- Μην Απαντήσεις. Δεν Θα σου Απαντήσω. Πας ένα στοίχημα εαυτέ μου ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
τώρα απόρρητο προσωπικό ημερολόγιο
του Γούντι Άλεν, που θα εκδοθεί
μεταθανατίως ή μετά την αποδημία του
εις Κύριον, αναλόγως με το τι θα
συμβεί πρώτο
"Νομίζω πως η φυματίωσή μου χειροτέρεψε. Και το άσθμα μου. Η δύσπνοια με πιάνει συνέχεια, και ζαλίζομαι όλο και πιο συχνά. Όλο και πιο συχνά μπουκώνω και λιποθυμάω. Το δωμάτιό μου είναι υγρό κι έχω μονίμως κρυάδες και ταχυπαλμίες. Παρατήρησα επίσης πως μου τελιώσανε οι χαρτοπετσέτες. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό
" Woody Allen.
Κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι από τον Σείριο. Το ίδιο έλεγε κι ο Χατζιδάκις με το "Στο Σείριο υπάρχουνε παιδιά". Τουλάχιστον αυτός το έλεγε μετά Μουσικής. Οι άλλοι το λένε ΜετάΦυσικής.
Δεν ξέρω αν υπάρχουνε παιδιά στο Σείριο, πάντως αν υπάρχουνε, μπορούν να συμμετάσχουν σ' αυτό το θέμα...
Edited by - 19OO on 04/12/2005 10:42:36
Edited by - 19OO on 04/12/2005 12:38:59
Ό,τι πέρασε, περνάει. Ό,τι είπαμε, είπαμε. Όσο βρίσαμε, βρίσαμε. Όσο κατηγορίσαμε, κατηγορίσαμε. Καιρός να αποτιμηθούν οι πράξεις μας. Με χιούμορ. Με αυτοσαρκασμό. Με σάτυρα.
Εμείς που κονταροχτυπηθήκαμε, εμείς που χλευάσαμε και "πολεμήσαμε" ο ένας τον άλλον, εμείς που αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον, που κάτσαμε σ' ένα τραπέζι, που ακούσαμε ο ένας τον άλλον, που κρίναμε ο ένας τον άλλον, ποιος είναι αλήθεια ο δικός μας Κριτής ? Εδώ θα μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Θα κοροϊδέψουμε τον εαυτό μας. θα γίνουμε όλοι ένας Woody Allen. Και μπορούμε να το κάνουμε.
'Ηθελα σήμερα το πρωϊ να μπω στο esoterica και να αρχίσω πάλι τα δικά μου. Πολύ θα ήθελα να μάθω βέβαια, πόσα από τα δικά μου, είναι δικά μου. Όχι όλα, υποθέτω.
Θεούλη μου, γιατί να 'χω τόσες ενοχές ? Μήπως επειδή δεν έγινα Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού όπως ήθελε ο μπαμπάς μου
Μήπως επειδή δεν τα κατάφερα στο esoterica
Γιατί οι μέρες του λογαριασμού μου είναι μετρημένες κι όχι, π.χ αλφαβητικά
Γιατί με κυνηγάει ο Μ.
Excuse me ντίαρ nicknames, ου γαρ οίδα τι ποιώ... Γαρίδα το μάτι σας ε ![]()
Edited by - 19OO on 04/12/2005 11:19:43
τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι ευχή ή κατάρα... αλλά πάρτε την όπως θέλετε...![]()
![]()
επειδή κάθε συζήτηση (ακόμα κι αυτή) χρειάζεται τους ορισμούς της για τα πράγματα, θέλω να συνεισφέρω καταθέτοντας κάποιους απ' αυτούς...
εν καιρώ θα έλθουν κι άλλοι... συγχωρείστε μου την αγγλική, καθώς νομίζω πως η μετάφραση θα "έχανε" ![]()
K is for KUNDALINI
KUNDALINI is a serpent of energy curled up at the base of the spine which rises when one meditates on it. When one gets really good at it, the Kundalini comes all the way up the spine, frazzles the brain, and leaps out the top. This is considered very d esirable by people who practice Kundalini.
Lots of people practicing Kundalini have been so successful that they are now living in nice, quiet places where they can be with others like themselves. (See LSD).
L is for LSD
LSD is something people swallow to go to different spaces. It is kind of a Cosmic Rapid Transit System.
Lots of people decided they liked those spaces so much, they would stay where they were.
Where they are now is in nice, quiet homes with nice people to look after them.
T is for THIRD EYE
The THIRD EYE is the one in the middle of your forehead which you might not have noticed yet, but which all New Age People want to open.
They figure if they can see two dimensions with one eye, and three dimensions with two eyes, just imagine what they might see with three eyes!
One supposed method of opening the Third Eye is by drilling a hole in the forehead. This has not been a popular technique. Another way is through meditation (See MEDITATION). Still another way is to say nice things to it and coax it open.
Once you get your Third Eye open, we'll tell you about Cleaning the Third Ear.
Galadriel... Old Ager (6.500 χρόνια είναι αυτά ![]()
)

Δ
Ε Κ
quote:
Ακολουθούν αποσπάσματα απ' το ως
τώρα απόρρητο προσωπικό ημερολόγιο
του Γούντι Άλεν, που θα εκδοθεί
μεταθανατίως ή μετά την αποδημία του
εις Κύριον, αναλόγως με το τι θα
συμβεί πρώτο
αυτο ειναι πολυ ασχημο να γινεται.ακου να εκδοθει το ημερολογιο του.{αν μας λες αληθεια και ειναι οντως απο το ημερολογιο του,που δεν εχω ιδεα που το βρηκες....}.
δεν ειναι σωστο αφου πεθανει καποιος να εκδιδουμε τις σκεψεις του στο ευρυ κοινο{εκτος και αν το εχει πει ο ιδιος} μονο και μονο για να τσιμπισουν χρηματα οι εκδοτικοι οικοι.καλα δεν λεω ?

santaclaws,no matter what
Γράφετε ελληνικά, ή όταν επιθυμήσετε το Αγγλικανικό στυλ, μεταφράστε το. Δεν χάνει... Κερδίζει...
Πλιζ, σήμερα απέναντι μου, κάθησε ο deva. Αν και τούτος ο ανισόρροπος τύπος, πολύ μου την βιδώνει ώρες ώρες, ψάχνω να βρω τον κατάλληλο τοίχο για να παραμείνει η βίδα του, λασκαρισμένη.
Βιδώνομαι όταν το γραφτό μου, δεν έχει τίποτε από μένα. Σκέφτομαι κάποιες φορές να σκίσω τα πτυχία μου...
Edited by - 19OO on 04/12/2005 11:37:02
ακολουθώ τις επιταγές της μόδας λοιπόν,
καθαρίζω καλά το Τρίτο Μάτι μου και ενίοτε και το Τρίτο Αυτί μου...
αποφεύγω μέρη ήσυχα και με κάτι καλούς κυρίους που θα με φροντίζουν
γιατί υποψιάζομαι ότι η "παρέα" μου είναι πολύ "ανώτερη" από μένα...
να θυμηθώ να απλώσω τα ρούχα...
εχμ...αλήθεια, όταν στα γενέθλια τα κεράκια είναι περισσότερα απ' την τούρτα τι κάνει κανείς?
G.![]()

Δ
Ε Κ
ενοχλούν εμάς που τα ξέρουμε!
κοπρέντε?![]()
πρέπει να βρω σύντομα λύση στο θέμα με τα κεράκια...
G.![]()
![]()

Δ
Ε Κ
quote:
εχμ...αλήθεια, όταν στα γενέθλια τα κεράκια είναι περισσότερα απ' την τούρτα τι κάνει κανείς?
Σβήνει αυτα που τ' αναλογούν και τ'άλλα τα μασάει ...να πούμε!
Χλαμπατζάν
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
Στο παρόν θέμα, δεν απαντάμε στα μέλη. Απαντάμε στο εαυτό μας. Μιλάμε για τον εαυτό μας. Αυτοσαρκαζόμαστε.
Προσπάθησε σε παρακαλώ, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
Σ' ευχαριστώ.
Edited by - 19OO on 04/12/2005 11:50:37
η επικοινωνία μου με το περιβάλλον είναι περιορισμένη...
έχω και κομμένο τηλέφωνο ίσως φταίει κι αυτό...
Χθες, έκανα "κάθοδο" και στο δρόμο βρήκα κάτι ανασφάλειες
που είχα χάσει... Καλά παιδιά, δεν συνέχισα την "κάθοδο"...
Εκατσα να κάνω παρέα μαζί τους...
Στα κεράκια άραγε, τα δίσεκτα χρόνια πρέπει να τα μετρήσω διπλά?
G.![]()
![]()
![]()

