ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

RMD3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
RMDΜέλος
12/10/2007, 02:29:21
quote:

Ῥὲ ΡΜΔ, σεβαστὴ ἡ ἄποψή σου, ἁπλῶς μιὰ ἀπορία: Ποιὰ ἀκριβῶς πιστεύεις ὅτι εἶναι ἡ συνεισφορά σου στὴ συζήτηση, στὸ πὸστ "ΕΠΙΚΛΗΣΗ" στὴν ἑνότητα "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" τοῦ φόρουμ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ"???
Μὴν ρίχνεις στὰ κεφάλια μας τὸν ὑπερβολικὸ ἐλεύθερο χρόνο ποὺ διαθέτεις.

Ὅλοι σχεδὸν διαθέτουμε συμπλέγματα ποὺ μᾶς "ὁδηγοῦν" στὸ νὰ διαβάζουμε τὴν πραγματικότητα μὲ ἕναν συγκεκριμένο τρόπο, νὰ καταλαγιάσει τὸ ὑπαρξιακὸ ἄγχος. Κατανοητό. Ἀνθρώπινο. Προσωρινό. Ὅταν ὅμως κἀποιος βγαίνει "μὲ τὸ σταυρὸ [τῆς (ψευδώνυμης) λογικῆς] στὸ χέρι" καὶ ἐπιβάλλει τὴν "ἀνάγνωσή" του, χοντραίνει τὸ παιχνίδι.
Καὶ δὴ ὑπὸ αὐτὲς τὶς συνθῆκες! (θέμα-"ενότητα-φόρουμ)

Οπως σωστα εγραψες στην ενοτητα "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" αντιληφθηκα ως .....ΠΑΡΑΞΕΝΟ το να υπαρχουν ανθρωποι σημερα που να πιστευουν σε διαβολους , τριβολους και τετραβολους !!!! Αυτο ειναι το παραξενο και γι αυτο ειμαι εντος θεματος ! Καταλαβες ;;

Βεβαια αν πεσουμε και σε κανενα δαιμονα-οικιακη βοηθο τοσο το καλυτερο !!!

Η συνεισφορα μου για να μιλησουμε πιο σοβαρα ειναι η προσπαθεια μου να ανοιξουν τα ματια κανενος απο το πνευματικο σκοτος και να βαλει το μυαλο του να δουλεψει και ν απομακρυνει το ...δαιμονιο της πνευματικης τεμπελιας .
Οπως σωστα εγραψε ο κυριος FRODO η ζωη ειναι ...εκει εξω και οχι πισω απο την οθονη του PC οπου ο καθενας οχυρωμενος πισω της γραφει οτι του καπνισει .

Στο κατω κατω δεν ειδα και καποιο απο "εσας" να θελει να καλεσει ενα αγαθο πνευμα . Ξερετε γιατι ;;;
Γιατι το μυαλο σας ειναι γεματο μαυρες σκεψεις και ατοφυη "δαιμονια" ! Δεν χρειαζεται να διαβαζουν οι ευκολοπιστοι τις μαυρες σκεψεις σας και να νομιζουν οτι υπαρχουν στ αληθεια αυτες οι αηδιες .

Edited by - RMD on 12/10/2007 02:33:08

Edited by - RMD on 12/10/2007 02:33:52

YHVHΜέλος
12/10/2007, 09:06:11
quote:
Στο κατω κατω δεν ειδα και καποιο απο "εσας" να θελει να καλεσει ενα αγαθο πνευμα . Ξερετε γιατι ;;;
Γιατι το μυαλο σας ειναι γεματο μαυρες σκεψεις και ατοφυη "δαιμονια" ! Δεν χρειαζεται να διαβαζουν οι ευκολοπιστοι τις μαυρες σκεψεις σας και να νομιζουν οτι υπαρχουν στ αληθεια αυτες οι αηδιες .

Ἡ φαντασία σας εἶναι ἀχαλίνωτη.

quote:

"Λοιπόν, ας μου αποδείξει ο YHVH ή κάποιος άλλος, ότι υπάρχουν δαίμονες και εγώ θα του δώσω κρουασανάκι..."

Μὰ κανεὶς ποτὲ δὲν εἶπε ὅτι "ὑπάρχουν" (<- τί εἶναι αὐτό;) δαίμονες κτλ. Θὰ πρέπει νὰ ἦταν κάποιος ἐξόχως ἀφελὴς γιὰ νὰ πεῖ κάτι τέτοιο. Τώρα, τὸ νὰ φέρεσαι for all intends and purposes ὡς νὰ ὑπῆρχαν "στ' ἀλήθεια" δημιουργεῖ ἕνα σωρὸ εὐκολίες. Βοηθᾶ καὶ στὴ βδομαδιάτικο καθάρισμα τοῦ σπιτιοῦ.

Ἀπ'ὅτι φαίνεται, εἶστε πολὺ σίγουροι γιὰ τὴν ἀπάντηση ποὺ ὁ καθένας σας θὰ ἔδινε στὸν ὁρισμὸ τοῦ πότε κάτι εἶναι "πραγματικὸ" καὶ πότε ὄχι. Ὁ φραπές μου - ὑπάρχει; Ἀλλὰ αὐτὸ εἶναι μιὰ ἄλλη συζήτηση.

-YHVH
Love is the law, love under will.

Solve et Coagula
«Ἄσαρκος γὰρ ὤν, ἐσαρκώθη ἑκὼν καὶ γέγονεν ὁ ὤν, ὃ οὐκ ἦν, δι’ ἡμᾶς. Καὶ μὴ ἐκστὰς τῆς φύσεως, μετέσχε τοῦ ἡμετέρου φυράματος. Ἐξῆλθε Λόγος εἰς ἀνάπλασιν λαῶν.»

FRODOΜέλος
12/10/2007, 16:47:40
Καλησπέρα,

quote:
Βεβαια αν πεσουμε και σε κανενα δαιμονα-οικιακη βοηθο τοσο το καλυτερο !!!

Λύσαμε το πρόβλημα της ζωής μας...
Βέβαια, εδώ έχουμε το πρόβλημα της επικοινωνίας...
Δηλαδή οι δαίμονες καταλαβαίνουν ελληνικά ή θα πρέπει να τους μιλάμε στα αγγλικά???
Μπα, δεν το ρισκάρω...
Θα πω στον YHVH, να μου βρει κανένα αγαθό πνεύμα, μέσω της Αγίας Γραφής...

quote:

Εντάξει, δεν είναι και για "εξορκισμό" οι άνθρωποι (αλώστε ο YHVH, διαβάζει και Αγία Γραφή) ...

quote:
Ἡ φαντασία σας εἶναι ἀχαλίνωτη.

Ευτυχώς που είσαι κι εσύ εδώ , για να μας προσγειώσεις...

www.allforums.gr