- ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΟΡΑΣΗ ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
respect
Απλά, θα ήθελα, τουλάχιστον από τους φίλους που γνωρίζουν για το συγκεκριμένο θέμα, να μιλάνε με επιχειρήματα ώστε και εγώ (μιλάω για τον εαυτό μου γιατί δεν ξέρω αν συμφωνεί άλλος) να καταλάβω τι λέμε, να "δεχτώ" ότι είναι ή δεν είναι αληθινό και να προχωρήσω σε κάποιο άλλο ερώτημα.
Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;
θα το κάνω το πείραμα και μόνος μου και θα σας πω τα αποτελέσματα εντός των ημερών!
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως γίνεται η βιντεοκάμερα να συντονίζεται στις συχνότητες μιας άλλης διάστασης μέσω της ανάδρασης.
Μάλλον δημιουργείται κάποια ταλάντωση εφόσον η κάμερα δίνει στην έξοδό της αυτό που παίρνει στην είσοδό της (κάτι σαν μικροφωνισμός δηλαδή) και προφανώς αυτή η ταλάντωση συμπίπτει με τις συχνότητες μιας άλλης διάστασης και βλέπουμε αυτό που βλέπουμε.
Απλές υποθέσεις κάνω σύμφωνα με τη λογική μου και τις γνώσεις μου στην τεχνολογία.
Logical
Φίλε Logical χαίρομαι ιδιαίτερα που είδες την συγκεκριμένη σελίδα .
Προσπάθησα να κάνω και εγώ το πείραμα αλλά δεν έχω video που να πηγαίνει frame_frame .
Θα δεις ότι αν βάλεις την κάμερα ακριβώς απέναντι από την TV σε απόσταση 1,5 μέτρων τότε χωρίς zoom θα έχεις ένα απλό tunnel .
Σιγά σιγά κάνοντας zoom θα εμφανιστεί κάτι σαν στρόβιλος ο οποίος θα φαίνεται ότι ρουφάει προς τα μέσα .
Αν την κάμερα την έχεις στερεώσει καλά και απλά αυξάνεις το zoom σταδιακά τότε σίγουρα θα έχεις το σπάσιμο τις εικόνας [όπως δείχνει στο video το site] .
Δοκίμασα να το κάνω και με τις υπέρυθρες ανοιχτές αλλά δεν είχε αποτέλεσμα .
Όλα αυτά έγιναν με μια Sony 21’ TV και με μια Sony camera 300x .
Το φαινόμενο αυτό το συζήτησα με ένα φίλο που ασχολείται με τα ηλεκτρονικά τα τελευταία 20 χρόνια και μου είπε ότι έχει διαβάσει γι’αυτό και μάλιστα θα μου φέρει το βιβλίο να πάρω περισσότερες πληροφορίες .
Όταν το έχω στα χέρια μου θα σας πω περί τίνος πρόκειται και βεβαίως ποιο βιβλίο είναι !.
quote:πιστευω να ριξει λιγο φως στο θεμα μονο μην μας πεταξει σε κανενα σκοτεινο δρομακι και μπερδευτουμε περισοτερο
και μάλιστα θα μου φέρει το βιβλίο να πάρω περισσότερες πληροφορίες .
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ????????? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ??? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????
respect
ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ
λοιπον πρωτα πρωτα το δυκτιο της δεη κανει κατι πελωρια αλματα και γκελες στιγμιαια αυτο σημαινει οτι καποια στιγμη μπορει η ταση του δυκτιου να επεσε αποτομα και για να λειτουργησει μια συσκευη χρειαζεται μια συγκεκριμενη ταση αλλιως κλεινει ή καιγεται ετσι λοιπον και εμενα πολλες φορες "παντα το βραδυ αφου τοτε ασχολουμαι συνηθως με τον υπολογιστη" εχει κλεισει στα καλα του καθουμενου με το LED της τροφοδοσιας να αναβοσβηνει ή να κλεινει τελειος αυτο σημαινει πτωση της τασης και οχι διακοπη του ρευματος και ειδικα της δυο τελευταιες εβδομαδες το παθαινω σχεδον καθε βραδυ απο 1 εως και 3 φορες
αρα εχουμε πτωση τασης οχι παραξενο για το αρχαιο δυκτιο της δεη
μετα εχουμε την συσκευη καποιο εξαρτημα ειναι στα τελευταια (ή καποιο αλλο το οποιο στελνει παραπανω ταση απο την κανονικη του στο επομενο εξαρτημα) και υπερθερμαινεται τοτε αρχιζει να μην λειτουργει σωστα και φυσικα δεν λειτουργει σωστα και το κυκλωμα αν και συνηθως καιγεται και τρεχουμε για service
μετα εχουμε γενικο προβλημα με τα ηλεκτρικα στο σπιτι μας πολυ κλασσικο προβλημα για τα ελληνικα σπιτια μπριζες ανατιναζονται,καλωδια παιρνουν φωτια εχω δει και μερικα τετοια περιστατικα live και μαλιστα σε σχετικα καινουργιο σπιτι "παιρνει φωτια το pc ακουγεται ενα τστστστστστστστστστστ και απο την κουζινα ακουγεται ενα μπουμ και το ψυγειο παρεδωσε πνευμα"
παντως η πρωτη περιπτωση μου φαινεται και η πιο λογικη γιατι το εχω παθει και το παθαινω συχνα ειδικα της τελευταιες μερες γιατι οταν εχεις να κανεις με πτωση τασης δεν ξερεις που και ποτε απλα συμβαινει μπορει σημερα μπορει και αυριο και προσοχη αλλο διακοπη και αλλο πτωση τωρα για το γεγονος οτι γινεται βραδυ ισως να οφειλεται στο γεγονος οτι κανουν καποιες εργασιες που ειναι χαλαρα τα πραγματα απο απαιτησεις ενεργειας
εχετε δει κανεναν provider να κανει μερα μεσημερι εργασιες? συνηθως βραδυ ασχολουνται με τετοια πραγματα
τωρα αν εχει κανενας το κουραγιο να καθησει καποιο βραδυ με ανοιχτη την tv και το φως για να δει αν θα γινει τιποτα καλως γιατι αν συμβει θα χαμηλωσουν και τα φωτα εκτος απο το κλεισιμο της tv αλλα μαλλον αδικα θα χασει τον υπνο του γιατι πτωσεις συμβαινουν συνεχεια αλλα το ποτε θα σου ερθει δεν μπορει να το προβλεψει κανενας
μετα εχουμε και την ηλιακη καταιγιδα που μας χτυπησε προσφατα δεν ηταν του δεκαλεπτου ειχε διαρκει αρκετες μερες και μπορει να μην προκαλεσε black out αλλα της πτωσεις της φαγαμε
αν βρισκεται της αποψεις μου πανω στο θεμα ασχετες συγνωμη εγω απλα προσπαθησα να σας δωσω μερικες λογικες απαντησεις εστω και σαν σημειο εκκινησης για να σκεφτειται τι μπορει να παιζει παντως να ειναι καποιο πνευμα δεν νομιζω να σταματαγε στο κλεισιμο της τηλεορασης ολο και καποια ζημια θα εκανε
παντως ελπιζω να βοηθησα
from us
endorama δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου για την αρκετά νορμάλ τοποθέτηση επί του θέματος...
Αλλά θα ήθελα να επεκτήνω παραπέρα και να υποθέσουμε αν όντος είναι κάτι εξ'αποδό
. Τι κήνητρα έχει δηλ. να κλείνει κάθε βράδυ την τηλεόραση που μένει ανοικτή; Καταπολεμά την σπατάλη σου sansationf
, αν είναι έτσι θέλω και εγώ μία τέτοια παρουσία στο σπίτι μου
μπας και βοηθήσει
...
Πάντος να πω και κάτι άλλο, οι παλαιότεροι όλων τον εθνικοτήτων αναφέρουν πως κάθε σπίτι έχει και το δικό του πνεύμα, οντότιτα που κατικοίτε και είναι ο αόρατος προστάτης η βασανιστής του (σπιτιού)
. Αναλόγος με της περιστάσεις...
Πάντος sansationf, δεν βλέπω τον λόγο να πανικοβάλεσε, ούτε να φοβάσε
θα είσαι σύγουρη πάντος ότι αν κάποια στιγμή ξεχάσεις ανοικτό το μάτι
της κουζίνας η τον θερμοσήφονα δεν θα χρειαστεί να ανυσηχεις καθόλου![]()
Φιλικά Άστραλ.

quote:χεχε θελω και εγω ενα πνευμα-μπατλερ λετε εκτος απο αυτα να κραταει και τα λογιστικα βιβλια?
Τι κήνητρα έχει δηλ. να κλείνει κάθε βράδυ την τηλεόραση που μένει ανοικτή; Καταπολεμά την σπατάλη σου sansationf..................... θα είσαι σύγουρη πάντος ότι αν κάποια στιγμή ξεχάσεις ανοικτό το μάτι
της κουζίνας η τον θερμοσήφονα δεν θα χρειαστεί να ανυσηχεις καθόλου
quote:ετσι ξερω και εγω και μαλιστα κανουν και καποιες τελετες για να τιμησουν/ηρεμησουν το πνευμα αναλογα με το αν ειναι καλο ή εχουν για πνευμα τον δρακουμελ
Πάντος να πω και κάτι άλλο, οι παλαιότεροι όλων τον εθνικοτήτων αναφέρουν πως κάθε σπίτι έχει και το δικό του πνεύμα, οντότιτα που κατικοίτε και είναι ο αόρατος προστάτης η βασανιστής του (σπιτιού)
from us
αυτα περι ηλεκτρικων που λες δεν τα πολυκαταλαβαινω
Α!!! κοι πνευμα-μπλεντερ δεν με ενοχλει να εχω κανενα πνευμα-ψυγειο να μην εχω γιατι την κατσαμε την βαρκα!![]()
![]()
![]()
respect
Πήρα τις 4 παράλληλες αφηγήσεις των ευαγγελιστών και τις έκανα μία.
Τώρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το τι ακριβώς έγινε τις πρώτες ώρες μετά την ανάσταση και τις συμπεριφορές των ανδρών και των γυναικών που ήταν οι πιστοί του σύντροφοι.
Βγαίνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα οτι οι μαθητές ουτε ανάσταση περίμεναν ουτε πίστεψαν με την πρώτη αυτό το ανήκουστο.
Εν αντιθέσει με τις γυναίκες!
Δείτε το.
φιλικα
MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS