ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιστορίες για φαντάσματα......... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ιστορίες για φαντάσματα......... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/11/2004, 12:23:58
Μπορεί να μην έχω τόοοοοοσες δυνάμεις αλλά έχω "ειδικές" δυνάμεις

να 'ρθω... αλλά πως θα το κάνω αυτό που θέλω 2.30 ώρες ταξίδι για να έρθω αθήνα και άλλες τόσες να γυρίσω...

... σκότωμα θα 'ναι...

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

29/11/2004, 12:29:41
quote:

να 'ρθω... αλλά πως θα το κάνω αυτό που θέλω 2.30 ώρες ταξίδι για να έρθω αθήνα και άλλες τόσες να γυρίσω...

... σκότωμα θα 'ναι...

Krima.
Alla an erxosoun MONO epeidi sto zitisa, tha se ksana-anestaina...

Vril-Power...

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

29/11/2004, 12:39:17
quote:
Alla an erxosoun MONO epeidi sto zitisa, tha se ksana-anestaina...

promises, promises....

άσε που έχω και βαρυστομαχιά από χθες το βράδυ !

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

29/11/2004, 12:46:55
quote:

promises, promises....

Mou ti dinoun oi apantiseis se tetoiou eidous "erotiseis"

quote:

άσε που έχω και βαρυστομαχιά από χθες το βράδυ !

Nai, kai mena mou ekatse baria sto stomaxi.
Katse loipon kai xonepse.

An synexiza to kata ta alla oraio thema MAS, kai proxorousa stin analysi se 3o epipedo, tha sou elega metaxy ton allon, oti yparxoyn arketoi antres poy DEN anexontai na toyw petane sto piso kathisma "etsi gia na briskontai".
Alla tora... paei, petakse to poulaki...

Sterepse i pigi kai to ealo ydvr de milaei.

S afino, geia.

29/11/2004, 12:57:50
τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες ....

πρέπει να είσαι "κακός" βριλ ντε και καλά...?

και ποιος σου είπε ότι όταν εγώ μίλαγα για άντρες και πίσω κάθισμα.... απευθυνόμουν σε άντρα...?

μωρέ δεν πάει να πέταξε και ο πτεροδάκτυλος...!

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

29/11/2004, 13:15:35
quote:

τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες ....

ma, den arpaxtika. Kopika, sterepsa, emeina me ti glika sto xeri.
Kai exo to tharos na sto po kai dimosia.
Eixes pei kapou edo, oti merikoi to persane gia forum gnorimion.
Afou me endiafereis, perimenens meta apo ayto na sou steilo profil typoy "37xronos me kai , , kai me ..."
Em ?

Sou eipa. Sixainomai tis magalostomies. Ithela na sto peraso pio ... ypogeia to minyma.

quote:

πρέπει να είσαι "κακός" βριλ ντε και καλά...?

Nai, eimai kai fainomai.

quote:

και ποιος σου είπε ότι όταν εγώ μίλαγα για άντρες και πίσω κάθισμα.... απευθυνόμουν σε άντρα...?

Den to ksero.
koitakse, ite milas gia allon, gia allous i gia allin, efoson den eimai ego o apoklistikos antiprosopos, den kataligo.
Trikavalo den pao.
Exo kapoious kanones, para poli aploys kai katanoitous kai tous kratao.
Oute patini ginomai oute tipot allo. Ekana kai diaita kai xoraw PANTA ap tin porta. Palia evriska .. ligo, alla kato. Oxi apano !

Kai ego nomiza oti petakse o petrodaktylos .... kai ?
Nomiza oti to eixes idi katalabei se glwssa .... Elve.
Eprepe na sto po loipon ametra kai peza.
As einai.

Den tha moy pesei kai i myti meta ap ayto.
Apla, kai ego .. baristomaxiasa, kryosa, arostisa kai oti allo thes.
Oxi omos "arpaxtika".

29/11/2004, 13:24:29
αυτό για το τρικάβαλο προσπαθούσα να σου εξηγήσω κι εγώ ....
... ότι δεν το πάω....

