- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Είτε είναι αλήθεια αυτό που λέει για την συγκομιδή ή όχι τι διαφορά θα κάνει στην ζωή μας ?
Αν όντως ο κόσμος δεν καταρεύσει το 2012 όπως περιμέναν να καταρρεύσει και άλλες φορές πολύς κόσμος θα απαγοητευτεί !!(Όσο περιέργο και αν ακούγεται έτσι είναι !!!)
Όσο για αυτά που λέει ο ΗΗ δεν τον πιστεύω (όχι απόλυτα )
Όπως και να χει και μόνο το ότι δηλώνει ότι είναι ο αντίπαλος σου στο παιχνίδι τον κάνει ελαφρώς αναξιόπιστο ...
Βέβαια ίσως να θέλει να πετύχει ακριβώς αυτό (Τι να πω?)
Για αυτό είναι καλό να πιστεύουμε χωρίς πίστη ...
Ακόμα και αν ο τύπος λέει την αλήθεια σίγουρα κρύβει πράγματα
Ίσως απλά προσπαθεί να κρύψει τα εγκλήματα που διαπράττει η <<ανώτερη τάξη >> πίσω από το πέπλο μίας δήθεν πνευματικής ανωτερότητας λέγοντας <<κάτσε ήρεμα μέχρι το 2012 να σε εκμεταλλευτούμε και μετά θα δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούμε !
Ίσως όχι
Ίσως όχι
Σε κάτι τέτοια σενάρια νομίζω ότι το μόνο που ωφελεί είναι η μέγιστη αποστασιοποίηση , ο δρόμος του ειρηνικού πολεμιστή !
Αποστασιοποίηση όχι αδράνεια !
Και η αλήθεια θα λάμψει ..
Το τι κανω εδω περα θα στο πω απλα και κατανοητα φιλε.
Προσπαθω να ριξω μια ιδεα-σκεψη-ψιγμα υποψιας οτι εδω μεσα ισος και να λετε ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ενταξυ? ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ.Μηπως και καποιοι που θα μπουν και με διαβασουνε (δουν και μια αλλη αποψη απο την δικη σας) γλυτωσουν απο τα ΔΙΧΤΙΑ ΣΑΣ στα οποια παραλιγο να ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ φιλε!
ΑΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΤΑΞΥ?
Οσον αφορα το αλλο , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΠΟΙΟΣ εισαι εσυ που θα πεις και θα κρινεις αν ειμαι ικανος να ποιασω τον Καζαντζακη και τα λογια του , στο στομα μου ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ? Σε υποτιμησα εγω? ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΕΓΩ ?
ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΣΑ ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ!
Καλη συνεχεια να εχετε παντως,αλλα για μενα ειστε λαθος!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Μετά από πολλούς διαλόγους του Cody 30 που έχω δει και πολύ ωραίες τοποθετήσεις από άλλους συνομιλητές, θα υπερασπιστώ αυτό που είπε η Αμαλία.
quote:
Φίλε cody30 εκτιμώ πως θα ήταν καλύτερο να συνεχίσει αυτή η "εκστρατεία προστασίας" για την Αστρική Προβολή σε κάποιο άλλο θέμα, ώστε να μη χαλάει η ροή της συζήτησης στο παρόν θέμα (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου για ότι διαβάζεις στο παρόν θέμα - απλά, ας επιστρέψουμε τη συζήτηση στο κυρίως θέμα)
Βλέπω πως είναι σπατάλη χρόνου και για εσένα Cody 30 αλλά και για τους συνομιλητές σου. Αυτή η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά. Από τα πολλά πράγματα που σε έχω ρωτήσει δεν έχεις απαντήσει ούτε σε ένα. Το μονό που κανείς είναι να κατηγορείς, και αυτό δεν είναι διάλογος. Λες: ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?
Έχεις υποτιμήσει αλλά και κατηγορήσει πολλούς. Δεν χρειάζεται να σου κάνω copy τα λόγια σου, τα ξέρουν όλοι.
Προσωπικά εγώ από αυτή την στιγμή αφού δεν είσαι σε θέση να κανείς έναν σωστό διάλογο φέρνοντας επιχειρήματα που να αιτιολογούν αυτά που λες,
είμαι αναγκασμένος να σε αγνοήσω μέχρι να δω ότι πράγματι μπορείς να συνομιλείς.
Είναι στο χέρι σου αν θες να κανείς διάλογο ή απλά να γαβγίζεις.
Μέχρι τότε....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τoν κόσμο
δεν κτλβα ομως κατι πως κοντεψες να πεσεις στα διχτυα μας?
για δωσε περισσοτερες πληροφοριες...
Σχετικα με το θεμα μας, μπορουμε να πουμε περιληπτικα οτι η Α.Π.
γινεται οταν καποιος ειναι ετοιμος.Το μισω αυτο αλλα ετσι ειναι.
Το θέμα έχει εκτροχιαστεί ολοκληρωτικά
Δεν έχει νόημα να αλληλοκατηγορούμαστε λες και ο ένας έχει να προσάψει κάτι στον άλλο .
Είμαστε όλοι μας άγνωστοι μεταξύ αγνώστων οπότε το ζήτημα <<υποτίμησης >> δεν υφίσταται . Δεν αναφέρεται κάποιο όνομα για να υποτιμηθεί . Όλοι μας έχουμε τα ψευδωνυμά μας ακριβώς για να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο .
Και έπειτα ηρεμήστε . Ο τσακωμός δεν ωφελεί πουθενά . Άντισταθείτε σε αυτό το πειρασμό , ας το πούμε έτσι γιατί ίσως , λέω ίσως να είναι βαλτός .Και όταν λέω βαλτός δεν εννοώ ότι ταυτίζεται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πχ τον Cody ή οποιονδήποτε άλλον αλλά είναι μία γενικότερη κατάσταση που μας επηρεάζει όλους .
Θέλουμε όλοι να κανουμε τις ΑΠ μας να δούμε τον κόσμο να κατανοήσουμε και να προσφέρουμε και δεν μπορούμε να σταματήσουμε ένα μικροκαβγαδάκι ?
Τι σόι πνευματιστής είναι αυτός που δεν μπορεί να ασκήσει αυτοέλεγχο???
Όλα αυτά δεν τα λέω για να προσβάλλω κανένα απλά για να δείτε ορισμένα πράγματα ..
Ο Cody απλά λέει την αλήθεια του ...
Ίσως άκομψα , αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί τόσο
Ποιος είμαι εγώ και ποιος είσαι εσυ ?
Ασ σοβαρευτούμε ......
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9988
Στο τέλος της σελίδας παραθέτω το λινκ του Geosτατ οπου μιλάει ένας ILLUMINATY και κάνω σχόλια.
Πάρα πολυ ενδιαφέρουσα και προχωρημένη συζήτηση(Στα αγγλικά όμως). Έχω παραθέσει και όλο τον διάλογο στο φόρουμ(μαζί με το λινκ).
Για οπαδούς του γνωστικισμού έχει τεράστιο ενδιαφέρον επισης
cody30 ακόμα δε μας έχεις πει πώς "την πάτησες". Πάντως δεν είναι απαραίτητο όλοι να την πατήσουν 'εξίσου'.
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετά την καταιγίδα έρχεται η σιωπή!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τoν κόσμο
Και συνεχιζω .....ΕΑΝ κατα την αστρικη προβολη που κανει καποιος ας πουμε "πειραματικα" ΣΚΕΦΤΕΙ εστω και κατα λαθος ΟΤΙ η καρδια του εκεινη την στιγμη μπορει και να σταματησει να κτυπα , ΥΠΑΡΧΕΙ πολυ πολυ μεγαλη πιθανοτητα να σταματησει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑ η καρδια του και να ΠΑΙΘΑΝΕΙ πειραματιστης στον υπνο του!
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ ?
Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ και οχι μονο απο αυτο!
Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ!
Καλα θα κανετε να ενημερωθειτε πρωτα και απο αλλες πηγες για αυτην!
Καλα θα κανετε να αποφευγετε οτι εχει να κανει με ΚΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ και ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΔΕΣ και ασπρομαυρες ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΥΜΩΣΕΤΕ Π-Ο-Τ-Ε!
Αυτα και καλο βραδυ!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.