ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μουρουνέλαιο - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Μουρουνέλαιο - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

ermmis4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ermmisΝέο Μέλος
10/05/2005, 00:16:25
filoimou gia sas .
ehw mia aporia kai tha eithela ean kapios apo esas gnwrizei na mou metaferi tis gnwsistou (protistos efharitw)
o logos gia to (mourouneleo) ean legetai etsi (GOD LIVER OIL)
mou ehoun pi pws ehei poles idiotites kai tha eithela na mathw an einai dinaton kai pali efharistw

2011

Edited by - ermmis on 10/05/2005 01:15:27

undeafetedΜέλος
23/05/2005, 10:57:17
καλως ηρθες στο esoterica

για αυτο που λες δεν εχω ακουσει τιποτα αλλα θα ηθελα να σου πω αν μπορεις να μη χρησιμοποιεις λατινικους χαρακτηρες.πιστευω πως καποιος θα ξερει να μας κατατοπισει

[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]

θείτσαΜέλος
24/05/2005, 00:36:25
Ερμή τι παιδικό τραύμα μου ξέθαψες;...
Δεν έχω πολλά να σου πώ.
Το μουρουνέλαιο είναι λαδάκι που βγαίνει απο το συκώτι της μουρούνας(ψάρι μπακαλιάρος).Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και D.
Είναι ένα λαδάκι που πολλά παιδιά μισήσανε,γιατί κάποια εποχή ήταν το δυναμωτικό που κάθε μανούλα έδινε στα παιδιά που τρέχανε να ξεφύγουν γιατί είχε απαίσια γεύση και μυρωδιά.
Συγνώμη για τον χώρο μιας και δεν σου πρόσφερα και τίποτα

*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*

Marios_1Μέλος
13/06/2006, 22:29:16
Το μουρουνέλαιο βγαίνει από το συκώτι του ψαριού μουρούνα (έιδος μπακαλιάρου). Οι παλιοί ξέρουν σίγουρα την κακη γεύση του διότι το δίνανε με το κουταλάκια ως φάρμακο για την ραχίτιδα. Περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνηες Α και D. Επίσης περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά Ω3 και ειδικά τα EPA και DHA. Αν θες να αποφύγεις την άσχημη γεύση μπορείς να το αγοάσεις σε κάψουλες.

Το μουρουνέλαιο θα σε βοηθήσει σε προβλήματα αρθριτικών δίνοντας σου D και τα λιπαρά οξέα που δημιουργούν αντιφλεγμονώδεις παράγοντες και παρεμβάλονται στην δημιουργία προσταγλανδινών. Μπορεί να βοηθήσει όσους εργάζονται νοητικά, σε νευρολογικά προβλήματα, σε δερματικά προβλήματα και στην ανάπτυξη της ευφειίας των παιδιών. Υπάρχει πληθώρα άλλων εφαρμογών αλλά θα χρειαστεί κάποιος να διακόπτει την χρήση του μετά απο 1-2 μήνες λόγω της μεγάλης ποσότητας Α που περιέχει.