και μερικές φορές όσο ελκυστικά και αν φαίνονται κάποια πράγματα δεν υπάρχει ούτε καιρός ούτε τρόπος για να γίνουν...

είμαι όμως high elf και μας εύχομαι χρόνια πολλά για αύριο μέσα από την καρδιά μου....

δεν θέλω να κρυώνεις, να αρωσταίνεις, να βαρυστομαχιάζεις.... θέλω να μείνεις πάντα ο εαυτός σου

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

29/11/2004, 14:00:56
Αφού άλλαξα PiCi, συνεχίζω έτσι, γιατι μου τη δίνουν τα greeklish.

quote:

αυτό για το τρικάβαλο προσπαθούσα να σου εξηγήσω κι εγώ ....
... ότι δεν το πάω....

και μερικές φορές όσο ελκυστικά και αν φαίνονται κάποια πράγματα δεν υπάρχει ούτε καιρός ούτε τρόπος για να γίνουν...

Galadriel, αυτό είναι ακριβώς αυτό που με βαρυστομάχιασε εχθές.
Εγώ σου έγραφα με χιούμοριστική και πάρα πολύ καλή διάθεση σχετικά με με ένα ειδικό θέμα στα "αγεφύρωτα" χάσματα στις αντιλήψεις ανδρών/γυναικών, όπως εξάλλου είχαμε πεί στα δυο ηΜαίηλ που καταφέραμε να ανταλλάξουμε.
Την ίδια ώρα εσυ έκανες το μισό εσοτερικα να χύσει ... την κρέμα γαλακτομπούρεκου στο ταψί. Και καλά κάνεις και δικαίωμά σου είναι και ποιός είμαι εγώ που θα σου πώ το οτιδήποτε. Ούτε είχα ούτε θα έχω κάποιο δικαίωμα στις προσωπικές σου επιλογές.
Αλλά ξέρεις, ποτέ δεν μου είπες οτι "όσο ελκυστικά και αν φαίνονται κάποια πράγματα δεν υπάρχει ούτε καιρός ούτε τρόπος για να γίνουν".
Τώρα μου τα λές, αφού πέρασα από μια εικόνα High Elve σε hardcore Ζαχαροπλαστείου.
Για να ξεκαθαρίσω και λίγο τη θέση μου, δεν σου κάνω online καμάκι, αλλά δεν σου κρύβω οτι με πείραξε οτι έγινε.
Που θές εγώ να ξέρω οτι μένεις στην Πάτρα και κάνεις οτι κάνεις.
Απ αλλού ξεκίνησε η συζήτηση, το θέμα και αλλού τράβηξε για αλλού.
Εκ των υστέρω το ανακάλυψα, το είδα και το έμαθα μόνος μου.

Ισως τώρα να το βλέπεις και εσύ με άλλο μάτι.
Βρές μου και δείξε μου ένα στοιχείο, που να δείχνει αυτό που λές.
Εγώ δεν βρήκα και ούτε βρίσκω.

quote:

δεν θέλω να κρυώνεις, να αρωσταίνεις, να βαρυστομαχιάζεις.... θέλω να μείνεις πάντα ο εαυτός σου

Μπορεί να μπορείς να αλλάξεις την τροχια των αστεριων, το άνεμο ή τη βροχή στο μικρό σου σύμπαν, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο εαυτός μου.
Κακός.

quote:

είμαι όμως high elf και μας εύχομαι χρόνια πολλά για αύριο μέσα από την καρδιά μου....

