- Koσμική Βιοδυναμική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Wendigo ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Φυσικά αναφερόμουνα σε υπαρκτές μεθοδολογίες έρευνας ή αποκρυφισμού όταν έγραφα για το Megapolisomancy.
Οκ
quote:
Σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί, καθώς ο Leiber δεν ήταν κανένας άσχετος, αλλά απέχει πολύ από το να χρησιμοποιούν κάποιοι την μυθοπλασία για να ανεβούν στα μάτια των εφήβων κυρίως αναγνωστών τους..
Συμφωνώ με μία μόνο μικρή διαφορά. Δεν ειναι απαραίτητο ντε και καλά ότι Σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί. Ναι ο Leiber δεν είναι κανένας τυχαίος. Είναι ένας συγγραφέας που ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τον λόγο και την ψυχολογία του αναγνώστη. Η αληθοφάνεια των γραφομένων του(και μιας και μιλάμε συγκεκριμένα για το Our Lady Of Darkness, η πληθώρα υπαρκτών ονομάτων και στοιχείων που χρησιμοποιεί) δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι κρύβει κάτι. Βέβαια αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, είναι σύμφωνα με το δικό μου πρίσμα και το πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
quote:
Τώρα για τον φίλο DAGON, λίγες απαντήσεις από αυτά που γνωρίζω ή έχω καταλάβει. Σου θυμίζω ότι δεν είμαι ο συγγραφέας, άρα το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι μια ερμηνεία των γραφομένων του.
Οκ
quote:
Τα περάσματα που αναφέρει δεν έχουν μορφή πόρτας, πύλης ή όποιουδήποτε άλλου υλικού πράγματος, αν και μπορεί να συμπέφτουν, να συνυπάρχουν με κάτι τέτοιο. Δεν ανέφερα τυχαία τον όρο Περιχώρηση, που σημαίνει απλά ότι δύο ή περισσότερες πραγματικότητες συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Με συγκεκριμένες τεχνικές επιτυγχάνεις να ενεργοποιήσεις το ενεργειακό πεδίο σου, και σε συνδυασμό με μέρη όπου το "πλέγμα" είναι λεπτό, περνάς σε πραγματικότητες που έχουν μικρή η μεγάλη απόκλιση από τη δική μας. Η λέξη locus για αυτά τα σημεία σημαίνει στα λατινικά "τοποθεσία" και από ότι γνωρίζω και εγώ είναι εφεύρεση του συγγραφέα, αν και το έχω δει να χρησιμοποιείται για παρόμοια θέματα
Οκ φίλε μου, κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι.
Στέκομαι σε αυτό
quote:
περνάς σε πραγματικότητες που έχουν μικρή η μεγάλη απόκλιση από τη δική μας
Τί είσους πραγματικότητες? Όμοιες με την δική μας? Παρελθοντικές οι μελλοντικές? Ονειρικές? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
quote:
Αυτά τα σημεία έχουν μια σειρά χαρακτηριστικών που τα ξεχωρίσουν από τα άλλα, όταν είναι ενεργά, τα οποία όμως είναι εντελώς υποκειμενικά και ενίοτε απλώς ασήμαντα.
Οσο για το χρόνο μέσα στις "πόρτες" λειτουργεί κατά κανόνα τελείως διαφορετικά από τον δικό μας, και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Αν θυμάμαι καλά, ο συγγραφέας σε κάποιο βιβλίο του(στα αινίγματα σε Γκρίζο Φόντο νομίζω)αναφέρει και τα χαρακτηριστικά τους και κάνει λόγο για κάποιες τεχνικές σοκ οι οποίες υποτίθεται από όσα κατάλαβα ότι σε βοηθούν να συντονιστείς.
Μία ερώτηση:
Όσα αναφέρεις παραπάνω είναι από όσα έχεις κατασταλάξει από μια γενική ανάγνωση των έργων του συγγραφέα, από μία ανάγνωση της Κοσμική Βιοδυναμικής ή και από κάποια προσωπική πείρα?
