ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

oneiric135 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
actionmailΝέο Μέλος
13/04/2004, 12:15:26
Η λύση είναι ΜΙΑ
Να πας εκκλησία να κοινωνήσεις. Και ΤΙΠΟΤΑ δεν θα τολμά να σε πλησιάσει !!!!!!
Πήγα και πήρα το Αγιο Φως από την πλάκα από την εξαρχεία του Παναγίου Τάφου !!!!!!! Θαύμα παιδιά , ένα θαύμα που το βλέπω συνέχεια.
Τέτοια λάμψη δεν έχω δει σε άλλη φλόγα
Είναι πεντακάθαρη και τόσο φωτεινή λες και κοιτάς ένα κομμάτι ήλιου.
Χώρια του ότι το φαναράκι δεν καίει έτσι όπως καίει με φλόγα κανονική απλά είναι ζεστό. Είναι απίστευτο
ΤΙΠΟΤΑ δεν φοβόμαστε όταν έχουμε στη καρδιά μας τον Θεό κιας κοροιδέψουν όσοι δεν πιστεύουν .Δεν πειράζει , εγώ το λέω
oneiric1Μέλος
14/04/2004, 15:14:39
Astral απίστευτο..! Και ‘γω, την τελευταία και πιο τρομακτική ίσως φορά, ένιωσα βήματα επάνω μου αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσω τι ήταν ακριβώς! Νόμιζα ότι αυτό είχε συμβεί μόνο σε μένα!

Crystalaki μου, δεν έχω λάβει e-mail σου!!!!!! Χριστός Ανέστη!

Γιατί να σε κοροϊδέψει κάποιος action? Ο καθένας λέει την γνώμη του! Να ‘σαι καλά!

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

Crystal_tearΜέλος
15/04/2004, 21:21:08
Εστειλα περισότερα απο ενα καλη μου Ειρήνη, αλλα δε θέλω να υποψιαστώ οτι παρακολουθουν το μαιλ μου, ουτε ποιοι το κανουν, ζητώ συγνωμη απο το τον Admin γιατι χρησημοποιω το forum για προσοπικο οφελος αλλα νομιζω οτι ειναι ποιο ασφαλές απο το μαιλ μου.

Infected MushroomsΝέο Μέλος
23/04/2004, 15:18:43
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ (ΑΙΓΙΝΑ) Η ΟΠΟΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΕΙΔΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΣΑΝ ΧΑΡΟ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ-ΠΝΟΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ "ΑΥΤΟ" ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ...
ΟΜΩΣ...ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΝΑ...ΓΚΡΙΖΑΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ...ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ...ΚΑΙ "ΝΟΜΙΖΑ" ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΑΝΟΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ...ΚΟΙΤΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ...Η ΦΩΝΗ ΕΒΓΑΙΝΕ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Κ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ,ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ,ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ,"ΞΥΠΝΗΣΑ" (ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ κ.τ.λ. ΌΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ-ΒΟΥΗΤΟ,ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΣΙΑ...
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ,ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ,ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΟΙΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΔΥΝΑΤΑ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟΤΟΜΑ...
ΤΕΛΙΚΑ...ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 5-7 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ-ΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ(ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΑΚ... ΟΝΕΙΡΑ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΥΠΟΒΟΛΗ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙ,ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ κ.τ.λ....ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΠΤΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΜΑΙ...ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ: "ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?" ). ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ=ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ=0,ΕΙΧΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ,ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΝΗ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΙΩΣΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΤΩΡΑ,ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ,ΕΝΙΩΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΤΙ" ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΔΩ(ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ)...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ" ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ=ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΗ ή ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ,ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΑΦΗ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΑ" ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ "ΤΙΣ ΕΦΑΓΑ" ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΚΠΝΟΗ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΟΙΞΕ-ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ 1) ή ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.. ή 2) ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΤΥΠΙΕΣ,ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΟΙΜΗΘΩ!
ΦΡΙΚΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΥΠΝΙΑ...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ: ΤΙ ΚΑΝΩ? ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥΔΙΑΖΩ Κ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΒΟΥΙΖΕΙ..ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΩ ΨΗΛΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΟΝ "ΘΕΟ"...ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΕΥΓΕΙ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...(ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ...)

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ...ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ,ΕΚΑΤΣΑ ΟΚΛΑΔΟΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΑΝ ΘΑ ΔΩ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΝΑΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑΝ "ΝΑΝΟ" ΝΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ (ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ)...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ ΤΟΤΕ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΕΙΑΣ...ΜΟΝΟ ΚΑΠΝΙΖΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ!

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 3 ΣΥΜΒΑΝ...ΕΚΑΝΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ...ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ TV ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ...

ΖΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ...ΧΩΡΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΜΑΧΕΣ"....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ "ΟΠΛΟ"...Η ΜΟΝΗ ΜΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΑ ΠΗΡΑ 2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ "ΚΑΤΙ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ...ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ...ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΥΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ...ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!

Υ.Γ.: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ...Η ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ...ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ...ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ...ΦΩΝΑΖΑ...ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ....

nicolastheoΝέο Μέλος
27/04/2004, 01:09:27
Είμαι νέος στο forum και έψαχνα απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που με βασανίζουν σχετικά με τη mora όπως την αποκαλούν και στην γειτονική yugoslavia .
Παλιά όταν ζούσε η συχωρεμένη η γιαγιά μου το πάθαινε συχνά και ήμουνα εκείνος που πάντα τη σκουντούσε για να ξυπνήσει και να λυτρωθεί από αυτή τη γυναίκα που για κάποιο άγνωστο λόγο προσπαθούσε να την πνίξει χωρίς όπως η γιαγιά μου είχε πει να μιλάω εκείνη την ώρα .Μετά από πολλά χρόνια και ενώ η γιαγιά μου έχει φύγει από τη ζωή αυτό το φαινόμενο παρουσιάσθηκε και σε μένα. Μόνο που αυτή τη φορά όχι μόνο σαν γυναίκα αλλά ούτε καν να έρχεται σε επαφή μαζί μου. Κάθε βράδυ γινότανε μάχες . σιγά – σιγά κατάφερα να ξυπνάω μόνος μου και να την αποφεύγω .πριν τρία χρόνια καθώς εξομολογούμουνα σε έναν μοναχό ιερέα του το είπα . η αντίδραση του ήτανε να μου δόση ένα βιβλίο «οι χαιρετισμοί τις Θεοτόκου» και να μου πει κάθε βράδυ προτού πάω για ύπνο να διαβάζω το συγκεκριμένο κομμάτι (Άγγελος προστάτης ουρανοθεν…….)’Το πιστεύεται η όχι δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε …
Πριν λίγο καιρό σαν καλός ‘’χριστιανός’’ που είμαι το άφησα στην άκρη –το ξέχασα να πω ? δεν ξέρω…
Αυτή τη φορά καταλαβαίνω και πότε έρχεται για να μην σας πω και σας κουφάνω τελείως ότι τις περισσότερες φορές είμαι σε κατάσταση πριν από τον ύπνο …
Έχω τέλεια αίσθηση του χώρου ακόμα και να ρυθμίζω τη φωνή μου η τις κινήσεις μου τόσο που ίσα ίσα να καταλαβαίνει η αρραβωνιαστικιά μου και με ξυπνά….
Η μορφή τις γυναίκας πάντα είναι η ίδια ( ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ) πρόσωπα οικεία σε μένα που ξαφνικά αλλάζουν μορφή σε άγνωστα πρόσωπα όχι τρομακτικά και που μόλις καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν μου αρέσει και από απόσταση με τα μάτια προσπαθεί να μου κάνει αυτό που και οι παραπάνω προανέφεραν ….
Το βιβλιαράκι το ξαναβρήκα πιστεύω πως θα ησυχάσω …μα η απορία μου είναι γιατί να συμβαίνει αυτό σε τι καθαρά οφείλετε και πως εγώ το έχω συνηθίσει και καταλαβαίνω αλλά και το παθαίνω πλέων καν πριν με πάρει ο ύπνος?

nicLasnk

vogiasΝέο Μέλος
28/04/2004, 02:09:02
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΧΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΗ ΣΑΝ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΙΘΕΙΑ....

ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.

ΠΟΣΟΙ/ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ???
ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ. Η ΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ/ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΨΥΧΩΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΦΙΛΙΚΑ... VOGIAS

oneiric1Μέλος
28/04/2004, 12:34:00
Εγώ πάντως δεν έχω ούτε και είχα ποτέ γάτα.

~ Ειρήνη ~

AthinaΝέο Μέλος
28/04/2004, 12:45:20
Τι να πω...Προσωπικα εχω γατα και μαλιστα μαυρη....Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο

Crystal_tearΜέλος
28/04/2004, 14:19:35
Έχω γάτα, ειχα και πάνω απο μια αλλα δεν ξέρω αν εχει σχεση.

Ειρήνη παλι εγραψες. Μου αρέσουν πολύ η pics κατω!

Edited by - Crystal_tear on 28/04/2004 14:20:17

oneiric1Μέλος
28/04/2004, 15:15:31
Καλέ μου Νίκο σ’ ευχαριστώ πολύ-πολύ!

~ Ειρήνη ~

nickfloydΝέο Μέλος
27/06/2011, 02:39:44
Φίλοι του σαϊτ γειά σας!

Δε θα έγραφα αν δε συνέβαινε κάτι που τους τελευταίους μήνες έχει τραβήξει την προσοχή μου...
Είμαι παίχτης του πόκερ εδώ και 2 χρόνια αλλά τους τελευταίους 2 μήνες περίπου, συμβαίνει να έχω παρατηρήσει να μου "έρχεται"συνέχεια το φύλλο 2με9 ή 9με2.Μου έρχεται περιέργως συχνά και να σημειωθεί πως είναι το μόνο ζευγάρι που έρχεται τόσο συχνά ώστε να το απομνηνονεύσω.Το πιο περίεργο είναι πως ενώ είναι χάλια φύλο (όσοι παίζουν πόκερ ξέρουν)αρκετές φορές έχω κερδίσει με αυτό!Επίσης είμαι και 29 χρονών.
Υπάρχει κάποια ερμηνεία;
Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ για το χρόνο σας!

27/06/2011, 03:52:10
Καλώς ήρθες nickfloyd

Πράγματι, συχνά συμβαίνουν περίεργες "συμπτώσεις" που έχουν να κάνουν με αριθμούς. Όπως το ακόλουθο: τις περισσότερες φορές που κοιτάς την ώρα (σε ηλεκτρονικό ρολόι) τα νούμερα να είναι του τύπου "12:12", ή "00:00", ή "13:31", ή "03:33", κ.λπ. Μοιάζει κάποιες φορές σαν τα νούμερα να σου κάνουν πλάκα! Έχουν συζητηθεί μάλιστα και κατά καιρούς τέτοια περιστατικά στα forums, ενδεικτικα μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο θέμα: Περίεργες και συχνές συμπτώσεις με νούμερα κι αν θες να συμμετάσχεις κι εκεί.

Μια σημείωση μόνο για τον τίτλο του θέματος που άνοιξες: επειδή από τον τίτλο δε μπορεί να καταλάβει κανείς ποιό είναι το θέμα, παρά μόνο εάν το ανοίξει και διαβάσει το εισαγωγικό σου μήνυμα, προσθέτουμε το συμπλήρωμα: (σύμπτωση με αριθμούς στο πόκερ)
Οπότε το θέμα μετονομάζεται από:
9+2=?
σε:
9+2=? (σύμπτωση με αριθμούς στο πόκερ)

Αλήθεια, τι σημαίνουν τα φύλλα 2 με 9 και 9 με 2;

nickfloydΝέο Μέλος
27/06/2011, 05:41:23
Δε σημαίνουν κάτι, απλά είναι ζεύγος φύλλων το οποίο μου τυχαίνει συχνά.
Έχεις ακούσει που λένε κρύβει άσσους στο μανίκι του;Ε εγώ κρύβω 2 και 9

42NAΜέλος
28/06/2011, 01:11:09
H 2α Σεπτεμβρίου είναι η 245η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο (246η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 120 ημέρες.

Γεγονότα

44 π.Χ.- Η Κλεοπάτρα ανακηρύσσει το γιο της Καισαρίωνα συμβασιλέα της Αιγύπτου.
31 π.Χ. - Ναυμαχία του Ακτίου: ο Οκταβιανός Αύγουστος νικά τη συμμαχία Μάρκου Αντώνιου και Κλεοπάτρας και λίγο αργότερα αναλαμβάνει αυτοκράτορας της Ρώμης.
1649 - Οι δυνάμεις του Ιννοκέντιου Ι΄ καταστρέφουν την ιταλική πόλη Κάστρο.
1666 - Ξεσπάει η Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου που καταστρέφει 10.000 κτήρια, ανάμεσα στα οποία και ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Παύλου.
1752 - Η Βρετανία υιοθετεί το Γρηγοριανό Ημερολόγιο .
1792 - Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, γίνονται, με προτροπή του Μαρά, σφαγές επισκόπων και βασιλοφρόνων από τον όχλο σε φυλακές στο Παρίσι.
1822 - Οι Σουλιώτες μετά από διαδοχικές αποτυχίες και συμφωνία με τον Κεσέρ Πασά, εγκαταλείπουν τις εστίες τους και αναχωρούν για τα Επτάνησα.
1866 - Ξεσπάει εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Κρητική Επανάσταση έως το 1869, χωρίς επιτυχία.
1870 - Μία μέρα μετά την Μάχη του Σεντάν, ο Ναπολέων Γ΄ παραδίδεται στους Πρώσους.
1898 - Μάχη του Ομντουρμάν, κατά την οποία οι Αιγύπτιοι και οι Βρετανοί νικούν τους φυλάρχους του Σουδάν. Στην εν λόγω μάχη γίνεται για πρώτη φορά και χρήση πολυβόλου σε μάχη.
1945 - Με την παράδοση της Ιαπωνίας, λήγει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Η επίσημη τελετή λαμβάνει χώρα επί του πολεμικού πλοίου "Μιζούρι" στα ανοιχτά του κόλπου το Τόκιο.
1945 - Το Βιετνάμ γίνεται ανεξάρτητο από τη Γαλλία.
1958 - Μάχη στον Αχυρώνα, στο Λιόπετρι Αμμοχώστου , η φονικότερη από την έναρξη της δράσης της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου. Τέσσερις άνδρες της ΕΟΚΑ (Φώτης Πίττας, Ανδρέας Κάρυος, Ηλίας Παπακυριακού και Χρίστος Σαμάρας) πέφτουν ηρωικά, ενώ σκοτώνονται και τραυματίζονται αρκετοί Βρετανοί στρατιώτες.
1960 - Εκλέγεται για πρώτη φορά κοινοβούλιο στην ιστορία του Θιβέτ (Ημέρα της Δημοκρατίας στο Θιβέτ).
1966 - Ο Χρήστος Παπανικολάου κερδίζει το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στη Βουδαπέστη με 5,05.
1967 - Το μικροσκοπικό Πριγκιπάτο του Σίλαντ (Sealand) κηρύσσει μονομερώς την ανεξαρτησία του, με επικεφαλής τον αυτοαποκαλούμενο Πρίγκιπα, Πάντι Ρόι Μπέιτς.
1969 - Εγκαθίσταται στο Ρόκβιλ Σέντερ της Νέας Υόρκης το πρώτο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ).
1987 - Η εταιρεία Philips κυκλοφορεί το Video CD.
1990 - Η Υπερδνειστερία κηρύσσεται μονομερώς σοβιετική δημοκρατία.
1996 - Υπογράφεται εκεχειρία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους αντάρτες στις Φιλιππίνες, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος που διήρκεσε 24 χρόνια.
1998 - Από συντριβή αεροσκάφους McDonnell Douglas MD-11 της ελβετικής εταιρείας «Σουίς Αιρ» στον Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στο Πέγκις Κόουβ σκοτώνονται και οι 229 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και 12 Έλληνες.
1998- Δικαστήριο του ΟΗΕ εφαρμόζει για πρώτη φορά το νόμο που απαγορεύει τη γενοκτονία (1948) με την καταδίκη του πρώην δημάρχου μικρής πόλης στη Ρουάντα, του Ζαν Πολ Ακαγιέσου για 9 εγκλήματα.
1998- Οι πιλότοι της Air Canada κάνουν την πρώτη τους απεργία στην ιστορία της εταιρείας.

