- Βυζάντιο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
1. (Το άτομο που είναι μαζί σας στο δάσος είναι το πιο σημαντικό για σας.)
ΟΚ!
2.(Το μέγεθος του ζώου αντιπροσωπεύει το μέγεθος των προβλημάτων στη ζωή σας.)
ΠΩ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΠΑ "ΑΡΚΟΥΔΑ"
3.(Η σοβαρότητα της αλληλεπίδρασης που είχατε με το ζώο αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.)
ΝΑΙ
4.(Το μέγεθος του σπιτιού σας αντιπροσωπεύει το μέγεθος της φιλοδοξίας σας.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
5.(Η έλλειψη φράχτη είναι ενδεικτική ενός ανοιχτού χαρακτήρα. Οι άνθρωποι είναι καλοδεχούμενοι κάθε στιγμή. Η παρουσία του φράχτη δηλώνει κλειστό χαρακτήρα. Προτιμάτε οι άνθρωποι να μην έρχονται απρόσκλητοι.)
ΙΣΩΣ..
6.(Αν η απάντηση σας σχετικά με το τραπέζι δεν περιελάμβανε φαγητό, λουλούδια ή ανθρώπους, τότε σε γενικές γραμμές είστε δυστυχισμένοι.)
7.(Η αντοχή του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένη η κούπα αντιπροσωπεύει την διάρκεια των σχέσεων που συνάπτετε.)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
8.(Το τι κάνατε με την κούπα αντιπροσωπεύει το γενικό σκεπτικό σας για τη ζωή.)
ΣΕ ΠΙΝΩ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥ..
9.(Το μέγεθος του υδάτινου στοιχείου αντιπροσωπεύει το μέγεθος των σχέσεων που συνάπτετε με τους γύρω σας.)
10.(Ο τρόπος με τον οποίο διασχίζετε το νερό αντιπροσωπεύει το πόσο εύκολη ή δύσκολη περιμένετε να είναι η ζωή.)
ΧΕ!ΧΕ!
CH3
LIKE A G6
http://www.youtube.com/watch?v=VYaygLi1Qd0
CH3

Αν συνεχίσεις έτσι τι θα καταφέρεις; Να μπεις πανεπιστήμιο στην Αθήνα. Άστα λοιπόν που σου λέω... Παράτα τα λέμε.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/11/2010 22:26:26
Και εγώ δηλαδή αυτό θα έκανα.... απλά δεν με απασχολούσαι τόσο....(..συν ότι έχω @@γίδια...)
Εντάξει κοίτα... αν είσαι επαρχία γιατί να περάσεις αλλού; Τι να 'ρθεις να κάνεις Αθήνα; Να δεις τη βουλή; Την βλέπεις μαζί με το μουσείο της Ακρόπολης τα χριστούγεννα,
γιατί να ζορίζεσαι;..
Καταλάβετέ το πια, Καταλάβετέ το, ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΑΘΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.
Γιατί μια χαρά δεν είναι εκεί στη Θεσσαλονικη ή στη Πάτρα ή στη Κομοτηνή; Μιαααα χαρά. Βρίσκεις και πιο εύκολα δουλειά(λέμε τώρα).
Αλλά αφού έχεις σπίτι εκεί, γιατί να κάνεις έξοδα για να είσαι Αθήνα; Για να επιστρέψεις μετά στο κατσικοχώρι και να παινεύεσαι ότι τελείωσες φιλοσοφική και λαχανοκοπτική Αθήνας; Δε χρειάζεται, μείνε εκεί και βγάλε τον εαυτό απ' τον κόπο.
Εγώ με το διάβασμα που (δεν) έκανα μπήκα σε μια χαρά σχολή, και δεν δεν δήλωσα καν επαρχία. Φαντάσου πόσο εύκολο είναι εσείς που είστε ήδη επαρχία να μπείτε σε μια σχολή κοντά σας. Μπορείται να πάτε γράψετε χωρίς να ξέρετε καν το μάθημα.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/11/2010 23:07:20
Βέβαια δε ξέρω ποιο είναι πιο μαζοχιστικό απ' τα δύο. Πραγματικά και για το ένα και για το άλλο πρέπει να ~ο(___) στο διάβασμα.
