ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
23/07/2004, 23:26:18
Παιδιά συμπαθάτε με δεν ήθελα να γράψω κάτι. Απλά έβαλα μερικές λέξεις κλειδιά για να δοκιμάσω το ΕΧΕΛΟΝ!!! :-)

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

JimmerlusΜέλος
24/07/2004, 00:32:43
Τι είναι το ΕΧΕΛΟΝ?

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

24/07/2004, 00:47:59
Το echelon καλέ μου φίλε είναι ένα παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης το οποίο ελέγχει όλες μα όλες τις επικοινωνίες μας και ενεργοποιείται με λέξεις κλειδιά που έχουν να κάνουν με θέματα που ενδιαφέρουν τις μυστικές υπηρεσίες... Παράδειγμα είναι το ότι με το που έβαλα το μηνυμα αμέσως φάνηκε ότι διαβάστηκε προτού καλά καλά ανέβει... Εγω βέβαια έκανα χιούμορ αλλά μέσα απο το χιούμορ βγαίνουν πολλά σοβαρά...

ZephyrΜέλος
24/07/2004, 23:31:18
Φίλε Απέριττε,π ρ ό σ ε χ ε!Τις προάλλες στο forum με τον Τεκτονισμό είχαμε κάτι κηδείες...(!)Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ!!!

Πέρα από την πλάκα τωρα,το θέμα του ελέγχου ειδικά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων τείνει να ξεφτιλιστεί από τους αρμόδιους,οι οποίοι φαίνεται πως ζήλεψαν το καθεστός που περιγράφει ο Τζόρτζ Όργουελ στο βιβλίο του "1984".Ήδη έχουν ξεσπάσει διαμαρτυρίες για το πολυσυζητημένο ζέπελιν,σχετικά με το τι είναι ικανό να κάνει καθώς και σχετικά με τον βαθμό ελέγχου που θα υποστούν κυρίως οι Αθηναίοι.
Αλλά βέβαια,όταν "ήρωες της καθημερινότητας"για τους περισσότερους Έλληνες είναι κάτι ατομάκια που κλείνονται σε ένα σπίτι-στούντιο παρακολουθούμενο από κάμερες,και κάθε φορά που βγαίνουν έξω εμείς τους αποθεώνουμε σαν μ@%$#^&*ς,ένα ζέπελιν της πλάκας θα μας νοιάξει;;;

24/07/2004, 23:51:34
Αγαπητέ Ζέφυρε.
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι κάνω πλάκα για να διασκεδάσω την οργή που έχω μέσα μου για όλα αυτά που βλέπω γύρω μου τελευταία και με πνίγουν. Αλλά τι να πεις... Αφού κάνουν ότι κάνουν για το "καλό" μας. Ξέρεις αλήθεια τι σκεφτόμουν; Ότι η δράση φέρνει αντίδραση και ξέρω πολύ καλά ότι ένα φανατισμένο και αποφασισμένο δεν μπορεί να τον σταματήσει τίποτε. Στην ουσία όλα αυτά τα μέτρα παίρνονται για μας όχι για τους τρομοκράτες. Άλλωστε αν το ψάξουμε βαθειά η τρομοκρατία γεννήθηκε και συντηρείται απο τους ίδιους που υποτίθεται ότι την πολεμούν. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί μάλλον κακο κάνω στον εαυτό μου και τίποτε περισσότερο. Θα κλείσω με μια στροφή απο ένα τραγούδι που έλεγε ένας αγαπημένος τραγουδιστής που ευτυχώς έφυγε νωρίς....
"Άιντε θύμα άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θά'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."

Edited by - Απέριττος on 26/07/2004 11:57:01

AmazonaΜέλος
29/07/2004, 01:03:12

AΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ..ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ!

"Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις"