- ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
θα σου πω οτι δεν χρειαζεται ελευθερος χρονος...(ολοι ανταλασου-μ/ν-ε με το χρημα...+ τυγχανω ολοενα και πιο αυταρκης/αν αυτο σου απανταεπαρκως)
για να πεις μιαν τοση δα αληθεια στην ψυχουλα σου καθως πορευεσαι σε τουτη τη γηινη σφαιρα...τι θα μου πεις;....
--------------------------------------------------------------------------------
Φιλη μου ΑΤΜΑ θελω να πιστευω οτι στην ουσια τα ιδια πραγματα λεμε.
Οσο για τον ελευθερο χρονο θα σου πω το εξης απλο.
Απ οτι ειδα εισαι μελος απο 16\11\2002 δηλαδη 441 μερες εως σημερα και
εχεις 3567 μηνυματα.Υποθετω οτι για καθε μηνυματακι χρειαζεσαι τουλαχιστον 15 λεπτακια
αρα 3567*15=53505/60= 892 ωριτσες περιπου.892/441=2ωριτσες καθημερινα μεσο ορο για μηνυματακια.
Και μου λες για ελευθερο χρονο?
Φυσικα και δεν εχεις τετοιο προβληματακι.
...λοιπονννν!τωρα δηλαδη θα πρεπει να δικαολογησω τις απειρες στιγμες μου εδω εσω;
..μα καλε μου φιλε, ειμαι η ψυχη του φορουμ....εδωσα την ενεργεια μου εδω/δεν υπολογισα ουτε τα μηνυματα ουτε τις ωρες μπροστα στην εμπνευση καθε που με κατεκλυσε....
οσοι μετρησαν τα μηνυματα και οχι την ουσια ισως παλι να απορουν αν εχω τετοιο προβλημα(χρονου...)-ειναι φυσικο, γιατι ,οποιος κοιταζει τα μηνυματα μαλλον τοσα θελει να καταφερει/ετσι εγινε παλιοτερα ετσι γινεται αει......(χμ...)-
...αν σου πω οτι δεν υπαρχω στ'αληθεια και ειμαι μοναχα ενα πνευμα (αυτο του φορουμ) εσυ θα με πιστεψεις;Οχι!
ισως το εκανες ομως αν το "εβλεπες" τοσο ονειρικα οπως η ψυχη μου οταν αντικρυσε "γη"....(ξανα)..οχι λοιπον δεν εχω προβλημα χρονου/γιατι δεν υφισταμαι σε τετοια πλαισια...
-να σου πω επισης οτι μαλλον ασχολουμαι περισσοτερες απο "2 ωριτσες","οταν η πολις κοιμαται"...αναρρωτηθηκες αν μειωνω τις ωρες του "υπνου"μου,...ωστε να κανω περισσοτερα πργτ..;μη βιαζεσαι να με κρινεις λοιπον...-
-και για να ξεκαθαρισω κατι( σε ολους ομως!)αν προσεξες τον αρριθμο των μηνυματων μου ειναι λογω των αφιερωματων σε θεματα εσωτεριστικου ενδιαφεροντος/μαλλον "επενδυω με εικονες οταν τα λογια δεν εχουν ακομη δημιουργηθει*..../αυτη ειναι η φυση μου εδω εσω/αυτο με κατωχυρωνει ως μελος ΑΤΜΑ/και βεβαια ετσι θα συνεχισω να ΕΙΜΑΙ.
"ΕΓΩ".
ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ.
ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ....ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ....
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ/ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ (ΜΙΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΝΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ....)
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
quote:
Τελικα μηπως μας κυβερνα ο ηλιθιος εαυτος μας?
ΘΑ ΠΩ ΠΑΛΊ:ΟΧΙ!
+AYTO :
MEΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ...
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
(..HIS DIVINE GRACE A.C.BAKTIVENTANTA SWAMI PRABHUPADA)
(*Ατμα)..
quote:
quote:
σε πειραζει που αποτελω εξαιρεση;
... αν σε πληροφορησω πως γνωριζω και αλλους σαν εμενα..;θα σε πληγωσει πιοτερο;
...δεν προβαλλω το "ΕΓΩ "μου αγαπητε/"εγω ειμαι" αυτο που δεν κρυβεται μες στο σκοταδι/--------------------------------------------------------------------------------
Τι να με πληγωσει ματακια μου, εχω αλλα πραγματακια που με πληγωνουν καθημερινα.Τον εγωισμο μου τον εχω βαλει στην ακρη καιρο τωρα.
quote:
παρε μια καρτα 0 σε μανταλα -"Ο τρελος"-*-οταν η μανταλα στεκει ορθη ,εκφραζεται η αθωοτητα /δηλωνει πως ουτος εχει συνειδηση της ιδιοτητας του...πως δηλαδη ειναι αθωος.
