- A.Τ.Ι.Α στην Αθήνα?????????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
TritonΝέο Μέλος
Εχθες το βραδυ καθομουν στο μπαλκονι του σπιτιου μου με τον αδερφο μου και συζητουσαμε.
Ξαφνικα βλεπω ενα "αστερι" να κινειται στην αρχη ειχε ενα μικρο φως το οποιο σιγα σιγα δυναμωνε, σε καποιο σημειο εγινε πολυ λαμπερο.
Μετα εγινε το αντιστροφο εχανε σιγα σιγα την λαμψη του.Οσπου στο τελος εξαφανιστηκε.Ενα αλλο περιεργο ειναι οτι το "αστερι" πετουσε ψηλα(για την περιπτωση μηπως ηταν καμια φωτοβολιδα).
Τωρα δεν ξερω τι ακριβως ηταν μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει....?
Ξαφνικα βλεπω ενα "αστερι" να κινειται στην αρχη ειχε ενα μικρο φως το οποιο σιγα σιγα δυναμωνε, σε καποιο σημειο εγινε πολυ λαμπερο.
Μετα εγινε το αντιστροφο εχανε σιγα σιγα την λαμψη του.Οσπου στο τελος εξαφανιστηκε.Ενα αλλο περιεργο ειναι οτι το "αστερι" πετουσε ψηλα(για την περιπτωση μηπως ηταν καμια φωτοβολιδα).
Τωρα δεν ξερω τι ακριβως ηταν μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει....?
Υ.Γ
Το "αστερι" το ειδε και ο αδερφος μου, οχι μονο εγω.
" Όταν αποριφθούν όλες οι λογικές ερμηνείες , τότε
αυτή που μένει , όσο απίθανη και αν είναι , πρέπει
να είναι η λύση του προβλήματος "
RMCCTRΜέλος
Φίλε TRITON το εν λόγω φωτεινό αντικείμενο είχε περίεργη τροχειά ή ακολούθησε μια συγκεκριμένη έχοντας σταθερή ταχύτητα;
Επίσης θα ήθελα να μάθω τι διάρκεια ειχε το περιστατικό
Επίσης θα ήθελα να μάθω τι διάρκεια ειχε το περιστατικό
"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"
TritonΝέο Μέλος
To αντικειμενο ειχε μια σταθερη ανωδικη πορεια
Το ολο συμβαν ειχε διαρκεια περιπου 5 sec.
Το ολο συμβαν ειχε διαρκεια περιπου 5 sec.
" Όταν αποριφθούν όλες οι λογικές ερμηνείες , τότε
αυτή που μένει , όσο απίθανη και αν είναι , πρέπει
να είναι η λύση του προβλήματος "
fmoΝέο Μέλος
Mhn ksexnate paidia oti ekatontades doryforoi me perierges troxies (Tundra or Molniya orbits klp)...kykloforoun panw apo ta kefalia mas.Me tis liges plhrofories pou mas dineis mallon den nomizw oti mporei kaneis na apofan0ei pantws...
UFO-TIS