- Παράξενη φωτογραφία. (Άγνωστο αντικείμενο?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγω δεν είδα τίποτα οταν έβγαζα της φωτογραφίες.Το ειδα την άλλη μερα που της έβαλα στο κομπιούτερ αφου είναι digital.
Tην φωτογραφία την τράβηξα στης 1-6-2004 και δεν είχε αέρα.
Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα η μηχανή γιατί αν προσέξετε θα δείτε οτι υπάρχει σκιά κάτω απο το αντικείμενο και πολυ φώς απο τον ήλιο απο πάνω.

εμφανίστηκε στην Valley της Αλαμπάμα το 1996...

Edited by - ALOS on 12/08/2004 10:36:03
quote:
ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ?
Δεν είναι στην Ακρόπολη αλλά κάπου κοντά στον εθνικό κήπο.Δεν θυμάμαι που ακριβός.
Edited by - plane on 16/08/2004 08:06:31
δεν θυμαμαι ποιος μου την ειχε στειλει !
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived! http://img35.exs.cx/img35/391/faery8.jpg

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!

ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΕ?????!!!!!
back to the PRIMITIVE...!
igienin ....
"ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ (Ή ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΧΑΝ)"
Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ),
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ,
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,
Ο ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ,
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,
ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,
ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΙΕΣΤΕΣ,
ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ,
Η ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ,
..............????????????
(ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ)
igienin ....
back to the PRIMITIVE...!
quote:
Ε?ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΑ?ΕΓΩ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΩΝ
Δεν διακρίνω κάτι παράξενο στη φωτογραφία σου. Μπορείς να εξηγήσεις πού αναφέρεσαι;