Υπάρχει βέβαια το εξής περηγορητικό(εν μέρει) ότι αφού τελειώσεις, και αν λάχει και περάσεις ιατρική-ψυχιατρική, τότε θα μπορείς να γράφεις φάρμακα για τον εαυτό σου σε όλη τη διάρκεια της εκατονταετούς φοίτησής σου για να ξεπεράσεις το τραύμα τους έτους αυτού των πανελληνίων. Οπότε έχει και τα θετικά του![]()
quote:
CH3
καλώστινα καί ας άργησε ..πού χάθηκες τόσο καιρό ?

DR
quote:
Αλλά αφού έχεις σπίτι εκεί, γιατί να κάνεις έξοδα για να είσαι Αθήνα;
DR πολλοί δέν θέλουν νά είναι Αθήνα, οι καταστάσεις τούς τό επιβάλλουν
![]()

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/11/2010 00:50:28
quote:
Δικαιολογίες!
ειπα πολλοί όχι όλλοι ,ξέρω αρκετούς πού τούς μετέθεσαν Αθήνα γιά τήν δουλειά τους πού μέ τήν πρώτη ευκερία θά γυρίσουν πίσω , εδώ εχουν σπίτι εκεί νοικιάζουν ,δέν ειναι δικαιολογία
quote:
Ψυχίατρος;; Μήμπως εννοείς ψυχο-λόγος;
Βέβαια δε ξέρω ποιο είναι πιο μαζοχιστικό απ' τα δύο. Πραγματικά και για το ένα και για το άλλο πρέπει να ~ο(___) στο διάβασμα.Υπάρχει βέβαια το εξής περηγορητικό(εν μέρει) ότι αφού τελειώσεις, και αν λάχει και περάσεις ιατρική-ψυχιατρική, τότε θα μπορείς να γράφεις φάρμακα για τον εαυτό σου σε όλη τη διάρκεια της εκατονταετούς φοίτησής σου για να ξεπεράσεις το τραύμα τους έτους αυτού των πανελληνίων. Οπότε έχει και τα θετικά του
Ευχαριστώ DR, καλό μου, με οπλίζεις με κουράγιο και αισιοδοξία![]()
![]()
Ψυχία-ατρος εννοώ. Και ναι, είναι μαζοχιστικό, αλλά τι να περιμένει κανείς.![]()
Ψυχολόγος και να ήθελα να γίνω δε μπορώ, γιατί είμαι σε άλλη κατεύθυνση...
Εσύ έδινες Πανελλαδικές με κατευθύνσεις ή ήσουν ακόμα στις δέσμες![]()
![]()
![]()
Edited by - Narkissa555 on 27/11/2010 08:43:01
τουλαχιστο πηρε μια "ζωντανια" και παλι το θεμα

quote:
Εσύ έδινες Πανελλαδικές με κατευθύνσεις ή ήσουν ακόμα στις δέσμες
Κατευθύνσεις my girl, κατευθύνσεις, μη το χέσουμε
Έχεις ακόμα καιρό να πας θεωρητική... σκέψου το![]()
Μη νομίζεις όμως, εγώ πήγα θεωρητική αλλα ήθελα να πάω τεχνολογική και να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό στην αρχή. Αλλά επειδή δε διάβαζα τακτικά, αν πήγαινα σε οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση εκτός θεωρητικής θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Γιατί στις άλλες πρέπει να ξέρεις και τα προηγούμενα για να προχωρήσεις. Έναν μαθητή που του αρέσει να κάνει το διάβασμα όλης της χρονιάς τελευταία στιγμή δεν τον βολεύει αυτό.
Επιπλέον έβλεπα εκείνα τα μόγγολα που ήθελαν να γίνουν προγραμματιστές επειδή ήξεραν πού είναι το on/off του υπολογιστη και απλά απαξιούσα.
Αλλά επειδή αποκλείεται να έμπαινα πανεπιστήμιο σε μια σχολή που να είναι όλο αποστήθιση και θεωρητικές παπαδιές δήλωσα και πέμπτο πεδίο όπου και πέρασα..