(Εδώ κάποιοι πιθανώς θα μειδιάσουν)Η επιστήμη μπορεί να τα ερμηνεύσει αυτά? Και δεν εννοώ την κβαντοφυσική που υποτίθεται ότι απλά αφήνει κάποιο ενδεχόμενο υποθετικά. Εννοώ για πραγματική ερμηνεία. Η ερώτηση απευθύνεται σε όποιον γνωρίζει σχετικά
Edited by - DAGON on 21/10/2005 15:42:57
quote:
Τί είσους πραγματικότητες? Όμοιες με την δική μας? Παρελθοντικές οι μελλοντικές? Ονειρικές? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
Απλώς διαφορετικές, υποπτεύομαι με έναν κβαντικό τρόπο. Αρα, ολα τα παραπάνω. Απλώς ο συγγραφέας ισχυρίζεται, και δεν είναι ο μόνος, ότι κάποιες πραγματικότητες είναι πιό "κοντά μας", και πιό εύκολα προσβάσιμες από άλλες.
quote:
Όσα αναφέρεις παραπάνω είναι από όσα έχεις κατασταλάξει από μια γενική ανάγνωση των έργων του συγγραφέα, από μία ανάγνωση της Κοσμική Βιοδυναμικής ή και από κάποια προσωπική πείρα?
Ολα τα παραπάνω.
quote:
(Εδώ κάποιοι πιθανώς θα μειδιάσουν)Η επιστήμη μπορεί να τα ερμηνεύσει αυτά? Και δεν εννοώ την κβαντοφυσική που υποτίθεται ότι απλά αφήνει κάποιο ενδεχόμενο υποθετικά. Εννοώ για πραγματική ερμηνεία. Η ερώτηση απευθύνεται σε όποιον γνωρίζει σχετικά
Αν εννοείς να τα αποδείξει, η επιστήμη δέχεται μόνο την απόδειξη μέσω πειράματος η μαθηματικών. Αυτό θα σήμαινε και την πρακτική εφαρμογή τους από την επιστήμη, αργά ή γρήγορα. Αρα, εκτός αν υποθέσουμε ότι κάποια πράγματα κρατούνται μυστικά, το μόνο που μένουν είναι οι θεωρίες.
Πέρα από την κβαντική θεώρηση, η οποία είναι ένα πολύ γενικό πεδίο, έχει κερδίσει έδαφος η θεωρία του Ολογραφικού Σύμπαντος, το οποίο ενώ μοιράζεται πολλά κοινά με την Κβαντική θεωρία, βασίζεται σε μια αρχή που παραπέμπει σε πολλές αρχαίες αντιλήψεις περί του κόσμου: Οτι το μικρό εμπεριέχει το μεγάλο και αντίστροφα, ότι δηλαδή κάθε κομμάτι του μικρόκοσμου ανατανακλάται στον μακρόκοσμο. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία, αλλά φοβάμαι ότι απέχει πολύ από το να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας βασανίζουν..
Everything you know is wrong!
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Ολα τα παραπάνω.
Mε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό. Θέλεις να πεις περισσότερα(Κάτω από ποιές συνθήκες, με ποιον τρόπο και το αποτέλεσμα)?
Αν πάλι δεν θέλεις να το κάνεις εδώ μπορούμε να μιλήσουμε και μέσω e mail.
quote:
quote:
Απλώς διαφορετικές, υποπτεύομαι με έναν κβαντικό τρόπο. Αρα, ολα τα παραπάνω. Απλώς ο συγγραφέας ισχυρίζεται, και δεν είναι ο μόνος, ότι κάποιες πραγματικότητες είναι πιό "κοντά μας", και πιό εύκολα προσβάσιμες από άλλες.
Εδώ θα επιμείνω λίγο φίλε μου. Τι διαφορετικό έχουν? Επικαλούμαι πάλι την προσωπική σου πείρα.
Επίσης για να μείνουμε και στο θέμα μας μπορεις να επεκταθείς περισσότερο σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου?