-οταν ο τρελος ειναι ανεστραμενος δηλωνει πως ουτος δεν εχει γνωση της ιδιοτητας του(δηλαδη:στ'αληθεια τρελος)--------------------------------------------------------------------------------
Να σε ρωτησω κατι?
Οταν ο δρομος εξω απο το σπιτι σου ειναι γεματος λακουβιτσες ριχνεις τις καρτουλες να δεις ποτε θα τον φτιαξουνε?
Γιατι εγω παω στον δημαρχο του ριχνω ¨μπινελικια¨και τον φτιαχνει την αλλη μερα.Αν το καναμε ολοι ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ δεν θα ειχαμε λακουβιτσες .Ευκολο δεν ειναι?
Αλλα ξερω, με λακουβιτσες θα ασχολουμαστε τωρα?Εδω εχουμε φτασει στο επιπεδο να αναρωτιομαστε αν ο τρελος ειναι τουμπα ή ορθιος.
μηπως να μεταφερουμε το τοπικ στο φορουμ των αποψεων;;;;
αφου με την τοποθετηση σου -σε πολιτικο επιπεδο:λακουβιτσες στους δρομους και κακοτεχνιες εκαστοτε δημαρχων...)μας μεταφερεις ηδη;;;;
..Λυπαμαι αν θεωρεις ασχετα απο το θεμα σου την τοποθετηση μου (!)
εσωτεριστικη προσεγγιση εκανα + οχι προεκλογικο λογο η ψυχη!.../θα σου πω οτι μαλλον δεν δυναμαι να συζητω πολιτικα οποτε αποχωρω σε περισσοτερο ψυχικα θεματα...
quote:
Εδω εχουμε σοβαρο προβλημα ¨επιβιωσης¨ και αναρωτιομαστε αν υπαρχει ζωη μετα θανατο.
Και να υπαρχει τι να την κανω αν ειναι ετσι?
Εδω ο κοσμος χανεται και το ........ χτενιζεται.
Αυτα.
αυτο πως θα επρεπε να το εκλαβω;;;;ως υβρυ;![]()
Αντμιν φιλτατε ,παρακαλω τη γνωμη σας...
Atmashakti...

...the soul of the rose...
quote:
Εδω εχουμε σοβαρο προβλημα ¨επιβιωσης¨ και αναρωτιομαστε αν υπαρχει ζωη μετα θανατο.
Αυτα.
Admin, λάθος τίτλο έχει το Φόρουμ. Έπρεπε να λέγεται ΔΡΑΣΗ στο Exoterica.gr...
Να διορθωθεί πάραυτα παρακαλώ!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
μηπως να μεταφερουμε το τοπικ στο φορουμ των αποψεων;;;;
αφου με την τοποθετηση σου -σε πολιτικο επιπεδο:λακουβιτσες στους δρομους και κακοτεχνιες εκαστοτε δημαρχων...)μας μεταφερεις ηδη;;;;
..Λυπαμαι αν θεωρεις ασχετα απο το θεμα σου την τοποθετηση μου (!)
εσωτεριστικη προσεγγιση εκανα + οχι προεκλογικο λογο η ψυχη!.../θα σου πω οτι μαλλον δεν δυναμαι να συζητω πολιτικα οποτε αποχωρω σε περισσοτερο ψυχικα θεματα
Βρε ΑΤΜΑ αυτο που θελω να πω ειναι οτι πως μπορουμε να ασχολουμαστε
τοσο πολυ σημερα με την ψυχη μας και τα εσω, που ειναι πολυ ομορφο και αυτο, οταν δεν εχουμε φτιαξει καθημερινα πραγματακια απλα.
Δεν ειναι αντιφατικο αυτο?
quote:
Αυτα.
--------------------------------------------------------------------------------αυτο πως θα επρεπε να το εκλαβω;;;;ως υβρυ;
Σαφως οχι. Αν ηθελα να σε βρισω να εισαι σιγουρη οτι θα το εκανα καλυτερα.
Απλα μια περιγραφη εκανα.Τιποτα προσωπικο.
Φιλικα.......Κανένας.
Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Τι θελω να πω μ αυτο.
Πιστευω οτι ολοι εσεις που ασχολειστε με τα εσω ανηκετε στο 10- 15%
των ελληνων που θεωρουνται ¨ψαγμενοι¨.
Ειστε οι μονοι που μπορειτε να αφυπνισετε τους ελληνες.
Πρεπει ομως να ασχολειθητε μ αυτους.
Μην μενετε αλλο στο περιθωριο.
Μπορειτε να δωσετε λυσεις στα καθημερινα προβληματα αρκει να ασχολειθητε.
Γνωριζετε τις αιτιες , γνωριζετε τις λυσεις, γιατι δεν τις εφαρμοζετε?
Ευχομαι να κανω λαθος και να εχει ξεκινησει αυτο.
Επιτελους ας ασχολειθουν με τα κοινα ανθρωποι που γνωριζουν.
Φιλικα......Κανένας.
τωρα εγινες κατανοητος
quote:
θα σου πω λοιπον,αντι απαντησης κατι που ακουσα απο εναν πολιτικο που αντιπαθω ιδιαιτερα ....
"Μεσα στο κομμα ειναι οι εχθροι/εξω ειναι οι αντιπαλοι...."
+ο νοων νοητω...
(βεβαια θυμαμαι και μια -αντιθετη αυτης-φραση..που αφησα χθες στο φορουμ...αλλα ανηκει σε αλλη κουβεντα...και αλλη ροη.)
atmashakti

quote:
Επιτέλους, αγαπητέ .Κανένας., να ένα πολύ εσωτερικό ερώτημα!!!
Υπάρχει περίπτωση ποτέ ένας εσωτεριστής να μην ασχολείται με τα εξωτερικά;;;
Είναι πολύ απλό: η εσωτερική ενασχόληση είναι η βάση για την εξωτερική.
Το ανάποδο όμως όχι!!!
Η εσωτερική αφύπνιση είναι βασική, ώστε κάθε ένας να λειτουργήσει εξωτερικά ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ, χωρίς "καθοδηγητές" και εμπόρους ελπίδας...
Κι όταν μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων έχει αφυπνισθεί πραγματικά, να είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε εξωτερικά αποτελέσματα, γιατί αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο!
Ας μην περιμένουμε όμως να δούμε ταμπέλες με νέον και διαφημίσεις στην τηλεόραση: "Εδώ ο καλός εσωτεριστής που έκανε την ιδέα πράξη". Αυτά φαίνονται μόνα τους και δεν χρειάζονται προβολή.
Το αν ο .Κανένας., η ΑΤΜΑ, η Zadok, ο "α" ή ο "β" έκαναν κάτι για να αλλάξουν την καθημερινότητα δεν είναι κάτι που πρέπει να καταγράφεται σε ένα Φόρουμ, γιατί είναι απλά το αποτέλεσμα.
Ο εσωτεριστής πρέπει να ξέρει ότι έχει κάποια καθήκοντα κι αυτά δεν αποτελούν πεδίο συζήτησης.
Στην εποχή του Υδροχόου η αλήθεια θα φανεί, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Επειδή έχουμε δημοκρατία και στην δημοκρατία εκλέγεται όχι ο έξυπνος
αλλά ο έχων.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ = Βιβλίο "GENIOCRACY" RAEL
>Γιατι εχουν αναγκασει τους ¨εξυπνους¨ να βρισκονται στο περιθωριο
>χωρις να προσφερουν?
Θα ήθελες να ρωτήσεις ίσως ...Γιατί ηλίθιοι έχουν πιθανότητες
να σπουδάσουν,ενώ έξυπνοι όχι?
Η απάντηση είναι η ίδια με ποιο πάνω.
>Γιατι εχουν αναγκασει τους περισσοτερους να ανατρεχουν στο παρελθον
>και να προσπαθουν να βρουν μεσσιες του μελλοντος?
Επειδή τα πιστεύω και οι μύθοι 6.000.000.000 ανθρώπων
έχουν τουλάχιστον μια βάση και πολλά κοινά.
>Τελικα μηπως τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο φαινονται?
Εκπληκτικά απλά για εμάς που έχουμε τεχνολογική ανάπτυξη,δύσκολα για τους πρωτόγονους που αγαπούν τις παραδόσεις τους.
>Τελικα μηπως μας κυβερνα ο ηλιθιος εαυτος μας?
Είναι πολύ γενική και σχετική ερώτηση.
Μέσα από αυτές τις ερώτησεις κατάλαβα ποιος κοροίδευε τις απόψεις μου στο -ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-.
Με αγάπη ο αγαπητός σου "εχθρός"
grecoRAELIAN![]()
![]()
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
Izaura τι ειναι ασπρο, κραταει μαστιγιο και ειναι πανω απ το κεφαλι σου?
Οι ερωτήσεις σου είναι τόσο εύκολες που είναι σαν να είσαι 5 χρονών και ρωτάς:
Μαμά, γιατί πρέπει να μάθω να γράφω το όνομά μου...
Δεν το λέω ειρωνικά...
Αυτή είναι η αλήθεια.
Μέχρι τότε να αγαπάς και όλα θα πάνε καλά.
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"