- η γνωση - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
δεν ξερω πως ακριβως πρεπει να ξεκινησω αυτο το θεμα,θα πω αυτο ακριβως που νιωθω και ελπιζω 1)να καταλαβετε τη εννοω και 2)να μην εχει ξαναειπωθει(αν και μακαρι να εχει ξαναειπωθει...)
μπαινω πανω απο εναμησι χρονο στο esoterica και διαβαζω στα φορουμ γνωμες.και κοιταζω καθε φορα και σκεφτομαι,αραγε σε ποιο βιβλιο το διαβασε αυτο.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
εγω π.χ. θελω να μαθω για την μαγεία,μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι τα κλασικα?
αυτα τα ερωτηματα μπορω να τα κανω εγω και να βρω μια ακρη,αλλα γιατι να πρεπει ολοι να περασουν απο το ιδιο ζορι?
εγω οπως και ειμαι σιγουρος παρα πολλοι αλλοι εχουν διαβασει βιβλια που σκεφτονται οτι αν δεν τα ειχαν διαβασει θα ειχαν χασει παρα πολλα στη ζωη τους.
το οτι υπαρχουν προτασεις για εκδοτικους οικους ειναι κατι παρα μα παρα πολλη διαφορετικο απο αυτο που ζηταω,χρειαζομαι.
ΒΙΒΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αν ολοι προτειναμε απο ενα βιβλιο μαζι με τον λογο που προτεινουμε να το διαβασουν και οι αλλοι θα συγκεντρωναμε τρομερη γνωση και ολοι θα βοηθιομασταν παρα παρα πολλη.
αρα εκει καταληγουμε?στο να προτειναμε ολοι σε ενα απο τα φορουμ βιβλια?λιγο δεν ειναι?αν ομως ηταν η αρχη για κατι μεγαλυτερο?για ενα standard θεμα στην αρχη του site?αυτο κατι θα ηταν...η καλυτερη καταληξη αυτου που σκεφτηκα και γι αυτον τον λογο με διαβαζετε ειναι στο να επιλεγεις π.χ να μαθεις για τους αγγελους και κατευθειαν να βλεπεις 10 βιβλια που θα καλυψουν τις αποριες σου και ακομα παραπανω...
θα ηθελα τις γνωμες σας.
Το θέμα που έθεσες είναι αρκετά σημαντικό πιστεύω, διότι μια ψυχή προς αναζήτηση της ταυτότητάς της πολλές φορές δεν ξέρει που να αποτανθεί για να καλύψει την πνευματική της δίψα!
Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι να καταλάβει αρχικά ότι η ζωή δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά αλλά υπάρχουν και άλλες πραγματικότητες τις οποίες δεν αντιλαμβανόμαστε με τα αισθητήριά μας όργανα ούτε μπορούμε να κατανοήσουμε με την λογική που διαθέτουμε.
Φτάνει όμως μια στιγμή στη ζωή του κάθε ανθρώπου,όπου μια μικρή φωνούλα μέσα του τον κάνει να ψάξει και κάτι παραπάνω από τη μίζερη και ανούσια ζωή του. Έτσι όλοι εμείς που είμαστε σε αυτό το χώρο ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο, έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την αναζήτηση της πραγμάτωσης του εαυτού μας.
Όλα τα ακούσματα, όλα τα διαβάσματα, όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο μας είναι για να βοηθήσουν να αφυπνιστούμε να βοηθήσουν να οδηγηθούμε στο δρόμο της Πραγματικής Ζωής, μας διατηρούν σε εγρήγορση για να μη πέφτουμε πάλι στη πλάνη της Μάγια(ψευδαίσθησης) που μας δημιουργεί ο κόσμος που ζούμε.
Όλα είναι χρήσιμα και όλα χρειάζονται, αλλά ο δρόμος προς την Αληθινή Γνώση είναι κάτι που Δεν μαθαίνεται μέσα από τα βιβλία αλλά μπορεί να βιωθεί μόνο με προσωπική εμπειρία μέσω της εσωστροφής και του διαλογισμού.
Φιλικά,

Πολλά μέλη και σε διάφορα θέματα προτείνουν βιβλία και πιστεύω ότι αν βρεις κάποιο μέλος με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα και τον ρώτήσεις για πηγές και βιβλία θα σε εξυπηρετήσει ευχαρίστως.
Παράδειγμα για το θέμα της μαγείας που ανέφερες,μπορώ εγώ να σε πληροφορήσω που θα βρεις στην Ελλάδα τις πιο καλές εκδόσεις,αν και δεν είμαστε τόσο οργανωμένη σε αυτόν το τομέα ακόμη
Επίσης,μπορώ να σου υποδείξω και βιβλιοπωλείο στην Αγγλία,(ένα απο τα εκατοντάδες εκεί),με εκατοντάδες βιβλία στο θέμα,καινούργια ή δεύτερο χέρι.Αν μάλιστα επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω ε-μέιλ,θα σου στείλουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τον κατάλογο με όλα τα βιβλία που έχουν και μπορείς να παραγγέλεις ό,τι θέλεις και να σου έρθει ταχυδρομικώς.
Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου.

μπορουμε να κανουμε κατι οργανομενο?
ειναι σημαντικο αλλα χρειαζομαστε συμμετοχη...
εθεσα το θεμα γιατι πιστευω μας αφορα παρα παρα πολλη ολους.
Αγαπητέ φίλε,
νομίζω οτι πριν πας εκεί που λές ξεκίνα απο πιο βατά θέματα που θα θωρακίσουν το μυαλό και την ψυχή σου. Μη νομίζεις οτι σου μιλώ για θρησκείες και αμαρτίες και τέτοια, αλλά για διαλογισμό, αυτογνωσία και κριτική σκέψη. Πάντοτε χρειάζεται δουλειά, κόπος, υπομονή και επιμονή. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως φαντάζεσαι. Το πιο πιθανό δεν θα καταλάβεις λέξη και το πιο χειρότερο θα γίνεις ημιμαθής-ξερόλας... Προχώρα βήμα βήμα και θάρθει μόνο του και δεν θα χρειάζεσαι συμβούλους. Η Γνώση είναι μοναχικό ταξίδι και πρέπει να το κάνεις ακολουθώντας το δικό σου δρόμο αφού και όταν τον βρείς.
Αυτά σου τα λέω με αγάπη και σεβασμό κι εύχομαι να βρείς αυτό που θέλεις. Απλά μη βιάζεσαι και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Να σέβεσαι τον <Χρήστο> και να συζητάς μαζί του περισσότερο απο τους άλλους. Πίστεψε με έχει να σου πει πάρα πολλά.
Φιλικότατα σου εύχομαι τα καλύτερα
ΦΙΛΕ ΜΟΥ αναζητητη ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΞΕΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ....
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑΓΕΙΑ............
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ??????
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ??????
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ????
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????
Ο ΦΙΛΟΣ lorenzo ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
quote:
νομίζω οτι πριν πας εκεί που λές ξεκίνα απο πιο βατά θέματα που θα θωρακίσουν το μυαλό και την ψυχή σου. Μη νομίζεις οτι σου μιλώ για θρησκείες και αμαρτίες και τέτοια, αλλά για διαλογισμό, αυτογνωσία και κριτική σκέψη.
quote:
Αυτά σου τα λέω με αγάπη και σεβασμό κι εύχομαι να βρείς αυτό που θέλεις. Απλά μη βιάζεσαι και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Να σέβεσαι τον <Χρήστο> και να συζητάς μαζί του περισσότερο απο τους άλλους. Πίστεψε με έχει να σου πει πάρα πολλά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
αλλα ο σκοπος που εθεσα το θεμα ειναι το πως θα δημηουργησουμε ενα ας πουμε προτεινωμενο βιβλιοδρομο για το καθε θεμα που μας απασχολει.
ας ειναι η αυτογνωσια η ο διαλογισμος η η μυθολογια η οποιοδηποτε(και ευελπιστω στο μελλον να υπαρξει για ολα) αλλο θεμα αναπτυσετε σαυτο το υπερπλουσιο θεματολογικα site.(κατα την ταπεινη αποψη που εχω σχηματισει ξεψειριζοντας το 2 χρονια)
avatargr ημουν σιγουρος πως το Π.Χ. μπροστα δεν θα εφτανε και σε ευχαριστω που το παρατηρησες...το ειπα τελειως παραδειγματικα,θα μπορουσε στη θεση του να ηταν το αστρικο ταξιδι η η αυτοματη αναφλεξη...
χωρις να θελω να μειωσω τον ελευθερο διαλογο(πολλα συγνωμη αν φενετε οτι γινετε) θα ηθελα να μεινουμε στο θεμα,το οποιο ειναι πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα προτεινομενο βιβλιοδρομο για το καθε θεμα.η γνωμη μου ειναι οτι η συνταγη ειναι μια,οποιο θεμα και να αποφασισουμε να καλυψουμε.π.χ. ιστορια του αντικειμενου κλπ.το θεμα ειναι το ποια ειναι...
επαναλαμβανω οτι πιστευω πως χρειαζετε συμμετοχη
ειπα και παραπανω πως ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω θεμα και προσθετω πως οποιαδηποτε παρατηρηση σας για τον τροπο που το χειριζομαι θα ηταν παραπανω απο ευπροσδεκτη
αλλη μια χαρη θελω να ζητησω,επειδη τα λογια που χρησιμοποιω ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΟΣ για παραδειγμα ειναι λιγο ανθρωπου οχι ιδιαιτερα μορφωμενου,αν καταλαβε καποιος τη εννοω(που προφανως πολλη καταλαβαν για καλη μου τυχη...) και μπορει να το παραθεσει θα με εκανε πολλη χαρουμενο.
φιλοι μου τις γνωμες σας.
"The Butterfly effect" einai mia idiothta tou xronoy kai apodykneiei oti ola ta symvanta pou symvainoyn einai enwmena metacsy tous kai mia allagh diatarassei olh thn issoropia...
Dld...p.x. to koynhma twn fterwn mias sknhpas sthn afrikh epaicse shmantiko rolo shn dhmioyrgia tyfwna sthn amerikh..Pws?
Apla,as poume oti kapoios gyrnage pisw ston xrono kai ekane thn sknipa na mhn petacsei...Ayto shmainei pws mia allhloyxia symvantwn,den tha symvei opws synevhke,me apotelesma na mhn ginei o tyfwnas sthn amerikh...
Poio sygekrimena,mia tyxaia kai fantastikh allhloyxia tha mporoyse na einai h ecshs:
1)petaei h sknipa me x taxythta,me apotelesma ta ftera ths na koynioyntai me y syxnothta
2)Kathws petaei sto dromo ths vrisketai kapoio koynoypi,to opoio anagkazetai na allacsei poreia,logw epikymenhs sygkroyshs
3)To koynoypi petaei poio psila,me apotelesma na sygroystei me ena peristeri poy petaei ekei thn sygekrimenh stigmh (To aithma oti isws na mhn yparxoyn peristeria sthn afrikh einai swsto,alla logw elleipshs gnwsewn sta pthna evala ayto...mporeite na valete opoio thelete)
4)To peristeri anevainei mexri ta synefa (h opoiodhpote allo pthno pou exei thn sygekrimenh ikanothta) kai anevainei apo epanw tous..
5)Ta synnefa logw toy oti perase to peristeri apo mesa tous,allacsan diatacsh,me apotelesma mia peristrofikh kinhsh,apo fainomenika tyxaia allhloyxia symvantwn
5)Siga siga ayth h peristrofikh kinhsh,dhmioyrgei enan tyfwna,omws...h diarkeia poy ekane na anaptyxthei o tyfwnas htan h diarkeia poy ekanan ta synnefa na metaferthoyn apo thn afrikh sthn amerikh
6)Tyfwnas sthn amerikh
That's about that...Ayto poy ennoei oti h paramikrh allagh dhmioyrgei enan diaforetiko teleiws kosmo...
Isxyei kati tetoio?
An nai,tote yparxei tropos na provlepsoyme aythn thn allhloyxia symvantwn,h na prokalesoyme mia wste na provlepsoyme oysiastika to mellon?
"The Butterfly effect"
EINAI MIA ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΤΑΡΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ..
ΔΗΛΑΔΗ- ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-..ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΣΚΝΗΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...
ΠΩΣ;
ΑΠΛΑ ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΡΝΑΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΝΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ...
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
1)ΠΕΤΑΕΙ Η ΣΚΝΗΠΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ Υ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
2)ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ,ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
3)ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ( ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΤΗΝΑ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ:)
4)ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ('Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΤΗΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...
5)ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΠΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ...
5)---ΠΑΛΙ;--- ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΤΥΦΩΝΑ ..ΟΜΩΣ ..Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
6)ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
That's about that...ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΈΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ,'Η ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...;

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/04/2004 03:00:12
quote:
Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΈΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ,'Η ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...;
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ 'ΑΤΜΑ'... -ΕΧΜ..ΕΣΤΩ ΩΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ...-
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΝΟΕΡΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ..ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ..ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ...
ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ..ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ..ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ...ΦΑΣΗ...ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...(ΕΣΤΩ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΝΟΕΡΑ..ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....//ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΙΝΟΣ.../'Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΟΗ.... ΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ...)
ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ///ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ...
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΟΡΑΤΟ" ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ...
ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΩΝ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ...
ΜΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΡΑΚΤΑΛ....ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ....Ε ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΦΡΑΚΤΑΛ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..."ΜΗΔΕΝ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΟΡΑΤΗ Η "ΑΛΛΑΓΗ"....
ΧΜ..
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ....ΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ...
-LOVE BREAKES THE WINGS OF A BUTTERFY ON A WHEEL...-

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/04/2004 03:14:16
ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑ?
1)ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ,ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..
2)ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΛΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...(ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ..)
3)ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΣΕΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΕΡΟΛΟΓΩ...ΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΡΑΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
1)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ (VICE-VERSA Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ)
Π.Χ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ χ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 100.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ (ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ)...
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΑΠΛΟΠΟΙΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ) ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, Α Λ Λ Α ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ (ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΑΖΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ...
1)ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
2)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙΡΟΙΕΣ..
3)ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ,ΜΙΑ ΠΑΛΙΡΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...
4)ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ
5)ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ
6)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΙΡΟΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΕΣ
7)ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΤΕΣ..
ΟΥΦΦ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΕΝΤΟΝΑ..
ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ..
ONE STEP AT A TIME..
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΙΝΟΣ..."
ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ-ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ?
ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ?
quote:
MY FRIEND ΑΤΜΑ,ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...ΓΡΑΦΕΙΣ:
"ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΙΝΟΣ..."ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ-ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ?
ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΜΑ?
(ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ:)
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΛΞΕΙΣ ....ΤΟΤΕ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.."ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΙΝΟΣ..."
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ "ΤΙΝΟΣ"..ΤΙΘΕΤΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΣ ΠΕΤΡΑ ΕΙΤΕ ΑΝΡΘΩΠΟ ΕΙΤΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ...
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΕΛΙΣΣΟΜΑΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ..
ΤΟ ΣΗΜΑΤΝΙΚΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΓΝΕ ΦΑΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ...ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ....
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΔΗ 'ΒΛΕΠΩ' ΚΑΙ ΖΩ....
ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΠΤΟΦΥΕΣΤΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΙΜΓΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ "ΣΙΓΟΝΤΑΡΩ" ΤΗΝ "ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ"...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΨΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ....
ΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Μ Ε ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ "ΝΑ ΕΔΙΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ(ΟΧΙ ΠΙΑ:)/ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ)!
ΥΓ:(ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ-ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ- ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!
-ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΕΥΓΕ,ΝΕΑ ΜΟΥ:)
"ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ"+"ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΔΕΣ..
ΕΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΣΩ..PLUS:ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ!)
ΠΥΘΙΑΤΜΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ,ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ),ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΙΨΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..
ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΞΑΝΕΙΔΙΚΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΘΕΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ...ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ (ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ)...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΤΜΑ..
Το Butterfly Effect είναι γνωστό ότι ισχύει (ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ)... αφού είμαστε μέρος του ΟΛΟΥ είναι φυσικό να υπάρχουν κάποιες αλληλεπιδράσεις... Τώρα το μέγεθος δεν ξέρω αν μπορεί να'ναι τόσο πολύ μεγάλο όσο θέλουν να μας το παρουσιάσουν μάλλον ως προς "εντυπωσιασμό"...

ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΟΥΜΕ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ).ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ΤΥΧΑΙΟ Ή ΜΗ) ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ; ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ...................ΗΔΗ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ !!!
αν δεν εχεις ουτε θα κατανοησεις κατι(ο,τι θελεις:)
ουτε θα εχεις "συμπερασμα"(το αυτο σημαινει:)
....
quote:
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ΤΥΧΑΙΟ Ή ΜΗ) ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;
το γεγονος οτι ηρθες εδω/ετσι απλα.
επειδη πριν ερθεις ειμασταν μοναχα οσοι ειμασταν.
το γεγονος της ακολουθιας των συμπτωσεων μου εχει αποδειξει απειρες φορες ....ολα οσα ....
το γεγονος οτι καποιος που δεν εχει την υπομονη ουτε καν "να το αναλυσει"...δεν το καταλαβαινει δεν με ενδιαφερει αληθεια.
αν ζαλιστηκες κατεβα.ειναι απλο.εμεις θα συνεχισουμε.κι αυτο απλο ειναι.
τα υποκειμενικα οσο και αν φαινονται εξωπραγματικα 'η παιχνιδια του μυαλου η της φαντασιας για οσους τα ζουμε ειναι πραγματικοτητες και θα απιτουσα το σεβασμο οσων μοναχα εχουν ακουσει αλλα δεν εχουν ΔΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΜΙΑΣ ...ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ...
ΑΤΜΑ
ΥΓ.(ΑΒΑΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ,ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 2Β;
ΒΑ-Λ-ΤΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΣXETIKA/INDERESTIN'INDEED:)

Technoshamanism