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, απλά όταν άνοιξα αυτό το θέμα είχα κάποιες απορίες οι οποίες τώρα πολλαπλασιάστηκαν.
Εσείς τι λέτε για όλα αυτά?
quote:
Μάλλον με τις απορίες μου θα μείνω.Εσείς τι λέτε για όλα αυτά?
Εγώ, καλέ μου φίλε DAGON, δεν ξέρω και πολλά επ' αυτών.
Πάνω που πήγα να καταλάβω και μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα κι εμένα από όσα είπε ο αγαπητός μας illuminatus, αποχώρησε...

In anticipation of my resurrection...
Φίλε DAGON δεν είναι εύκολο αυτό που μου ζητάς να αναλύσω. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις διαβάζοντας ότι βρεις από Γιώργο Μπαλάνο, βιβλία και άρθρα σε περιοδικά (Ανεξήγητο και άλλα) , καθώς όλα συνδέονται μεταξύ τους. Πολλές φορές τα άρθρα του έριχναν λίγο φως σε θέματα που δεν εξηγούσε σε βιβλία. Διάβασε πολύ προσεκτικά Αρθουρ Μάχεν.Διάβασε για την Ολογραφική Θεωρία (Holographic Universe Theory)Ρίξε μια ματά σε ότι βρεις για λαβυρίνθους (νομίζω υπάρχει topic στο esoterica). Ολα συνδεόνται..
Δυσκολεύομαι αρκετά να δώσω εξηγήσεις και περιγραφές για πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις καν, παρά μόνο να τα νιώσεις.
Να διευκρινίσω ότι η Κοσμική Βιοδυναμική σαν βιβλίο περιγράφει μόνο οτ ξύπνημα του Σημείου Σ και τον συντονισμό με το Κοσμικό Δίκτυο, όπως το περιγράφει ο συγγραφέας. Τα "περάσματα" οποιουδήποτε είδους, αστρικά ή σωματικά, περιγράφονται αλλού, κυρίως σε άρθρα και κάποια πρόσφατα βιβλία.
Χαίρομαι πάντως που δεν δίνει έτσι εύκολα το βιβλίο, καθώς η τσιμπημένη τιμή θα μπορούσε εύκολα να δώσει λαβή σε κατηγορίες για απάτη. Οταν έχεις καταλάβει ότι θα βρεις την απάντηση στα μυστήρια του σύμπαντος, και βρίσκεσαι με ένα βιβλίο που μιλάει για τεχνικές μασάζ σε ένα σημείο κάπου στην κοιλιά και ένα Κοσμικό Δίκτυο που μένει ασαφές, είναι εύκολο να νιώσεις ότι σε εξαπάτησαν. Το βιβλίο απαιτεί μια χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία αυτοπειθαρχίας και πειραματισμού για να έχεις αποτελέσματα, και εγώ δεν θα πρότεινα σε κανέναν να το αγοράσει αν δεν ξέρει ακριβώς τι κάνει .
Οσο για αυτές τις άλλες πραγματικότητες, προσπάθησε να μην τις σκέφτεσαι σαν έναν χώρο που μπαίνεις, αλλά έναν χώρο που συνυπάρχει με πολλούς άλλους. Κάποιες φορές βλέπουμε τους χώρους που συνυπάρχουν με τον "δικό μας", αλλά τις πιό πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε καν, καθώς δεν έχουν τίποτα το παραξενο, πέρα από λεπτομέρειες. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιον να αρχίσει να προσέχει είναι μια αίσθηση ελαφρότητας, μια ονειρική ατμόσφαιρα.
Το να μπεις εξ ολοκλήρου σε μια άλλη πραγματικότητα είναι κάτι που σπάνια συμβαίνει τυχαία, και αν συμβεί θα το καταλάβεις και θα το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Η είσοδος σαν τόπος σχεδόν πάντα σηματοδοτείται από μια μεγάλη ανηφόρα, και την ώρα της εισόδου υπάρχουν δευτερεύονται φαινόμενα, όπως μυρωδιά όζοντος στον αέρα, ήχος από χαλίκια που κατρακυλάνε σε πλαγιά, ιστοί από αράχνες στο πρόσωπο και μωβ, σχεδόν υπεριώδης φωτισμός.
