ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι ο Κομμουνισμός Θρησκεία; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Είναι ο Κομμουνισμός Θρησκεία; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Eumenis60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
22/02/2013, 19:25:27
PanosT,

quote:
είναι καθαρά προσωπική καθώς ήθελα σκοπίμως να αποφύγω τη Θεολογική και τη Δογματική προσέγγιση

Αν το έβλεπα σαν Χριστιανός Ορθόδοξος,η δική σου προσέγγιση περιέχει περισσότερα λογικά επεξηγηματικά βήματα.Μ' αρέσει.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

EumenisΜέλος
23/02/2013, 11:42:02
[/quote]

Βρε ΟΥΥΥΥΣΤ που ζητάς και διάλογο νεοπαγανιστάκο της καρπαζιάς.....

[/quote]

Τεκμήριο περί του ύψους και της ποιότητας του οπαδού της "θρησκείας της αγάπης".

ΤΟ MATRIX ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Θαυματουργές επιβιώσεις
από γδάρσιμο, κάψιμο, σούβλισμα,
καταστροφές αρχαίων αγαλμάτων, εκδίωξη δαιμονίων,
ένα άλογο που μίλαγε κ.λπ. ανοησίες
από το Συναξάρι τού αγίου, που τιμώνται όμως δεόντως
από το ευλαβές ρωμιοποίμνιο...

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/02/matrix.html#more

...και η υπογραφή μου:

23/02/2013, 11:50:13
"Βρε ΟΥΥΥΥΣΤ που ζητάς και διάλογο νεοπαγανιστάκο της καρπαζιάς....."
Η αλήθεια πονάει
EumenisΜέλος
23/02/2013, 13:18:01
quote:

"Βρε ΟΥΥΥΥΣΤ που ζητάς και διάλογο νεοπαγανιστάκο της καρπαζιάς....."
Η αλήθεια πονάει

Ποτέ μην κατεβαίνεις στο επίπεδο του.

Βρίσκεται τόσο καιρό εκεί.

Όταν δεν έχω τι να κάνω, θα κατέβω και θα περάσετε δύσκολες στιγμές.

-- Μακρύς και θλιβερός είναι ο κατάλογος των διωγμών που ασκήθηκαν από τη συντονισμένη δράση της Εκκλησίας και του κράτους εναντίον των υπολειμμάτων της αρχαίας θρησκείας. Από την εποχή του Θεοδοσιανού Κώδικα, τον 4ο αιώνα, ως και τον 6ο αιώνα τα στίφη των φανατισμένων πιστών, με την ανοχή ή και την ενθάρρυνση των μηχανισμών της εξουσίας, θα προβούν σε καταστροφές μνημείων και έργων τέχνης, ακόμη και σε θανατώσεις αντιφρονούντων31, ενώ το ελληνικό πνεύμα, ανεξαρτήτως ή και σε πείσμα των τιμών που απολάμβανε στο χώρο της παιδείας --και παρά τη συμβολή του χριστιανισμού στον εξελληνισμό της αυτοκρατορίας32-- θα αποτελέσει θύμα των παλινωδιών της εκκλησιαστικής αδιαλλαξίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «αναθέματα» κατά της Ελληνικής Φιλοσοφίας που διαβάζονταν παλαιότερα την Κυριακή της Ορθοδοξίας και περιέχονται στο «Συνοδικό» της Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου (787 μ.Χ.). Ενδεικτικά παραθέτω ένα από αυτά: «Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις, αλλά και ταις δόξαις αυτών ταις ματαίαις επομένοις, και ως αληθέσι πιστεύουσι (…) Ανάθεμα».

Ο "Άγιος" Νικόλαος Συντρίβει τα “Είδωλα"

23/02/2013, 13:37:33
quote:
Ωπα ρε... συνέχισε να ασχολείσαι με τις φωτογραφίες σου
EumenisΜέλος
23/02/2013, 13:42:39
quote:

quote:
Ωπα ρε... συνέχισε να ασχολείσαι με τις φωτογραφίες σου

Η γυναίκα απαγορεύεται να πιάσει τ’…******* κάποιου που…δέρνει τον άνδρα της για να τον υπερασπίσει. Τι «θεοπνευστία»…

«Αν άνθρωποι μάχονται μεταξύ τους, και η γυναίκα τού ενός πλησιάσει για να ελευθερώσει τον άνδρα της από το χέρι εκείνου που τον χτυπάει, και απλώνοντας το χέρι της, τον πιάσει από τα κρύφια μέρη του, τότε θα κόψεις το χέρι της το μάτι σου δεν θα λυπηθεί» (Δευτερονόμιον, 25: 11-12).

Αφού σε ενοχλούν, τότε άλλο ένα Χριστιανικό δωράκι:

visarion

23/02/2013, 13:44:36
quote:
Η γυναίκα απαγορεύεται να πιάσει τ’…******* κάποιου που…δέρνει τον άνδρα της για να τον υπερασπίσει. Τι «θεοπνευστία»…
Η αλήθεια είναι οτι μόνο εσύ μπορούσες να το έχεις σκεφτεί αυτό
23/02/2013, 13:46:05
(να το αναφέρεις εννοώ)
EumenisΜέλος
23/02/2013, 13:52:36
quote:

(να το αναφέρεις εννοώ)

ΜΠΕΡΔΕΥΤΉΚΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΙΛΑΊΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ...ΙΕΡΆ ΤΟΥΣ ΚΕΊΜΕΝΑ!

(Δευτερονόμιον, 25: 11-12)

Είμαστε εμείς εδώ για να τα ξεσκεπάζουμε!

