ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thirdly nostrilΜέλος
18/09/2005, 23:47:50
quote:
Η μια κράνα (κατά κρανίο φαντάζομαι)

σε απαντηση
ρολόϊ γήϊνα
(ρολόι και γήινα δε χρειάζονται τα ομοιωματικά που βαζεις
--φαντάζομαι...!)

σε ρωτησα

quote:
Η μια κρανα μονο...οι άλλες …?
Ηταν τεστ ?

και υπεκφεύγεις

δε λεει...

19/09/2005, 00:32:44
thirdly nostril τρίτη πόρτα αριστερά η έξοδος... και εγώ δεν υπεκφεύγω... αλλά ψάχνω μεταφραστή να μου μεταφράσει τα ελληνικά σου...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
thirdly nostrilΜέλος
19/09/2005, 01:00:34

σε στρίμωξα
ετσι !
ακου ρολόϊ !!!
μη ξεφευγεις συνεχισε σε αυτο το τεμπο συνεχιζοντας να ακους μονο εσενα
η απαντησε
quote:
Η μια κρανα μονο...οι άλλες …?
Ηταν τεστ ?

και ασε με εμενα

19/09/2005, 07:16:15
Ειρήνη υμίν, τέκνα μου! (κατά τον Χριστόδουλο)
Το ζητούμενο εδώ δεν είναι μία αντιπαράθεση αλλά η παράθεση στοιχείων για το θέμα που, απ' ό,τι φαίνεται, η αγαπητή Avallon γνωρίζει αρκετά...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

19/09/2005, 09:23:29
Nαι...προσπαθήστε όμως να μη μου χαλάτε τον ειρμό των σκέψεων...

Προσπαθώ να σας δώσω με τον καλύτερο τρόπο τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες στο θέμα και θέλω να πάρω τα πράγματα με τη σειρά τους...

Οπότε και η ερώτηση του "ρουθουνιού" θα περιμένει για λίγο...
Ακου κράνα!

silent.unbelieverΝέο Μέλος
20/09/2005, 19:35:33
ωραίο τοπικ.. αν κ παλαιότερα την έψαχνα με τέτοια πράγματα ,το ενδιαφέρον μου τελευταία έχει ατροφήσει.. για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω διαβάσει κάτι΄πέρα από τους τίτλους κάποιων κομαμτιών trance μουσικής κ α΄κούσει τα μουσικά τους μέρη..
αλλά γιατί αργείς να μπείς στο ψητό?. go on.. τί άκουσαν οι ¨ψυχιστές¨?????
20/09/2005, 21:20:26
Πολύ καλή δουλειά Avallon

quote:
Μάλιστα σκέπτομαι μήπως δεν το έχω ανοίξει στο σωστό μέρος και πρέπει να το μεταφέρουμε το τόπικ στο παράξενο ή στην Σοφία όπως θα αποδειχθεί αργότερα.

Επόμενο σταθμός: .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

20/09/2005, 22:18:25
Amalia σε ευχαριστώ για την πολύτιμη συνδρομή σου!

silent.unbeliever καλώς όρισες εσώτερα!

Μη βιάζεσαι όμως... Παίρνω τα πράγματα με τη σειρά για να είναι πιο κατανοητά...

20/09/2005, 22:25:15
Αλλο ενα ωραιο παραμυθι.
Γυαλινα κρανια,μαγιας,αζτεκοι,κρυσταλλοι,κρυμμενη σοφια,λαρα κροφτ,για σεναριο του χολιγουντ καλο ακουγεται να γινει επιτυχια.

Αυτος που τα κατασκευασε πρεπει να στερουνταν βασικων γνωσεων ανατομιας ανθρωπου!Τουλαχιστον οταν κατασκευαζεις κατι που υποτιθεται ειναι τοσο σημαντικο...καντο σωστα με καθε λεπτομερεια εφοσον διαθετεις σουπερ υψηλη τεχνολογια και σοφια!

πιο πιθανο να κατασκευαστηκαν στο υπογειο καποιου αλλοπαρμενου αμερικανου που ονειρευοταν να γινει αρχαιολογος και να ανακαλυψει την ατλαντιδα,και τελικα αυτο που ανακαλυψε ειναι να ριχνει λυωμενο γυαλι 'η καποιο πολυμερες σε καλουπια και να κατασκευαζει μαγικα κρανια!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

astral-projectΜέλος
20/09/2005, 22:39:57
ειχα δει πριν χρονια ενα ντοκυμαντερ σχετικο. υπαρχει και σοσαιετυ ιδιοκτητων των κρανιων.

σε μια κουβεντα ομως που εκανα προσφατα, ακουσα οτι τα κρανια ειναι ψευτικα και εχουν κατασκευαστει αρκετα προσφατα.

αυτο που παντα με γοητευε σε αυτα ειναι η απλοτητα τους. λατρευω οτιδηποτε κρυσταλλινο και εχω αρκετους κρυσταλλους γυρω μου.

χαλαζιες, κουαρτζ, κιτριτες, αμεθυστους κτλ...

The world was on fire and no one could save me but you.
Its strange what desire will make foolish People do I never dreamed that Id meet somebody like you

thirdly nostrilΜέλος
21/09/2005, 00:22:08

Αλλη μια φωτογραφία του κρανίου Μίτσελ-Χέτζες ή αλλιώς του κρανίου που μιλάει...

Edited by - thirdly nostril on 21/09/2005 01:04:37