Ολα αυτά έχουν γραφτεί άπειρες φορές στο παρελθόν και από μεγάλους ερευνητές, απλώς ο Μπαλάνος είναι ένας από τους λίγους που προσπάθησε να βγάλει μια ολοκληρωμένη θεωρία και μετά να την ανάγει σε πράξη.
Φιλικά
Eντελώς φιλικά, και χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να σε προσβάλλω, θα σου πω ότι η γνώμη που σχημάτισα από το τελευταίο σου ποστ είναι ότι περισσότερο με παραπέμπεις στο να διαβάσω κείμενα του Γ.Μπαλάνου παρά απαντάς επί της ουσίας.
Μου λες να διαβάσω πράγματα τα οποία ήδη έχω διαβάσει και πέρα από κάποια πολύ γενικά στοιχεία(?) σίγουρα δεν διελευκάνουν αυτή την υπόθεση αλλά αντιθέτως μεγαλώνουν το πέπλο του μυστηρίου.
Ας δούμε τι έχουμε
1)ένα σαφές υπόβαθρο βασισμένο σε συγγραφείς όπως Λάβκραφτ, Μάχεν κλπ
2)κάποια πολύ γενικά στοιχεία που σίγουρα δεν αποτελούν αποδείξεις αλλά ούτε καν ολοκληρωμένες ενδείξεις, αφού είναι πολύ γενικά.
quote:
Οσο για αυτές τις άλλες πραγματικότητες, προσπάθησε να μην τις σκέφτεσαι σαν έναν χώρο που μπαίνεις, αλλά έναν χώρο που συνυπάρχει με πολλούς άλλους. Κάποιες φορές βλέπουμε τους χώρους που συνυπάρχουν με τον "δικό μας", αλλά τις πιό πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε καν, καθώς δεν έχουν τίποτα το παραξενο, πέρα από λεπτομέρειες. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιον να αρχίσει να προσέχει είναι μια αίσθηση ελαφρότητας, μια ονειρική ατμόσφαιρα.Το να μπεις εξ ολοκλήρου σε μια άλλη πραγματικότητα είναι κάτι που σπάνια συμβαίνει τυχαία, και αν συμβεί θα το καταλάβεις και θα το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή.
Το ύφος σου μου θυμήζει το ύφος του συγγραφέα(εκτος αν είσαι αυτός
).
Δημιουργείς την αίσθηση ότι κάτι γνωρίζεις αλλά δεν λες περισσότερα πάνω σε αυτό.
quote:
Η είσοδος σαν τόπος σχεδόν πάντα σηματοδοτείται από μια μεγάλη ανηφόρα, και την ώρα της εισόδου υπάρχουν δευτερεύονται φαινόμενα, όπως μυρωδιά όζοντος στον αέρα, ήχος από χαλίκια που κατρακυλάνε σε πλαγιά, ιστοί από αράχνες στο πρόσωπο και μωβ, σχεδόν υπεριώδης φωτισμός.
Αυτά φίλε μου υποτίθεται ότι είναι γνωστά πάνω κάτω. Γιατί δεν γίνεσαι πιο συγκεκριμένος? Γιατί δεν περιγράφεις ένα συγκεκριμένο μέρος(τοποθεσία), που κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες(συγκεκριμένη ώρα, καιρικές συνθήκεςκλπ), μέσω μιας συγκεκριμένης τεχνικής(τρόπος εντοπισμού, προσσέγγισης) πέτυχες ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα(ποιό ακριβώς?).
Όσο δύσκολο κι αν είναι για τους λόγους που προανέφερες(μερικά πράγματα δεν περιγράφονται με λέξεις) γιατί δεν προσπαθείς να δώσεις έστω μία γενική εικόνα μίας τέτοιας διαδικασίας-εμπειρίας? Θα ήταν αρκετά χρήσιμο εδώ.
