ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέο CARGO CULT η "Ελληνική Θρησκεία";; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Νέο CARGO CULT η "Ελληνική Θρησκεία";; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
think4alluΜέλος
17/12/2004, 20:53:55
quote:

Άμα ανοίξεις ένα λεξικό, θα την βρεις την απάντηση μόνος σου και χωρίς τη βοήθεια του κοινού..........

Φυσικά! Εξάλλου, το διευκρίνισα όταν με ρώτησε και ο think4allu.
Νομίζω ότι μιλάω και γράφω σωστά την ελληνική κι ελπίζω ότι καταφέρνω να είμαι σαφής.

Zadok , δεν διευκρίνισες τίποτα .
Σε ρώτησα τι ΄θα μπορούσε να είναι μέτρο στον πατριωτισμό .
Είπες τα πάντα εκτός απο το να απαντήσεις σε ότι ερωτήθηκες.

17/12/2004, 21:08:49
quote:
Zadok , δεν διευκρίνισες τίποτα .
Σε ρώτησα τι ΄θα μπορούσε να είναι μέτρο στον πατριωτισμό .
Είπες τα πάντα εκτός απο το να απαντήσεις σε ότι ερωτήθηκες.

Είσαι σίγουρος;

Το άνοιξες το λεξικό ή βρίσκεται πολύ μακριά από την πολυθρόνα σου και... "πού να τρέχεις τώρα"...;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

think4alluΜέλος
17/12/2004, 22:10:44
Θα εκτιμούσα να έλεγες "δεν ξέρω" , παρά να ψελλίζεις για πολυθρόνες και λεξικά.
17/12/2004, 22:52:18
Θα εκτιμούσα να έκανες ότι σου είπα.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

pegiannisΜέλος
17/12/2004, 23:01:54
Εγώ θα ήθελα κάποιος απ΄ τις δυο!! (δυστυχώς έτσι φαίνεται) πλευρές να μου πεί την τεχνική με την οποία ένα θέμα (οποιοδήποτε) μπορεί να τιναχτεί στον αέρα και απο ανταλλαγή απόψεων να γίνει διαγωνισμός... εξυπναδίστικης μπουρδολογίας...
Και πώς είναι δυνατόν μέσα από μια ανώνυμη συνομιλία να δημιουργούνται προσωπικά προηγούμενα (αν δεν υπάρχουν ήδη)...
Δυστυχώς σε όλα αυτά γίνονται μάτρυρες και άνθρωποι που έχουν πάρει στα σοβαρά!!! όλο αυτό το (τέλος πάντων) πράγμα...

Την άποψή μου επί του θέματος θεωρώ ασκοπο να την πω, όχι διότι είναι βαρυσήμαντη, αλλά διότι, ότι και να είναι, θα πάει, μάλλον χαμένη.... ή θα χαρακτηριστώ "φασίστας, μογγόλος, κινέζος, ανθέλλην, αρχαιολάτρης,βαθειά νυχτωμένος και δε ξέρω τι άλλο, από ανθρώπους που δε με γνωρίζουν, όπως δεν τους ξέρω κι εγώ...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ

ΔΩΡΙΕΥΣΜέλος
17/12/2004, 23:40:33
Pegiannis :

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ…….. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΒΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ.

Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ

junk95Μέλος
17/12/2004, 23:52:20
quote:

Αν και είμαι απόφοιτος δημοτικού, νομίζω ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος --που δεν έχει τη μύγα (πολύ έξυπνο αυτό και πολύ πρωτότυπη φράση)--δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί τους.

Σημ:
(ακολουθούν γύρω στις 400 λέξεις προς απόδειξιν του ανωτέρω ισχυρισμού)

quote:

ενώ επίσης μάθαμε ότι εμείς οι Έλληνες αν θέλουμε να είμαστε πατριώτες και να μην είμαστε Παπούα, θα πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα μας και να κάτσουμε στα αυγά μας

Δεν ξέρω σε ποιο δημοτικό πήγες. Ή στα λέγανε περίεργα ή (μάλλον) τα άκουγες περίεργα. Μάλλον γενικά ακούς και βλέπεις ό,τι θες.

Ξέρω ότι για να είσαι πατριώτης απαιτείται σοβαρότητα. Το ίδιο και για να έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ.

ΥΓ (σόρι, δεν κρατιέμαι): υποψιάζομαι ότι ο πρώην Athakandr κατάλαβε ότι δεν είναι "ο" Λακεδαίμων.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

junk95Μέλος
17/12/2004, 23:55:36
quote:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ…….. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΒΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

Περίεργο, είχα την εντύπωση ότι ήμουν ιδιαίτερα φιλικός...

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

18/12/2004, 01:01:50
junk95:
quote:
ΥΓ (σόρι, δεν κρατιέμαι):...

Θα έλεγα, πως θα ήταν πιο φρόνιμο να κρατηθείς...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΔΩΡΙΕΥΣΜέλος
18/12/2004, 01:10:52
Ας πάνε να τα πούνε αυτά σε κάποιους άλλους Λαούς σημερινούς οι οποίοι έχουν γνώμη για την Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με την γνώμη των Ελλήνων για τους Αλβανούς!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ Abbaio ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΩΣ (τους γνωστούς χαρακτηρισμούς).

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ.

ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΧΛΑΜΥΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ).

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΗΣ.

ΜΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ.

Ο κυνικός (απ' όσο διάβασα εγώ και αντιλήφθηκα - αν έχω κάνει λάθος, σε παρακαλώ να μου το διευκρινίσεις) δεν αναφέρεται σε οποιονδήποτε φιλόπατρη ή λάτρη του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, αλλά στους προγονόπληκτους και εθνικόφρονες, οι οποίοι φορούν την χλαμύδα, μιμούνται τον αρχαίο ελληνικό τρόπο ζωής, αλλά καμμία σχέση δεν έχουν ουσιαστικά με το ελληνικό πνεύμα, ακριβώς όπως κάμμυα σχέση δεν έχει ο Παπούα με τον αμερικάνικο στρατό.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΜΑΛΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ……ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΑ.

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡHΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΟΥΑ.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.

ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.

Υ.Γ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΗ ΑΜΑΛΙΑ;

ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Υ.Γ 2. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