ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Gucci φόρεμα ή σκισμένο τζήν? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

narya26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/04/2004, 13:00:02
Το γκούτσι φόρεμα
είναι ρυθμός από τραγούδι του 50cent.
Καμμία πρωτοτυπία ξανά.
Ο Μαζωνάκης είναι καρα-αδερφάρα και το παίζει λαικός.
Δεν πάει να πάρει καμιά πίπα λέω εγώ...(κι ο Φοίβος μαζί).

MasvidalΜέλος
17/04/2004, 13:05:14
quote:

ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕΛΙΩΤΕΣ, ΠΑΛΛΗΝΙΩΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΦΑΛΗΡΙΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ:
1}ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ,
2}ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ
3}ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΕΡΗΜΙΑ...ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ,ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ
Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ "ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ;

17/04/2004, 13:16:06
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ,ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ".
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!

17/04/2004, 19:31:08
Αυτό φταίει γιατί φύγανε οι Ελληνες από το κέντρο για να έρθουν οι Αλβανοί και γενικότερα οι αλλοδαποί...
Βέβαια φύγανε όχι γιατί τους διώξανε άλλά γιατί χτίσανε μονοκατοικίες και αγοράσανε διαμερίσματα σε προάστεια...
Αυτά βέβαια δεν είναι εικασίες που κάνω εγώ αλλά στοιχεία που μου έχει δώσει φίλη μου μεσίτρια.

Εγώ πάντως αν είχα θέμα επιλογής μια και είμαι casual τύπος θα προτιμούσα τζην σκισμένο GUCCI φόρεμα...

"Τάδε έφη Avallon"
04/05/2004, 22:55:42
quote:
φύγανε όχι γιατί τους διώξανε άλλά γιατί χτίσανε μονοκατοικίες και αγοράσανε διαμερίσματα σε προάστεια

Αυτό είναι γεγονός!
Ωστόσο θέτω ένα ερώτημα: γιατί στα πολύ απομακρυσμένα προάστεια όπου προς το παρόν υπάρχουν μόνον μονοκατοικίες, έχουν όλες οι οικογένειες 2 και 3 και 4 αυτοκίνητα;

1. Διότι έχουν το χρήμα
2. Διότι έχουν το χώρο
3. Διότι αλλιώς θα βαρούσαν ενέσεις!

06/05/2004, 08:59:23
quote:
γιατί στα πολύ απομακρυσμένα προάστεια όπου προς το παρόν υπάρχουν μόνον μονοκατοικίες, έχουν όλες οι οικογένειες 2 και 3 και 4 αυτοκίνητα;

Γιατί απλά έχουν χώρο να τα παρκάρουν!
Ξέρεις πόσους φίλους έχω που μένουν κέντρο(Κ.Πατήσια) και ενώ έχουν τη δυνατότητα για δεύτερο αμάξι δεν το αγοράζουν γιατί δεν έχουν που να το παρκάρουν? Ξέρεις πόσο κοστίζει μηνιαία ένα πάρκινγκ?

"Τάδε έφη Avallon"