Υ.Γ.1Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι κάποιος λέει ψέματα. Απλά θεωρώ ότι εώς τώρα τα στοιχεία αυτά δεν επαρκούν για να έχουμε την συνολική εικόνα.
Υ.Γ.2Αναφέρεσαι στον Άρθουρ Μάχεν. Σε έργα του όπως το "Ν" να υποθέσω?
Edited by - DAGON on 31/10/2005 22:43:52
Να ευχαριστήσω τον illuminatus για τις πληροφορίες που έχει προσφέρει έως τώρα.
quote:
![]()
![]()
Πρώτον: Δεν είμαι ο Μπαλάνος! Για αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω..
Δεύτερον: Δεν ήξερα ότι είχαμε κάποιο συμβόλαιο εδώ μέσα όπου πρέπει να απαντήσω αναλυτικότατα σε όλες τις ερωτήσεις σου και να εξηγήσω τις απόψεις μου με παραδείγματα και περιστατικά. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι τέτοιο, και δεν είναι μόνο ο χώρος που θα απαιτούνταν.
Εχοντας διαβάσει όλα αυτά που προαναφέραμε και συζητάμε εδώ μέσα έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα, τα οποία από μόνα τους είναι αυθαίρετα και ενίοτε αστήρικτα. Η προτροπή μου να διαβάσεις τα σχετικά με το θέμα είναι για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα και όχι να στηρικτείς στα δικά μου.
Τρίτον: Σου πρότεινα πρώτα από όλα τα κείμενα του Μπαλάνου γιατί νόμιζα ότι σε ενδιαφέρει το θέμα της Διείσδυσης που ευαγγελίζεται ο συγγραφέας. Αν έχω καταλάβει λάθος τότε συγνώμη και θα σου πρότεινα να διαβάσεις Lucius Shepard!
Δεν σε προτρέπω να τα διαβάσεις για ίδιο όφελος! Νόμισα ότι εσύ ενδιαφέρεσαι να βγάλεις άκρη..
Τα έργα του Μάχεν στο σύνολό τους έχουν την αίσθηση και τις πληροφορίες που εννοώ, αλλά αν θες πιό συγκεριμένα μιλάω για το Far off Things, to Great God Pan , to White People και το Three Impostors.
Η συνολική εικόνα που ζητάς δεν υπάρχει! Μιλάμε εδώ μέσα για κάποια πράγματα τελειως αστήρικτα από όλες τις απόψεις, οπότε θεωρώ την αναφορά σου σε ενδείξεις και αποδείξεις τελείως άστοχη, εκτός αν θεωρείς απόδειξη το να σε ανατριχιάζει ένα συγκεκριμένο σημείο στην πόλη ή ένα σκοτεινό δρομάκι..
Οσο για την εμμονή σου σε συγκεκριμένα στοιχεία, καταλαβαίνω ότι αφορά την αναζήτηση για κάτι χειροπιαστό, αλλά φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω. Δεν μπορώ να αναφέρω σαν γεγονότα εντελώς υποκειμενικές απόψεις, αλλά και δεν θέλω..
Οσο για κάποιους τόπους στην Αθήνα που μπορεί να δείς από την Αλλη Πλευρά, αυτοί που το ψάχνουν πιό πολύ από μένα αναφέρουν το Παγκράτι, τα στενά πίσω από το Γκάζι, το λόφο του Φιλοπάππου συμπεριλαβανομένου και του Θησείου.. Ο τρόπος προσέγγισης είναι λαβυρινθοειδής, πηγαίνοντας πάντα εκεί που σε πάει ο δρόμος.
Εντελώς φιλικά
quote:
Φιλε DAGON
Δεύτερον: Δεν ήξερα ότι είχαμε κάποιο συμβόλαιο εδώ μέσα όπου πρέπει να απαντήσω αναλυτικότατα σε όλες τις ερωτήσεις σου και να εξηγήσω τις απόψεις μου με παραδείγματα και περιστατικά. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι τέτοιο, και δεν είναι μόνο ο χώρος που θα απαιτούνταν.
