- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:σωστα εχεις δικιο τωρα που το λες μου ηρθε στο μυαλο η εικονα οτι ανοιγουμε ολες της "πορτες" οταν κοιμομαστε,ονειρα και ψυχικα ταξιδια (ενα firewall ρε παιδια
Φίλε endorama λέγεται ότι όταν κοιμόμαστε είμαστε πιο ανοιχτοί συνειδησιακά νομίζω και γι΄αυτό και πιο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους επιθέσεις...
quote:σωστο και αυτο και μπορω να πω οτι δεν την σκεφτηκα καθολου αυτη την πιθανοτητα αν και θα επρεπε να ηταν το πρωτο πραγμα που επρεπε να σκεφτω ομως στην πιστευω οτι αυτο ισχυει στην περιπτωση που το "θυμα" θα εγκατελειπε απο την πρωτη επιθεση αν ομως ειχε πολλα τετοια περιστατικα δεν θα τα κουβεντιαζε με φιλικα του προσωπα ωστε μετα τον ξαφνικο θανατο καποιος να το ριξει σε αυτο το πλασμα?
Από την άλλη είναι δυνατόν να ξέρουμε αν κάποιος πέθανε από τέτοιες νυχτερινές επισκέψεις? Πως γίνεται αφού ο πεθαμένος δε μπορεί να διηγηθεί τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του? Ξέρεις πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει στον ύπνο τους από καρδιά ή από ανεξακρίβωτα αίτια?
quote:πιθανον να μην το ενοιαζε αν θα με ξυπνησει ή οχι ηταν πολυ αγριο μιλαμε για λυσα και επιμονη κ ηταν πολυ ευκινητο και απο οτι καταλαβα ηθελε απλα να με πεταξει κατω μπορει να ηταν ειδος test drive να ηθελε δηλαδη να δοκιμασει της δυναμεις μου.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ,ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ;
quote:αδιαφορο δεν με αφηνει αλλα δεν μου αφησε και καποια φοβια που ειναι και το σημαντικοτερο
ΕΝΔΟΡΑΜΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
"μια φορα και ενα καιρο οταν υπηρετουσα την θητεια μου στα ελληνοτουρκικα συνορα περναγαμε απο αρκετα σκληρη εκπαιδευση και μας ειχαν περασει το μηνυμα οτι αφου ματωνεις δεν σε φοβαμαι στην περιπτωση αυτη ομως δυστηχως δεν μας περασαν κανενα μηνυμα".
quote:σωστα παλι αν και υπαρχει μια ομοιοτητα καποιος ειχε πει οτι η μορα εχει λεπτα και μακρυα δαχτυλα οπως και στην περιπτωση μου αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ηταν ουτε μορα ουτε κανενα πλασμα και οτι απλα το φανταστηκα μην παθω κανενα πανικο τωρα που περασαν και τοσες μερες
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΤΗ ΜΩΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΝΤΑ...
Mμμμ... θα ήθελες να μας μιλήσεις πιο αναλυτικά γι'αυτό μιας και δεν είναι καθόλου εκτός θέματος?

quote:
σωστο και αυτο και μπορω να πω οτι δεν την σκεφτηκα καθολου αυτη την πιθανοτητα αν και θα επρεπε να ηταν το πρωτο πραγμα που επρεπε να σκεφτω ομως στην πιστευω οτι αυτο ισχυει στην περιπτωση που το "θυμα" θα εγκατελειπε απο την πρωτη επιθεση αν ομως ειχε πολλα τετοια περιστατικα δεν θα τα κουβεντιαζε με φιλικα του προσωπα ωστε μετα τον ξαφνικο θανατο καποιος να το ριξει σε αυτο το πλασμα?
Μα αν πέθαινε κάποιος και ένας από το περιβάλλον του έλεγε "τον σκότωσαν δαιμόνια" ή κάτι τέτοιο, ποιός θα τον πίστευε (και με το δίκιο του)? Το πολύ πολύ να έβγαινε στον Alter αν επέμενε!

quote:οι ανθρωποι πεθαιναν πριν βγει ο Alter
Μα αν πέθαινε κάποιος και ένας από το περιβάλλον του έλεγε "τον σκότωσαν δαιμόνια" ή κάτι τέτοιο, ποιός θα τον πίστευε (και με το δίκιο του)? Το πολύ πολύ να έβγαινε στον Alter αν επέμενε!
καποτε τετοια πραγματα δεν περνουσαν απαρατηρητα αλλα και τοτε μπορει να μην υπηρχε ο Alter αλλα υπηρχε ο τιτλος ευγενειας "ο τρελος του χωριου" που τον εδιναν συχνα με μεγαλη ευχαριστηση και ευκολια και απο την αλλη ομως εκεινες της εποχες ο κοσμος τα δεχοταν πιο ευκολα αυτα τα φαινομενα γιατι ηταν και αρκετα συχνα
δηλαδη πιασε το αυγο και κουρευτο οπως και να εχει ομως μεσα σε ολες αυτες της περιπτωσεις που δεν ειναι και λιγες δεν μπορει ολο και καποιος θα εριξε το φταιξιμο σε καποιο πλασμα που την βρισκει να ξαπλωνει πανω σε ανθρωπους
και οπως πολυ σωστα ειπε η Avallon οι νεκροι δεν μιλανε "κακια συνηθεια εχουν και αυτοι"
from us
ΦΙΛΗ ΑΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΝΤΑ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ...
