ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sonap30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SonapΜέλος
17/11/2003, 22:26:22
ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ PiNhEaD ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

_PiNhEaD_Μέλος
17/11/2003, 22:33:42
isa-isa den eimai kolimenos alla prospatho na do kathe pithani lisi...

oso gia to kano edo mesa
poli apla oti oloi sas problimatizomai, skeutomai, krino, antaloso apopseis...

kai prospatho na problimatiso kai esas!!!

SonapΜέλος
18/11/2003, 00:39:34
Φίλε _PiNhEaD_ ξαφνικά σε συμπάθησα!Είσαι ωραίο τυπάκι τελικά.Εχεις το ελεύθερο από μένα να αμφισβητείς όσο θές οτι γράφω από εδώ και πέρα στο site,ok?Δεν κάνω πλάκα!Αντε,καλή κονταρομαχία!!!

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

18/11/2003, 13:51:39
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΩΝ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΙΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΩΝ.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.
ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ **ΝΙΚ ΝΑΜΕ** ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΞΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ).

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ (ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ) ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔEΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

_PiNhEaD_Μέλος
18/11/2003, 17:03:21

thanks Sonap!

ΧαρηςΝέο Μέλος
21/11/2003, 03:13:07
Καλησπερα σε ολη την παρεα του esoterica.gr
Εγω αν κ κολλημενοσ με κατι τετοιου ειδουσ θεματα ψαχνομαι συχνα με 4 ακομα φιλουσ μου σε πεντελη,υμηττο,παρνηθα κ κ κ ....Οπως εκανα κ σημερα (20/11/2003) πηγα για 5 φορα στον γνωστη σε ολουσ σπηλια της Πεντελη.Το μονο περιεργο που μασ φανηκε ειναι οτι εξω κ μεσα στην σπηλια η φωτογραφικη δεν ελεγε με τιποτα να ανοιξει,ενω 30 μετρα πιο εξω απο την σπηλια ολο δουλευαν ρολοι.Κ μαλλον λογω του γνωστου μαγνητικου πεδιου.Να πληροφορισω (αν κ εγω δεν το ηξερα) οτι η τρυπα στο τελος της σπηλιας του Νταβελη ειναι πλεον κ αυτη μπαζομενη κ χωρις καμια προσβαση στην γνωστη λιμνη.Ακομα κ εδω, τα καταφερε το ανθρωπινο χερι!
Επισης κατι αλλο που μου φανηκε περιεργο, ηταν ενασ παππους, με ενα ασπρο πολυ παλιο τζιπ να κοβει φολτες με το αμαξι μπροστα απο την σπηλια.Τον παππου αυτον, το εχουμε ξαναπετυχει ακομα μια φορα στην σπηλια!!!
Τιποτα αλλο,δεν εχω παρατηρησει εκει...ουτε πνευματα, ουτε φωνες, ουτε χερια σε τοιχους...χωρις να με κανουν ολα αυτα δυσπιστο ομως.
Θα ηθελα να παρακαλεσω αν καποιος απο δω, ξερει καποιο πραγματικα αξιολογο μερος για εξερευνηση κ γενικα για περιεργα κ οχι μονο φαινομενα....!!!
Αυτα (κ ολιγον κουραστικα) απο μενα...
Αν κ εχω ακουσει ΤΟΣΑ για αυτην την σπηλια... εχω δει ΤΟΣΑ λιγα, κ σχεδον μηδαμινα...

_PiNhEaD_Μέλος
22/11/2003, 17:23:56
πολυ σωστα αυτα που ειπες Χαρη, αν και το συμβαν με την φωτογραφικη μηχανη θα πρεπει να ηταν συμπτωση!!
οσο για καποιους "παραξενους" ανθρωπους που κοβουν βολτες στην σπηλια, πολυ απλα (επειδη εχω μιλισει ακρετες φορες με τετοια ατομα) ειναι καποιοι, οι οποιοι πιγενουν στην σπηλια γιατι πιστευουν οτι το μερος τους "ανανεωνει ψυχικα".
τορα οσο για μαγνητικα πεδια και συσκευες που δεν δουλευουν, αυτα δεν ισχυουν!
εχω κατεβει σε οτι τρυπα υπαρχει μεσα στην σπηλια (υπαρχουν περιπου 7)
και δεν συμβαινει τιποτα οσον αφορα τα παραπανω!
ισως καμια φορα να τελειωσουν γρηγοροτερα οι μπαταριες, αλλα αυτο συμβενει λογω της αυξημενης υγρασιας που υπαρχει στην σπηλια

αυτα!

ΧαρηςΝέο Μέλος
23/11/2003, 03:46:11
Καλησπερα ξανα απο μενα...
Φιλε PiNhEaD_ δεν ξερω τι ακριβως επεξε εκει πανω.Το συμβαν με την φωτογραφικη το απεδωσα εκει (στο μαγνητικο πεδιο) λογω του οτι εχω δυο χρονια αυτην την φωτογραφικη κ ποτε δεν ξαναειδα κατι τετοιο...Βασικα κολλησα σε κατι που ειπεσ για 7 τρυπεσ... Απλα ηθελα να σου πω για ποιεσ 7 ??? εχω μια ξερω μονο, αυτη που οδηγει την λιμνη αλλα κ αυτην την μπαζωασανε τωρα...
Μηπως ξερεισ καμια αλλη σπηλια, η στοα που να ειναι μεγαλη κ φυσικα οχι κλειστη ??? Οσο για τον μαγκα με του παλιο τζιπ...τι να πω ???
Απλα ελεγα να το αναφερω αν κ ποτε δεν πιστεψα οτι ειναι καποιο φαντασμα η κατι αλλο εξωφυσικο...
Παντως αν δεν δεισ...δεν πιστευεισ...συνηθως...

_PiNhEaD_Μέλος
23/11/2003, 16:40:30
ναι υπαρχουν γιρω στις 7 τρυπες μεσα στην σπηλια, ολες σχεδον απο καπιο σημειο και μετα ειναι μπαζομενες η δεν οδηγουν πουθενα.
οσο για την τρυπα με την λιμνουλα εισαι σιγουρος οτι την εχουν μπαζωσει????

catΜέλος
23/11/2003, 19:15:58
Καλός ηρθες πάλι Pinhead, σιγά σιγά βλέπω επιστρέφεται εσείς οι παλιοί !!! ευχάριστω αυτό ...

Σχετικά με τις φωτογραφίες τώρα ...

Δεν με πείθουν ούτε μία στο εκατομμύριο …εχω ασχοληθεί με την επεξεργασία εικόνας …και ξέρω ότι είναι εφικτά πολλά πράγματα …χρησιμοποιώντας ένα photoshop….

Ασχετα από αυτά όμως, μπορεί να μην ισχύει τίποτα από αυτά και να είναι ολες οι φωτογραφίες φυσικές ….όμως και πάλι …

Ο εγκέφαλος εχει την ικανότητα όταν βλέπει μια ατελή εικόνα να την συμπληρώνει με την φαντασία του …..οπότε πιστεύω ότι κάτι τετοιο ισχύει και στην δική μας περίπτωση……τι πιο εύκολο από το να βάζεις την φαντασία να δουλέψει……

Πιστεύω ότι πολύ από μας όταν ήμασταν πιτσιρίκια …..αρεσκόμασταν στο να κοιτάμε τον ουρανό και δημιουργούμε εικόνες με τα περαστικά σύννεφα …..κάπως ετσι και με τους σχηματισμούς στα βράχια !!!!!

.

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"