ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

valgraph30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AZΩΕΛΜέλος
03/02/2005, 22:40:53
ΑΝΑLPGABET...
ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!)ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ......

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

AZΩΕΛΜέλος
20/02/2005, 20:23:02
ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Η’ ΟΧΙ.

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ…
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ;

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

ΣΠΑΘΙΜέλος
12/03/2005, 15:41:14
Όπως ακριβώς ενεργεί σήμερα.Παντού καπνογόνα και δακρυγόνα για να μην βλέπουμε όσα συμβαίνουν πραγματικά.Το φαινόμενο της νυχτερίδας,όπως έχεις πει και κάπου αλλού.
Ναι σε βρήκα κι εκει!

«Σας διδάσκω τον υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί.»

orfeas7Μέλος
13/03/2005, 12:52:27
Δεν θέλω να διαφωνήσω με το θέμα... Απλα να το προχωρήσω.

Έστω ότι επιτυγχάνεται η παγκόσμια κυριαρχία απο κάποιον ή κάποιους. Ποιά είναι τα ωφέλη που θα αποσκοπήσουν;

AZΩΕΛΜέλος
13/03/2005, 22:59:30
ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΡΦΕΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΆΡΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ.

1) ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΡΓΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
2) ΆΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
3) ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
4) ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΜΑ…
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ.
ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑ «ΓΙΑΤΙ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΆΝΟΙΞΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

orfeas7Μέλος
14/03/2005, 00:31:45
Αν ήμουν μέλος κάποιας ομάδας που έιχε καταφέρει να έχει σε έλεγχο όλη την ανθρωπότητα και αυτό ήταν όλο και μετά δεν υπήρχε τίποτα εγώ θα έκανα δημοκρατία!

Αν όμως υπάρχει κάτι άλλο αυτό θα είναι κάποιο ώφελος από αυτόν τον απόλυτο έλεγχο(τεχνολογικά επιτεύγματα, καλύτερη ζωή, ηδονή της κυριαρχίας, κ.α. για τους εξουσιαστές).

Στο μόνο πράγμα που πάει το μυαλό μου είναι ότι υπάρχει παραπάνω από μία ομάδα που θέλει τον έλεγχο οπότε ανταγωνίζονται για το μερίδιο και σίγουρα θα υπάρχουν ομάδες που θέλουν το καλό της ανθρωπότητας οπότε περιπλέκονται τα πράγματα.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ.

Υπάρχουμε και όλοι εμείς που σίγουρα δεν αρεσκόμαστε στην ιδέα ότι κάποιοι μας ελέγχουν και αρχίζουμε να αντιδρούμε. Η αντίδραση δεν αρέσει σε κάποιους.

Αν μπλέκονται σε όλα αυτά και πράγματα, όντα, τα οποία δεν είναι γήινα δεν το γνωρίζω. Κάθε δράση πάντως έχει και μία αντίδραση.

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε, τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!

AZΩΕΛΜέλος
14/03/2005, 01:07:53
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ!
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

ΣΠΑΘΙΜέλος
14/03/2005, 01:14:08
Οπα!Τι εχουμε εδω;<ΑΖΩΕΛ> που εισουν τοσες μερες;

AZΩΕΛΜέλος
14/03/2005, 01:36:43
ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ, Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ;
ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

ΣΠΑΘΙΜέλος
14/03/2005, 01:39:49
Παρακαλω!
σου εχω πει πως παρακολουθω ολες σου τις συζητησεις.Με ενδιαφερουν παρα πολυ οι αποψεις σου και ο τροπος σκεψης σου.
και τα κοτσια σου!