ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

maraki860 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
17/07/2008, 13:29:30
καλησπερα!

τι κανετε? ησυχια επικρατει

"Say HELLO to My Little Friend"
17/07/2008, 13:50:49
Χαιρετώ την παρέα .
17/07/2008, 14:23:02
γεια σου φιλε Open Mind..

τελικα Κρητη θα μαι απο τις 30.07 μεχρι 06.08.2008...

17/07/2008, 17:25:53
Καλησπέρα στη παρέα

Έτσι στεγνά θα την βγάλουμε σήμερα;

Ουζάκι time

Wolf
17/07/2008, 17:45:14
ειναι αργα για τοσο φαγητο.... και μετα απο καταναλωση "Μαγιατικου"... πεφτει πολυ...

ισως το βραδακυ... βεβαια, "λειπει" το σκηνικο της παραλιας... ενα ΑΛΗΘΙΝΟ σκηνικο...

17/07/2008, 17:54:42
Καλησπέρα ωραία μεζεδάκια κεραυνός .

quote:

Δηλαδή μόλις φύγεις εσύ θα πάω εγώ δεν πειράζει δεν θα αφήσουμε και το μαγαζί
Χωρίς άνθρωπο
.
18/07/2008, 07:42:58
Καλημέρα σε όλους!

Πολύ ωραία μέρα, αρκετά ανεβασμένη διάθεση και καθόλου όρεξη και μυαλό για δουλειά.
Είναι κι αυτή η θέα που έχω από το ένα παράθυρο προς την θάλασσα κι η ανατολή του ηλίου από το άλλο που και να θέλω να αγιάσω δε μ' αφήνει!

Έρχεται και Σαββατοκύριακο...

In anticipation of my resurrection...

18/07/2008, 11:16:26
Καλημέρα σε όλους .

18/07/2008, 12:20:39
καλημερα στην παρεα!

18/07/2008, 12:23:58
quote:

Καλησπέρα ωραία μεζεδάκια κεραυνός .

quote:

Δηλαδή μόλις φύγεις εσύ θα πάω εγώ δεν πειράζει δεν θα αφήσουμε και το μαγαζί
Χωρίς άνθρωπο
.

ε... ναι, για να μην μεινει κλειστο το μαγαζι!!! να εχει καποιον να το φροντιζει, αλλα και να κραταει συντροφια σε οσους μεινουν πισω, επειδη εχουν αργοτερα να πανε διακοπες (ή να μην πανε και καθολου)

loukritiaΜέλος
18/07/2008, 13:51:34
Xαίρετε! Πώς είστε;

Τί ρωτάω; Όλοι μετράμε μέρες για διακοπές...

Απ'τη μία σκέφτομαι πόσο τραγικό είναι που δουλεύουμε 11 μήνες(+κάτι) για να πάμε καμιά 10αριά μέρες διακοπές - γιατί για παραπάνω συνήθως δεν υπάρχει ρευστό - και πρέπει να 'μαστε κι ευχαριστημένοι.
Απ' την άλλη πάλι λέω υπάρχουν και άλλοι που δουλεύουν και καλοκαίρι κι άλλοι ακόμα και Σαβ/κα. Οπότε, κάτσε κάτω και μη μιλάς και νιώσε και τυχερή για αυτές τις 10 μέρες.
Αλλά πώς να αλλάξω το γεγονός ότι μία βδομάδα μετά τις διακοπές νιώθω ότι έχει περάσει κανάς μήνας;;;

Άσχετο, είδα τώρα τα μεζεδάκια της keraynos και μου άνοιξε η όρεξη. Θα κεράσει τίποτα κανείς;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
18/07/2008, 14:00:02
Καλησπέρα στη παρέα
Εγώ κοντεύω να τελειώσω με τις δουλειές που έχω εδώ, και έτσι ξεκουράζομαι αρκετές ώρες της ημέρας πλέον.Και από Δευτέρα επιστροφή στην Αθήνα(γιατί και εκεί με περιμένουν τρεξίματα γκρρρρρρ) μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, που θα ξανάρθω εδώ μόνο για ξεκούραση

Wolf
18/07/2008, 14:09:06
quote:

Xαίρετε! Πώς είστε;

Απ'τη μία σκέφτομαι πόσο τραγικό είναι που δουλεύουμε 11 μήνες(+κάτι) για να πάμε καμιά 10αριά μέρες διακοπές - γιατί για παραπάνω συνήθως δεν υπάρχει ρευστό - και πρέπει να 'μαστε κι ευχαριστημένοι.
Απ' την άλλη πάλι λέω υπάρχουν και άλλοι που δουλεύουν και καλοκαίρι κι άλλοι ακόμα και Σαβ/κα. Οπότε, κάτσε κάτω και μη μιλάς και νιώσε και τυχερή για αυτές τις 10 μέρες.
Αλλά πώς να αλλάξω το γεγονός ότι μία βδομάδα μετά τις διακοπές νιώθω ότι έχει περάσει κανάς μήνας;;;

Άσχετο, είδα τώρα τα μεζεδάκια της keraynos και μου άνοιξε η όρεξη. Θα κεράσει τίποτα κανείς;

ετσι ειναι... οσο ερχονται "νεες" αλλαγες στο τροπο ζωης, με την συμαντικη αυξηση σε ΟΛΑ τα ειδη αναγκων, τοτε θα ειναι δυσκολοι καιροι!

χμ... θα εβαζα κερασματα, αλλα θελω να μου πειτε τι ειδη κατα προτιμηση?

18/07/2008, 14:12:58
μαλλον καλυτερα να βαλω λιγο απο ολα, για να μην δυσαρεστησω κανεναν

loukritiaΜέλος
18/07/2008, 16:49:24
Ωραία, και μετά το ντερλίκωμα πάει και το γλυκάκι - που το καλοκαιράκι μεταφράζεται κυρίως ως παγωτάκι

Σλουρπ!

loukritiaΜέλος
18/07/2008, 17:01:13
ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ!!!

18/07/2008, 17:03:59
τα γλυκακια μια χαρα...

Καλο Σαββατοκυριακο και σε σενα αγαπητη Λουκριτια! Καλα να περασεις και να το χαρεις

18/07/2008, 17:36:44
Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Αλσος Καισαριανής

Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 17:13

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 15:10 το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αλσος της Καισαριανής, κάτω από τον Περιφερειακό Υμηττού, ανάμεσα σε Καισαριανή και Βύρωνα.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 22 πυροσβεστικά οχήματα, 66 πυροσβέστες, 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, περιορίζοντας το μέτωπο.

Εν τω μεταξύ, υπό έλεγχο έχει τεθεί και η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 15:00 στο Πικέρμι, στο 210 χλμ της Λ.Μαραθώνος.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

18/07/2008, 18:14:33
Καλησπέρα .
quote:
Xαίρετε! Πώς είστε;

Στην ουσία είμαστε σύγχρονοι σκλάβοι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζουν ελεύθεροι
Μας έχουν πετάξει το κοκαλάκι και τρώνε όλο το υπόλοιπο
18/07/2008, 18:46:50
ακομα και στις διακοπες μας ειμαστε ομηροι