- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
file Silverwolf ena tha sou po.kai na to akouseis kala.MAKRIA APO TAURINES!!!!!
Μια και είμαι φίλη
να το μετατρέψω στο ότι πρέπει να αποφύγω τους ταύρους; ![]()
Και εγώ Μάρα;
Θα μείνω παραπονεμένο αν δεν μου βγάλεις και τον δικό μου ωροσκόπο!!! ![]()

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Φιλε Γρηγοριους ελπιζω να μη χρεωσεις πολλα...αααα και νααα σου πωωω μη κλεβεις γιατι δεν ειναι δυο μηνες οριστε μας!!!!
Ελπιδα μου αναμενε....σε λιγο θα εχω εμπνευση!!!!!!!!!
Silverwolf αριθμο πηρες??? χεχεχεχε
And I keep on wondering....

Pame tora kai stin Silverwolf.ena megalo sugnomi Silverwolf!se perasa gia male.loipon nai,prepei na apofugeis tous Taurous giati den se vlepo kala an kaneis kati me tauro.epeidi eisai leon to leo.oxi gia allo logo.na min thixtoun kai oi Tauroi edo mesa.Mara anameno sto peripou ti mporei na eimai.kai kamia istorioula kali na tin kanoume tainia na paroume ton xruso finika.!ok?
Αυτο που μας συνδεει ειναι πως ολοι μας ζουμε σε αυτον τον μικρο πλανητη,αναπνεουμε τον ιδιο αερα,ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων μας κ ειμαστε ολοι θνητοι.
Αυτο που μας συνδεει ειναι πως ολοι μας ζουμε σε αυτον τον μικρο πλανητη,αναπνεουμε τον ιδιο αερα,ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων μας κ ειμαστε ολοι θνητοι.
Γρηγορη συμφωνα με τους υπολογισμους μου (και ελπιζω να μην πεφτω εξω) εισαι Λιονταρι με ωροσκοπο Λιονταρι...και στο κινεζικο Βουβαλι
Για να δουμε εδω τι ιστορια θα βγει ...χεχεχεχεεχε
Θελετε τιμολογιο η απλη αποδειξη ?? ![]()
![]()
Αμαλια... αν θες να κρατησεις πρακτικα για το τι ειναι ο καθενας βιασου...σε βλεπω συντομα να χανεις τον μπουσουλα ![]()
And I keep on wondering....
Μετά από ανάκριση της μάνας έβρηκα!
ώρα 6.45 (περίπου), 22/08/83 Ηράκλειο
Συνχαρητήρια Γρηγόρη! Λιοντάρι απ'την κορφή ως τα νύχια...