ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- SIGNS ή αλλιώς....δεν ξέρω!!! (Σχετικά με τα αγρογλυφικά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- SIGNS ή αλλιώς....δεν ξέρω!!! (Σχετικά με τα αγρογλυφικά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

elena2231 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NeosΜέλος
29/11/2003, 12:57:05
σε σχεση με την Ιστορία που χανετε στα χρονια, ο Μύθος ποτέ ΔΕΝ πεθαινει...

29/11/2003, 19:05:21
Φιλε Νεος το εχω δει και εγω το σχετικο ντοκυμαντερ αλλα οπως ειπα και παραπανω σε μερικα απο αυτα τα περιεργα σχηματα βρεθηκαν χορτα στα οποια η ριζα τους κανει γωνια 90 μοιρων και αυτο αποκλειεται να γινει απο "σανιδα" και ουτε με γκαζι γιατι θα το εκαιγε τελειως!

alf_nikaiaΝέο Μέλος
30/11/2003, 20:35:24
Υπάρχει και σχετικό τραγούδι για τα Corn Circles από τους Watetboys

Corn circles
Appearing all over the land
Corn circles
Appearing all over the land
Nobody knows where they come from
Nobody understands

Corn circles
Mysterious symbols in the fields
Corn circles
Mysterious symbols in the fields
No one knows - are they phony
Or maybe are they real?

Corn circles!
Corn circles!

Corn circles
Is somebody playing a trick?
Corn circles
Pixies, witches, hoaxers
Take your pick
Throw a few theories out there
See what sticks!

Corn circles!
Corn circles!

Corn circles
Patterns in the gold
Corn circles
Pretty patterns in the gold
Like something out of the future
Or something very old

Corn circles!
Corn circles!

"Είχαμε φτιάξει ένα αμάξι με καρυδότσουφλο
μια κουβαρίστρα βάλαμε για ρόδες
ζέψαμε δυο μερμύγκια και φορτώσαμε τριφύλλι
σε κανένα μην πεις που πηγαίνουμε"

scullyΜέλος
02/12/2003, 12:07:53
quote:
Το μυστηριο ειναι οτι δημιουργουνται μεσα σε μια βραδια και χωρις καποιος να καταλαβει κατι.

Αυτο το ειχα ακουσει και εγω σε ενα ντοκιμαντερ!

quote:
Φυσικα δεν ειναι δουλεια εξωγηινων

Αν καταλαβα καλα το αποκλειεις?

quote:
Στις περιοχες που εμφανιζονται παντως παρατηρηται αυξημενη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ισως αυτη δημιουργει τα παραξενα σχηματα σε μια νυχτα .

Η ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια δημιουργει τα σχηματα?!?!?!

quote:
Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΨΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΦΑΡΣΕΡ.

Το οτι δεν ειναι δημιουργιες ανθρωπων το εχουν επιβεβαιωσει και οι επιστημονες (οι ειδικοι που τα εξεταζουν.

quote:
Μήπως δεν είναι έργο ούτε ανθρώπων ούτε και εξωγήϊνων?

Μήπως η Φύση (Γαία) προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας?
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια η θεωρία που θέλει τη Γη μας ζωντανό οργανισμό...

Αν ειναι κατασκευασματα της φυσης, θα επρεπε να εξηγουνται...

α! και μια ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει.
Απ'οτι ξερω οι σχηματισμοι εμφανιζονται σε συγκεκριμενες περιοχες. Καλα δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει μια καμερα ή να παρακολουθησει???
Αφου εμφανιζονται σε ενα βραδυ.
Θα μου πεις που να ξερουν ποτε, αλλα...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

scullyΜέλος
05/12/2003, 10:27:06
Θα παω εγω να βαλω καμερα..!
Χμμμ...που ακριβως βρισκονται?????