Γεννήσεις

1601 - Λουδοβίκος ΙΓ΄, Βασιλιάς της Γαλλίας.
1661 - Γκέοργκ Μπεμ, Γερμανός οργανίστας.
1805 - Εστέμπαν Ετσεβερία, Αργεντινός λογοτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής.
1877 - Φρέντερικ Σόντυ, Βρετανός χημικός, τιμημένος με βραβείο Νόμπελ.
1901 - Ανδρέας Εμπειρίκος, Έλληνας ποιητής.
1923 - Βαλέριαν Μπόροβτσικ, Πολωνός σκηνοθέτης.
1926 - Ιμπραχίμ Ναζίρ, πρωθυπουργός (1957-68) και πρόεδρος στις Μαλδίβες (1968-78).
1929 - Χαλ Άσμπι, Αμερικανός σκηνοθέτης, βραβευμένος με Όσκαρ.
1933 - Ματιέ Κερέκου, Πρόεδρος του Μπενίν (1972-91, 1996-2006).
1936 - Άντριου Γκρόουβ, συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας λογισμικού Intel.
1938 - Κ. Γουίλσον Μαρκλ Τζούνιορ, Καναδός μηχανικός, εφευρέτης της τεχνικής χρωματισμού ταινιών.
1938 - Τζουλιάνο Τζέμα, Ιταλός ηθοποιός.
1939 - Μάνφρεντ Ματουσέφσκι, Ανατολικογερμανός δρομέας (2 φορές πρωταθλητής Ευρώπης 1962, 1966) στα 800μ., 3ος το 1969.
1939 - Ζακ Λανγκ, Γάλλος Υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας (1992-93, 2000-02), φίλος της Μελίνας Μερκούρη.
1950 - Μάικλ Ρότερ, Γερμανός μουσικός.
1950 - Ροζάνα ντε Σότο, Αμερικανίδα ηθοποιός.
1951- Μαρκ Χάρμον, Αμερικανός ηθοποιός.
1952 - Τζίμι Κόνορς, μεγάλος Αμερικανός τενίστας, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη το 1974-75.
1959 - Πέτρος Ξανθόπουλος, Έλληνας ποδοσφαιριστής.
1961 - Κάρλος Βαλντεράμα, Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, που θεωρείται συχνά ο σπουδαιότερος Κολομβιανός παίκτης που υπήρξε ποτέ.
1964 - Κιάνου Ριβς, Αμερικανός ηθοποιός.
1965 - Λένοξ Λιούις, καναδικής και βρετανικής καταγωγής πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας (παγκόσμιος βαρέων βαρών, ολυμπιονίκης 1988).
1966 - Ολιβιέ Πανίς, Γάλλος πιλότος της Φόρμουλα Ένα.
1967 - Αντρέας Μέλερ, Γερμανός ποδοσφαιριστής, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο (1990) με την εθνική της χώρας του.
1968 - Σάλμα Χάγιεκ, Μεξικανή ηθοποιός.
1969 - K-Ci, Αφροαμερικανός τραγουδιστής της ριθμ και μπλουζ, σόουλ και τραγουδοποιός.
1971 - Κιετίλ Αντρέ Άαμοντ, Νορβηγός ολυμπιονίκης στο αλπικό σκι, ο πρώτος αθλητής του αλπικού σκι στην ιστορία που κατέκτησε 7 ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα του.
1974 - Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, γνωστός ως Real D, μέλος του συγκροτήματος Αctive Member.
1976 - Φιλ Λίπσκομπ, Αμερικανός τραγουδιστής, μέλος του μέταλ συγκροτήματος Taproot.
1977 - Ελίτσα Τοντόροβα, Βουλγάρα τραγουδίστρια έθνικ και οργανοπαίκτρια (τραγούδι : Voda), που εκπροσώπησε τη Βουλγαρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το 2007.
1980 - Βασίλης Μαζαράκης, Έλληνας πρωταθλητής του τένις.
1980 - Ντανιέλ Εντουσέι, Γκανέζος ποδοσφαιριστής (Αιγάλεω, Αθηναϊκός, Εθνικός Αστέρας, εθνική Γκάνας).

