ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχετικά με παράξενες ιστορίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σχετικά με παράξενες ιστορίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ελληνμεχρι το κοκκαλο2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/03/2013, 18:27:03
Ειμαι νεο μελος.Διαβαζω της ιστοριες πολυ καιρο τωρα.Μπορω να πω πως το 90% τα πιστευω κ αυτο επειδη καταγωμε απο ενα χωριο που κανανε πολλα κακα ανθρωποι αθεοι.Οπωες καταστροφες κ βεβηλωσει σε εκκλισιες,καψιμο εικονων,λιγο κ επειδη σκοτωθηκαν πολυ με τους γερμανους τοτε.Οι γονεις μου μου εχουν αναφερει πολλα περιστατικα,τα οποια ειναι παρα πολλα κ δυσκολα θυμαμαι.Προσωπικα εχω επεισης καμποσα,τα οποια με εκαναν να φοβαμαι τοσο πολυ το σκοταδι που να τρελενομαι κ να μισω την νυχτα.φοβαμαι τοσο την νυχτα οπως ο κακος το λιβανι.οταν βρω περισσοτερο χρονο θα φροντισω να σας διηγηθω.

χχχ

13/03/2013, 08:17:55
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ γεια σας σε Σχετικά με παράξενες ιστορίες.

==========================================================

Αγαπητή ελληνμεχρι το κοκκαλο, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica!
Καλό θα ήταν προτού ανοίξεις ένα νέο θέμα να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στη σελίδα).
Εκεί μπορείς να βάζεις τη λέξη - κλειδιά για το θέμα που σε ενδιαφέρει κι επιλέγοντας την αναζήτηση βάσει τίτλου θέματος, μπορείς να βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορείς να συνεχίσεις εκεί ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα αλλά και να έχουμε όλες τις παρεμφερείς απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.
Σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι, θα μπορούσες να παραθέσεις τις εμπειρίες σου ή κάποια σχετική με το θέμα ιστορία στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Παραξενες Ιστοριες Νο2

Επομένως, το παρόν θέμα απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο σχετικό θέμα.

In anticipation of my resurrection...