Δεν θα διαφωνήσω. Κουβέντα κάνουμε. Επειδή από τα μέλη που έχουν συμετάσχει εώς τώρα εδώ μόνο εσύ γνωρίζεις κάποια πράγματα σχετικά(σε ρώτησα εν έχεις και προσωπική πείρα και απάντησες καταφατικά) για αυτό το λόγο απευθύνω σε εσένα τις ερωτήσεις. Νομίζω ότι είμαι αρκετά ευγενικός στον τρόπο που διατυπώνω τις απορίες μου και δεν θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση κανέναν. Οπότε αν θεωρείς ότι σου έβαλα κανα πιστόλι στον κρόταφο για να απαντήσεις μπορείς να μην ξαναγράψεις εδώ κοκ. Όσο όμως θα συμμετέχεις εμένα θα μου γεννιούνται απορίες και θα τις διατυπώνω, γιατί αυτό είναι το νόημα του διαλόγου. Πάντως σε αυχαριστώ και πάλι για τις χρήσιμες πληροφορίες που έχεις παραθέσει εώς τώρα.
Σχετικά με το θέμα του χώρου που αναφέρεις, δεν τίθεται ζήτημα. Εδώ αν είσαι εντός θέματος μπορείς να επεκταθείς όσο θέλεις και όσο χρειάζεται.
Λες όμως ότι δεν είναι μόνο ο χώρος που απαιτείται. Τι άλλο είναι δηλαδή?
quote:
Τρίτον: Σου πρότεινα πρώτα από όλα τα κείμενα του Μπαλάνου γιατί νόμιζα ότι σε ενδιαφέρει το θέμα της Διείσδυσης που ευαγγελίζεται ο συγγραφέας. Αν έχω καταλάβει λάθος τότε συγνώμη και θα σου πρότεινα να διαβάσεις Lucius Shepard!
Δεν σε προτρέπω να τα διαβάσεις για ίδιο όφελος! Νόμισα ότι εσύ ενδιαφέρεσαι να βγάλεις άκρη..
Τα έργα του Μάχεν στο σύνολό τους έχουν την αίσθηση και τις πληροφορίες που εννοώ, αλλά αν θες πιό συγκεριμένα μιλάω για το Far off Things, to Great God Pan , to White People και το Three Impostors.
Την βιβλιογραφία που αναφέρεις την γνωρίζω και μπορώ να πω ότι την κατέχω πάνω κάτω.
Χαίρομαι όμως γιατί μπορεί κάποιος που είναι περισσότερο άσχετος από εμένα να ενδιαφέρεται να διαβάσει περεταίρω.
quote:
Η συνολική εικόνα που ζητάς δεν υπάρχει! Μιλάμε εδώ μέσα για κάποια πράγματα τελειως αστήρικτα από όλες τις απόψεις, οπότε θεωρώ την αναφορά σου σε ενδείξεις και αποδείξεις τελείως άστοχη, εκτός αν θεωρείς απόδειξη το να σε ανατριχιάζει ένα συγκεκριμένο σημείο στην πόλη ή ένα σκοτεινό δρομάκι..
Η λέξη απόδειξη είναι πολύ μεγάλη. Σίγουρα αυτό που λες δεν αποτελεί απόδειξη γιατί είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Ωστόσο ξαναλέω θα βοήθούσε την κατάσταση αν μας έλεγες κάτι παραπάνω για την μέθοδο και για το αποτέλεσμα.
quote:
Οσο για την εμμονή σου σε συγκεκριμένα στοιχεία, καταλαβαίνω ότι αφορά την αναζήτηση για κάτι χειροπιαστό, αλλά φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω. Δεν μπορώ να αναφέρω σαν γεγονότα εντελώς υποκειμενικές απόψεις, αλλά και δεν θέλω..
Δεν αναφέρομαι σε απόψεις φίλε μου, πιο πολύ στην εμπειρία αναφερόμουν.
Φιλικά
DAGON