Εσείς ακόμα με κατευθύνσεις δίνετε; Άκουγα κάτι για αλλαγές... τι παίζει;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/11/2010 12:59:01
παιδιά είναι ο καιρός τής ονοιρούπολης τί θά λέγατε γιά μιά μικρή
συνάντηση εκεί ?
http://www.youtube.com/user/OneiroupolhDramas?feature=mhum
Edited by - pandi on 27/11/2010 16:18:33
quote:quote:
Εσύ έδινες Πανελλαδικές με κατευθύνσεις ή ήσουν ακόμα στις δέσμες
Κατευθύνσεις my girl, κατευθύνσεις, μη το χέσουμεΈχεις ακόμα καιρό να πας θεωρητική... σκέψου το
Μη νομίζεις όμως, εγώ πήγα θεωρητική αλλα ήθελα να πάω τεχνολογική και να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό στην αρχή. Αλλά επειδή δε διάβαζα τακτικά, αν πήγαινα σε οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση εκτός θεωρητικής θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Γιατί στις άλλες πρέπει να ξέρεις και τα προηγούμενα για να προχωρήσεις. Έναν μαθητή που του αρέσει να κάνει το διάβασμα όλης της χρονιάς τελευταία στιγμή δεν τον βολεύει αυτό.
Επιπλέον έβλεπα εκείνα τα μόγγολα που ήθελαν να γίνουν προγραμματιστές επειδή ήξεραν πού είναι το on/off του υπολογιστη και απλά απαξιούσα.
Αλλά επειδή αποκλείεται να έμπαινα πανεπιστήμιο σε μια σχολή που να είναι όλο αποστήθιση και θεωρητικές παπαδιές δήλωσα και πέμπτο πεδίο όπου και πέρασα..
Εσείς ακόμα με κατευθύνσεις δίνετε; Άκουγα κάτι για αλλαγές... τι παίζει;Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/11/2010 12:59:01
Κοίτα, η θεωρητική είναι κατά τη γνώμη μου η πιο στάνταρ επιλογή. Διαβάζεις, πας, γράφεις. Ούτε ασκήσεις, ούτε άγνωστες εκφωνήσεις, ούτε αριθμοί και τι θα σου τύχει, ούτε τίποτα...
Απ'την άλλη, βαριέμαι πολύ να κάθομαι να αποστηθίζω με τις ώρες, οπότε την απέκλεισα και διάλεξα θετική![]()
Πράγματτι, κάτι ε ί π α ν ότι θα αλλάξουν (αυτή η Διαμαντοπούλου....), αλλά μάλλον θα είναι για τα τρισέγγονά μου.![]()
Επίσης, έλεγαν ότι θα συμπληρώνουμε μηχανογραφικό από το Μάρτιο αντί για Ιούνιο, αλλά επειδή υπήρξαν αντιδράσεις, αναιρέθηκε η απόφαση.
Ήθελα να σου πω και κάτι άλλο, αλλά το ξεχνάω τώρα...![]()
![]()
![]()
Οικονομικά πέρασες?? Τι ακριβώς? Σε ποιο έτος είσαι?
Μισό, ξέχασα τη λάμπα ανάκρισης![]()
quote:Άντε όταν το θυμηθείς πες μου
Ήθελα να σου πω και κάτι άλλο, αλλά το ξεχνάω τώρα...
quote:
Ναι οικονομικά πέρασα, αλλά δεν θα απαντήσω στις υπόλοιπες ερωτήσεις
quote:Άντε όταν το θυμηθείς πες μου
Ήθελα να σου πω και κάτι άλλο, αλλά το ξεχνάω τώρα...
καλά, σβήνω τη λάμπα ανάκρισης,my boy!!
ναι, είχαν ΄πει ότι θα το γυρίσουν πάλι στις δέσμες, αλλά αυτό θα εφαρμοστεί στα παιδιά της φετινής α λυκείου. Και καλάααααα....
Δε μου λες, στα μαθηματικά γενικής κάνετε ολοκληρώματα;
quote:
Καλαααά κρασιάαααα λέω γω.Δε μου λες, στα μαθηματικά γενικής κάνετε ολοκληρώματα;
Δεν έχω ψάξει την ύλη στη στατιστική, γιατί δεν με ενδιαφέρει τόσο. Έχω διαλέξει βιολογία ως μάθημα επιλογής. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν υπάρχουν ολοκληρώματα στα γενικής... Μόνο στην κατεύθυνση!