- ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
ΑΣΛΕΜΑΡΝέο Μέλος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΕΡΣΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΒΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (Η & ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Αν είναι δυνατόν! 
ΑΣΛΕΜΑΡ, θα σε συμβούλευα να περιηγηθείς στο esoterica και να διαβάσεις μερικά από τα topics προκειμένου να κατανοήσεις και την θεματολογία του.
Το παρόν topic πιστεύω πως δεν έχει καμία συνάφεια με την θεματολογία του, αγαπητέ/ή ΑΣΛΕΜΑΡ.
Πιστεύω πάλι πως μάλλον θα εμπλουτιστεί σύντομα το Μουσείο...
ΑΣΛΕΜΑΡ, θα σε συμβούλευα να περιηγηθείς στο esoterica και να διαβάσεις μερικά από τα topics προκειμένου να κατανοήσεις και την θεματολογία του.
Το παρόν topic πιστεύω πως δεν έχει καμία συνάφεια με την θεματολογία του, αγαπητέ/ή ΑΣΛΕΜΑΡ.
Πιστεύω πάλι πως μάλλον θα εμπλουτιστεί σύντομα το Μουσείο...

In anticipation of my resurrection...
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

«Ω ψυχή μου, μην ποθείς αθάνατη ζωή μονάχα επιδίωκε ό,τι μπορείς να κατορθώσεις»
PeronosporosΜέλος
Η κάρτα έπρεπε να είναι κόκκινη Πλωτίνε. Ή καλύτερα μαύρη, (μαύρο στον Μαυρογιαλούρο!!)
.
Τόσα κουτσομπολίστικα sites υπάρχουν, εδώ βρήκες να το κάνεις post που είσαι εκτός θεματολογίας

Τόσα κουτσομπολίστικα sites υπάρχουν, εδώ βρήκες να το κάνεις post που είσαι εκτός θεματολογίας
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
εγώ πάλι δεν το έχω δει ποτέ/ευκαιρία ήταν να το.. διαβάσω.
άσε που για πολλούς το σήριαλ είναι κάτι σαν Θρησκεία//
τζάμπα το κράξατε το κορίτσι βρε!!!

"There's no gene for fate"
Valnta + Gattaca
quote:
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ....