- Κραυγές από την ΚΟΛΑΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Με το θέμα αυτό ασχολούνται στην Ευρώπη αρκετά χρόνια, στην Ελλάδα έπαιξε στο STAR κάπου στο 2003-4, μάλιστα σε κάποιες χώρες είχε γίνει και πρωτοσέλιδο και ακουγόντουσαν κάθε λογής θεωρίες μέχρι που βγήκαν κάποιο γεωλόγοι και είπαν ότι το κενό στο οποίο έπεσε το τρυπάνι ήταν κάποιο υπόγειο τούνελ και ότι πιθανότατα οι ήχοι αυτοί είναι υπόγεια ρεύματα αέρα.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΝ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΦΩΝΕΣ .
ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ
1)Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ
2)ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΟΛΑΣΗ
3)Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Η επιστήμη της γεωλογίας έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα ΒΕΒΑΙΟΙ ότι οι ισχυρισμοί περί κούφιας γης είναι τελείως ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΙ.
Δεν αναφερόμαστε στη Κούφια Γη αλλά σε υπόγειες στοές(τούνελ) φυσικά κατασκευασμένες και από τις οποίες βρίσκει διέξοδο το μάγμα και όπου την συγκεκριμένη εποχή έχει διακοπή η ροή του.
Edited by - STERM on 18/04/2005 22:36:59
-(...)Αν υπάρχει κόλαση:
Αποκλείεται να γίνεται αντιληπτή έστω και ακουστικά από μέρη στη γη...
Φιλικά, Νότης!
"Παντεπόπτης Οφθαλμός"
"Πανδαισία Θαυμάτων..."
quote:
Δεν αναφερόμαστε στη Κούφια Γη αλλά σε υπόγειες στοές(τούνελ) φυσικά κατασκευασμένες και από τις οποίες βρίσκει διέξοδο το μάγμα και όπου την συγκεκριμένη εποχή έχει διακοπή η ροή του.
Ποιοί δεν αναφέρεστε ![]()
Οι γεωλόγοι δεν γνωρίζουν αυτό το οποίο περιγράφεις ![]()
.
.

και συνεχίστε την συζήτηση όπως νομίζετε...
για το αυτί που έχει ξεσυνηθίσει τον ήχο της πόλης, η κασέτα από την Πανεπιστημίου, και ορθά αν παιχτεί πάλι θα μοιάζει με κόλαση...
το έπαθα πρόσφατα αυτό...![]()
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
Ποιοί δεν αναφέρεστε
Έχεις δίκιο έπρεπε να πω <<δεν αναφέρομαι>>, συγνώμη.
quote:
Οι γεωλόγοι δεν γνωρίζουν αυτό το οποίο περιγράφεις
Ποιο δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν υπόγεια τούνελ από τα οποία κάποτε παιρνούσε λάβα αλλά για κάποιο λόγο όπως π.χ. μια κατολίσθηση σταμάτησε την ροή της με αποτέλεσμα να μείνει ένα <<κούφιο>> κομμάτι υπόγειας γης;
Λοιπόν εκτός από το ότι εμένα μου ακούγεται εντελώς λογικό, είναι η απάντηση που είχε δώσει ένας καθηγητής γεωλογίας στην Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή <<Έχω Θέμα>> στο STAR πέρυσι ή πρόπερσι (δεν θυμάμαι ακριβώς), όπου είχε αφιερώσει όλη την εκπομπή στο θέμα αυτό και που το είχα ακούσει για πρώτη φορά.
quote:
Έχεις δίκιο έπρεπε να πω <<δεν αναφέρομαι>>, συγνώμη.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και τη διευκρίνιση.
quote:
Ποιο δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν υπόγεια τούνελ από τα οποία κάποτε παιρνούσε λάβα αλλά για κάποιο λόγο όπως π.χ. μια κατολίσθηση σταμάτησε την ροή της με αποτέλεσμα να μείνει ένα <<κούφιο>> κομμάτι υπόγειας γης;
Εννοείται ότι σε ρωτάω για το απόσπασμά σου το οποίο και παραθέτω.
quote:
Λοιπόν εκτός από το ότι εμένα μου ακούγεται εντελώς λογικό, είναι η απάντηση που είχε δώσει ένας καθηγητής γεωλογίας στην Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή <<Έχω Θέμα>> στο STAR πέρυσι ή πρόπερσι (δεν θυμάμαι ακριβώς), όπου είχε αφιερώσει όλη την εκπομπή στο θέμα αυτό και που το είχα ακούσει για πρώτη φορά.
Μήπως δεν παρακολουθείς τη ροή της συζήτησης ή έχουμε κάποια δυσκολία αλληλοκατανοήσεως εξαιτίας ιδιαιτεροτήτων στη διατύπωση ![]()
Open Mind:
"ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ
1)Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ
2)ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΟΛΑΣΗ
3)Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ"
Zadok:
" Η επιστήμη της γεωλογίας έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα ΒΕΒΑΙΟΙ ότι οι ισχυρισμοί περί κούφιας γης είναι τελείως ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΙ."
(Εννοείται ότι αναφέρομαι στο νούμερο 3)
STERM:
"Δεν αναφερόμαστε στη Κούφια Γη αλλά σε υπόγειες στοές(τούνελ) φυσικά κατασκευασμένες και από τις οποίες βρίσκει διέξοδο το μάγμα και όπου την συγκεκριμένη εποχή έχει διακοπή η ροή του."
Αυτό ανήκει στο 1) του Open Mind, αφού τελικά αναφέρεσαι στην άποψη των γεωλόγων.
Τελικά, δεν βλέπω να διαφωνούμε, οπότε δε νομίζω να υπάρχει περαιτέρω ζήτημα.
.
.

Ευχαριστώ που το έκανες εσύ για μένα.
Edited by - STERM on 19/04/2005 05:37:52
.
.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