Ζοριστήκαμε;

Έχει και άλλα:

Ο ήλιος κάνει…όπισθεν!

«Και ο Ησαΐας ο προφήτης βόησε στον Κύριο· και εκείνος έκανε τη σκιά, η οποία είχε κατεβεί, να οπισθοχωρήσει σταδιακά πάνω στις βαθμίδες της σκάλας τού Άχαζ, κατά δέκα βαθμίδες» (Βασιλέων Β’, 20: 11).

23/02/2013, 13:55:13
quote:
«Αν άνθρωποι μάχονται μεταξύ τους, και η γυναίκα τού ενός πλησιάσει για να ελευθερώσει τον άνδρα της από το χέρι εκείνου που τον χτυπάει, και απλώνοντας το χέρι της, τον πιάσει από τα κρύφια μέρη του, τότε θα κόψεις το χέρι της το μάτι σου δεν θα λυπηθεί» (Δευτερονόμιον, 25: 11-12).
Αν ο συγγραφέας βέβαια είχε στον νου του εσένα, θα έλεγε "όποιος άντρας πιάνει τα πλήκτρα για να τοποθετήσει γυμνές γυναίκες στο φόρουμ προς υπεράσπισή του, τότε θα του κόβεις το χέρι, απο γέλιο δε θα τον λυπηθείς"
EumenisΜέλος
23/02/2013, 14:01:16
quote:

quote:
Αν ο συγγραφέας βέβαια είχε στον νου του εσένα, θα έλεγε "όποιος άντρας πιάνει τα πλήκτρα για να τοποθετήσει γυμνές γυναίκες στο φόρουμ προς υπεράσπισή του, τότε θα του κόβεις το χέρι, απο γέλιο δε θα τον λυπηθείς"

Χριστιανικό καράτε:

"τον πιάσει από τα κρύφια μέρη του".

Μια λεπτομέρεια:

"ο συγγραφέας" έγραψε σε βιβλίο που εσύ προσκυνάς.

ΟΧΙ ΕΓΩ.

23/02/2013, 14:23:05
quote:

ΟΧΙ ΕΓΩ.

Οι χριστιανοί δεν προσκυνάνε βιβλία, δεν είναι ειδωλολάτρες.. εγώ προσωπικά βέβαια, παροτρύνω τον κόσμο να μην προσκυνάει τίποτα. Εσύ ήρθες εδώ για να μας πεις "Εμείς προσκυνάμε καλύτερα"
..και εγώ σου λέω: Χεστήκαμε για το αν προσκυνάτε καλύτερα.
EumenisΜέλος
23/02/2013, 14:27:03
quote:

quote:

ΟΧΙ ΕΓΩ.

Οι χριστιανοί δεν προσκυνάνε βιβλία, δεν είναι ειδωλολάτρες.. εγώ προσωπικά βέβαια, παροτρύνω τον κόσμο να μην προσκυνάει τίποτα. Εσύ ήρθες εδώ για να μας πεις "Εμείς προσκυνάμε καλύτερα"
..και εγώ σου λέω: Χεστήκαμε για το αν προσκυνάτε καλύτερα.

Τι ελεεινό!

Για να με αντιμετωπίσεις Ρωτάς και απαντάς μόνος σου για λογαριασμό μου, για να κατακεραυνώσεις την απάντηση που έδωσες εσύ!!

Τυπική αθλιότητα των Γαλιλαίων.

23/02/2013, 14:36:08
quote:
Για να με αντιμετωπίσεις Ρωτάς και απαντάς μόνος σου για λογαριασμό μου, για να κατακεραυνώσεις την απάντηση που έδωσες εσύ!!
Ο Eumenis βλέπει ερωτήσεις εκεί που δεν υπάρχουν και μετά σε επικρίνει για την απάντηση στην ερώτηση που δεν έκανες... ωραιιιος
EumenisΜέλος
23/02/2013, 14:41:10
quote:

quote:
Ο Eumenis βλέπει ερωτήσεις εκεί που δεν υπάρχουν και μετά σε επικρίνει για την απάντηση στην ερώτηση που δεν έκανες... ωραιιιος

Είσαι αήτητος. Το θράσος των Γαλιλαίων, χωρίς περικοπές και συντομεύσεις.

Ο "Άγιος" Νικόλαος Συντρίβει τα “Είδωλα"

23/02/2013, 14:46:12
Και μιας που είπαμε για προσκύνημα..θα κάνετε καμία εκατόμβη; Αν ναι, να με καλέσετε.

Αλλά πριν την καθαρά δευτέρα.

EumenisΜέλος
23/02/2013, 14:49:20
quote:

Και μιας που είπαμε για προσκύνημα..θα κάνετε καμία εκατόμβη; Αν ναι, να με καλέσετε.

Αλλά πριν την καθαρά δευτέρα.

προσκύνημα

23/02/2013, 14:51:17
Eumenis πάμε σε εκκλησίες, δεν περιμένουμε από εσένα να μας πεις τι κάνουν οι έλληνες.
EumenisΜέλος
23/02/2013, 14:54:42
quote:

Eumenis πάμε σε εκκλησίες, δεν περιμένουμε από εσένα να μας πεις τι κάνουν οι έλληνες.

...οι έλληνες!

Παράνοια.

Έλληνες, οι προσκυνημένοι στον Ιαχωβά.

23/02/2013, 15:06:35
quote:
Έλληνες, οι προσκυνημένοι στον Ιαχωβά.
Άντε σφάξε κάνα κατσίκι στον Απόλλωνα, και γίνομαι πολυθεϊστής για χάρη σου
(αρκεί να με καλέσεις στο τραπέζι)