ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ? - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ? - ΕΙΚΟΝΕΣ

MC3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MCΜέλος
01/07/2004, 12:54:54
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργια το site αυτό, και θα ήθελα να ανοίξουμε ένα θεματάκι που απασχολεί αρκετούς από οτι ξέρω.
Τί γνώμη έχετε για αυτό που λέμε "σύμπτωση"? Πέρα από την επιστημονική άποψη ψυχολόγων όπως πχ Γιουνγκ κτλ. Η δική σας γνώμη τί είναι? Και από πού προέρχονται? Και θα σας πώ κι εγώ την δική μου.
ΜC

**ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ

01/07/2004, 21:32:50
καλως ηρθες ! μα..εδω ειναι ο χωρος* που οι λεξεις απουσιαζουν...

*"ΕΙΚΟΝΕΣ"....τ'ονομα του ...

εχω μιαν εντυπωση πως το θεμα αυτο συζητηθηκε μαλλον στο χωρο του.παραξενου..
κανε μιαν αναζητηση >>>επανω δεξια στην οθονη σου..η απλα "κανε κλικ"εδω:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

μεχρι να σε μεταφερουν στο σωστο φορουμ....
(Αμαλιαααααα...:)

(εχμ...θυμηθηκα ενα παιχνιδι που παιζαμε σαν ημασταν μικρα.."τ'αμαλια" το λεγανε--το ειχαν δημιουργησει τα μεγαλυτερα αγορια της τεραστιας παρεας--...και αυτη ηταν η λεξη κλειδι που επρεπε να φωναξεις --ωστε να σε ακουσουν οι συντροφοι σου αλλα και οι "ηττημενοι"--φτανοντας στην βαση της αντιπαλης ομαδας...:)))μα..πως το θυμηθηκα τωρα..τουτο..συμπτωματικο θα'ναι...)

Paramatma...

MCΜέλος
02/07/2004, 09:25:34
quote:

καλως ηρθες ! μα..εδω ειναι ο χωρος* που οι λεξεις απουσιαζουν...

*"ΕΙΚΟΝΕΣ"....τ'ονομα του ...

εχω μιαν εντυπωση πως το θεμα αυτο συζητηθηκε μαλλον στο χωρο του.παραξενου..
κανε μιαν αναζητηση >>>επανω δεξια στην οθονη σου..η απλα "κανε κλικ"εδω:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

μεχρι να σε μεταφερουν στο σωστο φορουμ....
(Αμαλιαααααα...:)

(εχμ...θυμηθηκα ενα παιχνιδι που παιζαμε σαν ημασταν μικρα.."τ'αμαλια" το λεγανε--το ειχαν δημιουργησει τα μεγαλυτερα αγορια της τεραστιας παρεας--...και αυτη ηταν η λεξη κλειδι που επρεπε να φωναξεις --ωστε να σε ακουσουν οι συντροφοι σου αλλα και οι "ηττημενοι"--φτανοντας στην βαση της αντιπαλης ομαδας...:)))μα..πως το θυμηθηκα τωρα..τουτο..συμπτωματικο θα'ναι...)

Paramatma...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΜΠΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΝΑ ΨΑΞΩ...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΥΣΗ, ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΡΧΕΤΑΙ"