό σπήλαιο. Δεν γίνεται, ούτε το 1962 ήταν δυνατόν, να μετακινηθούν 4 αντικείμενα στο μέγεθος του ιπτάμενου δίσκου χωρίς να τα δούν άσχετοι, γιατί η είσοδος του σπηλαίου είναι κυριολεκτικά στο κέντρο του χωριού. Άλλωστε, ο πράκτορας αυτός δεν έχει προσεγγίσει "το κεφάλι" για να τον προσέχει! Είναι βέβαιο ότι προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για τη θέση τους! Ακόμα, όμως κι αν υπήρχαν εκεί 4 ιπτάμενοι δίσκοι, σίγουρα σε κάποιον άλλον από τους λατρευτικούς χώρους της περιοχής θα υπάρχουν κι άλλοι! Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι στόχος του ανθρώπου αυτού ήταν να σου πει ότι δεν υπάρχουν "πια" δίσκοι στην περιοχή για να σε βγάλει έξω από την έρευνα. Από αυτά, λοιπόν, που σου είπε βγάζω το συμπέρασμα ότι οι δίσκοι υπάρχουν, αλλά σε άλλο σημείο της περιοχής ή ότι υπάρχουν κι άλλοι!

Όλα τα άλλα που σου είπε δεν είμαι σε θέση να τα κρίνω και είναι περισσότερο φιλοσοφική η προσέγγιση όλων μας.

Επίσης, επειδή αναφέρθηκε ο Γιούχτας, έχετε δει την κορυφογραμμή δυτικά του Τσουτσούρου; Είναι νομίζω εξαιρετικά ευκολο να διακρίνετε ένα πρόσωπο με μακρύ μούσι να κοιτάζει προς τα νοτιοανατολικά (Αίγυπτος;)
(Ελπίζω να κάνω σωστά το post της εικόνας.)

21/05/2005, 01:48:51
quote:
Δεν γίνεται, ούτε το 1962 ήταν δυνατόν, να μετακινηθούν 4 αντικείμενα στο μέγεθος του ιπτάμενου δίσκου χωρίς να τα δούν άσχετοι, γιατί η είσοδος του σπηλαίου είναι κυριολεκτικά στο κέντρο του χωριού.

ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ,ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΣΚΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.

Edited by - Θεομήστωρ on 21/05/2005 01:51:09