Για κάποια πράγματα υπάρχει και καιρός και τρόπος για να γίνουν...

admin, επειδή το θέμα εδώ έχει ξεφύγει πάρα πολύ από θεματολογία του "ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ" και δεν έχει καμία σχέση πια με Φαντάσματα (εκτώς αν επεκτείνουμε τον όρο ώστε να δέσει με άλλες εντυπωσεις που σχηματίζουμε αυθαίρετα και με αυθυποβολή στο μυαλό μας) παρακαλώ να διαγραφεί ή να μεταφερθεί σε έναν πιό κατάλληλο χώρο.
Παραδέχομαι οτι με κάποια πόστινγκ μου ξέφυγα λίγο από το χώρο που αφορά το εσωτέρικα και έγινα πιό πολύ προσωπικός απ οτι ήθελα.
Και συμπαρέσυρα και άλλους. Δεν το έκανα επίτηδες, απλά προέκυψε.
Αναλαμβάνω την ευθύνη των πραξεών μου και για την περίπτωση που κρίνετε οτι δεν θα έπρεπε να το είχα κάνει, βάζω σε διαθεσιμότητα τον λογαριασμό μου Vril.
Παρακαλώ ενημερώστε με για την άποψή σας σχετικά με αυτό που σας ανέφερα.
Με εκτίμηση,
Vril

29/11/2004, 14:37:34
κοίτα τώρα πως μπερδεύονται τα πράγματα χωρίς λόγο....

το ότι γράφω "ζαχαροπλαστικά" σε ένα θέμα δεν σημαίνει ότι αυτά που λέω εκεί απευθύνονται σε κάποιον συγκεκριμένα, ή αν συμβαίνει αυτό.... αυτός ο κάποιος έχει και τα κατάλληλα κλειδιά να τα αποκωδικοποιήσει...

το γιατί τα γράφω γενικότερα είναι άλλο καπέλο και τεράστια συζήτηση που ευχαρίστως να κάνουμε όταν κάποτε διασταυρωθούν τα μαιλ μας...

έχω αρκετή συνείδηση του εαυτού μου ώστε να ξέρω ότι εκπέμπω μία συγκεκριμένη ενέργεια στους άλλους...

όμως δεν θυμάμαι να σου έδωσα ποτέ λόγο να νομίζεις ότι συμβαίνει κάτι πέρα απ' αυτό...

αν το νόμιζες δεν φταίω εγώ.... και δεν βρίσκω και λόγο να με κάνεις να νιώθω τόσο άσχημα όσο νιώθω... ότι δηλαδή πέρασε κάποιος δίπλα μου που τον έκανα να νιώσει τόσο άσχημα όσο εσύ...

οπωσδήποτε κάτω από άλλες συνθήκες η ικανότητα σου να έχεις α.... στον λόγο σου και να στέκεσαι όρθιος μπροστά στην αλήθεια, ομολογώ ότι θα μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον σε πολλαπλά επίπεδα....

τώρα δεν συμβαίνει γιατί αυτή είναι μια θέση που ομολογώ πως εξίσου επάξια κρατάει άλλος....

και δεν έχει καμμία σχέση ούτε το που μένω ούτε το τι κάνω γενικά στη ζωή μου....

μην ξεχνάς ότι εδώ είναι ένας εικονικός χώρος στον οποίο μπορούν να παίζονται πολλά mind games....

quote:
Για κάποια πράγματα υπάρχει και καιρός και τρόπος για να γίνουν...

υπάρχει?

Θηλυκά, Galadriel

Υ.Γ. τα μαιλ μου τα ξερεις.... δεν χρειαζεται να συνεχίσουμε εδώ αυτή την συζήτηση

WARNING !

29/11/2004, 14:51:19
quote:

Υ.Γ. τα μαιλ μου τα ξερεις.... δεν χρειαζεται να συνεχίσουμε εδώ αυτή την συζήτηση

Ναι, συμφωνώ απόλυτα.

Και κάτι άσχετο.
Ξέρεις τη Ράβδο Βρίλ ?
Η κούφια ράβδος, αυτή με τη Δύναμη Βρίλ ?
Ε, επειδή μεν υπάρχει ράβδος αλλά δεν υπάρχει η δύναμη Βρίλ,

ευχαρίστως θα έπαιρνα τώρα αυτή τη ράβδο και θα την κοπάναγα στο καλάμι καποιανού, να πάει κουτσαίνοντας μέχρι το Ιπποκράτειο να του το ξαναβάλουν στη θέση του.

ο κακός Βρίλ