Θάνατοι

421 - Κωνστάντιος Γ', Ρωμαίος συναυτοκράτορας (421), έπειτα από μόλις 8 μήνες συναυτοκρατορίας με τον Ονώριο στη Δύση.
595 - Ιωάννης ο Νηστευτής, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως.
1031 - Εμέρικος η Ίμρε, άγιος και πρίγκιπας της Ουγγαρίας.
1397 - Φραντσέσκο Λαντίνι ή Λαντίνο, 72;, Ιταλός συνθέτης.
1540 - Νταβίτ Β΄ , 39, Βασιλιάς (νεγκούς) της Αιθιοπίας , γνωστός ως Δαβίδ Β΄ (1508 -1540) , σκοτώνεται σε μάχη στο Ντέμπρε Ντάμο.
1566-Ταντέο Ζούκαρι, 37, Ιταλός ζωγράφος.
1652- Χοσέ ντε Ριμπέρα, 61, Ισπανός ζωγράφος, γνωστός και ως Τζουζέπε ντε Ριμπέρα.
1680- Περ Μπράχε, 78, Σουηδός στρατιωτικός και πολιτικός.
1688- Σερ Ρόμπερτ Βάινερ, 57, Δήμαρχος του Λονδίνου (1674-88).
1690- Φίλιππος Γουλιέλμος, 74, εκλέκτορας του Παλατινάτου (1685-90).
1764- Ναθάνιελ Μπλις, 64, Βρετανός αστρονόμος, Βασιλικός αστρονόμος την περίοδο 1762-64.
1768- Αντουάν Ντεπαρσιέ, 64, Γάλλος μαθηματικός.
1787- Σίγκμουντ Μπαριζάνι, γιατρός, φίλος του Μότσαρτ.
1813- Ζαν Βικτόρ Μαρί Μορό, 50, Γάλλος στρατηγός, τραυματίζεται θανάσιμα στη μάχη της Δρέσδης.
1820- Τζιακίνγκ, 59, ο 6oς Αυτοκράτορας της Δυναστείας Μαντσού στην Κίνα (1796-1820).
1832-Φραντς Ξάβερ φον Ζαχ, 78, Γερμανο-ούγγρος αστρονόμος, ο οποίος το 1798 οργάνωσε την πρώτη σύνοδο αστρονόμων με επίτιμο καλεσμένο το Ζοζέφ Λαλάντ.
1834- Τόμας Τέλφορντ, 77, Σκοτσέζος πολιτικός μηχανικός.
1836- Ουίλιαμ Χένρι, 61, Άγγλος γιατρός και χημικός (διατύπωσε ομώνυμο νόμο, το 1803), αυτοκτονεί.
1865- Σερ Ουίλιαμ Ρόουαν Χάμιλτον, 60, Ιρλανδός μαθηματικός και αστρονόμος, που ανέπτυξε τη θεωρία των κουατερνίων και ανακάλυψε το φαινόμενο της κωνικής διάθλασης.
1877- Κωνσταντίνος Κανάρης, 77, θρυλικός ναύαρχος του ’21 και Πρωθυπουργός (1863) που καταγόταν από τα Ψαρά.
1900- Ιούλιος Γαλβάνης, Έλληνας καθηγητής χειρουργικής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο.
1906 - Αθανάσιος Χατζηπανταζής, οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνα, σκοτώνεται σε συμπλοκή με τους Τούρκους στις Σέρρες.
1910- Ανρί Ρουσσώ, 66, Γάλλος ναΐφ ζωγράφος.
1921- Χένρι Ντόμπσον, 81, Βρετανός ποιητής και δοκιμιογράφος.
1921- Άντονι Φράνσις Λούκας, 66, Αμερικανοκροάτης πρωτοπόρος της εξόρυξης πετρελαίου.
1934- Ρας Κολόμπο, Αμερικανός ηθοποιός, δολοφονείται με περίστροφο αντίκα.
1934- Αλσίντε Νουνιέζ, 50, Αμερικανός μουσικός της τζαζ.
1937- Βαρώνος Πιερ ντε Κουμπερτέν, 74, Γάλλος εκπαιδευτικός, αθλητικός παράγοντας που αναβίωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 (πρώτος πρόεδρος της ΔΟΕ, 1896-1925).
1952-Ζοζέφ Αβενόλ, 73, Ελβετός ΓΓ της Κοινωνίας των Εθνών (1933-40).
1964-Φρανσίσκο Κραβέιρο Λόπεζ, 70, Πορτογάλος Στρατηγός και Πρόεδρος (1951-58).
1969-Χάρι Μίλαρντ, 41, παραγωγός του κινηματογράφου, από καρκίνο.
1969- Χο Τσι Μινχ, 79, κομμουνιστής ηγέτης του Βιετνάμ (1930-69, Πρόεδρος 1945-69) .
1973- Καρλ Ντάντλι, 62, Αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός (South Seas Adventure).
1973- Τζον Ρ. Τόλκιν, 81, Άγγλος συγγραφέας, περίφημος για την τριλογία του «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και για το έργο «Το Χόμπιτ».
