ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

Levana30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/01/2012, 08:22:02
quote:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DRAGON BALL Z!!!!!!

Μακράν το καλύτερο! Είναι άλλο επίπεδο απο μόνο του.

Edited by - alex22 on 08/01/2012 08:22:58

psileas77Νέο Μέλος
06/02/2012, 22:55:48
Καλησπέρα παιδιά:) Το θέμα σας είναι όντως εκπληκτικό! Τέτοια παιδικά που βλέπαμε την δεκαετία του 80 δεν προβάλλονται σήμερα! Εγώ έχω ακόμα κάποιες βιντεοκασσέτες με όλα αυτά που βλέπαμε και τώρα που δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να δεις στην τηλεόραση, είναι μια ευχάριστη συντροφιά για μένα και τα παιδιά μου:)Η συλλογή μου αποτελείται από:
Κάντυ Κάντυ, Χάϊντι, Νιλς Χόλγκερσον, Αστυνόμος Σαίνης, Σπόρτ Μπίλλυ, Φρου Φρου, Θάντερκατς, Στρουμφάκια, Μικρό Μου Πόνυ, Κινέζικα Παραμύθια, Jumaru, Kabamaru, Saber Rider και Οδύσσεια Του Διαστήματος, όλα με την παλιά ελληνική μεταγλώττιση.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο από αυτά ή και όλα ας μου στείλει μήνυμα στο iliasnte@gmail.com

psileas77Νέο Μέλος
06/02/2012, 23:01:25
quote:

Γεια σας παιδιά! Φοβερό θέμα!
Έβλεπε κανείς σας τους Thundercats? Είχα φάει χοντρό κόλλημα με τον Tigra όταν ήμουνα μικρή. Επίσης κανείς δεν αναφέρει το μέγα Ιζνογκούντ: "Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη!". Πολύ γέλιο! Και κάτι ακόμα: Δεν ξέρω αν θυμάστε το Sports Billy. Ήταν ένα αγοράκι και είχε ένα μαγικό σακίδιο και έβγαζε από μέσα ό, τι ήθελε. Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω;
Καλησπέρα:)Είχα κι εγώ μανία με τους Θάντερκατς και τον Sport Billy και ακόμα έχω:) Έχω τα επεισόδια τους σε παλιές βιντεοκασσέτες και τώρα βέβαια και σε dvd γιατί τα βλέπουν τα παιδιά μου:) Αν τα θες απάντησέ μου:)

09/02/2012, 20:58:03

BLACKSTAR

BRAVESTARR

το κλαμα αρχίζει της κιθάρας. δεν οφελεί να την σωπάσεις..

angelika28970Νέο Μέλος
10/02/2012, 17:09:24
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουριο μελος και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ.:)Δεν ξερω αν αναφερατε 3 απο τα αγαπημενα μου παιδικα...sailor moon, pokemon και naruto.Παιδια ειχα φοβερο κολλημα με αυτα.....ειδικα τα ποκεμον απο 5 χρονων με θυμαμαι να τα βλεπω....ειναι φανταστικα!

AsterasXXX27Νέο Μέλος
26/02/2012, 20:11:34
Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιος εδω.Θελω την βοηθεια σας.Ψαχνω ενα παιδικο σχετικα μεγαλο που επαιζε παλια στο juniors tv.Δεν το θυμαμαι καλα.Θυμαμαι οτι ηταν ενας βασιλιας ο οποιος εψαχνε να βρει εναν καρβουνιαρη κ μια κοπελα μεσα στο βασιλειο του.Αυτοι οι δυο προσπαθουσαν να γλυτοσουν και θυμαμαι τους βοηθουσε ενα κορακι.Στο τελος της ταινιας θυμαμαι ενα ρομποτ να καταστρεφει τα παντα.Αν καταλαβατε ποιο παιδικο λεω απαντηστε μου.Ευχαριστω.

Giorgos_garfieldΝέο Μέλος
27/02/2012, 00:47:59
Καλισπέρα σε όλη την παρέα!!! Χάρηκα πολύ όταν βρήκα αυτό το forum! Ψάχνω απεγνωσμένα το όνομα ενός παλιου παιδικού απ το οποίο τηιμάμαι μόνο ότι υπήρχε 1 κιθαρίστας με παντελονι ασπρο καμπανα και οτι γενικοτερα ήταν μια τάξη σχολείου (νομίζω) που ανοιγε η δασκάλα μια πορτα στον πινακα με κιμωλία και πήγεναν σε άλλο κοσμο. Οποιος το ξέρει ασ βοηθήσει!!! Ευχαριστώ!!!!! Α και νομιζω πως ο κιθαρίστας ηταν μορφή ενός πραγματικού κιθαρίστα.

NorthStarΜέλος
01/03/2012, 21:52:27
quote:
Ψάχνω απεγνωσμένα το όνομα ενός παλιου παιδικού απ το οποίο τηιμάμαι μόνο ότι υπήρχε 1 κιθαρίστας με παντελονι ασπρο καμπανα και οτι γενικοτερα ήταν μια τάξη σχολείου (νομίζω) που ανοιγε η δασκάλα μια πορτα στον πινακα με κιμωλία και πήγεναν σε άλλο κοσμο. Οποιος το ξέρει ασ βοηθήσει!!! Ευχαριστώ!!!!! Α και νομιζω πως ο κιθαρίστας ηταν μορφή ενός πραγματικού κιθαρίστα.

Mission Magic

http://www.youtube.com/watch?v=1e5NlaM8bgI

quote:
Ψαχνω ενα παιδικο σχετικα μεγαλο που επαιζε παλια στο juniors tv.Δεν το θυμαμαι καλα.Θυμαμαι οτι ηταν ενας βασιλιας ο οποιος εψαχνε να βρει εναν καρβουνιαρη κ μια κοπελα μεσα στο βασιλειο του.Αυτοι οι δυο προσπαθουσαν να γλυτοσουν και θυμαμαι τους βοηθουσε ενα κορακι.Στο τελος της ταινιας θυμαμαι ενα ρομποτ να καταστρεφει τα παντα

Le Roi et L' Oiseau

http://www.youtube.com/watch?v=3ZMtSYUdxv8

BigTsoΝέο Μέλος
11/03/2012, 23:25:18
Γεία σας, τι κάνετε; Εδω και δυο (2) περιπου εβδομάδες εχω την εξής απορεία να παιδικο στον αλφα επαιζε πριν περιπου 8 χρονια ( +/- 2) με ενα λυκο και μια κακια μαγισσα την πανουκλα το θυμάστε?? Προσπαθώ να βρώ το όνομα και δεν μπορω....αν το ξερετε βοηθηστε...περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω να σας δωσω!! Ευχαριστω!!

BigTsoΝέο Μέλος
11/03/2012, 23:50:01
quote:

Γεία σας, τι κάνετε; Εδω και δυο (2) περιπου εβδομάδες εχω την εξής απορεία να παιδικο στον αλφα επαιζε πριν περιπου 8 χρονια ( +/- 2) με ενα λυκο και μια κακια μαγισσα την πανουκλα το θυμάστε?? Προσπαθώ να βρώ το όνομα και δεν μπορω....αν το ξερετε βοηθηστε...περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω να σας δωσω!! Ευχαριστω!!

να προσθέσω κάτι πληροφορίες αν θυμάμαι καλά ήταν σε ένα δασος ο λύκος νομίζω είχε πρασινο πανοφόρι και καπέλο και σπαθί για όπλο. Είχε και παρέα αλλα δεν θυμάμαι τι ζωα ή αν υπηρχαν και άνθρωποι. Επιπλέον τα επεισόδια ήταν αυτοτελή. Τα χρώματα του λύκου πρέπει να ήταν καφε-μπεζ. Η μαγισσα φορούσε μαύρα. Πρέπει να υπήρχε και μια κοπελιά και ήταν φίλη του λύκου!! Αυτά και άν τα θυμάμαι και καλα....σας παρακαλω βοηθήστε με....!!