George_13Μέλος
05/12/2003, 11:42:43
quote:
α! και μια ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει.
Απ'οτι ξερω οι σχηματισμοι εμφανιζονται σε συγκεκριμενες περιοχες. Καλα δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει μια καμερα ή να παρακολουθησει???
Αφου εμφανιζονται σε ενα βραδυ.
Θα μου πεις που να ξερουν ποτε, αλλα...

Σε ενα ντοκιματερ ειχε δειξει ενα βιντεο που τραβηχτηκε κατα την δημιουργεια ενος τετοιου σχηματος.Χαρακτιριστικα να σου πω οτι εδειχνε 3-4 φωτεινες σφαιρες που πεταξαν(βασικα απλως περασαν) ακριβως απο πανω απο τα σπαρτα και μεσα σε 1 δευτερολεπτο εμφανιστικαν οι σχηματισμοι. Δεν θυμαμε σε ποιο ντοκιματερ, αλλα το εχω δει και στην ΝΕΤ αλλα και σε ξενα καναλια(Discovery).
Τωρα αν το βιντεο ειναι απατη δεν γνωριζω.Παντως δεν φανηκε για απατη.Ηταν πολυ φυσικο.Οποτε το εχουν κανει και αυτο.

WHO DARES... WINS!

scullyΜέλος
06/12/2003, 09:55:59
quote:
Σε ενα ντοκιματερ ειχε δειξει ενα βιντεο που τραβηχτηκε κατα την δημιουργεια ενος τετοιου σχηματος.Χαρακτιριστικα να σου πω οτι εδειχνε 3-4 φωτεινες σφαιρες που πεταξαν(βασικα απλως περασαν) ακριβως απο πανω απο τα σπαρτα και μεσα σε 1 δευτερολεπτο εμφανιστικαν οι σχηματισμοι. Δεν θυμαμε σε ποιο ντοκιματερ, αλλα το εχω δει και στην ΝΕΤ αλλα και σε ξενα καναλια(Discovery).
Τωρα αν το βιντεο ειναι απατη δεν γνωριζω.Παντως δεν φανηκε για απατη.Ηταν πολυ φυσικο.Οποτε το εχουν κανει και αυτο.

Φιλε με αφησες αφωνη!!!!!!
Μα καλα, αυτο (σε περιπτωση που ειναι αληθινο) ειναι γεγονος!
Πως δεν το ξερω εγω?
Πως το αφησαν τα ΜΜΕ ετσι???????
Ειναι δυνατον?
......................

Astral_Μέλος
06/12/2003, 10:47:41
Ο φίλος Cthulhu σας έδωσε αρκετές σελίδες που το διαψεύδουν, αυτά τα σχήματα δεν τα φτιάχνουν οι εξωγήινοι, αν και δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντος τα περισσότερα έχουν ερευνηθεί και σε αρκετά οι ιδιοκτήτες των κτημάτων είχαν παραδεχθεί ότι είχαν προσλάβει, ναι καλά ακούτε, κάποια άτομα που τα έφτιαξαν. Υπάρχουν ακόμα και ομάδες που τα φτιάχνουν κατά παραγγελία. Όλα για τουριστικούς λόγους.

Edited by - Astral_ on 06/12/2003 10:50:05

scullyΜέλος
06/12/2003, 10:57:17
quote:
Πάντος τα περισσότερα έχουν ερευνηθεί και σε αρκετά οι ιδιοκτήτες των κτημάτων είχαν παραδεχθεί ότι είχαν προσλάβει, ναι καλά ακούτε, κάποια άτομα που τα έφτιαξαν. Υπάρχουν ακόμα και ομάδες που τα φτιάχνουν κατά παραγγελία. Όλα για τουριστικούς λόγους.

Δεν αποκλειεται!
Αλλα ας μην γενικευουμε!

Edited by - scully on 06/12/2003 11:59:28

Astral_Μέλος
06/12/2003, 11:40:00
Έτσι έτσι
η κάπως έτσι

Μπωρεί και έτσι η έτσι

λες;

Αυτό είναι ???

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί, κάτι βλέπω πάντος