- ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΗΤΟ ΤΕΙΧΟΣ Η ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΕΞΩ!!!ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΩΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-FILIKA BESTGUY!
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

gK
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ Η ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!?!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Στο ναό επίσης υπάρχουν τα σιδερένια αυτά παπαούτσια που φτιάχνονται για τον Άγιο και κάθε χρόνο τα λιώνει από το περπάτημα...
Επίσης υπάρχουν εκατοντάδες τάματα προς τον Άγιο αυτό όπως και αφιερώσεις...αξίζει να το επισκευτείτε...
Πιστεύω πως η φίλη σου δεν σου είπε ολοκληρωμένα τα θαύματα που γίνονται στους Μανταμάδες της Μυτηλήνης. Εγώ σχεδόν καθε καλοκαίρι πηγαίνω και προσκηνώ εκεί.
Απλώς θα ήθελα να προσθ΄σω ότι εκτός του θαύματος που ορθώς ανέπτυξες, γίνονται και άλλα...
Θα ξελινήσω με την ιστορία των Ταξιαρχών.
Όπως όλοι γνωρίζετε οι Ταξιάρχες είναι άγγελοι, κατα την εποχή της Τουρκοκρατίας στο μοναστήρι των Μανταμάδων ήχαν πάει οι Τούρκοι και σκότωσαν όλους τους μοναχούς, αλλά μόνο ένας είχε κρυφτεί στο καμπαναριό. Όταν έφυγαν οι Τούρκοι κατέβηκε ο μοναχός και έκλεγε πάνω απο τα πτώματα, τότε του εμφανίστηκε ένας άγγελος και του είπε να κάνει λάσπη με το αίμα των μοναχών και να φτιάξει ένα άγαλμα του αγγέλου αυτού. Ο μοναχός το έκανε. Αυτό το άγαλμα υπάρχει ακόμα και αν κάποιος πάει μπροστά έχοντας πίστη τα μάγουλά του κοκκινίζουν, αν όμως κάποιος πάει χωρίς πίστη τότε μαυρίζει ολόκληρο το πρόσωπό του. Επίσης τα παππούτσια του τα φοράνε και επειδή αυτός τρέχει κάθε φορά που κυνδινεύει κάποιος πιστός τα παπούτσια λιώνουν.
Αυτά ήξερα αυτά είπα.
Ευχαριστώ!!!![]()
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
quote:΄
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ??ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ??ΠΗΡΕ -ΛΕΕΙ- ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΓΑΛΜΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ!ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ...ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ???ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΧΡΟΝΙΑ???Κ ΑΝΤΕ Κ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ????
Κατ'αρχάς αγαπητέ best-guy μάλλον δε κατάλαβες την εξήγησή μου δεν ήταν παιδάκι αυτός που έκανε το άγαλμα, ήταν μοναχός. και δεν έφτιαξε εικόνα απο λάσπη αλλά άγαλμα, you know αγαλμα; υπάρχει όμως και εικόνα.
quote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ??ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ??ΠΗΡΕ -ΛΕΕΙ- ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΓΑΛΜΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ!ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ...ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ???ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΧΡΟΝΙΑ???Κ ΑΝΤΕ Κ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ????
Κι εγώ κρατάω το δικό μου για να μην ξεράσω από την αηδία που μου προκαλεί η ειρωνία μερικών. Τα θαύματα είναι θαύματα (ουάου αναστήθκε ο Χριστός??? Τι λέει ρε αφού ήταν άνθρωπος πριν πεθάνει... ανέστησε και το Λάζαρο!!! πω πω... Δάκρυσε η εικόνα? λιώσαν τα παπούτσια του Αγ. Ταξιαρχη? Χτυπάει η καρδιά του Αγ. Νεκταρίου?? ΧΑΧΑΧΑ!!! Μα τι λέτε??? στο esoterica είμαι ή στο jokes? πω πω βλακείες που ακούω εδώ μέσα σε καλό σας!). Φίλε μου σε πληροφορώ ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση που φτιάχτηκε εικόνα από χώμα και αίμα. Επίσης εντελώς πληροφοριακά έχουμε στην Σαντορίνη μία μικρή εκκλησία, την Παναγία την Κόκκινη που ονομάστηκε έτσι γιατί φτιάχτηκε μετά από τάμα και προσευχές με χώμα, πέτρα και κόκκινο κρασί. Σε παρακαλώ όταν δεν είσαι έτοιμος να πιστέψεις κάτι και ειδικά σε θέματα θρησκείας δεκτή η άποψη σου αλλά προσπάθησε να είσαι τουλάχιστον λίγο πιο διακριτικός...
Εγώ ήξερα πως ήταν ένας μοναχός μικρής ηλικίας,θα ρωτήσω τους γονείς μου για παραπάνω πληροφορίες...
There is no knowlege that is not power.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΕΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ π.χ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΥΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:"κατα την εποχή της Τουρκοκρατίας στο μοναστήρι των Μανταμάδων ήχαν πάει οι Τούρκοι και σκότωσαν όλους τους μοναχούς, αλλά μόνο ένας είχε κρυφτεί στο καμπαναριό. Όταν έφυγαν οι Τούρκοι κατέβηκε ο μοναχός και έκλεγε πάνω απο τα πτώματα, τότε του εμφανίστηκε ένας άγγελος και του είπε να κάνει λάσπη με το αίμα των μοναχών και να φτιάξει ένα άγαλμα του αγγέλου αυτού."
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΥΠΕΡ-ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ,ΕΝΩ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ?
ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ,ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ,ΘΑΥΜΑ (ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΙΣΩΣ)ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΓΓΕΛΟΥ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
ΠΡΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Ο ΑΓ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ?ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ..
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
quote:
ΠΡΟΣ ΑΝΤΙ-ΜΙ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ???ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ???ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΤΙΖΑ...
Προτιμώ το ant-mi από το anti-mi, ειλικρινά.
Στο θέμα τώρα... Το ότι το έδαφος είναι κοκκινωπό σε όλη τη Σαντορίνη λόγω του ηφαιστείου δεν ισχύει και επέτρεψέ μου να το γνωρίζω καλύτερα από σένα. Επίσης αν ίσχυε αυτό που λες δε θα μιλούσαμε για μία εκκλησία αλλά για κάθε κτίσμα στο νησί. Αν ζήσεις ένα θαύμα και η Παναγία σου δώσει την ευλογία Της για να χτίσεις με κρασί, τότε να Της πεις: "Προτιμώ να το πιω".
quote:
ΠΡΟΣ ΑΝΤΙ-ΜΙ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ???ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ???ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΤΙΖΑ...ΠΡΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Ο ΑΓ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ?ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ..
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΚΟΙΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ... ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Η' ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΒΗ... ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ... ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΣΗΜΕΙΑ" ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ???