- Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα
quote:
δεν γινεται λοιπον ουτε ολα τα ονειρα να εξηγουντε επιστημονικα αλλα ουτε να τα δεοχομαστε ωσ παραφυσικα φαινομενα.αυτη ειναι η γνωμη μου
Δεν καταλαβαίνω την άποψή σου. Από τη μία λες ότι δεν εξηγούνται όλα επιστημονικά αλλά από την άλλη δεν είναι ούτε παραφυσικά! Πως γίνεται αυτό; Τι συμβαίνει τελικά; Μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι; Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να είσαι λίγο "έτσι" και λίγο "αλλιώς";
Επίσης, νομίζω ότι από τη στιγμή που παρέθεσες την εμπειρία σου σε αυτό το φόρουμ, μάλλον αναζητούσες κάποια μεταφυσική εξήγηση...
Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα
Κάτω Πάυλας
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ...
ΟΥΤΕ ΑΥΛΟΣ ΘΕΟΣ
ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ
ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!
ΑΜΗΝ
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
quote:
υοαρχουν καταστασεις οι οποιες μπορουν να εξηγηθουη επιστιμονικα αλλα υπαρχουν και αλλες που και κατω να χτυπιομαστε δεν γινεται.
...και από την στιγμή που δεν εξηγούνται επιστημονικά εσύ το ανάγεις σε κάτι μεταφυσικό...ωραία! ό,τι δεν θα μπορούμε να εξηγήσουμε από εδώ και πέρα θα το βαφτίζουμε μεταφυσικό. Που να τρέχεις τώρα να κάνεις επιστημονικές έρευνες...!
quote:
αν οπως λες εγω μπηκα εδω μεσα περιμενωντας κατι παραφυσικο γιατι μπηκες εσυ που τα εξηγεις ολα επιστημονικα?
Για να κάνω ακριβώς αυτό! Για να πω πως υπάρχει μία επιστημονική εξήγηση για όλα. Μία εξήγηση που είτε την έχουμε ανακαλύψει ήδη, είτε θα την ανακαλύψουμε στο μέλλον, είτε δεν θα την ανακαλύψουμε ποτέ.
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!
Συμφωνώ. Ο εγκέφαλος είναι η πολυπλοκότερη δομή στο σύμπαν! Απλά κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει και υποτιμούν τις λειτουργίες του.
![]()
quote:
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ...
ΟΥΤΕ ΑΥΛΟΣ ΘΕΟΣ
ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ
ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!ΑΜΗΝ
Δεν ξέρω κατά πόσο πιστεύεις αυτά που λες εγώ όμως θα συμφωνήσω!!!![]()
Θα σας πω την αλήθεια...Είστε άνθρωποι χωρίς αυτογνωσία και απληροφόρητοι...
Είστε πρωτόγονοι και θα έπρεπε να ζείτε στο μεσαίωνα.
Σας προκαλώ να μου πείτε 1 πράγμα που δεν εξηγείται επιστημονικά και θα σας εξηγήσω την απάντηση.
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.