- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν και ειμαι καινουριο μελος θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα οσον αφορα τιε υπογεις στοες.εδω και κατι χρονια το ερευνω το θεμα αλλα ποτε δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο.ψαχνω εναν καλο χαρτη που να λεει ολες τις στοες.τι ξερετε για αυτο?

quote:
εγω. θα σου στειλω ενα σκαναρισμα του τωρα.
και μη γραφεις τσεα σε δημοσιο χωρο!
Τι σημαίνει αυτό?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"
Οσο για το ΤΣΕΑ ειναι απλα τα αρχικα 4 φιλων.
Και εσυ crucifire μην το λες ετσι λες και ειναι απορρητο!!!
Live By The TSEA Die By The TSEA
TSEATSEATSEATSEATSEATSEATSEA
αναφερει μια εισοδο στην ομορφοκλησια στο γαλατσι που απο οτι ειδα στο τοπικ εχεις παει.οταν πηγα εγω η πορτα ηταν σφραγισμενη και μου ηταν αδυνατο να μπω απο το παραθυρο.οστοσο αυτη η εισοδος ειναι μπαζωμενη οποτε δεν γινεται να μπει καποιος.ο χαρτης του γιανοπουλου δεν λεει και τιποτα αλλο σημαντικο.μηπως ξερεις τιποτα για αλλους χαρτες?

quote:
Το σκαναρισμα ειναι μια μεθοδος που μπορεις να περασεις μια εικονα και γενικα οτιδηποτε με δυο διαστασεις στον υπολογιστη σου σε ψηφιακη μορφη.
Οσο για το ΤΣΕΑ ειναι απλα τα αρχικα 4 φιλων.Και εσυ crucifire μην το λες ετσι λες και ειναι απορρητο!!!
Ξέρω τι είναι το σκανάρισμα! Ολόκληρο σκάνερ HP (Hewlet-Packard) έχω!
Για το ΤΣΕΑ ρώτησα!!!!!
![]()
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

β. καθολου κακη ιδεα ντεγκαρ!!!
που και ποτε!!!!!!!!
φιλε Vril δεν εχουμε σκοπο να ξεσηκωσουμε κανεναν.τα αρχικα που ανεφερες δεν ξερω τι σημαινουν αλλα μαλλον ειναι καποια σχετικη οργανωση.
σε περιπτωση που τα πηγαδια δεν ανηκουν σε ιδιωτη μπορει να μπει ελευθερα ο οποιοσδηποτε.εγω προσωπικα δεν ξερω να μαπινω αλλα ποτε δεν θα μαθω αν δεν προσπαθησω.
αν θελεις πες μας λιγο για την Ε.Μ.Α.Κ τι ακριβως ειναι?