Δ
Ε Κ
quote:
Αγαπητέ Didorium,Στο παρόν θέμα, δεν απαντάμε στα μέλη. Απαντάμε στο εαυτό μας. Μιλάμε για τον εαυτό μας. Αυτοσαρκαζόμαστε.
Προσπάθησε σε παρακαλώ, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.
Σ' ευχαριστώ.
Edited by - 19OO on 04/12/2005 11:50:37
Ευχαριστώ για το πολυτρανο παράδειγμα που μόλις έχεις δώσει. Ανάθεμα την αφεντιά.. και την ευ[λ]κολία σου..
Auto-σαρκάζομαι αλλοι σκίζουν πτιΧ[ν]ια εγω σκίζω την σ[β]αρκα μου..
Gentleman's Apocalypse
Δεν δίνω φυσικά εγώ κανένα παράδειγμα. Άνοιξα ένα θέμα, νομίζω αρκετά κατανοητό. Συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Τι να σου πω ? Αν θέλεις να συμμετέχεις, οκ, κανένα πρόβλημα. Αν δεν θέλεις, μην συμμετέχεις ρε φίλε και μην μας σπας τα τέτοια μας...
Σ' ευχαριστώ.
quote:
Εντάξει, με ξεγέλασες Didorium. Είσαι πιο έξυπνος απο μένα και μπράβο σου.Δεν δίνω φυσικά εγώ κανένα παράδειγμα. Άνοιξα ένα θέμα, νομίζω αρκετά κατανοητό. Συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Τι να σου πω ? Αν θέλεις να συμμετέχεις, οκ, κανένα πρόβλημα. Αν δεν θέλεις, μην συμμετέχεις ρε φίλε και μην μας σπας τα τέτοια μας...
Σ' ευχαριστώ.
fxaristo fxaristo fxaristo!
min fliareis se parakalo.. therma..
kala den tha simmetexo - iposxomai - tha meinw omws edw na parakolouthw diakritika kai adiakrita - mexri na spasoun mona tous
Min apantiseis - den pianei tpt topo
Gentleman's Apocalypse
"Μην απαντήσεις. Δεν θα σου απαντήσω". Πας ένα στοίχημα εαυτέ μου ![]()
Edited by - 19OO on 04/12/2005 12:36:27
επίσης διαπίστωσα πως αν επιτρέψω στις γραμματοσειρές να εξιχνιάσουν το έγκλημα που συμβαίνει στο μυαλό, αυτό το τελευταίο θα πάρει τις βαλίτσες του και θα φύγει...
σκέφτομαι, πως ίσως δεν είναι καλή λύση τα κεράκια στην τούρτα... τουλάχιστον από οικονομικής απόψεως...
να θυμηθώ να απλώσω τα ρούχα είπαμε!
G.

Δ
Ε Κ
οχι ρε Deghar δεν ειναι κακο να γραφουμε τα ημερολογια των αλλων.τοσα κακα γινονται στον κοσμο ρε αδερφε,αυτο σε πειραξε ?
santaclaws

B.R law
quote:
οχι ρε Deghar δεν ειναι κακο να γραφουμε τα ημερολογια των αλλων.τοσα κακα γινονται στον κοσμο ρε αδερφε,αυτο σε πειραξε ?
santaclaws
και επειδη γινονται τοσα κακα ?,σημαινει οτι πρεπει να γινουν και αλλα ?.αμα ειναι ετσι και πολεμος γινεται.αιντε,παρε ενα τουφεκι και πυροβολα τον κοσμο.
σοβαρεψου....
Deghar

B.R law
Εχω απ' την άλλη κάτι πονάκια στα πλευρά που οδηγούν κατευθείαν στον ορθοπεδικό... αυτά είναι από τα συντροφικά και μη μαχαιρώματα... άρα ίσως θα έπρεπε να ψάξω για ινστρούχτορα αντί για ορθοπεδικό..
Ο D. μου έδωσε μια καταπληκτική λύση για τα κεράκια... θα τα κάνω quote!
Αlatariel

Δ
Ε Κ
Έχω βάσιμες και ισχυρές ενδείξεις πως ο καθρέφτης ως βοηθητικό εργαλείο στο σεξ, λειτουργεί ως άλλοθι ναρκισσισμού. Τι γίνεται όμως αν είναι παραμορφωτικός ![]()