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ...
ΕΤΣΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ...
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ Η ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ Η τον απολλυών...
ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΑΡΣΕΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ....
ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΚΑΚΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ..
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΥΚΤΟΒΙΟ ΠΛΑΣΜΑ...
ΥΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ,ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ,Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΥΚΤΟΒΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΚΑΛΟΒΟΥΛΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ...
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΜΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑ Η ΛΑΣΤΙΧΟ,Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ...
"Κύριε,Κύριε,είσαι η ακαταγώνιστος δύναμις,η οποία εργάζεται την σωτηρίαν μου,έρριψας την σκιάν της προστασίας σου,ώς άλλην απρόσβλητον περικεφαλαίαν επί της κεφαλής μου κατά τάς ημέρας του πολέμου..."
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
quote:αν καταλαβα καλα δηλωνουμε πιστη σε κατι για να δειξουμε οτι μας προστατευει μια μεγαλυτερη οντοτητα
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...
καλα καταλαβα φιλε μου?
from us
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΝΔΟΡΑΜΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ,ΑΠΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ...ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΟΝΤΑ...
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΡΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟΝΩΤΙΚΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΩΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ "ΑΔΥΝΑΜΟ" ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Edited by - Glorfindel on 19/10/2003 22:31:22
συν Αθηνα και χειρα κινει
from us
Πέρσι το καλοκαίρι λοιπόν κατά τις 9:00 είχα ανοιχτη την πόρτα της κουζίνας και έκανα κάποια δουλειά. Ο δικός μου γάτος έλειπε. Ξαφνικά άκουσα νιαουρητά απ' έξω και πήγα να δω ποιο γατάκι είναι. Ακριβώς έξω από την πόρτα της κουζίνας στεκόταν μία μαύρη γάτα και νιαούριζε επίμονα. Η γάτα ήταν σε εκείνη την ήρεμη στάση που τα γατιά κάθονται στα πίσω πόδια και τυλίγουν την ουρά τους γύρω από αυτά. Μόλις την πλησίασα δεν θοβήθηκε καθόλου αλλά άρχισε να τρίβεται στα πόδια μου και νιαούριζε συνέχεια. Συνέχισε να χαιδεύεται στα πόδια μου και να γουργουρίζει. Πήγα μέσα και της έβαλα λίγο φαγητό να φάει. Η γάτα δεν έδωσε καμία σημασία στο φαγητό. Συνέχισε τα ίδια παιχνίδια και ήθελε να μπει μέσα στο σπίτι. Την άφησα να μπει λίγο μέσα από την πόρτα της κουζίνας κι εκείνη συνέχιζε τα ίδια. Μετά από λίγο ήρθε ο άντρας μου και η γάτα έκανε τα ίδια και σε εκείνον. Αφού την άκουσα βέβαια επειδή μαζεύω τα γατιά, την έβγαλε έξω και έκλεισε την πόρτα. Κοίταζαμε από το τζάμι αν θα φάει το φαγητό αλλά εκείνη τίποτα. Πήρε την στάση που είχε στην αρχή και έμεινε ακίνητη κοιτάζοντας την πόρτα της κουζίνας επί 1 ώρα. Μετά από αυτό το διάστημα ήρθε ο γάτος μου και την έδιωξε γιατί φυσικά δεν θέλει άλλο γατί στο σπίτι του. Την γάτα αυτή δεν την ξαναείδαμε ποτέ! Ούτε στο σπίτι μας ούτε στην γύρω περιοχή.
Το φέρσιμό της ήταν περίεργο γιατί τα αδέσποτα γατιά δεν σε αφήνουν να τα πιάσεις αν δεν σε ξέρουν. Το ίδιο ισχύει και για τα σπιτικά (ο δικός μας δεν κάθεται να τον χαιδέψουν ξένοι). Επίσης ήθελε ντε και καλά να μπει στο σπίτι και κοιτούσε συνέχεια την πόρτα της κουζίνας. Δεν τρομαξα καθόλου αντίθετα η γατούλα μου προκάλεσε θετικά συναισθήματα, πάντως η όλη συμπεριφορά της μου φάνηκε πολύ παράξενη. Τί ήταν άραγε αυτή η γάτα; Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον ή μπορεί να κάνει εικασίες σχετικά με το περιστατικό;
quote:
μερικα πραγματα που προτιμουν να μας επισκεπτονται οταν κοιμομαστε για πιο λογο ομως?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ Η ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ? ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ........
respect