- Mullholland Drive-Lynch - - Κινηματογράφος -
stemixΜέλος
Του Κορεάτη ξαδερφού του... 
Αλλά δεν είναι ακριβώς θέμα υπνηλίας. Εκεί ο Αγγελόπουλος είναι αξεπέραστος.
Κάνε μία προσπάθεια όμως. Μην βασίζεσαι στο δικό μου γούστο.
Αλλά δεν είναι ακριβώς θέμα υπνηλίας. Εκεί ο Αγγελόπουλος είναι αξεπέραστος.
Κάνε μία προσπάθεια όμως. Μην βασίζεσαι στο δικό μου γούστο.
ixwrΜέλος
οκ....θα το επιχειρησω....θα παρω και 2-3 RED BULL που δινουν φτερα ετσι για να ειμαι καλυμενος χεχε
stemixΜέλος
ixwr, το είδες; Για λέγε κριτική...
ixwrΜέλος
.... το ειδα.... δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε....αλλα ουτε τρελαθηκα κιολας
ενδιαφερον σκηνοθεσια...πολυ ενδιαφερον αποψη σκηνοθετικη...αλλα κατι δεν μου εκατσε...δεν ξερω.
εσυ τι λες?
λιγο με μπερδεψε οταν βγηκε απ το κελι...
μου αρεσε το βασανιστιριο με τα δοντια χεχε
stemixΜέλος
Δεν ξέρω... Ίσως ήμουν σε καλή διάθεση και δεν μου έκατσε τίποτα καλά. Παραήταν σαλταρισμένη ταινία για την διαθεσή μου.
Αυτή την στιγμή πάντως... και εμένα μια χαρά μου φαίνεται η σκηνή με τα δόντια. Και όχι μόνο.

Εσύ δεν έκανες το θέμα για το τι θα κάναμε αν ξέραμε ότι δεν υπάρχει Θεός; Εγώ ξέρω τι θα έκανα... Ε ρε Old Boy που χρειάζονται μερικοί... Με βλέπω για ποτά το βράδυ
Αυτή την στιγμή πάντως... και εμένα μια χαρά μου φαίνεται η σκηνή με τα δόντια. Και όχι μόνο.
Εσύ δεν έκανες το θέμα για το τι θα κάναμε αν ξέραμε ότι δεν υπάρχει Θεός; Εγώ ξέρω τι θα έκανα... Ε ρε Old Boy που χρειάζονται μερικοί... Με βλέπω για ποτά το βράδυ
ixwrΜέλος
χεχεχε μονο old boy χρειαζονται????
και mullholland drive και κατι αλλα ισπανικα almodovar..αν το γραφω σωστα![]()
stemixΜέλος
Μωρέ mullholland drive και Αγγελόπουλο χρειάζονται, αλλά έχει χάρη που απαγορεύεται τέτοια κακοποίηση από την συνθήκη της Γενεύης. 
ixwrΜέλος
ωπα!!! ουτε στο Γκουανταναμο δεν κανουνε τετοια!!!
stemixΜέλος
Να και πως κατέληξα εγώ χθες που γύρισα σπίτι με νεύρα και ξαναείδα καπάκι το Old Boy για να πάρω καμιά ιδέα... Είναι επικίνδυνο σου λέω...

ixwrΜέλος
γατα στο μεθυσι εγινες....ο ασιατικος κινηματογραφος μας μαρανε χεχε
stemixΜέλος
Άψογος ο γάτος ε; Κοπρόγατος...

Edited by - stemix on 15/06/2005 19:00:21