- H ((Q_Q)),Ο κος K. ,Ο ΕρμΑφροδιτος+το κηρυκειον - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Μην εμπιστευεσαι ποτε μια γυναικα που μπορει να πει με ευκολια την πραγματικη της ηλικια....Αμα μπορει να πει αυτο, μπορει να πει τα παντα! (γυναικες του φορουμ μην μου επιτεθειτε ολες μαζι...λυπηθειτε με, ειμαι μικρο ακομα!:P)
Τα ανοιγουν οι αντρες αυτα τα τοπικ για να μας περασουν απο δοκιμασιες...αισχος! Να κλειδωθει αμεσως! χεχεχε:P
Καλη εβδομαδα σε ολους!![]()
Φιλια
Νικολ.
-Please don't leave this hell without me...Wait for me-
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

quote:
PurePoison:
Μην εμπιστευεσαι ποτε μια γυναικα που μπορει να πει με ευκολια την πραγματικη της ηλικια....Αμα μπορει να πει αυτο, μπορει να πει τα παντα! (γυναικες του φορουμ μην μου επιτεθειτε ολες μαζι...λυπηθειτε με, ειμαι μικρο ακομα!:P)
Τα ανοιγουν οι αντρες αυτα τα τοπικ για να μας περασουν απο δοκιμασιες...αισχος! Να κλειδωθει αμεσως! χεχεχε:P
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?
EΔΩ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΙΣΤΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ESOTERICA ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ![]()
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 19.
Δεν θελω να αρχισω να λεω εγω τους λογους που εκανα πλακα, να μου απαντησετε παλι, να το παρω εγω κατακαρδα και να καταληξουμε να ανταλαζουμε "βαριες" κουβεντες...(Νεοι ειμαστε οχι μωρα παιδια αλλωστε για να καταληξουμε σε μαλλιοτραβιγμα on line) Αμα σας πρσβαλα ομως, συγγνωμη, αλλα ηταν μονο ενα "χαζο" μπορει αστειακι...δεν κρυβω την ηλικια μου, 20 ειμαι, σχεδον παιδι, και συχνα μπορει να λεω πραγματα αυθορμητα...
Κι επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω ανωνυμα, ειμαι η Νικολ και ελπιζω το θεμα να μην τραβηξει παραπανω...Σκοπος μου ηταν να σχολιασω πανω στο κειμενο του/της Κολιμπρι αφου πιστευω πως ο καθενας μπορει να ανοιξει οτι τοπικ θελει χωρις να του κανει κανεις παρατηρηση...δειτε το λιγακι παλι και θα καταλαβετε το "υφος" μου...
Παλι καλα που ειπα πως δεν ηθελα να γραψω κατεβατο χεχεχχε!
Σας χαιρεταω πριν αρχισω να σας λεω και για την ζωη μου!![]()
![]()
Φιλια
Νικολ
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
Edited by - PurePoison on 19/07/2005 10:36:20
Άν είχα προσέξει οτι είσαι γυναίκα δέν θα σου απαντούσα
quote:
Εγώ σε νόμιζα για άντρα.
Άν είχα προσέξει οτι είσαι γυναίκα δέν θα σου απαντούσα
Ωχ ωχ να το παρω σαν πρσβολη αυτο τωρα? Να παρεξηγηθω?![]()
χεχε
Ειμαι σε θεση να απαντησω με ανεση ακομα .
Ειμαι 29 και 1,5 μηνων ακριβως.![]()
Εχω γεννεθλια στις 12 Ιουνιου.(του 1976)
Αν ειχα περασει τα 30, δεν ξερω αν θα μπορουσα να σου απαντησω ειλικρινα.
Παντως εχω καιρο ακομα ,ετσι???![]()
Και μπορω να καθομαι ησυχη στον ...καναπε μου για αρκετους...μηνες!!!![]()
![]()
![]()
![]()

....
![]()
"Life and death, energy and peace.
If I stop today it was still worth it for having been allowed to walk where I've walked,
which was to hell on earth, heaven on earth,
back again, into, under, far in between, through it, and above."(Gia Carangi)
Edited by - x-files on 25/07/2005 18:58:31
Τέλος πάντων!
Δεν πιστεύω πως το μέλλον μας θα το μάθουμε από τράπουλες, ή καφετζούδες ή δεν ξέρω κι εγώ από τι άλλο.
Εμείς το καθορίζουμε.
Αν πχ κάποιος μας πεί οτι αύριο θα τρακάρουμε και υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε αυτή την σκέψη, είναι πιθανόν να τρακάρει.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...
ΦΙΛΕ Dying_Incubus ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ... ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΛΙΑ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΕΣ...
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
quote:
ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ...
Αγαπητή Κρυσταλένια, τι εννοείς με αυτό?
Δηλαδή τί? θα πρέπει να κάνεις συνδιασμούς και να μαντεύεις?
Δοκίμασα κάποτε Ταρο.
Ε, την πρώτη φορά μπορώ να πω ότι ναι,κάποια πράγματα βγήκαν.
Τις υπόλοιπές...χμ...
Κατέληξα ότι και η πρόβλεψη της πρώτης φοράς ήταν μια σύμπτωση.
Θα συμφωνήσω τελικά με τον Dying_Incubus.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΡΗΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ...
ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ... ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
Α! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.... ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ oneiric ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ "ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ" ...
quote:
Το ότι κάποιος μπορεί να σου πει τι συμβολίζει το κάθε χαρτί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορείς να τα «διαβάσεις». Μην ξεχνάς ότι ο πραγματικός γνώστης δεν έχει «στάνταρ» χαρτιά και επεξηγήσεις. Τα «διαβάζει» έτσι όπως τα βλέπει / νιώθει.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ...
quote:
Πρέπει να το έχεις σαν "δώρο".
ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ...? ΠΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
ΟΤΑΝ ΞΕΣΦΡΑΓΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ... ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΣΤΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ"... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ... πχ. "ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ? ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΑΝ.....ΚΑΙ ΑΝ...... ΚΑΙ ΑΝ......." ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ...
ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ...
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ/ΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΩ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ...ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ... ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
ΚΑΙ 'ΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΗΛ. ΠΡΩΤΟΠΗΡΑ ΤΗΝ DESTE, ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ... ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΟΝΤΑΙ... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΕΓΩ, ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ...
quote:
Η ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!
ΠΟΥ ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...![]()
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΛΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ... ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
Διαβάζω και εγώ κάρτες εδώ και πολλά χρόνια.
Μπορώ δε να πω, πως επειδή όλο και περισσότερο κέρδιζαν την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον μου, ενώ αρχικά ξεκίνησα με την απλή τράπουλα, σιγά - σιγά έμαθα να διαβάζω και Tαρώ και Hul και Μαntala και Lenorman και άλλες..., χωρίς βέβαια να εξαιρείται και η Deste από την στιγμή που έμαθα ότι εκδόθηκε.
Αυτό που έχω να πω, είναι πως συμφωνώ απόλυτα στο ότι, το διάβασμα και η ανάλυση των καρτών, είναι άμεσα εξαρτημένο και από την εμπιστοσύνη που έχουμε στις ίδιες τις κάρτες, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, γύρω από το πόσο αντικειμενικά μπορεί να δει αυτά που λένε οι κάρτες...
Για παράδειγμα θα σας πω, πως το Πάσχα κοιτάζοντας τις κάρτες μου για να συμβουλέψω σε κάτι τον αδελφό μου, είδα ολοφάνερα το ξαφνικό θάνατο της μητέρας μου!!!!
Πάγωσα. Ο αδελφός μου, με το που είδε την όψη μου, χωρίς να πω τίποτα, κατάλαβε πως κάτι πολύ κακό έβλεπα και προσπάθησε να με πιέσει, για να του πω, τι ήταν αυτό που είδα.
Δεν μπορούσα να τον κοροϊδεύψω, αλλά δεν ήταν δυνατόν να του πω και αυτό ακριβώς που έβλεπα, ίσως επειδή και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήτε γιατί δεν ήθελα, ήτε γιατί δεν μπορούσα να δεχθώ κάτι τέτοιο, τη στιγμή που η μητέρα μου, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα ήταν και ένας πολύ - πολύ ζωντανός άνθρωπος, με πολύ έντονο χαρακτήρα, που θα μπορούσα να πιστέψω ευκολότερα πως δεν θα πέθενε ποτέ, παρά κάτι τέτοιο.
Αναγκάστηκα λοιπόν να του πω, πως βλέπω σε μια γυναίκα που είναι μέσα από την οικογένειά μας, πολύ μεγάλο πρόβλημα, που θα μας φέρει στεναχώρια..., αλλά προφασίστηκα, πως δεν ξέρω ποια ακριβώς γυναίκα είναι...
Η συζήτηση αυτή έγινε την δεύτερη μέρα μετά την Ανάσταση. Δηλαδή στις 03.05.2005.
Στις 30.05.2005 έχασα την μητέρα μου από καρδιά!!!!!
Δεν έχει πιστεύω νόημα, να αναφέρω πως αυτό ήταν ένα από τα πάμπολλα περιστατικά που έχουν επιβεβαιώσει σε εμένα, όλα αυτά τα χρόνια, την δύναμη των καρτών, πάνω στις προβλέψεις...
Εδώ όμως είναι απαραίτητο να διευκρινίσω κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό.
Όλα αυτά τα χρόνια, δεν σταμάτησα να διαβάζω, να ψάχνω, να ρωτώ, κλπ, κλπ, κλπ, ότι μπορούσα να βρω, γύρω από την τέχνη της χαρομαντείας, παράλληλα πάντα και με την συνεχή πρακτική εξάσκηση.
Αυτό βέβαια δεν θα πει πως, δεν είναι απαραίτητο και κάποιο έμφυτο ταλέντο... πάνω στην πρόβλεψη, που το επιβεβαιώνουν και οι όψεις του γενέθλιου χάρτη μας.
Χωρίς αυτό, νομίζω, πως και πάλι, μόνο το διάβασμα και η εξάσκηση, θα μπορούσαν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο...
Ακόμα θα πρέπει να πω εδώ, πως με όλα αυτά που αναφέρω, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πω, πως όλοι όσοι λένε πως είναι έμπειροι γνώστες αυτής της τέχνης, είναι και στην πραγματικότητα.
Αντίθετα, είμαι αρκετά δύσπιστη, πάνω σε αυτό, ακριβώς επειδή ξέρω, πόσο πολύ πίστη, χρόνο, διάθεση, κόπο και αγάπη χρειάζεται όλη αυτή η διαδρομή, για να μπορέσεις να φθάσεις να πεις, πως είσαι γνώστης της χαρτομαντείας...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.......
ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ mononoke ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ:
quote:
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ DESTE Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ?ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ?
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ mononoke, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DESTE, ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ: "ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΝΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ DESTE, ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΔΥΟ." , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.
ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ:
1.Η Tanridna ΚΑΙ
2.Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΔΗΛ. , ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ...
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ): 1, 2, 3, 4.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ... ![]()
ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ Isidora ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΟΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ... ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΗ ΦΙΛΗ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΤΗ DESTE ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΕΙΞΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ...
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ :
quote:
Ακόμα θα πρέπει να πω εδώ, πως με όλα αυτά που αναφέρω, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πω, πως όλοι όσοι λένε πως είναι έμπειροι γνώστες αυτής της τέχνης, είναι και στην πραγματικότητα.
Αντίθετα, είμαι αρκετά δύσπιστη, πάνω σε αυτό, ακριβώς επειδή ξέρω, πόσο πολύ πίστη, χρόνο, διάθεση, κόπο και αγάπη χρειάζεται όλη αυτή η διαδρομή, για να μπορέσεις να φθάσεις να πεις, πως είσαι γνώστης της χαρτομαντείας...
ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Isidora? ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η' ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ DESTE... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