1976- Στανισλάβ Γκροτσόφιακ, 42, Πολωνός ποιητής και δραματουργός.
1982-Τομ Μπάκερ, 42, ηθοποιός, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
1984- Μάνος Κατράκης, 72, Έλληνας ηθοποιός.
1989- Κέβιν Άντριους, 65, Αμερικανός φιλέλληνας, πνίγεται στα Κύθηρα.
1991- Αλφόνσο Γκαρσία Ρόμπλες, 80, διπλωμάτης, (τιμημένος με Νόμπελ Ειρήνης το 1982) Υπουργός Εξωτερικών του Μεξικού.
1992- Πιοτρ Γιαρόσεβιτς , 83 , πέμπτος Πρωθυπουργός της Πολωνίας (1970-1980), δολοφονείται μαζί με τη σύζυγό του.
1992- Μπόρις Καρνόφσκι, 94, Αμερικανός ηθοποιός, στέλεχος της μαύρης λίστας του μακαρθισμού.
1992- Βαρβάρα Τσιμπούλη, 45, Ελληνίδα δημοσιογράφος και στιχουργός.
1992-Μπάρμπαρα Μακ Κλίντοκ, 90, βραβευμένη με Νόμπελ (1983) Αμερικανίδα γενετικός.
1994-Ντέτλεφ Μάκα, 35, Γερμανός πεντάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας .
1995- Μπγιορν Κέλστρομ, 85, εφευρέτης της πυξίδας «Σίλβα».
1998-Θεοχάρης Μαναβής, 83, δήμαρχος Θεσσαλονίκης (1982-86, βουλευτής ΕΚ).
1998-Άλεν Ντριούρι , Αμερικανός συγγραφέας, βραβευμένος με Πούλιτζερ.
1999- Κουταλιανός, 89, κατά κόσμον Δημήτρης Μακρής, ονομαστός για τη μεγάλη του δύναμη («μασούσε σίδερα»), στη Ρόδο
2000- Κουρτ Σιόντμακ, 93, γερμανικής καταγωγής συγγραφέας.
2001 - Κρίστιαν Μπάρναρντ, Νοτιοαφρικανός χειρουργός, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς το 1967.
2001- Τρόι Ντόναχιου, 65, Αμερικανός ηθοποιός.
2002- Φελίξ Σβέτοφ, 74, Ρώσος συγγραφέας και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
2003 -Πτόλεμι Αλεξάντερ Ράιντ, 85, Πρωθυπουργός της Γουιάνας (1980-84).
2005- Μπομπ Ντένβερ, 70, Αμερικανός κωμικός ηθοποιός (Το νησί του Γκίλιγκαν).
2006- Μπομπ Ματάιας, 75, Αμερικανός ολυμπιονίκης (1948, 1952- 4 χρυσά στο δέκαθλο).
2006 - Κώστας Πάρλας ,70, Έλληνας δημοσιογράφος και κριτικός.
2006- Χριστίνα Σπυράκη, 59, Ελληνίδα γιατρός καθηγήτρια Φαρμακολογίας και πρώην υφυπουργός Υγείας - Πρόνοιας στην κυβέρνηση Σημίτη.
2006- Γουίλι Νίνζα, 45, Αμερικανός χορευτής και χορογράφος, από AIDS, νονός του κινήματος "voguing".
2007-Σαΐρο Αντρές Νασαρένο, 21, ποδοσφαιριστής της Τσιμποράζο από τον Ισημερινό, ομάδας 3ης κατηγορίας , από έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο.
2007- Μάρσια Μέι Τζόουνς, 83, Αμερικανίδα ηθοποιός (Χάιντι).

Αργίες και εορτές
[Επεξεργασία] Ορθόδοξη Εκκλησία

Ιωάννου του Nηστευτού, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (†595)
Των αγίων ενδόξων Μαρτύρων: Αειθαλά, Αμμούν, Διομήδους, Ευτυχιανού, Ευτυχίου, Ησυχίου, Ιουλιανού, Λεωνίδη, Μάμαντος (†γ΄αι.), Μελανίππου, Παρθαγάπης, Φιλαδέλφου, Φιλίππου και της χήρας γυναικός
Αγίων Ελεάζαρ και Φινεές

30/06/2011, 15:03:42
quote:
Αλήθεια, τι σημαίνουν τα φύλλα 2 με 9 και 9 με 2;

ειναι ενας απο τους κακους συνδυασμους φυλλων, καθως δεν μπορεις να κανεις κεντα, ουτε ζευγος (στο 9, με το 2 να ειναι ενα πολυ αδυναμο συνοδευτικο-kicker- ή στο 2, να ειναι πολυ μικρο νουμερο)...

εκτος να πας για διπλο ζευγαρι... ή αν το παιξεις μπλοφαροντας...